Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yalancı Kızartma (4 Kişilik) (130 Kalori)

Malzemeler
2 Adet Kabak
½ Çay Bardağı Su
8 Adet Çarliston Biber
8 Adet Taze Kırmızı Biber
4 Adet Domates
300 gr Light Yoğurt
3-4 Diş sarmısak
1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı

Yemeğin Tarifi
Kabakların kabuklarını kazıyıp halka şeklinde doğrayın ve cam bir kaba yerleştirin. Yarım çay bardağı su ekleyip kabın üzerini folyo ile kapatın. Önceden 230 derecede ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişirin.

Biberleri közleyin. Kabuklarını soyup kabuklarla birlikte servis tabağına yerleştirin.

Rendelenmiş domatese biraz tuz serpip 1 çorba kaşığı zeytinyağı ilave ederek suyunu çekinceye kadar pişirin.

Sarmısakları dövüp yoğurda ekleyin.

Sebzelerin üzerine önce sarmısaklı yoğurt döküp domates sosu gezdirin.

Not: Yalancı kızartmayı dilerseniz soğuk da servis yapabilirsiniz.

Eveeeet akşam yemeğimi yedim geldimmm menümü yazayım

Sabah
2 kk peynir, 1 dilim kek, 1 tatlı kaşığı bal 3 dilim ekmek,portakallı yeşilçay
Ara
1 elma,1 çay bardağı süt
Öğle
Fırında tavuk,salata,1 dilim ekmek
Ara
Muz,1 çay bardağı süt
Akşam
Salata, yoğurt
Ara
Çok acıkırsam bir elma yerim ama sanmıyorum çatlamak üzereyim uzun zamandır ilk defa bu kadar çok yiyorum

2.5 litre su,45 dk. yürüyüş

mutlucum hayırlı olsun şimdiden çoook güzel bir tatil geçirmen dileği ile, ne zaman gidceğini bilmiyorum ama eminim 7lere ineceksin (dondurma cıss unutma )
Ya kızlar yeni düşük yaptığım için ziyaretçilerim geliyo ama sağolsunlar tabikide elleri boş gelmiyolar hamur işini yapan gelmiş ne yapcam şimdi ben bugün pes edersem her zaman aynı şeyi yaparımm(
hoşgeldin ve çok geçmiş olsun
Rabbim bir daha yaşatmasın ve hayırlısıyla tez zamanda kocana kavuşursun inşallaahh

tümmm spor yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum yaşasın bu hafta girdim bende listeye, bozulmadan devam edicek ilk 3üde canı gönülden kutlarım, asumanın hızına yetişmek ne mümkün mmaaaşşşaaalllaahhh devam canım süpersin vallaa.. bugün nişantaşı pazarına gittim aklıma geldin, gerçi kalabalık ve sıcaktan afakanlar bastı bana tüm ankara oraya gelmişti

bahar seversen bakla olabilir şöyle bol dereotlu sarımsaklı yoğurtlu ben de ilk fırsatta yapacağım kendime evde başka yiyen yok malesef
bayılırım baklayaa hattaa bugünde menümde vardı, sarımsaklı yoğurtla süper oluyorr miss gibi dereotlu

canım aynı problemi bende yaşadım hemde bilindik bir markayla, ama onlar direkt aldırlar ve hataları oldukları içinde eliptik bisikleti hediye olarak verdiler yürüyüş bandının yanında, yani bilindik yerden almanın tek avantajı bu
baharcım ben diyet şeklinde yapıyorum, mesela un koymuyorum kaşarı light alıp fazla tutuyorum ve içinde patateste ve kuru soğanda koyuyorum ve çok leziz oluyor, rendelediğim kabak-soğan-patatesin suyunu sıkıyorum birde, una gerek olmadan teflon tepside pişiriyorum, itersen öylede deneyebilirsin

selam kızlarrr
yoğun bir günün sonunda ancak gelebildim ve geçmişi okuyabildim, yoğun tempolu bir günün ardından resmen uykum geldi şuanda uyuyabilirim
hemen menümü yazayım:

sabah:
-mantarlı yumurta+40 gr beyaz peynir+ 2 bardak şekersiz çay+1 dilim kepekli ekmek+bol yeşillik domates salatalık
ara öğün:
-6 adet fındık
öğlen:
-bakla (sarımsaklı yoğurtlu) + çeyrek simit+ 40 gr beyaz peynir+6 bardak şekersiz çay
ara öğün:
-şekersiz türk kahvesi+1 muz
akşam:
-sarımsaklı bakla + 1 dilim uno denge light

spor: 1 saat 40 dakika yürüyüş (pazardaki gezintimizi saymadım)
12 bardak su, 2 kupa metabolizma çayı, 8 çay bardağı şekersiz çay, 1 adet şekersiz türk kahvesi

tombulkelebekim sen b12 hapmı kullanıyodun iğnemi..unutkanlıklarım hatsafada artık..evin içinde telefonumu kaybettim bulamıyorum şarjıda bitik..heryere baktım bulamadım..gülsemmi ağlasammı durumuma bilmedim..

butterflyelf daha 1 ay olmadı iade etmek istiyorum diyorum kargo parasını siz verin diyo manyaklarmı ne sanki benim hatam oldu dedim bende.cazgırlık yaptım öyle bi sinirlendimki sporumda yarım kaldı zaten..25 dakikada kaldım onunla uğraştım
birde termal şort almıştım anam ne pis bir kokusu var ölmüş eşşek gibi yaw..zehirlendim resmen..yıkadım ama kokusu çıkmamış makineyede atmayın yazıyo astım dışarı bakalım yarınaca gidecekmi kokusu..ayy şu aralar heryerden kazık yiyorum sonu nasıl olcak bakalım

hepiniz menü paylaşıyosunuzya kızlar ben ne yediğimi unutuyorum bi ara düzenli yazıyodum ilk sıralar..şimdi yine yazsam iyi olacak..şuan 88 kiloyum temmuzun 1ine kadar 75 olmabilme ihtimalim yüzde kaç acep :)

selam kızlar aranıza yeni katıldım eylül ayında düğünüm var ve burda olma sebebimi tahmin etmişsinizdir diye düşünüyorum... 9 ocak ta başladım diyete bugün itibariyle 12.5 kilo verdim daha vermem gereken 20 kilom daha var..aslında sabahları nesfit yiyorum öğlen 1elma 1bardak ayran akşam en geç saat 5 te yemeğimi yemiş oluyorum ekmeksiz 1 tabak yemek ve yoğurt ekmeği tamamen çıkardım sayılır sadece haftasonu kahvaltıların 1 dilim yiyorum günde 3 bardak su ve akşam spordan sonra yeşilçay henüz yürüyüse başlayamadım ama hergün akşam 50-55 dk evde spor yapıyorum(eliptik bisiklet,twist,mekik vs...)hadi birbirimize destek olalımmmm :)

Aaa evet unsuz olması daha mantıklı tamam canım yarın yaparım belki de teflon tavaya yapışmaz dimi yağsız yapıyorsun dimi :26:

Son düzenleme:

Hoşgelmişsin canım 3 ayda 12.5 kilo gayet güzel tebrik ediyorum seni. Düğünün var demek hayırlı olsun biraz kendinden bahsetsene hangi şehirdesin kaç yaşındasın boyun ve kilon nedir hedef kilon nedir :26:

hoşbuldummm şu an ankaradayım 25 yaşndayım 1.79 boyum şu an ki kilom 115.hayatımda ilk defa bu kadar istekliyim gelinliğin gücü sanırım:))

hoşbuldummm şu an ankaradayım 25 yaşndayım 1.79 boyum şu an ki kilom 115.hayatımda ilk defa bu kadar istekliyim gelinliğin gücü sanırım:))

hoşgeldin canımmm , hadi bakam fıstık gibi hemde sağlıklı bi gelin olursun inşallahhh

Maşallaaah boyun epeyce uzunmuş eylüle 6 ay var verirsin bence 20 kilo. Benimde düğün tarihim belli olsa belki daha hırslanırım gelinliğin gücü adına

hoşbuldum chickpeas inşallah o günleri de burda hep birlikte görürüz hepimiz için

inşallah canım , motivasyon için doğru yerde lduğuna emin ol :129::129:

ben Aynur , 28 yaşıma girecem , ingilizce örtmeniyim , 9 aylık evliyim ,yeni gelinim yanii

en azından düğünden önce gaza gelmişin ben çok sallamadım düğünden önce , spor yaptım ama rejim yapmadım malesef , şimdi geldi aklım başıma

tesekkür ederim bende neler yaptıgımızı merak ediyordum :)

bugun yediklerim :
sabah 1 tost ve bir bardak ıhlamur
arada 1 elma
öglen 1 tabak nohut yemegi(sizce hatamı yapmısım evde olanları yiyorum genelde )ve yagsız bol limonlu salata
arada 2 kuru incir
akşam patates salatası( yagsız )
bugun cok dengesiz oldu gibime geliyor yediklerim
buarada öglenden akşam yemegine kadar surekli dolastım

not:daha yeni basladıgım için bir dahaki cumaya kadar tartılmıcam yoksa veremedim diye bozarım

Merhaba canım

hoş geldin öncelikle. Hayatında en az 10 kez kilo verip almış biri olarak ve daha önce ekmeği tamamen kesip kilo vermiş biri olarak ekmeği hayatından tamamen çıkarmamanı öneririm. Düğününe baya varmış. Saglıklı beslenerek ve sporla, yemek yemeyi öğrenerek kilo verebilirsin. Zaten vermişsin de ama kalıcı olmasını istiyorsan kısa vadede mucize sonuçlar bekleme derim

Bence hata etmemişsin canım nohut protein sonuçta ve başlangıca göre gayet ideal bir menü. Bence de tartılma veremediysen bozarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…