Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya aslında gerçekten su da olsa kas ta olsa insan tartıda - görmek istiyor. bilemiyorum (fena halde kurtluyum sanırım neredeyse 2 sene de 1-2 kere 2 kilo verebilmişim 1 hafta da). benim metobolizmam da baya ağır ne yazıkki yağ verdiğimin bir garantisi de yok ancak haftaya görülecek. bir düşme olup olmadığı. çarşamba diyetisyenciii bu kız...

cecom boyun fıtığı var %500
sürekli pc başındayım bi de
ayşe spora başlamadan bendede boyunsan sağ kolu inen bir ağrı vardı bende fıtık olduğunu düşünüyorum ama spora başlayınca azaldı baya iyi geldi...
evet napalım okadar beceriyorum yaratıcı olmadığımı söyleyemezsin ama
kesinlikle çok yaratıcısın canım ona şüphe yok dün pazardan pazı aldım..akşama bende yeşil çorba deneyeceğim kısmetse..nasıl yapsamki acaba...un filan eklemiyorsun sadece suyla???
bu hafta sapıtmak yok ya da az sapıtayım bari şöyleki sabahki yürüyüşümde aldığım sıcak simitlerin 1 tanesi kahvaltıda hüpletildi bile

asuman ablacım benim bu hafta sapıtma günüm tarıdan sonra bi rahatlama ile kesin götürüyorum bişeyler...

menülerimi akşam giremediğim için paylaşamadım..bende çıkmadan yazacağım bundan böyle...akşama yiceklerim az çok kafamda çünkü...

sabah
2 dilim kepek ekmek
lor peyniri 4-5 çatal
salatalık domates maydanoz
1çk reçel

ara
2 galeta

öğle
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek
1 tavuk but
salata

ara
2 kurabiye
2tk sütlaç (cuma tartı sonrası sapıtması)

akşam
1 kase çorba
pazı kavurması ya da çorbası (becerebilirsem yapıcam)
yoğurt

ara
1 elma

keşke ankara da bişey olsa da gelsem sizi görsem istedim yaaaa. ne güzel olur tanışsak yuz yuze

ah keşke ben de o kadar çok istiyorum ki sizlerle yüzyüze görüşmeyi inşallah bir gün o da olacak canım ya biz geliriz ya da siz nasılsa görüşürüz daha da olmadı ortada biyerde eskişehirde felan buluşuruz belki bak bu fikir de şimdi oluştu

bana guvenme sen tarifi bul
mevsimlerden roma bloğundaydı

no sapitma yes action...

gercekten şans işi annemin altus çok memnun benimki vestel hiç memnun değilim samsungu öveni duydum baya:)
yengemin samsung yeni aldı çok memnun ,bende ilk defa duyduğum için acaba diyorum,yinede şans işi tabiiii

arçelik için bende aynı şeyleri duyduğum için güvenemedim bedava verseler almam dediler senin gibi halbuki bana kalsa beko veya arçelik alırdım,çünki buzdolabım ve bulaşık makinem beko hiç bir zaman tamirci gelmedi ve dolabı yeni değiştirdim daha 14 sene oldu...annemin bul. ma. bosh alındığından beri güzel yıkamıyor ama en iyide bosh olduğunu söylüyorlar yaptığım araştırmaya göre...teyzemin kızı bu ay buzdolabını değiştirdi sende sıemens al diyor en iyisi oymuş diyor çok araştırdığını söylüyor ,bu yüzden aklım karıştı canım aslında ben her şeyde böyle çabuk karar veremem.ince elediğim için hepte beni bulur terslikler...ama çok sağol şu anda zaten bosh üzerinde duruyorum akşama kadar değişmezse fikirlerim....

ayyy uğraşmaktan sıkıldım artık bi ara canım çekerse yine uğraşırım.evet kan kaybı oldu malum bol meyve ve sebze tüketmeye çalışıyorum ama onlar tatlıyla tuzluyla tedarik etmeye çalışıyolar :)))

tebriklerrrrr kızllarr

ingilizceyi bilsem takır takır yapıcam tıcker ama beceremiyorum ki :18::18:

Ayşeciiimm özel ingilizce dersi verilir şekerimm

45 dakikası gayet tempolu olmak üzere tam 75 dakika yürüdüm geldim diğer 30 dakikada da diyetim için alışveriş yaptım ama sebzeleri hiç sevmedim ya ve bugün karar verdim ki ben sebze sevmiyorum.
Midem alışkın değil öğle yemeği yemeye resmen midem bulandı yürürken kendimi aşırı tok hissediyorum.
Sebzelere de baktım baktım hiçbirşey almadan döndüm.

Siz sebze ne yiyorsunuz :26: yarın pazar var pazardan anneme aldırıcam sebze o daha iyi anlar sebzeden bir karnıbahar severdim onu da sevmiyorum artık

bugün yediklerimi yazayım da bakıverin
kahvaltı
1 simit 1haşlanmış yumurta peynir zeytin domates maydanoz
öğle
1 dilim ayva biraz fındık badem eşime yaptığım tatlıdan 1 lokma kalite kontrol adına
akşam
başsağlığına gittik yarım pide ayran 1 kaşık un helvası
akşam kesin kahve içerim
bolca su ,yeşil çay 2 fincan 70dk yürüyüş

bahar seversen bakla olabilir şöyle bol dereotlu sarımsaklı yoğurtlu ben de ilk fırsatta yapacağım kendime evde başka yiyen yok malesef

Canım bence sebzeleri birden karıştırma tek tek yap. Bizde sebze çok sevilir ama tabi ette
Benim kızlarımda bayılırlar sebzeye ama ilk zamanlar tadına alışana kadar karnabahar olsun, brokoli olsun hep haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurtla yediriyordum. İnan şu an küçüğü bile ( 19 aylık ) pırasa hariç her sebzeyi yiyor hatta bıraksam ciğ yiyecek
Bak bir keresinde DR. Mehmet Öz haberlerde cıktığında demişti ki her insan bir şeyi 20 kere yedikten sonra damağı alışır ve sevmeye başlar. Ne kadar mideniz bulansa dahi az az da olsa aralıklarla sevmediğiniz sebzeyi yiyin diye
İnan benim büyük kıza öyle alıştırdım bende. Karnabaharı her gördüğünde ööö yapardı yada pırasada da ama artık yavaş yavaş alışmaya başladı en azından gıkını çıkartmıyor artık eskiden daha görünce ööö yapardı

Birde haşlama tarzı yapıyorsan mutlaka soğuk ye çünkü sıcakken daha kokusu olsun tadı olsun yoğun gibi zaten üzerine sarımsaklı yoğurt döksem eşimi bile yerim

Son düzenleme:
herkes çok güzel kilo vermiş tebrik ediyorum.inşallah herkes emeğinin ve iradesinin karşılığını alırda sağlıklı günler görür.

Heeee birde mutlaka sarımsaklı yoğurtlu semizotu salatası dene emin ol çok beğeneceksin
Yemeğide müthiş olur ay bak şimdi olsa da yesem kendi kendine canını çektiren bir ben varımdır herhalde

bahar seversen bakla olabilir şöyle bol dereotlu sarımsaklı yoğurtlu ben de ilk fırsatta yapacağım kendime evde başka yiyen yok malesef

Bakla ne ki :44: valla görsem tanımam sebzemi oluyor biz hiç yemedik öyle birşey. Karadenizli olunca bildiğim sebze karalahana pazı falan oluyor

Komedisin ya sen

Yani bir şekilde alışıcam artık netten sebze yemeklerini araştırayım en iyisi bir fikir edinirim belki :44:

slm kızlar o kadar moralim bozukkki..eliptik bisiklet almıştım ticaretmerkezi.com dan..spor yaparken ayağımı incittim civatası düştü ayaktayken..öyle bi sinirlendimki aldığım yere tlf açtım kırk yere aktardılar bundan sonra ne ürün alırsam alayım marka ve duyulmuş bişey alacağım ağzım yandı artık..sözde yarın öğlene kadar servis göndercekler.valla gelmezlerse servis direk tüketici haklarına başvuracağım..teldede o kadar tartıştık ürünü aldığım yerle..fit and smart markası aldığım ürünün..lanet olsun vallahi paramla rezil oldum resmen.barut gibiyim patlayacam sinirimdem zayıfladıktan sonra bozulaydı keşke daha 1 ay bile olmadı kullanalı..

Fırın Mücveri (2 Kişilik) (150 Kalori)

Malzemeler
2 Adet Kabak
2 Çorba Kaşığı Kaşar Peyniri
1 Adet Yumurta
2 Silme Çorba Kaşığı Un
4-5 Dal Dereotu
Tuz, Karabiber

Yemeğin Tarifi
Rendelenmiş kabağa peynir rendesi, un, yumurta, dereotu, tuz ve karabiber ekleyerek karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı, önceden sıvıyağ ile yağlanmış ısıya dayanıklı cam bir kaba dökün.

230 derece ısıtılmış fırında üzeri hafif kızarıncaya kadar pişirin. Not: Fırın mücveri dilerseniz yoğurtla da sunabilirsiniz.

Yediklerim
Sabah
2Yumurtayla.soğan.marul.salata.3dilim k.ekmek.1fincan kahve
Ara
1Bardak soyasutu.
1Elma.6badem
Öğlen
1Tabak mercimek
1Tabak sebzeli balık
1Tost ekmeği
10Çilek
Ara
1Avuç ekmek cipsi
2Hurma
1fincan kahve
Akşam
4Badem
1Dilim peynir incecik
1Tabak taze fasulye yumurtalı
360Gr ligt yoğurt
Aci biber

2L su. 3Fincan yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…