Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

memnun oldum canım nurgül bende 22 yaşında yozgatta yaşıyorum. benimde ilk düşüğümden sonra 1 sene olmadı şimdi oldu ama nasip değilmiş

Son düzenleme:
Nurgü66 Rabbim bir daha yaşatmasın öyle bir acı İnşallah eşinde askerden sağ sağlım gelir sonra yine Allah sana sağlıklı bir bebiş nasip eder

Ece78 senide gözün aydın Annen gelmiş birde tabi Allah kavuştursun eşin sağlıcakla gidip gelir inşallah

bel ölçüsü gerçekten önemli vücuttaki yağ oranının göstergesi sanırsam sen de seneye kalmazsın canım bence inersin ortalama değerlere
geçen sene her ay ölçüyorduk ben de onları saklamıştım bugün lazım oldu işte
Ya kızlar yeni düşük yaptığım için ziyaretçilerim geliyo ama sağolsunlar tabikide elleri boş gelmiyolar hamur işini yapan gelmiş ne yapcam şimdi ben bugün pes edersem her zaman aynı şeyi yaparımm(
sakın yemeeeeeat buzluğa dağıt çoluk çocuğa hamur işlerinin hiç faydası yok sana zaten sen meyve sebze ye bolca vücudun kendni daha çabucak toplasın
Abooooooo bu hafta millet ikişer ikişer vermiş kiloları acayip kıskandım :18:

bende kıskandım:84:
çok da sevindim ama
kızlar ben 70 dk daha yürüdm geldim sabah yürüdüğüm geçen haftaya dahil olmuştu zaten yarın yürüyemezsem dedim arkadaş da çağırınca takıldım peşine
beyzuş ablacım ellerine sağlık

sağol canım tşkler amin inşallah son olur artık kucağımıza alırız bebelerimizi rabbim isteyen herkese versin:)

yenacım ben geç kaldım heralde ama, kilom 113.5

yengem temizlik yapıyordu beni çağırdıo oraya gittim ordan geldim nazı uyutup hemen açtım pcyi ....

ben biraz naz uyurken çamaşır makinesi araştırması yapayım bir haftadır araştırıyorum, şans işi gerçi ama bosh en iyi diye biliyoruz şikayet duyuyoruz arçelikte öle bekoda ne alacağıma karar veremedim. arıston ve samsungda fiyat olarak uygun ,birde 7 kilomu 8 kilomu karar veremedim ...neyse şu anda yine bosh ve samsung üzerinde duruyorum sizler neyitavsiye edersiniz benim bundan önceki makinem profilo idi hiç memnun kalmadım kaç kez tamirci geldi o yüzden çok araştırıyorum,karar veremiyorum çamaşırlar birikti bana sıkıntı veriyor artık biran önce karar verip alsamda yıkansalar artık...

Canım doktor fizik tedavi falan vermiyormu yada en azından rahatlatacak bir krem yada ilaç :26:

cnm dr.a gitmedim ama gidersem kesin fıtık çıkacak
o yüzden sürünüyorum fizik tedavi versede gidecek zamanım yok ki işyerinden izin vermezler en az 3 hafta veriyolar diye biliyorum
yerime bakan kimse yok diye kabul etmezler bunu

gercekten şans işi annemin altus çok memnun benimki vestel hiç memnun değilim samsungu öveni duydum baya:)

evet yapıyorum tekrar denim pcden olabilirmi arkadaşın bırı yazmış telefondan yaptım oldu diye belkide öyledirr..

hayır canım onla alakası yok

bak sımdı kopyala yapıstır yapıyosun ya, yaptıktan sonra kontrol et tamamen kopyalamıs mı dıye. bugun ben de yaptım hata vermıyo

eh işte anca hafta da 2 kg gider. hasap ortada... ben hala anlmadım bari bulup seyredeğim. böyle bişi olsa. her zayıflama kampına giden manken çıkar... 30 günde 30 kg yahut sibelcan vb hiç kilolu olmaz. 1 hafta kal çık. mümkünmü yok güzelim.

benim de aklım almadı o programı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…