Amin canım... Bende bide pko illeti var maalesef... Ama kilo verince düzene girdi adetlerim...Hala hamile kalamıyorum onu anlamıyorum.Doktoru da bıraktım ilaçları da..
Bu arada ben Ebru 27 yaşındayım Kocaelideyim... Sen?
bel ölçüsü gerçekten önemli vücuttaki yağ oranının göstergesi sanırsam sen de seneye kalmazsın canım bence inersin ortalama değerlereBravo Asuman, ölçülerini kaydetmen ne iyi olmuş, hepimiz için güzel bir örnek oldu. Böyle rakamlarla, somut bir örnek olunca daha net fark ediyor insan aradaki farkı.
Ben de bu ölçü işi aklıma gelince internetten bazı yazılar okudum, bel ölçüsünün çok önemli olduğunu biliyordum ama "tartılmayın, belinizi ölçün bu daha önemli" diyen uzamanları okuyunca şaşırdım. Aslında mantıklı, herkesin kas oranı, kemik ağırlığı vb. değiştiği için bel çevresini ölçmek. Özellikle kalp hastalıkları uzmanları değinmiş bu konuya; kadınlarda ideal ölçü 80-82 cm. olarak okudum. Sen neredeyse yakalamışsın yani :)) Tehlikeli sınır ise kimi yazılarda 88 kimisinde 93 cm olarak verilmiş. Benim belim 94 çıktıExcel'de tablo yaptım her hafta yazmayı düşünüyorum :)) Umarım senin başarılı sonuçlarına yaklaşabilirim ben de seneye :))
sakın yemeeeeeYa kızlar yeni düşük yaptığım için ziyaretçilerim geliyo ama sağolsunlar tabikide elleri boş gelmiyolar hamur işini yapan gelmiş ne yapcam şimdi ben bugün pes edersem her zaman aynı şeyi yaparımm(
Abooooooo bu hafta millet ikişer ikişer vermiş kiloları acayip kıskandım :18:
meryy yapamadım olmuyor ya hata veriyo kabul etmiyor oska yardımcı oldu sağolsun ama yapamadımm.
cecom boyun fıtığı var %500
sürekli pc başındayım bi de
Nurgü66 Rabbim bir daha yaşatmasın öyle bir acıİnşallah eşinde askerden sağ sağlım gelir sonra yine Allah sana sağlıklı bir bebiş nasip eder
Ece78 senide gözün aydın Annen gelmişbirde tabi Allah kavuştursun eşin sağlıcakla gidip gelir inşallah
canım http ile başlayıp png ile sonlanan kısmı yapıştıracaksın sadece
olmuyo yaa hala hata veriyoo
Canım doktor fizik tedavi falan vermiyormu yada en azından rahatlatacak bir krem yada ilaç :26:
yenacım ben geç kaldım heralde ama, kilom 113.5
yengem temizlik yapıyordu beni çağırdıo oraya gittim ordan geldim nazı uyutup hemen açtım pcyi ....
ben biraz naz uyurken çamaşır makinesi araştırması yapayım bir haftadır araştırıyorum, şans işi gerçi ama bosh en iyi diye biliyoruz şikayet duyuyoruz arçelikte öle bekoda ne alacağıma karar veremedim. arıston ve samsungda fiyat olarak uygun ,birde 7 kilomu 8 kilomu karar veremedim ...neyse şu anda yine bosh ve samsung üzerinde duruyorum sizler neyitavsiye edersiniz benim bundan önceki makinem profilo idi hiç memnun kalmadım kaç kez tamirci geldi o yüzden çok araştırıyorum,karar veremiyorum çamaşırlar birikti bana sıkıntı veriyor artık biran önce karar verip alsamda yıkansalar artık...
gercekten şans işi annemin altus çok memnun benimki vestel hiç memnun değilim samsungu öveni duydum baya:)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wKc2WoG/weight.png
canım bunu dogru kopyalıyosun demı
kopyalarken kontrol edermısın eksık felan kopyalanıyo olabılır
evet yapıyorum tekrar denim pcden olabilirmi arkadaşın bırı yazmış telefondan yaptım oldu diye belkide öyledirr..
hayır canım onla alakası yok
bak sımdı kopyala yapıstır yapıyosun ya, yaptıktan sonra kontrol et tamamen kopyalamıs mı dıye. bugun ben de yaptım hata vermıyo
1 kg 8000 kalori mi ediyormuş. Hıc bılmıyorum bu hesaplamaları ben dırek düz mantık düşündüm. Yani mesela ben haftada 4 kez yürüsem 250ser kalorıden 1000 kalori edıyor. Iste hergun almam gereken kalorıden 300 kalorı dusuk alsam 7 gunde 2100 kalorı eder. toplamda 3100 kalori. Bu sekılde yapınca haftada 1 kılo gıdıyo bende. Onlarda gunde 4 saat spor yapsalar ki baya agır sporlar da yapıyolar, günde en az 1000 kalori sporla gıdıyodur. Herbırı cok sısman zaten, normalde onların vucut gunde 3000 kalori ihtiyacı duyuyodur rahat, bunlara yaklasık 1800-2000 kalorılık dıyet verseler gunde 1000 kalorı de ordan gitse dedim. gunde 2000 kalorı yaksalar ıste haftada kac kılo eder bılmıyorum ama 7*2000=14000 kalorıi felan gıdıyorudr haftada.
Ben tahmını olarak konuştum yoksa ılaç kullanıyolar mı kullanmıyolar mı bilemem.
yok ya eksiksiz ama olmuyorr uygun formatta değldir diyor
eh işte anca hafta da 2 kg gider. hasap ortada... ben hala anlmadım bari bulup seyredeğim. böyle bişi olsa. her zayıflama kampına giden manken çıkar... 30 günde 30 kg yahut sibelcan vb hiç kilolu olmaz. 1 hafta kal çık. mümkünmü yok güzelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?