Şok şükür bende dietime başladım yenacım ama başlayana kadar pek gelmek istemedim çünkü benim motivasyon bozukluğum burdakileide etkilemesin diye şimdi bir haftadır herşey iyi gidiyor haklısın aralarda başka bir topiğe baktım ama sizide hiç es geçmedim ama inşallah pazartesi menülerimide paylaşıcam öyle olduğu zaman daha bir motive oluyorum.Banucuğum başka başka topiklerde görmüşler hep seni.:)
bizde özlüyoruz arada gel artık.
Bak hepimiz normale döndük yürüyüş falan yapıyoruz.ben bile insan gibi yiyorum artık.
bende haftaya regl olucam büyük ihtimalle aman boşver az gitsin yeterki gitsin...
çok ta dikkat etmedim ama şükür olsun haftaya da sen beni geçersin tatlım çünkü salı yada çarş regl günüm
helal sana beeeeeeee....bencede hakettin iddiadaşım o taçı...Taçım nerdeeeeeeeeeeeeeee Taçımı istiyorummmmmmmmmmmmmmm
Tamam tamam önce bildirimimi yapayım bari :122:
Geçen hafta : 110.5 kg
Bu hafta:108.3 kg
Fark : - 2.2 kg
O kadar sevinçliyim ki salonun ortasında samba yapasım geldianaaam iyice sapıttım
İnşallah bu gün herkes eksilerde bildirim yapar
Hayırlı Cumalar,günaydın
Hiç iyi hissetmiyorum kendimi.Dün akşam delicesine bir kaçamak yaparken pişmanlık duygusuyla ne olduğumu şaşırdım.Kendimi kınıyorum hiç beklemezdim.Saldırdım resmen...
İşten eve gittim.Fırında patates yapmıştım.Yarım porsiyon kadar ondan ve 3-5 kaşık yoğurt yer yemez yürüyüşe çıktım ablamı arayıp.1 saat kadar yürüdük.Eşim uyuyordu gece vardiyasına gidicekti.Saat 8,30 gibi onu uyandırdım.Makarna istedi makarna yaptım ona ve yemedim.Buraya kadar normal.Eşim işe giderken 1 tane muz yedim.Gittikten sonra lavaboya girdim 31 martta olan adetim bitmesine rağmen bi kanama bi kanama neye uğradığımı şaşırdım.Yeniden adet oldum resmen.Nasıl canım sıkıldı anlatamam.Çıktığmıda gittiğim yer direk mutfaktı.2 dilim böğürtlenli rulo kek yedim.Yetmezmiş gibi üstüne nutella sürerek.İçeri girdim biraz tv izledim saat 11 falan oldu mutfağa gittim aranıyorum yine.Buzluğu açtım poğoçalarım vardı önceden yaptığım mikrodalgada ısıtıp 3-5 zeytinlede ondan yedim 1 tane.
Karnım gerek adetten gerek yediklerimden davul gibiydi.
Çok ama çok pişmanım.Uzun zamandır böylesine bir kaçamağım olmamıştı.Üzgünüm.
Tabiki de sabah tartıda gördüklerim pişmanlığıma fayda etmedi...
Merhabalar dietim çok güzel gidiyor ama grip oldum umarım bu sebebten diette kaçak olmaz sizler nasılsınız....
Merhabalar dietim çok güzel gidiyor ama grip oldum umarım bu sebebten diette kaçak olmaz sizler nasılsınız....
tekrar aranızdayım.hayırlı cumalar;
Yenacığım kilom 96.4
spor yok.her tuvalet için 3 kat çıkıyorum..dün akşam geldiğimizden beri davet eden site sakinlerinin spor yaptıkları alana gittim.spor hocası benim durumumu riskli gördü.kasık fıtığımdan dolayı.
siz sadece yürüyüş yapın dedi.bu oğlumun labtopu.noktalama işaretlerini basamadım..
öğleden sonra vergi dairesine gideceğim.burda mesafeler çok uzak.Ankarada olanlar hobi mağazalarının yeri hakkında yardımcı olurlarsa sevinirim.birşeyler yapmam lazım..
hayata kaldığım yerden devam etmek için..
hayatınız güzelliklerle devam etsin..
ebrucum kilon sabit...+ bile cıkmamıssın buna sev,inmeliyiz..
ama su adet durumun korkutuyor beni...
neden böle cok olmaya basladın?düzene giriosun die seviniyorduk ama dzensiz birseyler var.
bak itiraz etme...bu hafta gitmelisin veysele..ya da baska bir kadındoğumcuya.
kaçamaklarına gelince..olur o kadar.kafana takma sakın..
taktıgın zaman hç gitmiolar..üzme kendini.sefiom seni
slm canlar:)))
yeğenimle ders çalışıyoruz 2 gündür ,dün kızılaya gidip kitap aldık yeğenime(bebiş hiç durmadı biz kitap bakarken).bebeğim yeğenmi çok kıskandı.tüm gün üzerimden inmedi nerdeyse çok bunalttı beni.bi uyurken iyiydi.eşimde geç gelince bir hayli yoruldum.ama diyet yapamıyorum malesef.sporda.bu sabah çok şükür annem geldi.gece yolculuğu yaptığı için kahvaltı edip uzandı biraz.ama kalkınca bebişe bakar bizde rahatla ders çalışırız.eşimde ptesi yurtdışına gidecek.zaten rüyamda yurt dışına eğlenmeye (bayanlarla) gittiğini gördüm çok sinirlendim.sabah kalktığımda hala çok sinirliydim.hatta nasıl bir ruh haliyse elimde bıçak vardı (rüyamda) ona doğru doğrultmuştum ama aklımdanda yok iğrenç ben bunu bıçaklayamam diyorum o kadar sinirlenmeme rağmen.bi tarafım mı açık kaldı nenasıl bir rüyaysa
(bıçaktan çok korkarım aslında.... bi kerede silahla vurulduğumu görmüştüm rüyamda vuran kişiyi detanımıyordum ve çok nazikçe' Allah seni iyi etsin demiştim' o sıralar 'Allah kahretsin vb' den kurtulamay çalışıyorken böyle birşey duyup bunu söylemeye çalışıyordum ama vuran adamada dediğime bak.hala aklıma geldikçe gülerim. o zamanlar bekardm .psikolojim nasıl da değişmiş değilmi???:)
kilo bildirimi:
geçen hafta:75,8
bu hafta:76,6
gelen:800 gr
spor yoooook
bi ileri bi geri gidiyorum bakalım ne olacak ama vücudum spor yapmadığım için yumuşadı baya.annem 2 hafta bizle ve bende bu fırsatı değerlendirip yürümeyi düşünüyorum eşim yokken biraz form tutayım
mart 2011 - nisan 2012
göğüs 118 - 96
bel 108 - 84
kalça 123 - 106
Canım bu programın yurt dısı versıyonundakınde kılo verenlerın cogu gerı almıs hep
Ee zaten nasıl almayacaklar ki. Şimdi günde 3,4 saat spor yapıyolar. sıkı bir dşyet. İdeal kilolarına geldiklerinde hergün bu kadar spor yok. Doktorlar her zaman şunu söyler. eğer spor yapıyorsanız, ideal kilonuza indiğinizde de asla bırakmayın. O yüzden her zaman yapabılecegınız kadar yapın
Mesela ben haftada 5 gun yapıyorsan kilo verdıkten sonra da haftada 5 gun yapabilecek miyim bunu düşünmem lazım. Haftada 1 gün bile spor yapsanız onu asla bırakmayın diyorlar.
Ama gunde 3,4 saat spor nerden baksan 1500 kalori yaktırsa, bıraz da yemelerıne dıkkat etseler gunde 1 kg verıyolardır. Ilac kullandıklarını sanmam cunku baya sıkı sporlar yapıyolar. G
ya kızlar tartı günü bugünmü yapıyosunuz daha yeniyim beni bilgilendirin lütfen:) bide çizelgeyi yapamıyorum siteden kaynaklanan bi sorunmu acaba?
ya kızlar tartı günü bugünmü yapıyosunuz daha yeniyim beni bilgilendirin lütfen:) bide çizelgeyi yapamıyorum siteden kaynaklanan bi sorunmu acaba?
biz cumaları tartılıp öğlene kadar söylüyoruz yena arkadaşımız kayıt altına alıyor. yeni gelenler 2 hafta düzenli takip edip paylaşımda bulununca(menülerimizi de yazıyoruz) listelere dahil oluyor...
HOŞGELDİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?