Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Masallah ucmus herkes ikiser ikiser...

Nurgu, paketle buzluga at, misafirin gelince vb cikar azar azar...

Mutlusum, o 800 gr senin kopeeen olur be... bakiyorum, liste sevmem diyen mutlu harfiyen uyuyor hepsine. Haftaya bombayi patlatir 88 olursun..

Bu arad ben de haftaya adet oncesi olucam ve iyi bir kilo goremiicem.. Moralimi bozmamaliyim.

Son düzenleme:
Merhabalar dietim çok güzel gidiyor ama grip oldum umarım bu sebebten diette kaçak olmaz sizler nasılsınız....

kaçak arıcam arıcam hep unutuyorum gece yarısı geliyosunuz aklıma aslında o saatte uyumuyodur diyorum ama çekiniyorum yinede
dön artık tamamen iyice boşladın bizi
başka topike girmek yasak sana :)))

tebrik ediyorum kızlar
beyzuşum ellerine emeğine sağlık

cnm bende haftaya adet olmuş olcam bildirim kötü olacak ama sonraki hafta bizim haftamız olsun :)

ya canımm çizelge yapamıyorum beni sana havale ettiler:))))) yardımcı olursan sevinirim
canm geldim ama geç kalmısım
tüm topic senn yardımına koşmuş şanslısın
Canım meryem çıktı sanırım ben yardımcı olayım burdan yapabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html...
kız sesinizi duyup gelmiştim ama gec kalmısım
yoklugumu aratmamıssın

ooooo özlemcim de ii çalısmıs...
vallahi tebrikler kızlar...

öle bi üşenıorumki biri de bana yapsa verse su tickerden bana sürpris olsa

sanada geçmiş olsun canım benimde kan pıhtılaşması 2. Gebelikte fark ettik ama iğneye geç başladığım için bebe oluşmamış dediler hayırlısı inşş rabbim isteyen herkesin kucağını ve göbüşünü doldursun inşşl

güncelleme nasıl yapılıyo bende bilmiyorum
her seferinde yeniden tablo yapıyorum
o yüzden de 99 kaldı üşeniyoum
bana da öğretsene :)[/COLOR][/FONT][/B]

Kilo çizelgeni oluşturduktan sonra üstte bi link var, güncelleme linki onu alıyosun bi yere kaydediyosun, daha sonra o linkten şifreni girerek güncelliyosun canım

en iyisi dolaba atmak yoksa bana kilo olarak gelecek çok masum duruyolar ama bi boyda yer altında var o yiyeceklerin:))))))

Tamam dogru yere yapıstırıyosun da orda bısey yazıyosa önce sil onu, sonra bu linki yapıstır. Nasıl bir hata verıyor. Ekran görüntüsünü yapıstırıp yollarsan iyi olur

Tamam dogru yere yapıstırıyosun da orda bısey yazıyosa önce sil onu, sonra bu linki yapıstır. Nasıl bir hata verıyor. Ekran görüntüsünü yapıstırıp yollarsan iyi olur

Doğum, Kilo, Yaş, Yıl dönümü Haricinde Ticker veya Resim paylaşımı yasaktır. Sadece Tickerfactory.com, lilypie.com, daisypath.com ve baby-gaga.com'dan alınan tickerlar geçerlidir.

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
YUKARIDAKİ YAZI GELİO ÇİZELGE KUTUSUNUN İÇİ BOŞ

kızlar güzel kilolar verilmiş kilo verenleri çok cok tebrik ediyorum veremeyenlerinde haftaya vermesini diliyorum bizde öglen arası burda memur bi arkadaşımız bizim kurumun başka bi müdürlüğüne sayman oldu ona hayırlı olsuna gittik mesai arkadaşlarımızla aman allahım herkes bisey getirmiş patatesli kek tarçınlı kek kurabiye kısır şehriye salatası haşhaşlı ama yemedim yediğim sadece 1 kücük kurabiye bi çatal kısır bi çatal şehriyeli yoğurtlu salata bi çatalda patatesli kek oldu ama gözüm nasıl kaldı o yiceklerde ama zayiflim kendime öyle bi ziyafet sofrası hazırlayıp çatlayana kadar yicem

Amin canım... Bende bide pko illeti var maalesef... Ama kilo verince düzene girdi adetlerim...Hala hamile kalamıyorum onu anlamıyorum.Doktoru da bıraktım ilaçları da..

Bu arada ben Ebru 27 yaşındayım Kocaelideyim... Sen?

helal sana beeeeeeee....bencede hakettin iddiadaşım o taçı...
pes etmedn ve emeklerinin karsılıgını almaya basladın...
sanırm tavsiye ettigim o ekmek işe yaradı
tebr,k ed,yorum seni...

Evet canım galiba sabah ve öğlen yediğim ekmek işe yaradı çünkü o günden sonra kronik kabız olan ben hiç kabızlık çekmiyorum
Birde sabahları aç karnına içtiğim sıcak suya elma sirkesi ve bal karışımıda etkili oldu galiba.
Heee tabi birde şu 7si bir arada çayı ve bol su

Umarım bundan sonra her hafta az da olsa giderde şu 3lü rakamlara 1 yada 1.5 ay sonra veda etmiş olurum :122: :122: :122: :122:

kızlar çok boynum ağrıyo benim artık yaa

Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…