Canım zaten o tv de kılo verenlerın de hepsı yagdan vermemıstır. Zaten dedıgım gıbı ılk hafta hıc alısık olmayan vucut bırden gunde 3,4 saat spor, yemegı kıs, bu adamlar gunde rahat 4000 kalorı alan adamlar düşünsene. Ama her zaman bu kadar veremezler. O verdıklerdının ıcınde su oranı da baya fazladır
Burdakı arkadaslardan 2 kılo verenler cok mu spor yaptı bılmıyorum ama sporsuz 2 kg verılıyosa hepsı yagdan degıl ne yazikki.
Ben 10 aydır dıyetısyene gıdıyorum. Bazı aylar kılo verdım ama yagdan hıc veremedım mesela. Spor yapmamıstım çünkü. 10 aydır yagdan 16kg vermişim. Gercekten zok zor yagdan kılo vermek. Kas' a gelınce benım hep normal degerlerın uzerındeydı. Zayıflayınca bı mıktar kaybedıyosun ama cok fazla kayıp olursa bu ıyıye ısaret degıl. Benım hala normal degerler ustunde kas oranım. Anneme benzemısım bu konuda.
Zaten bir haftada 5 kılo, 7 kg verdıren dıyetler hıcbır zaman gercekcı degıl kı. Bir haftada o kadar kılo yagdan verılemez ımkansız. Önemlı olan vucurttakı yag oranını azaltmak yoksa görüntüm degişse ne olur değişmese ne olur
bu hafta sapıtmak yok ya da az sapıtayım bari şöyleki sabahki yürüyüşümde aldığım sıcak simitlerin 1 tanesi kahvaltıda hüpletildi bile
ayşe spora başlamadan bendede boyunsan sağ kolu inen bir ağrı vardı bende fıtık olduğunu düşünüyorum ama spora başlayınca azaldı baya iyi geldi...cecom boyun fıtığı var %500
sürekli pc başındayım bi de
kesinlikle çok yaratıcısın canım ona şüphe yok dün pazardan pazı aldım..akşama bende yeşil çorba deneyeceğim kısmetse..nasıl yapsamki acaba...un filan eklemiyorsun sadece suyla???evet napalım okadar beceriyorum yaratıcı olmadığımı söyleyemezsin ama
bu hafta sapıtmak yok ya da az sapıtayım bari şöyleki sabahki yürüyüşümde aldığım sıcak simitlerin 1 tanesi kahvaltıda hüpletildi bile
keşke ankara da bişey olsa da gelsem sizi görsem istedim yaaaa. ne güzel olur tanışsak yuz yuze
ayşe spora başlamadan bendede boyunsan sağ kolu inen bir ağrı vardı bende fıtık olduğunu düşünüyorum ama spora başlayınca azaldı baya iyi geldi...
kesinlikle çok yaratıcısın canım ona şüphe yok dün pazardan pazı aldım..akşama bende yeşil çorba deneyeceğim kısmetse..nasıl yapsamki acaba...un filan eklemiyorsun sadece suyla???
asuman ablacım benim bu hafta sapıtma günüm tarıdan sonra bi rahatlama ile kesin götürüyorum bişeyler...
menülerimi akşam giremediğim için paylaşamadım..bende çıkmadan yazacağım bundan böyle...akşama yiceklerim az çok kafamda çünkü...
sabah
2 dilim kepek ekmek
lor peyniri 4-5 çatal
salatalık domates maydanoz
1çk reçel
ara
2 galeta
öğle
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek
1 tavuk but
salata
ara
2 kurabiye
2tk sütlaç(cuma tartı sonrası sapıtması)
akşam
1 kase çorba
pazı kavurması ya da çorbası (becerebilirsem yapıcam)
yoğurt
ara
1 elma
yengemin samsung yeni aldı çok memnun ,bende ilk defa duyduğum için acaba diyorum,yinede şans işi tabiiiigercekten şans işi annemin altus çok memnun benimki vestel hiç memnun değilim samsungu öveni duydum baya:)
Canım dediğin gibi gerçektende şans işi beyaz eşyalar ama arçelikten bedava verseler almamevlenirken hepsini aynı marka aldım ve inan iki üç sene içinde hepsini sırayla bozuldukları için değiştirmek zorunda kaldım. Garantisi bitmediği halde değiştirmemişlerdi
yaklaşık 5 sene evvel bosch aldım Çamaşır makinemi ve inan çok memnun kaldım. Çok şükürbu güne kadar bir kere arıza çıkarmadı ve çokda gürültüde yapmıyor ( geç saattede çalıştırabiliyorum )
Benimki 7 kgluk ve cift kişilik yorganımı dahi rahatlıkla sığdırabiliyorum içinehatta annemin çeyizime aldığı büyük bir saten battaniye var ( cift kişilik yorgandan bile biraz daha büyük ) o bile rahatlıkla sığıyor
Umarım sende gönlüne göre birşey bulursun
ben de çok ama çok uğraştım yapana kadar. en iyisi kk da bir yerde anlatıyor oradan sakin kafayla oku.
bişey daha var. komşuların doğru söylüyor çok kan kaybetmişsindir. beslenmene dikkat et. bol kırmızı et bol koyu yeşiller. gerekiyorsa takviye al dışardan....
HAFTANIN BİRİNCİSİ..........ASUMANZEYNEP...........500 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ...........EJJE89........................455 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ........SEMİRAN.....................330 DAK
Kilo verenleri,gayret edenleri,spor yapanları ve yapmayı düşünenleri kutluyorum...Takdir ediyorum,öpüyorum....
ingilizceyi bilsem takır takır yapıcam tıcker ama beceremiyorum ki :18::18:
45 dakikası gayet tempolu olmak üzere tam 75 dakika yürüdüm geldimdiğer 30 dakikada da diyetim için alışveriş yaptım ama sebzeleri hiç sevmedim ya ve bugün karar verdim ki ben sebze sevmiyorum.
Midem alışkın değil öğle yemeği yemeye resmen midem bulandı yürürken kendimi aşırı tok hissediyorum.
Sebzelere de baktım baktım hiçbirşey almadan döndüm.
Siz sebze ne yiyorsunuz :26: yarın pazar var pazardan anneme aldırıcam sebze o daha iyi anlar sebzedenbir karnıbahar severdim onu da sevmiyorum artık
bahar seversen bakla olabilir şöyle bol dereotlu sarımsaklı yoğurtlu ben de ilk fırsatta yapacağım kendime evde başka yiyen yok malesef
Canım bence sebzeleri birden karıştırma tek tek yap. Bizde sebze çok sevilir ama tabi ette
Benim kızlarımda bayılırlar sebzeye ama ilk zamanlar tadına alışana kadar karnabahar olsun, brokoli olsun hep haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurtla yediriyordum. İnan şu an küçüğü bile ( 19 aylık ) pırasa hariç her sebzeyi yiyor hatta bıraksam ciğ yiyecek
Bak bir keresinde DR. Mehmet Öz haberlerde cıktığında demişti ki her insan bir şeyi 20 kere yedikten sonra damağı alışır ve sevmeye başlar. Ne kadar mideniz bulansa dahi az az da olsa aralıklarla sevmediğiniz sebzeyi yiyin diye
İnan benim büyük kıza öyle alıştırdım bende. Karnabaharı her gördüğünde ööö yapardı yada pırasada da ama artık yavaş yavaş alışmaya başladı en azından gıkını çıkartmıyor artıkeskiden daha görünce ööö yapardı
Birde haşlama tarzı yapıyorsan mutlaka soğuk ye çünkü sıcakken daha kokusu olsun tadı olsun yoğun gibizaten üzerine sarımsaklı yoğurt döksem eşimi bile yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?