Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Banucuğum başka başka topiklerde görmüşler hep seni.:)
bizde özlüyoruz arada gel artık.

Bak hepimiz normale döndük yürüyüş falan yapıyoruz.ben bile insan gibi yiyorum artık.
Şok şükür bende dietime başladım yenacım ama başlayana kadar pek gelmek istemedim çünkü benim motivasyon bozukluğum burdakileide etkilemesin diye şimdi bir haftadır herşey iyi gidiyor haklısın aralarda başka bir topiğe baktım ama sizide hiç es geçmedim ama inşallah pazartesi menülerimide paylaşıcam öyle olduğu zaman daha bir motive oluyorum.
Şuandada grip oldum ama genede dietimi bozmuyacam inşallah....

çok ta dikkat etmedim ama şükür olsun haftaya da sen beni geçersin tatlım çünkü salı yada çarş regl günüm

bende haftaya regl olucam büyük ihtimalle aman boşver az gitsin yeterki gitsin...

cansel gözünaydın annen gelmiş...bilinçaltının yansıması mı oldu canım neler görüyorsun öyle...

zeynep abla hoşgeldin...

helal sana beeeeeeee....bencede hakettin iddiadaşım o taçı...
pes etmedn ve emeklerinin karsılıgını almaya basladın...
sanırm tavsiye ettigim o ekmek işe yaradı
tebr,k ed,yorum seni...

ebrucum kilon sabit...+ bile cıkmamıssın buna sev,inmeliyiz..
ama su adet durumun korkutuyor beni...
neden böle cok olmaya basladın?düzene giriosun die seviniyorduk ama dzensiz birseyler var.
bak itiraz etme...bu hafta gitmelisin veysele..ya da baska bir kadındoğumcuya.

kaçamaklarına gelince..olur o kadar.kafana takma sakın..
taktıgın zaman hç gitmiolar..üzme kendini.sefiom seni

Merhabalar dietim çok güzel gidiyor ama grip oldum umarım bu sebebten diette kaçak olmaz sizler nasılsınız....

gelelim benm bildirimime..
sonuç pek güzel degil...yürüyüşlerime de basladım ama...

tartıda 103.3ü gördüm...
yeni kilom bu

Son düzenleme:
Yenacım kilo bildirimimi yapıyorum.
105.5 çıkıyodum düne kadar bu sabah 106.5 çıktım biraz gerildim ama adetime çok az kaldı sebebi olabilir diyorum ve moralimi bozmuyorum.

özledik zeynep abla yanımızda olursun inşallah senin cumlelerini okumak bir ayrıcalık.

Bende seni sefiom bebem yaa canımsınnn

Maaşı alıyım 15.inde ilk işim gitcem veysele.Hem kilo verdim belki yine klomene falan başlatır :) Bebiş gelir ne dersin ... Adet durumunda sorun yok gibi sadece dün tam bi söküldü kanama bugün tık yok bitti sanırım.Ya şu arı sütü çörek otu muhabbetini fazla kaçırdım sanırım.Kastı rahmi heralde...

çok sevindim annenin gelmesine bende özledimmm

Bravo Asuman, ölçülerini kaydetmen ne iyi olmuş, hepimiz için güzel bir örnek oldu. Böyle rakamlarla, somut bir örnek olunca daha net fark ediyor insan aradaki farkı.

Ben de bu ölçü işi aklıma gelince internetten bazı yazılar okudum, bel ölçüsünün çok önemli olduğunu biliyordum ama "tartılmayın, belinizi ölçün bu daha önemli" diyen uzamanları okuyunca şaşırdım. Aslında mantıklı, herkesin kas oranı, kemik ağırlığı vb. değiştiği için bel çevresini ölçmek. Özellikle kalp hastalıkları uzmanları değinmiş bu konuya; kadınlarda ideal ölçü 80-82 cm. olarak okudum. Sen neredeyse yakalamışsın yani :)) Tehlikeli sınır ise kimi yazılarda 88 kimisinde 93 cm olarak verilmiş. Benim belim 94 çıktı Excel'de tablo yaptım her hafta yazmayı düşünüyorum :)) Umarım senin başarılı sonuçlarına yaklaşabilirim ben de seneye :))

yururken aynı şeyi dusundum ben tum yaz ve sonbahar hergün spor yaptım kış havalar bozulunca 3 ayda gördüm artı 10 kg. tabı bu sporu bırakmakla olmadı ama 3 ay da olmasada 1 sene de alınır bence spor önemli. ayrıca çok pozitif duygular veren bir aktivite.

Ama gunde 3,4 saat spor nerden baksan 1500 kalori yaktırsa, bıraz da yemelerıne dıkkat etseler gunde 1 kg verıyolardır. Ilac kullandıklarını sanmam cunku baya sıkı sporlar yapıyolar. G

canım imkansız gunde 1 kg. 1 kg 8000 kalori. hiç yemeseler 3000 kalori desek, nasıl 5000 hadi bilemedim 4000 kalorilik spor yapacaklar. mümkünmü bu sence

ya kızlar tartı günü bugünmü yapıyosunuz daha yeniyim beni bilgilendirin lütfen:) bide çizelgeyi yapamıyorum siteden kaynaklanan bi sorunmu acaba?

ya kızlar tartı günü bugünmü yapıyosunuz daha yeniyim beni bilgilendirin lütfen:) bide çizelgeyi yapamıyorum siteden kaynaklanan bi sorunmu acaba?

biz cumaları tartılıp öğlene kadar söylüyoruz yena arkadaşımız kayıt altına alıyor. yeni gelenler 2 hafta düzenli takip edip paylaşımda bulununca(menülerimizi de yazıyoruz) listelere dahil oluyor...

HOŞGELDİN

Canım kilo ve eğer yapıyorsan spor bildirimlerini cuma günleri yapıyoruz

Kilo çizelgesi linkçimiz Meryem (mmery) Seni ona havale ediyorum...

Yena,

Sali gunu diyetisyende olculen kilomu yazicam. Gece kucuk oglum ..zima ..cti. Sabah baygin dusmusum resmen. Anneme yardimcima ve okulu tatil olan kizima Uskudar pazarina gitme sozu vermistim. Sabah 10'da ( son uc senedir saat 8'i bile gormemistim...hep 5 te 6 da kalkiyorum) kalkip asagi indigimde bir baktim, bebekler dahil hepsi hazir beni bekliyor. Sacimi bile taramadan ciktik... Tartilamadim. Pazarin altini ustune getirip geldik simdi...

Kilom 89,4 haftaya hayirlisi..

çok hoş buldum canım tşklerr umarım başarılı oluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…