Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Saol iyi oldu simdi de bakalim ne durumdayiz

hoşgeldin ve çok geçmiş olsun
Rabbim bir daha yaşatmasın ve hayırlısıyla tez zamanda kocana kavuşursun inşallaahh

AMİN CANIM İNŞLLAH ALLAH RAZI OLSUN, RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN BİZ ONU ÇOK İSTİYORUZ AMA BAKALIM O BİZİ İSTEYİPTE GELCEKMİ?:))))))

Tartı gününü iple çekiyorum:)
allahım ne olur burda kilo vermek için çabalayan bütün arkadaşlara sabır ve dayanma gücü veeer:)))
inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız
ahh bide benim de çizelgem olsa daha mutlu olcam ama:)
1 sb elma sirkeli ılık suyumu aldım elime şimdiden başladı faydaları:) yoksa banamı öyle geliyorr...

hoşgeldin zeynep abla
hoş bulduk...ankara'nın yeni mahalleye bağlı türkkonut diye bir yeri.çayyolu 2...kızılay,ulus ve ümitköye giden minibüsler var.geçen gelinim bana kızılaydan bir yığın keçe almış.ama onları yapmak için bazı aletlerde lazım..şehir dışı,en yakın market 1 km.yürüyerek gidiyorum.
ablacım hg hayat devam ediyor değil mii seni burda aramızda görmek çok güzel mutlu oldum ablalarımız başımızın tacı hg
hoş bulduk canım.sizlerde bizim baş tacımızsınız.
zeynep ablacım ankaranın hangi semtindesin hobi market derken ne tarz bir yer istiyorsun büyük alışveriş merkezlerinde var genelde öyle yerler

sağol canım.
özledik zeynep abla yanımızda olursun inşallah senin cumlelerini okumak bir ayrıcalık.
ne kadar incesin! çok teşekkürler.bu arada almanya vizen tamammış hayırlı olsun.
ZEYNEP;

BENİM CANIM ARKADAŞIM;TEKRAR HOŞGELDİN....

GÖNLÜMÜ GÜZELLEŞTİREN MELEĞİM ÖPÜYORUM SENİ KOCAMANNNNN.....

senden ve sizleeden uzakta olmuyor.bir yanım boş artık.sizlerle dolduracağım.alışmaya değil kabullenmeye ihtiyacım var birtanem.gönlün hep güzeldi,ben sadece ayna oldum.
Zeynep ablacim hosgeldin cnm

hoş buduk..ohh be içimdeki sıkıntılar dağıldı.sayenizde çok çabuk toparlanacağım.hepinizi çok seviyorum.

Son düzenleme:
dipteyim sondayım rejim mmahfoldu akşam cozuttum yetmedi sabah kahvaltı da cozuttum ne olcak halim kendimi cok kötü hissediyorum ama yedikten sonra tabi

eşim bi yerden altın çilek getirtmiş zayıflartıyor diye iştahımı açtı beeee ne zayıflatması

Günaydın ...

YENA geçmiş olsun... İnşallah şuan daha iyidir bi terslik yoktur umarım...

GÜNAYDIN CANLAR..

Yena yı merak ediyorum.İnşallah önemli birşey değildir...çookk geçmiş olsun..

Günaydın cankuş...

günaydın benim tatlı ve sevgili topik arkadaşlarım
herkese çoooook güzel bir haftasonu diliyorum, kaçamaksız hareketli ve bol güneşli bir haftasonu bizlerin oldun inşallaaahhhh
bugün kaçamak yapmak istemiyorum zaten geç kalktım ve geç yemek yiyeceğim, o yüzden dikkat etmeli ve hareketli olmalıyım mayısa çooook az kaldı, keşke günler biraz yavaş geçse

Yenacım umarım bir problem yoktur, dualarımız seninle, Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallaahhh

günaydın Canlarımmmmm

İnşallah bu saate kadar kaçamaklarınnız olmamıştır dünden beri
Şimdilik gayet iyi gidiyorum bende ama iki gündür resmen kendimle muasebe yapıyıorum malum pazarteside eşimle yarışımız başlıyor oda hazır başlamamışken pizza istiyor ve ben yapsam mı yapmasammı karar veremedim :26:
Bir yandan bende istiyorum diğer yandanda o kadar güzel kilo vermişken dengemi bozmak istemiyorum :44:
Acaba yarın öğlenlik yapsam akşama kadar eritebilirmiyim :44: yaparsamda zaten ancak 1 ufak davul tepsisi yaparım diye düşündüm ama yinede kıyamıyorum giden kilocuklara
Siz ne dersiniz vazmı geçsem yoksa pazar öğlenlik yapsam mı :44::44::44:

Ablacığım seni yine aramızda görmek ne güzel İnşallah Rabbim sana güç kuvvet verirde sende çok çabuk toparlanır aramıza dönersin. Yüreğinin nasıl yandığını tahmin edebiliyorum sonuçta bu dünyada kalan tek tük yüreği güzel insanlardan birisin ama Rabbim inşallah sana herşeyin en güzelini nasip edecek ve o yangını az da olsa söndürmen için sana sabır verecektir

Bizlerde seni çok ama çok seviyoruz her ne kadar yanında olamasakta dualarımızdasın

geçen sene ölçü çizelgesi yapıyordum yaaaaa

ta ta taammmmmm

2|tombulkelebek|118-112-132| |116-115-132|2 cm|

evet evet iyiki saklamışsın canım sağolasın ya hemen gidip ölçtüm kendimi tabloyu görünce

Bugün 112-106-130 ölçülerim basenler olduğu gibi duruyor

Günaydın Kızlar

YENAcım kayınvaliden için geçmiş olsun umarım mühim birşey değildir

Dün gece tek kaçamağım 1 avuç leblebi oldu 11 gibi acıktığımı hisseettim leblebi diyet listemde de vardı onu götürdüm

Bugün burada rüzgarlı bir hava var ama yine de yürüyücem Allahın izniyle

Cnm ben tonbalikli kofte yapiyom içine ligt pizza peyniri ve pizza otu felan çok lezzettli oluyor benim kızlar bayiliyorlar

yada tamtahil ekmegin üstüne tonbaligi pizza otu ustunede ligt kasarpeynir fırına atiyom süper oluyor

Acaba diyorum çok az undan herksese ayrı ayrı ufak birer pizzamı yapsam en fazla bir çorba tabağı kadar büyüklükte yaparım tabi benimki kahvefincan altı kadar olur göze alamam kilo almayı

Senin tarifinde güzele benziyor değişik birşey bir kenara not edeyim şimdide bir ara derim
Bu arada yağsız tavada mı kızartıyorsun yoksa fırına mı veriyorsun :44:

Bugün burada havada çok güzel ve eşim şimdi aradı hazırlanında biraz dışarı cıkıp yürüyelim diye :122: tabi ufaklığın uyanmasını beklemek zorundayız yoksa bütün gün huysuzluk yapar sabah çok erken kalktığı için öğle uykusuna erken yattı

günaydın bebişlerrr

bizdede dün akşam mangal vardı , çok az ekmek ve 4 şiş yedim

sabah kahvaltıyı azcık abarrtım zannımca CISSlardanda yedim , neyse haftada 2 gün kahvaltı yapıyoz eşimle bu da azcık hakkım olsun bari diye avutuyorum kendimi

Cnm ben fırına veriyom tavada pek bişey yapmiyom
eğer pizza yapcaksan. Tamtahil unundan yap en azın dan hemen acikmazzsiniz

Cecom ben yuruyemiyom büyük kızı biri bakması gerekiyor gorumcemin kızı gelcekti dün annedine yalan söylemiş oda ceza vermiş. Haftaya eşim gececi sabah uyur bende minigi aldimmi yururum tabi hava guzrl olursa bu gün yağmurlu yoksa kermes var büyük kizida goturcektim ama hava soğuk. Hareketsiz olduğu için üşür

Canım çok sağ ol yaa burada süper tarifler varmış Yulaf kepeğim evde var yaparsam pizza ondanda eklerim birde kepek unu alırım bari oradan az da olsa kârım olur

en azından. Için. Rahat yersin.
Şimdi aklıma geldi tonbaligi koftesine yulaf katılıyordu. Ya ben bu unutkanlikla ne yapcam omega3 iciyom. Dr sudoku oyna nedir. Telden oynuyom bakalım. Etkisi olcakmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…