Masallah ucmus herkes ikiser ikiser...
Nurgu, paketle buzluga at, misafirin gelince vb cikar azar azar...
Mutlusum, o 800 gr senin kopeeen olur be... bakiyorum, liste sevmem diyen mutlu harfiyen uyuyor hepsine. Haftaya bombayi patlatir 88 olursun..
Bu arad ben de haftaya adet oncesi olucam ve iyi bir kilo goremiicem.. Moralimi bozmamaliyim.
anladım canım
ben daha bugun yaptım kendıme, neden öyle oldu anlamadım
belkı sıtede bir sorun vardır, gönderdıgım çizelgede bı problem yok
Canım bak bu sekılde olacak
format dogru yani
eh işte anca hafta da 2 kg gider. hasap ortada... ben hala anlmadım bari bulup seyredeğim. böyle bişi olsa. her zayıflama kampına giden manken çıkar... 30 günde 30 kg yahut sibelcan vb hiç kilolu olmaz. 1 hafta kal çık. mümkünmü yok güzelim.
yenacım ben geç kaldım heralde ama, kilom 113.5
yengem temizlik yapıyordu beni çağırdıo oraya gittim ordan geldim nazı uyutup hemen açtım pcyi ....
ben biraz naz uyurken çamaşır makinesi araştırması yapayım bir haftadır araştırıyorum, şans işi gerçi ama bosh en iyi diye biliyoruz şikayet duyuyoruz arçelikte öle bekoda ne alacağıma karar veremedim. arıston ve samsungda fiyat olarak uygun ,birde 7 kilomu 8 kilomu karar veremedim ...neyse şu anda yine bosh ve samsung üzerinde duruyorum sizler neyitavsiye edersiniz benim bundan önceki makinem profilo idi hiç memnun kalmadım kaç kez tamirci geldi o yüzden çok araştırıyorum,karar veremiyorum çamaşırlar birikti bana sıkıntı veriyor artık biran önce karar verip alsamda yıkansalar artık...
Canım bak bu sekılde olacak
format dogru yani
hastan oldum özlem nasıl bir anlatma disiplinidir alkışlıyorum seni
hastan oldum özlem nasıl bir anlatma disiplinidir alkışlıyorum seni
Bılmıyorum canım ama ben ılk dıyetısyene basladıgımda 98 kılodayken 2 haftada 1.5 kılo verıyordum hiç sporsuz. Sonra tabi kilom azaldıkça spor yapmam gerekti. Ordakılerın cogu 100 150 arası kiloda ve gunde 3,4 saat spor yapıyorlar, benım gıbı 45 dakka bantta yurumuyolarki. Belkı ılac da kullanıyolardır ama o kadar sporu kım yapsa ılk hafta kılo verir. Hepsı aksam kadar yatan tıpler, spor felan yapmıyolarmıs vucut ham tabi, birden o kadar sporu görünce şoka girmiştir:))) Sonraki haftalarda o kadar vereceklerini sanmam. Çok normal bişey yapıyolarmış gibi anlatılıyo bi de. Nerdeyse 1 ayda 30 kilo verecekler. Diyetısyenler basbagırıyodu ayda maksımum 4-5 kg normal diye, ne oldu şimdi kimsenin sesi çıkmıyo
ayşem kutlarım bu yoldan ayrılmak yokkkkkkkkksaat 4 oldu kızlar ben kaçıyorum ama önce unutmadan şimdiye kadar yediklerimi yazayım
06.04.2012
sabah:
kepek ekmekli tost
3 zeytin
1 salatalık
1 domates
ara:
200 ml lıght süt
1 elma
öğle:
tavuklu salata
ayran
2 dilm kepek ekmeği
ara:
actıvıa
1 armut
akşam bilmiyorum
ayşem kutlarım bu yoldan ayrılmak yokkkkkkkkk
anlatan süperde yapanda iş yok:))))
kızlar çok boynum ağrıyo benim artık yaa
cnm dr.a gitmedim ama gidersem kesin fıtık çıkacak
o yüzden sürünüyorum fizik tedavi versede gidecek zamanım yok ki işyerinden izin vermezler en az 3 hafta veriyolar diye biliyorum
yerime bakan kimse yok diye kabul etmezler bunu
Mutlu, kadina da dereotu ile maydanozu kavurur verirsin sen...:)
Simdi kizimi eskrime goturecegim.
Kizlar haftasonu geldi catti. Sapitmak yok.
Sozum ozellikle haftasonu sapiticisi olan umut, mutlu ve asumana. Allah var ben haftasonu daha disiplinliyim. Esim lokmami sayiyor ve gereginde yuzume vuruyor cunku... Garibim bir de diyor kikadar az yiyorsun, nasil veremedin anlamiyorum... Bilse ben cocuklardan kalan neleri yutuyorum, bebe biskuvilerine 2 kat sokella surup yuttugum, bir isirik yenmis gofretleri ziyan olmasin gibisinden tukettigim ve bulasikmakinesi dizerken mutfakta yarim tencere pilavi bitirdigimi...
ben anlamıyorum bu iş matematik. 1400 kalorilik diyet yapıyorum 3 gündür. 1 saat yuruyorum 350 cal, 1400-350=1150 e gerisini metobolizma hızı belirliyor. 2100 civarı olsa 1000 kalır geriye. 1 kg yağ çoğu sitede 7000-8000 arası gösteriyor. bu şekilde 800-1000 gr arası yağ veriliyor. zaten öğle veriyorum. aramızda bir sürü arkadaş bu hafta 2 kg ve üstü verdi. onların bu hafta toplam16000 kalori harcaması gerkiyor bu hesapla. onlarda ortalama 1000 yaksalar 1 kg normal. ama 2. kg nerden çıktı eğer günde 2 saatin uzerinde spor yapmadılarsa(çok ağır sporlar) veya metobolizmaları 3000 civarında değilse bir kısmı neyazıkki su. tüm hesapların yağ uzerinden yaptığımı söylemeliğim tekrar... almamız gerekenden az kalori alındığında da biliyorsun ki kas yanıyor ve 1 kg kas kaybolunca onla beraber 2.400 su gidiyor vucuttan. yani yalnış beslenip yarım kg kas kaybetmemiz halinde bize tartı direk eksi 2 kg gösterir.
(haris ve kıskanç mutludan açıklamalar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?