Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ben kaçtım ufaklık uyandı giyinip dışarı cıkayımda günü değerlendireyim az yürüyüşle

Görüşürüz gelince

Leslie ile 3 mile yaptım , dizim biraz yoruldu ama napiim , hergün yapmam en azından 2-3 günde bir yaparım

baharrr ebruuuu
bir biz varız heralde arkadaşlarım bugün topikte
herkeşlerr gezmelerdeee sanırımm

Sorma Elifim yaa.Ben Nevinle birlikte cumartesi çalışan mağduruyum.Gerçi Nevincik de görünmüyor da :) İş güç de yok bugün.Erken gitsem ne iyi olur ama sanmıyorum hiç.
Cumartesi gündüzden kimseler olmuyor pek.Asıl muhabbet akşam başlıyor hafta sonları.

Bende nette takılıyorum öyle.Elbise ayakkabı falan bakıyorum zayıflıcam ya üzerimde hayal ediyorum onları...

Sen neler yapıyosun ??

merhaba;bende doğru bilidiğim yanlışları düzeltip paylaşmak için burdayım.evet düğüne daha var ve mucize beklemem gerektiğinin farkındayım bu durum sadece kendimi daha az yemeye alıştırmak için di

hoşgeldin aramıza benim düğün tarihim hatta nişanlılık tarihim bile belli olmamasına rağmen gaza geldim direkt zayıflamam lazım diye arada bozsamda kendimi motive ediyorum, umarım sende kalıcı sonuçlara ulaşırsın

hoşbuldum canım sen benden daha erken davranmışsın inşallah hepimiz kalıcı,sağlıklı sonuçlara ulaşırız

baharrr ebruuuu
bir biz varız heralde arkadaşlarım bugün topikte
herkeşlerr gezmelerdeee sanırımm

Ay canım şimdi gördüm mutfakta mücver yapıyordum

1 saat yürüdüm geldim ama çok rüzgar vardı başım ağırıyor şimdi

2. kez mücver yapıyorum bundan öncekini beğenmemiştim umarım bu güzel olur da yerim

Sabah tartılmamak için zor tuttum kendimi dün diyete dikkat ettim spor yaptım diye 1 günde eriycem sanki şişman psikolojisi işte naparsın

bende burdayımmm

hoşgeldin aynurrccummm
haftarası dğilde haftasonu çalışmak çok yoruyor ve zorluyor insanı dimi ebrucum yaaa bende haftasonu çalışmaktan nefret ederdim
napıuyım canım al benden de o kadar, bende alışveriş sitelerine bakıyordum, ders çalışmam lazım, misafir gelicek onunla uğraşıcaz biraz işte yemekti falan, film mi izlesem yoksa oturupkitap mı okusam bir karasız kaldım
havaların dengesiz olması benide dengesiz yaptı resmen off poff afra tafraa modundayım

afiyet olsun canım

Sabah tartılmamak için zor tuttum kendimi dün diyete dikkat ettim spor yaptım diye 1 günde eriycem sanki şişman psikolojisi işte naparsın

bende diyetisyene gitmediğim 1 ay boyunca mütamadiyen her sabah kalkar tuvalete gittikten sonra tartılırım ahh ahh nolcak bizim bu psikolojiler anlamış değilim, birde spor yapmazsam basenlerim ve popişim gitmeycek, verdikçe sürekli üst kısımdan verip duruyorum

merhaba hanımlar uzun zamandır giremedim diyetti yürüyüştü spordu evle uğras vakit kalmadı buraya.. hemen bildirimimi yapıyım 91.2 ile basladım suanda 1 ay 1hafta oldu veeeee 86.7 yimmm regli haftamda free verdim onun dısında süperdi bakalım tam 4.5 daha fazlasıda olurduda neyse bunada sükür.. ölcülerim ise göğüs 104, göbek 98, kalça 118 ile basladım suandaa 98-90-110 verdiğim kiloya göre süper sıkılaşma incelme var

hoşbuldum canım sen benden daha erken davranmışsın inşallah hepimiz kalıcı,sağlıklı sonuçlara ulaşırız

Hoşgeldin aramıza arkadaşım.İnşallah sağlıklı bir şekilde fazla kilolarını verir hedefine ulaşır ve gelinliğinin içinde muhteşem bir gelin olursun...
Burayı takip etmeyi prensip haline getir istersen canım
Burda bikaç arkadaşımız bende dahil topiği bir süre takip edip güzel kilolar verip takip etmeyi bi şekilde bırakınca geri alanlardanız
Paylaşımda bulunamadığın günler olsa da girip geçmişi okuya okuya bi şekilde takip etmen ve motivasyonunu dengede tutabilmen için tavsiyemdir yazdıklarım ...

Öpüyorum...

Son düzenleme:
erken davranmak değilde, benim ki biraz daha amaç edinmekti. erkek arkdaşımada söyledim,zayıflamadan evlenmem zayıf gelin olucam diye, yoksa bugün evlenicez ona kalırsa, ben sürekli dur dur diyip duruyorum, gelinlik resimlerime baktığımda şişko bir gelin görünmek istemiyorum, ömrüm boyunca herkese gösterebilceğemiz en güzel fotolarımız olsun istiyorum, o yüzden amaç edindim kendime, hatta zayıfladığımda istediğim gelinliği gidip alıcaz dedim tamam dedi
kısmet canım ya Rabbim herkese çooook mutlu olacağı herşeyden önce huzurlu olacağı bir evlilik nasip etsin, gerisi geliyor zaten. maddiyat filan önemli değil benim için. tek önemli olan sağkıklı mutlu huzurlu bir evlilik.. kilodan buraya nasıl geldim bilmiyorum bak iç sesim çıktı yine ayyuka

bende diyetisyene gitmediğim 1 ay boyunca mütamadiyen her sabah kalkar tuvalete gittikten sonra tartılırım ahh ahh nolcak bizim bu psikolojiler anlamış değilim, birde spor yapmazsam basenlerim ve popişim gitmeycek, verdikçe sürekli üst kısımdan verip duruyorum
[/QUOTE]

aynı sorun bende de var napcağmı bilmiyorum hep üst tarafım inceliyor belim özellikle ama basenlerim ellerinizden öper

aynı sorun bende de var napcağmı bilmiyorum hep üst tarafım inceliyor belim özellikle ama basenlerim ellerinizden öper [/QUOTE]

benimde omuzlar geniş , yai minare yıkılsada mihrap yerinde duruyo

süper sonuç bravo arkadşaım 4.5 kilo ve 1 ay maşşaallaahh

aynı sorun bende de var napcağmı bilmiyorum hep üst tarafım inceliyor belim özellikle ama basenlerim ellerinizden öper
bendeki en büyük basen valla da yürüyüş yaptıkça düzenli gitti
ama son zamanlarda sporu düzensiz yaptığım için aynı duruyor yani gittiyse bile çok az gitmiştir
şimdi düzenli spor yapıyorum hergün en azından yürüyüroum haftada 1 gün mola veriyorum belki hiç vermiyorum toparlanma var
bırakırsam yürüyüşü ya da leslie yi o zaman yine basenlerim kalıcak
yeni kotumun içerisine 1 ay içerisind egirmem lazım, yürüyüş tempo mu da sabah akşama çıkarıcam, inşallah mayıs başında o kotun içinde fit görüncem ve ilk foto muda o kotla paylaşmak istiyorum

Aynen aynen bende canım armut tipiyim üstüm yok basenlerim bi dünyaaaa

aynı sorun bende de var napcağmı bilmiyorum hep üst tarafım inceliyor belim özellikle ama basenlerim ellerinizden öper [/QUOTE]

haydii Elifciikk WALK TOGETHER

yaa hakkaten bi foto paylaşta nur cemalini görelim bebişimmm

benimde omuzlar geniş , yai minare yıkılsada mihrap yerinde duruyo

ilahi aynurcum yaaa gülmekten yıkıldım burdaaa
benim üst kısım güzel duruyorda (gerçi biraz daha dik oturmaya alıştırmazsam kendimi kambur kalıcam), alt tarafı görme
ablamın düğününde çoook güzel bir elbise bulmuştum önden bak 36 bedenim arkadan bakıyorsun 48 bedendim
kuzenime dedim ki düğün günü yazı yazıcam arkaya "arkayı bırak öne dikkat!!" diye demiştimm
eylülde arkadaşım düğününde yine o elbiseyi giymeyi düşünüyorum ve eminim daralttırıp giyiem bve her yerime dikkat yazısı asıcam üstüme de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…