Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yavrusum bundan sonra böyle abla bana hafta da 1 kg ustunde verdirsin evine temizliğe gitcem akşam yemeğini yapçam...

anladım canım

ben daha bugun yaptım kendıme, neden öyle oldu anlamadım
belkı sıtede bir sorun vardır, gönderdıgım çizelgede bı problem yok

Canım bak bu sekılde olacak

format dogru yani

Eklentiler

• $Adsız.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 25

Bılmıyorum canım ama ben ılk dıyetısyene basladıgımda 98 kılodayken 2 haftada 1.5 kılo verıyordum hiç sporsuz. Sonra tabi kilom azaldıkça spor yapmam gerekti. Ordakılerın cogu 100 150 arası kiloda ve gunde 3,4 saat spor yapıyorlar, benım gıbı 45 dakka bantta yurumuyolarki. Belkı ılac da kullanıyolardır ama o kadar sporu kım yapsa ılk hafta kılo verir. Hepsı aksam kadar yatan tıpler, spor felan yapmıyolarmıs vucut ham tabi, birden o kadar sporu görünce şoka girmiştir:))) Sonraki haftalarda o kadar vereceklerini sanmam. Çok normal bişey yapıyolarmış gibi anlatılıyo bi de. Nerdeyse 1 ayda 30 kilo verecekler. Diyetısyenler basbagırıyodu ayda maksımum 4-5 kg normal diye, ne oldu şimdi kimsenin sesi çıkmıyo

Canım dediğin gibi gerçektende şans işi beyaz eşyalar ama arçelikten bedava verseler almam evlenirken hepsini aynı marka aldım ve inan iki üç sene içinde hepsini sırayla bozuldukları için değiştirmek zorunda kaldım. Garantisi bitmediği halde değiştirmemişlerdi
yaklaşık 5 sene evvel bosch aldım Çamaşır makinemi ve inan çok memnun kaldım. Çok şükür bu güne kadar bir kere arıza çıkarmadı ve çokda gürültüde yapmıyor ( geç saattede çalıştırabiliyorum )
Benimki 7 kgluk ve cift kişilik yorganımı dahi rahatlıkla sığdırabiliyorum içine hatta annemin çeyizime aldığı büyük bir saten battaniye var ( cift kişilik yorgandan bile biraz daha büyük ) o bile rahatlıkla sığıyor

Umarım sende gönlüne göre birşey bulursun

hastan oldum özlem nasıl bir anlatma disiplinidir alkışlıyorum seni

Canım bu neden kaynaklanıyo bılıyomusun

ben test muhendısı olarak calısıyodum. Yaptıgım bir testte sorun olursa onu mutlaka kanıtlamam gerekıyor. Alışlkanlık işte. İlla sorunu bulacam

saat 4 oldu kızlar ben kaçıyorum ama önce unutmadan şimdiye kadar yediklerimi yazayım

06.04.2012

sabah:
kepek ekmekli tost
3 zeytin
1 salatalık
1 domates

ara:
200 ml lıght süt
1 elma

öğle:
tavuklu salata
ayran
2 dilm kepek ekmeği

ara:
actıvıa
1 armut

akşam bilmiyorum

ben anlamıyorum bu iş matematik. 1400 kalorilik diyet yapıyorum 3 gündür. 1 saat yuruyorum 350 cal, 1400-350=1150 e gerisini metobolizma hızı belirliyor. 2100 civarı olsa 1000 kalır geriye. 1 kg yağ çoğu sitede 7000-8000 arası gösteriyor. bu şekilde 800-1000 gr arası yağ veriliyor. zaten öğle veriyorum. aramızda bir sürü arkadaş bu hafta 2 kg ve üstü verdi. onların bu hafta toplam16000 kalori harcaması gerkiyor bu hesapla. onlarda ortalama 1000 yaksalar 1 kg normal. ama 2. kg nerden çıktı eğer günde 2 saatin uzerinde spor yapmadılarsa(çok ağır sporlar) veya metobolizmaları 3000 civarında değilse bir kısmı neyazıkki su. tüm hesapların yağ uzerinden yaptığımı söylemeliğim tekrar... almamız gerekenden az kalori alındığında da biliyorsun ki kas yanıyor ve 1 kg kas kaybolunca onla beraber 2.400 su gidiyor vucuttan. yani yalnış beslenip yarım kg kas kaybetmemiz halinde bize tartı direk eksi 2 kg gösterir.

(haris ve kıskanç mutludan açıklamalar)

ayşem kutlarım bu yoldan ayrılmak yokkkkkkkkk

Mutlu, kadina da dereotu ile maydanozu kavurur verirsin sen...:)

Simdi kizimi eskrime goturecegim.

Kizlar haftasonu geldi catti. Sapitmak yok.

Sozum ozellikle haftasonu sapiticisi olan umut, mutlu ve asumana. Allah var ben haftasonu daha disiplinliyim. Esim lokmami sayiyor ve gereginde yuzume vuruyor cunku... Garibim bir de diyor ki kadar az yiyorsun, nasil veremedin anlamiyorum... Bilse ben cocuklardan kalan neleri yutuyorum, bebe biskuvilerine 2 kat sokella surup yuttugum, bir isirik yenmis gofretleri ziyan olmasin gibisinden tukettigim ve bulasikmakinesi dizerken mutfakta yarim tencere pilavi bitirdigimi...

anlatan süperde yapanda iş yok:))))

ben de çok ama çok uğraştım yapana kadar. en iyisi kk da bir yerde anlatıyor oradan sakin kafayla oku.

bişey daha var. komşuların doğru söylüyor çok kan kaybetmişsindir. beslenmene dikkat et. bol kırmızı et bol koyu yeşiller. gerekiyorsa takviye al dışardan....

kızlar çok boynum ağrıyo benim artık yaa

Allah korusun canım aklına en kötüsünü getirme. Tamamen stresle alakalı bak ben boynumun başımın ağrısından duramıyordum gittim nörolojiye kasılmışsın dedi kas gevşetici verdi 2 gündür rahatım erteleme git biran önce göster doktora.Allah korusun kötü birşeyse bile Erken teşhis can kurtarır kendini bu kadar ihmal etme bence

Ben çıkıyorum güneş batmadan hava soğumadan yürüyüp geleyim dönüştede diyet listeme uygun yiyecekler alıp geleyim bu hafta benim haftam olsun inşallah haftaya cuma aşkım geliyo

evet napalım okadar beceriyorum yaratıcı olmadığımı söyleyemezsin ama

bu hafta sapıtmak yok ya da az sapıtayım bari şöyleki sabahki yürüyüşümde aldığım sıcak simitlerin 1 tanesi kahvaltıda hüpletildi bile

Canım zaten o tv de kılo verenlerın de hepsı yagdan vermemıstır. Zaten dedıgım gıbı ılk hafta hıc alısık olmayan vucut bırden gunde 3,4 saat spor, yemegı kıs, bu adamlar gunde rahat 4000 kalorı alan adamlar düşünsene. Ama her zaman bu kadar veremezler. O verdıklerdının ıcınde su oranı da baya fazladır

Burdakı arkadaslardan 2 kılo verenler cok mu spor yaptı bılmıyorum ama sporsuz 2 kg verılıyosa hepsı yagdan degıl ne yazikki.

Ben 10 aydır dıyetısyene gıdıyorum. Bazı aylar kılo verdım ama yagdan hıc veremedım mesela. Spor yapmamıstım çünkü. 10 aydır yagdan 16kg vermişim. Gercekten zok zor yagdan kılo vermek. Kas' a gelınce benım hep normal degerlerın uzerındeydı. Zayıflayınca bı mıktar kaybedıyosun ama cok fazla kayıp olursa bu ıyıye ısaret degıl. Benım hala normal degerler ustunde kas oranım. Anneme benzemısım bu konuda.

Zaten bir haftada 5 kılo, 7 kg verdıren dıyetler hıcbır zaman gercekcı degıl kı. Bir haftada o kadar kılo yagdan verılemez ımkansız. Önemlı olan vucurttakı yag oranını azaltmak yoksa görüntüm degişse ne olur değişmese ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…