ben direkt tehdit metodunu kullanmıştım canım, almazsanız siz bilirsiniz 1 dahi olmadı sonuçta iade etme hakkım var ve kargoda size ait olmalı yoksa tüketici haklarına başvurmam yeterli dedim, ki zaten %100 sen haklı olduğun için, hatta ayağını inctmeden dahi neden olduğu için kazanırsın, çok uğraşırsın orası ayrı konu, bende servis gelmezse arayıp direkt tekrar say say peki siz bilirsiniz de, bende hakkımı ararım de belkide değişir fikirleritombulkelebekim sen b12 hapmı kullanıyodun iğnemi..unutkanlıklarım hatsafada artık..evin içinde telefonumu kaybettim bulamıyorum şarjıda bitik..heryere baktım bulamadım..gülsemmi ağlasammı durumuma bilmedim..
butterflyelf daha 1 ay olmadı iade etmek istiyorum diyorum kargo parasını siz verin diyo manyaklarmı ne sanki benim hatam oldu dedim bende.cazgırlık yaptım öyle bi sinirlendimki sporumda yarım kaldı zaten..25 dakikada kaldım onunla uğraştım
birde termal şort almıştım anam ne pis bir kokusu var ölmüş eşşek gibi yaw..zehirlendim resmen..yıkadım ama kokusu çıkmamış makineyede atmayın yazıyo astım dışarı bakalım yarınaca gidecekmi kokusu..ayy şu aralar heryerden kazık yiyorum sonu nasıl olcak bakalım
hoşgeldin aramızaselam kızlar aranıza yeni katıldım eylül ayında düğünüm var ve burda olma sebebimi tahmin etmişsinizdir diye düşünüyorum... 9 ocak ta başladım diyete bugün itibariyle 12.5 kilo verdim daha vermem gereken 20 kilom daha var..aslında sabahları nesfit yiyorum öğlen 1elma 1bardak ayran akşam en geç saat 5 te yemeğimi yemiş oluyorum ekmeksiz 1 tabak yemek ve yoğurt ekmeği tamamen çıkardım sayılır sadece haftasonu kahvaltıların 1 dilim yiyorum günde 3 bardak su ve akşam spordan sonra yeşilçay henüz yürüyüse başlayamadım ama hergün akşam 50-55 dk evde spor yapıyorum(eliptik bisiklet,twist,mekik vs...)hadi birbirimize destek olalımmmm :)
baharcım çok ama çok az yağ sürüyorum o yüzden içine sadece bir tatlı kaşığı yağ koyuyorum, 1 tatlı kaşığından azda teflona sürüyorum, normal mücverden daha lezzetli oluyor çünkü sebzelerin tadını alabiliyorum, unsuz olmaz diyorsan, 1 yemek kaşığı (ama silme doldurmadan) un koyup, yanından ekmek tüketmeye bilirsin (diyetisyenim un koyarsan yanında ekmek tüketmeden ye demişti)Aaa evet unsuz olması daha mantıklı tamam canım yarın yaparım belki de teflon tavaya yapışmaz dimi yağsız yapıyorsun dimi :26:
canım "bir deli bir taş atmış kuyuya 100 akıllı" çıkaramamış... bu gün benim yazdıklarıma takılmayın özetle kurt yaptım ondan yazdımben bugün çok yedim
evet yaptım bunu(
Sabah: 2 dl tb ekmeği, 2 kk yarım yağlı beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta
ara: 3 diyet bisküvi, 1 çay bardağı süt
öğle: 2 parça biftek, 2 çorba kaşığı pirinç pilavı
ara: 2 dilim tb ekmek arasına bolca maydanozlu, dereotlu, çörekotlu süt loru(3 çorba kaşığı kadar)
ara: 10 çilek
akşam: 2 dl tb ekmek, 4 ızgara köfte
ekmeği abarttım bugün
sık sık gelemiyorum. kilo veren vermeyen herkese tebrikler. ben sanırım su verdim. öyle çok sıkmıyorum çünkü diyette. sütüm azalacak diye korkuyorum çünkü. proteini kısamıyorum hiç.
spor da yapamıyorum. çocuktan fırsat kalmıyor
böyle su vere vere nereye kadar.(
emeğine sağlık ablacm[ı] haftanın sporcuları
yena......................225 dak
Ayse_c52.................90 dak
Nursena.................200 dak
Ejje 89....................455 dak
Gulma.....................320 dak
Asumanzeynep.........500 dak
Tomurcukkk.............240 dak
Nevzamansız............140 dak
Fadime02..................320 dak
Butterflyelf............240 dak
Umuttt....................230 dak
Onlydreams..............180 dak
Semiran....................330 dak
Akabe........................300 dak
Tombulkelebekim........100 dak
Toztoprak..................250 dak
[/ı]
ellerine sağlık ablacim
mutlu, kadina da dereotu ile maydanozu kavurur verirsin sen...:)
simdi kizimi eskrime goturecegim.
Kizlar haftasonu geldi catti. Sapitmak yok.
Sozum ozellikle haftasonu sapiticisi olan umut, mutlu ve asumana. Allah var ben haftasonu daha disiplinliyim. Esim lokmami sayiyor ve gereginde yuzume vuruyor cunku... Garibim bir de diyor kikadar az yiyorsun, nasil veremedin anlamiyorum... Bilse ben cocuklardan kalan neleri yutuyorum, bebe biskuvilerine 2 kat sokella surup yuttugum, bir isirik yenmis gofretleri ziyan olmasin gibisinden tukettigim ve bulasikmakinesi dizerken mutfakta yarim tencere pilavi bitirdigimi...
eferim mutlu harika yemişin nerde bozulmuşşşşş ben bozdum ki derdinee of yaaaa kısır yedim akşam yemek yemedim 1 kase kısır yemişim farketmeden tüh tüh yaaaa ağlamak istiyorummmben de yediklerimi yaziim. Leah konuştu konuştu daha 2. Günden bozuldu benim liste, uyamadım...
Sabah 2 dilim ligt kepek ekmek domatas salatalık maydonoz tere
ara 1 portakal
öğlen cacık (2 salatalık bol taze nane) yarım simit 2 domotes
ara yarım simit sütlü kahve peynir(30 gr)
akşam kocaman kıvırcık salata peynir 1 kase çorba 1 dilim ekmek.
1 saat yuruyuş 3 litre su bol yşil bol form çay. 3 kahve...
emeğine sağlık ablacm
Vayy neler duyuyorummmm
eferim mutlu harika yemişin nerde bozulmuşşşşş ben bozdum ki derdinee of yaaaa kısır yedim akşam yemek yemedim 1 kase kısır yemişim farketmeden tüh tüh yaaaa ağlamak istiyorummm
*-*-*-*Salata dolgulu Ekmek*-*-*
malzemeler;
1 adet kepek ekmek
5 adet orta boy patates
2 adet yumurta
Tuz
1 adet taze yeşil soğan
Yeşil ve kırmızı taze biber
2 adet salatalık
3-4 dilim salam
2 yemek kaşığı krem peynir
1 adet limon
Kuru nane
Yapılışı
Patatesleri haşlayın ve püre haline getirin. Siyah ekmeğin bir ucunu keserek, ekmeğin iç kısmını dışğına zarar vermeden çıkarın. 2 adet yumurtayı haşlayın. Patates püresine haşladığınız yumurtaları ekleyip karıştırın. Üzerine tuzu, naneyi, krem peyniri de ilave ettikten sonra karıştırmaya devam edin. Yeşil soğanı, biberleri ve salatalıkları iyice yıkadıktan sonra küp şeklinde doğrayın. Doğradığınız bu sebzeleride patatesli karışıma ilave edin. Salamları ince ince kesin ve nane ile birlikte karışıma ekleyin ve hepsini bir iyice karıştırın. Karışımı ekmeğin içine doldurun temiz bir poşet içine alın ve ekmeği buzdolabında yaklaşık 3 saat kadar bekletin. Dilimleyerek servis edin.Afiyet olsun
Eki Görüntüle 384738
selam kızlar aranıza yeni katıldım eylül ayında düğünüm var ve burda olma sebebimi tahmin etmişsinizdir diye düşünüyorum... 9 ocak ta başladım diyete bugün itibariyle 12.5 kilo verdim daha vermem gereken 20 kilom daha var..aslında sabahları nesfit yiyorum öğlen 1elma 1bardak ayran akşam en geç saat 5 te yemeğimi yemiş oluyorum ekmeksiz 1 tabak yemek ve yoğurt ekmeği tamamen çıkardım sayılır sadece haftasonu kahvaltıların 1 dilim yiyorum günde 3 bardak su ve akşam spordan sonra yeşilçay henüz yürüyüse başlayamadım ama hergün akşam 50-55 dk evde spor yapıyorum(eliptik bisiklet,twist,mekik vs...)hadi birbirimize destek olalımmmm :)
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.....
Az önce Nilüfer aradı...Kayınvalidesi rahatsızlanmış.Şu an hastanedeler..
Sanırım acil bir durum gelişti.Konuşamadık bile.Aciliyeti fark edince fazla bir şey soramadım;meşgul etmemek adına.....
Umarım ciddi bir sorun yoktur.Allah yardımcısı olsun.........
yersin yer alış bence çok güzel yemek sitili çorbayı çok severim sebze yemeğini etli yaparım et krizimde ole geçer ben yedim kısırı ay başımı bir yerlere vurasım var ne yaptım yaaaaaöğle akşam çorba- akşamda sebze yemeği yemem gerekiyor. bana göre çok tefauratlı. oyyy tembelim...
Yenacim inşallah ciddi bişey yoktur geçmiş olsun
ben nete şimdi girebildim,şimdi bu cuma yarışmaları nasıl oluyor ,en fazla spor vs bişeyler yazılmış,biraz bahsedebilir misiniz?yarışma bitti mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?