Canım kilo ve eğer yapıyorsan spor bildirimlerini cuma günleri yapıyoruz
Kilo çizelgesi linkçimiz Meryem (mmery)Seni ona havale ediyorum...
canım imkansız gunde 1 kg. 1 kg 8000 kalori. hiç yemeseler 3000 kalori desek, nasıl 5000 hadi bilemedim 4000 kalorilik spor yapacaklar. mümkünmü bu sence
Bravo Asuman, ölçülerini kaydetmen ne iyi olmuş, hepimiz için güzel bir örnek oldu. Böyle rakamlarla, somut bir örnek olunca daha net fark ediyor insan aradaki farkı.
Ben de bu ölçü işi aklıma gelince internetten bazı yazılar okudum, bel ölçüsünün çok önemli olduğunu biliyordum ama "tartılmayın, belinizi ölçün bu daha önemli" diyen uzamanları okuyunca şaşırdım. Aslında mantıklı, herkesin kas oranı, kemik ağırlığı vb. değiştiği için bel çevresini ölçmek. Özellikle kalp hastalıkları uzmanları değinmiş bu konuya; kadınlarda ideal ölçü 80-82 cm. olarak okudum. Sen neredeyse yakalamışsın yani :)) Tehlikeli sınır ise kimi yazılarda 88 kimisinde 93 cm olarak verilmiş. Benim belim 94 çıktıExcel'de tablo yaptım her hafta yazmayı düşünüyorum :)) Umarım senin başarılı sonuçlarına yaklaşabilirim ben de seneye :))
Ya kızlar yeni düşük yaptığım için ziyaretçilerim geliyo ama sağolsunlar tabikide elleri boş gelmiyolar hamur işini yapan gelmiş ne yapcam şimdi ben bugün pes edersem her zaman aynı şeyi yaparımm(
1 kg 8000 kalori mi ediyormuş. Hıc bılmıyorum bu hesaplamaları ben dırek düz mantık düşündüm. Yani mesela ben haftada 4 kez yürüsem 250ser kalorıden 1000 kalori edıyor. ıste hergun almam gereken kalorıden 300 kalorı dusuk alsam 7 gunde 2100 kalorı eder. Toplamda 3100 kalori. Bu sekılde yapınca haftada 1 kılo gıdıyo bende. Onlarda gunde 4 saat spor yapsalar ki baya agır sporlar da yapıyolar, günde en az 1000 kalori sporla gıdıyodur. Herbırı cok sısman zaten, normalde onların vucut gunde 3000 kalori ihtiyacı duyuyodur rahat, bunlara yaklasık 1800-2000 kalorılık dıyet verseler gunde 1000 kalorı de ordan gitse dedim. Gunde 2000 kalorı yaksalar ıste haftada kac kılo eder bılmıyorum ama 7*2000=14000 kalorıi felan gıdıyorudr haftada.
Ben tahmını olarak konuştum yoksa ılaç kullanıyolar mı kullanmıyolar mı bilemem.
HAFTANIN BİRİNCİSİ..........ASUMANZEYNEP...........500 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ...........EJJE89........................455 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ........SEMİRAN.....................330 DAK
Kilo verenleri,gayret edenleri,spor yapanları ve yapmayı düşünenleri kutluyorum...Takdir ediyorum,öpüyorum....
canım eşine biraz ayır getrisini misafirler gidince komşulara dağıt. Baska caresi yok cunku evde dursa yersin. Börek felansa buzdolabı posetıne koy at buzluga eşine haftasonları cıkarırsın
ya canımm çizelge yapamıyorum beni sana havale ettiler:))))) yardımcı olursan sevinirim
Ya kızlar yeni düşük yaptığım için ziyaretçilerim geliyo ama sağolsunlar tabikide elleri boş gelmiyolar hamur işini yapan gelmiş ne yapcam şimdi ben bugün pes edersem her zaman aynı şeyi yaparımm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?