Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oyhh tam 1 saat cam kapı sildim ya bıktım Erzurumun çift camlarından 3 cam silmek varken 6 cam 6 çerçeve siliyorum sağolsun ev sahibimiz çift cam pimapeni biz evden çıkınca yaptırcak herhalde bedenim çalışmasa da kollarım bayaaa çalıştı Bu son olur inşallaaaaaaaaah bidahaki sildiğim camlar Samsundaki odamın camları olur inşallah

canım imkansız gunde 1 kg. 1 kg 8000 kalori. hiç yemeseler 3000 kalori desek, nasıl 5000 hadi bilemedim 4000 kalorilik spor yapacaklar. mümkünmü bu sence

1 kg 8000 kalori mi ediyormuş. Hıc bılmıyorum bu hesaplamaları ben dırek düz mantık düşündüm. Yani mesela ben haftada 4 kez yürüsem 250ser kalorıden 1000 kalori edıyor. Iste hergun almam gereken kalorıden 300 kalorı dusuk alsam 7 gunde 2100 kalorı eder. toplamda 3100 kalori. Bu sekılde yapınca haftada 1 kılo gıdıyo bende. Onlarda gunde 4 saat spor yapsalar ki baya agır sporlar da yapıyolar, günde en az 1000 kalori sporla gıdıyodur. Herbırı cok sısman zaten, normalde onların vucut gunde 3000 kalori ihtiyacı duyuyodur rahat, bunlara yaklasık 1800-2000 kalorılık dıyet verseler gunde 1000 kalorı de ordan gitse dedim. gunde 2000 kalorı yaksalar ıste haftada kac kılo eder bılmıyorum ama 7*2000=14000 kalorıi felan gıdıyorudr haftada.

Ben tahmını olarak konuştum yoksa ılaç kullanıyolar mı kullanmıyolar mı bilemem.

Çizelgemide bugün ki kiloma getirdim 107leri gördüm yine 113lere kadar çıktım offf offf ama bundan sonra bende dikkat edicem...
118-120li kilolardada bayağı oyalanmıştım 110larada epeeeeeeeyce takıldım bundan sonra 99-100 takılmak istiyorum yeteeeer 110lar sıkıldım

Aldım diyetisyenin verdiği diyet listemi elime akşama doğruda 1 saat yürüyüp gelicem bugünde benim miladım olsun napalım

Ben de ölçtüm göbek deliğinde 90 cıktı( mezura yoktu ıple ölçüp 20cm lik cetvelle baktım:))

Ya kızlar yeni düşük yaptığım için ziyaretçilerim geliyo ama sağolsunlar tabikide elleri boş gelmiyolar hamur işini yapan gelmiş ne yapcam şimdi ben bugün pes edersem her zaman aynı şeyi yaparımm(

HAFTANIN SPORCULARI

YENA......................225 DAK

AYSE_C52.................90 DAK

NURSENA.................200 DAK

EJJE 89....................455 DAK

GULMA.....................320 DAK

ASUMANZEYNEP.........500 DAK

TOMURCUKKK.............240 DAK

NEVZAMANSIZ............140 DAK

FADİME02..................320 DAK

BUTTERFLYELF............240 DAK

UMUTTT....................230 DAK

ONLYDREAMS..............180 DAK

SEMİRAN....................330 DAK

AKABE........................300 DAK

TOMBULKELEBEKİM........100 DAK

TOZTOPRAK..................250 DAK

kızlaarrr maşallah bu hafta herkes süper kilolar vermiş

kilo bildirimi :

geçen hafta : 89.8kg

bu hafta : 87.8kg

giden : 2kg

spor : menisküsten dolayı yürüyüş bandında yürümüyorum , ama dışarda yürüdüğümü sayarsak 120 dk

şimdi ben kaçtımm , çarşıya çıkmam lazım , öpüldünüzzz

HAFTANIN BİRİNCİSİ..........ASUMANZEYNEP...........500 DAK

HAFTANIN İKİNCİSİ...........EJJE89........................455 DAK

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ........SEMİRAN.....................330 DAK

Kilo verenleri,gayret edenleri,spor yapanları ve yapmayı düşünenleri kutluyorum...Takdir ediyorum,öpüyorum....

Ya kızlar yeni düşük yaptığım için ziyaretçilerim geliyo ama sağolsunlar tabikide elleri boş gelmiyolar hamur işini yapan gelmiş ne yapcam şimdi ben bugün pes edersem her zaman aynı şeyi yaparımm(

Canım eşine biraz ayır getrisini misafirler gidince komşulara dağıt. Baska caresi yok cunku evde dursa yersin. Börek felansa buzdolabı posetıne koy at buzluga eşine haftasonları cıkarırsın

Ece78 cnm annen gelmiş sevindim. Benim annemde tr gitti ekimde geri gelir artık tatile gidince görürüm anami şimdiden özledim

özel mesaj atamıyorum canım ya daha mesaj sayısı 100ü bulmamış burda yazıyım şimdiki kilo 91.8 hedef kilo 75 boy178 çok teşekkürler çookk sevindimm:))))

Ellerine sağlık ablacim

ya canımm çizelge yapamıyorum beni sana havale ettiler:))))) yardımcı olursan sevinirim

Canım meryem çıktı sanırım ben yardımcı olayım burdan yapabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Bu arada geçmiş olsun.Ben atlamışım onu düşük yapmışsın.Bende yaptım 2 kere.Kan pıhtılaşması ve prolaktinden...

Senin sebep neymiş...Allah bi daha yaşatmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…