- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Yediklerim
1Avuç ekmek cipsi
mutlucum hayırlı olsun şimdiden çoook güzel bir tatil geçirmen dileği ile, ne zaman gidceğini bilmiyorum ama eminim 7lere ineceksin (dondurma cıss unutma )kızlarrrrr
almanya işi oldu sanırım biletleri dahi aldı eşim. vize aldık. turistik için bayaa zorladıklarını biliyorsunuzdur. zaten 12 gün vermişler tam da... neyse aldıkya. bu benim 2. yurt dışım olcak bir terslik olmzasa. 1. si bulgaristandı. bu da 2. eşimin de aynı. heyecanlıyım çok inşallah en azından 7 lere yaklaşırım o tarihe kadar ne kadar yakın okadar iyi... tam 2 ay var.
hoşgeldin ve çok geçmiş olsunYa kızlar yeni düşük yaptığım için ziyaretçilerim geliyo ama sağolsunlar tabikide elleri boş gelmiyolar hamur işini yapan gelmiş ne yapcam şimdi ben bugün pes edersem her zaman aynı şeyi yaparımm(
tümmm spor yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum yaşasın bu hafta girdim bende listeye, bozulmadan devam edicekHAFTANIN BİRİNCİSİ..........ASUMANZEYNEP...........500 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ...........EJJE89........................455 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ........SEMİRAN.....................330 DAK
Kilo verenleri,gayret edenleri,spor yapanları ve yapmayı düşünenleri kutluyorum...Takdir ediyorum,öpüyorum....
bayılırım baklayaa hattaa bugünde menümde vardı, sarımsaklı yoğurtla süper oluyorr miss gibi dereotlubahar seversen bakla olabilir şöyle bol dereotlu sarımsaklı yoğurtlu ben de ilk fırsatta yapacağım kendime evde başka yiyen yok malesef
canım aynı problemi bende yaşadım hemde bilindik bir markayla, ama onlar direkt aldırlar ve hataları oldukları içinde eliptik bisikleti hediye olarak verdiler yürüyüş bandının yanında, yani bilindik yerden almanın tek avantajı buslm kızlar o kadar moralim bozukkki..eliptik bisiklet almıştım ticaretmerkezi.com dan..spor yaparken ayağımı incittim civatası düştü ayaktayken..öyle bi sinirlendimki aldığım yere tlf açtım kırk yere aktardılar bundan sonra ne ürün alırsam alayım marka ve duyulmuş bişey alacağım ağzım yandı artık..sözde yarın öğlene kadar servis göndercekler.valla gelmezlerse servis direk tüketici haklarına başvuracağım..teldede o kadar tartıştık ürünü aldığım yerle..fit and smart markası aldığım ürünün..lanet olsun vallahi paramla rezil oldum resmen.barut gibiyim patlayacam sinirimdem zayıfladıktan sonra bozulaydı keşke daha 1 ay bile olmadı kullanalı..
baharcım ben diyet şeklinde yapıyorum, mesela un koymuyorum kaşarı light alıp fazla tutuyorum ve içinde patateste ve kuru soğanda koyuyorum ve çok leziz oluyor, rendelediğim kabak-soğan-patatesin suyunu sıkıyorum birde, una gerek olmadan teflon tepside pişiriyorum, itersen öylede deneyebilirsinFırın Mücveri (2 Kişilik) (150 Kalori)
Malzemeler
2 Adet Kabak
2 Çorba Kaşığı Kaşar Peyniri
1 Adet Yumurta
2 Silme Çorba Kaşığı Un
4-5 Dal Dereotu
Tuz, Karabiber
Yemeğin Tarifi
Rendelenmiş kabağa peynir rendesi, un, yumurta, dereotu, tuz ve karabiber ekleyerek karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı, önceden sıvıyağ ile yağlanmış ısıya dayanıklı cam bir kaba dökün.
230 derece ısıtılmış fırında üzeri hafif kızarıncaya kadar pişirin. Not: Fırın mücveri dilerseniz yoğurtla da sunabilirsiniz.
baharcım ben diyet şeklinde yapıyorum, mesela un koymuyorum kaşarı light alıp fazla tutuyorum ve içinde patateste ve kuru soğanda koyuyorum ve çok leziz oluyor, rendelediğim kabak-soğan-patatesin suyunu sıkıyorum birde, una gerek olmadan teflon tepside pişiriyorum, itersen öylede deneyebilirsin
Ekmek cipsi nasıl oluyor canım ilk defa duydum da :44:
selam kızlar aranıza yeni katıldım eylül ayında düğünüm var ve burda olma sebebimi tahmin etmişsinizdir diye düşünüyorum... 9 ocak ta başladım diyete bugün itibariyle 12.5 kilo verdim daha vermem gereken 20 kilom daha var..aslında sabahları nesfit yiyorum öğlen 1elma 1bardak ayran akşam en geç saat 5 te yemeğimi yemiş oluyorum ekmeksiz 1 tabak yemek ve yoğurt ekmeği tamamen çıkardım sayılır sadece haftasonu kahvaltıların 1 dilim yiyorum günde 3 bardak su ve akşam spordan sonra yeşilçay henüz yürüyüse başlayamadım ama hergün akşam 50-55 dk evde spor yapıyorum(eliptik bisiklet,twist,mekik vs...)hadi birbirimize destek olalımmmm :)
hoşbuldummm şu an ankaradayım 25 yaşndayım 1.79 boyum şu an ki kilom 115.hayatımda ilk defa bu kadar istekliyim gelinliğin gücü sanırım:))
hoşbuldummm şu an ankaradayım 25 yaşndayım 1.79 boyum şu an ki kilom 115.hayatımda ilk defa bu kadar istekliyim gelinliğin gücü sanırım:))
hoşbuldum chickpeas inşallah o günleri de burda hep birlikte görürüz hepimiz için
biz cumaları tartılıp öğlene kadar söylüyoruz yena arkadaşımız kayıt altına alıyor. yeni gelenler 2 hafta düzenli takip edip paylaşımda bulununca(menülerimizi de yazıyoruz) listelere dahil oluyor...
HOŞGELDİN
bugun yediklerim :
sabah 1 tost ve bir bardak ıhlamur
arada 1 elma
öglen 1 tabak nohut yemegi(sizce hatamı yapmısım evde olanları yiyorum genelde )ve yagsız bol limonlu salata
arada 2 kuru incir
akşam patates salatası( yagsız )
bugun cok dengesiz oldu gibime geliyor yediklerim
buarada öglenden akşam yemegine kadar surekli dolastım
not:daha yeni basladıgım için bir dahaki cumaya kadar tartılmıcam yoksa veremedim diye bozarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?