- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
baharrr ebruuuu
bir biz varız heralde arkadaşlarım bugün topikte
herkeşlerr gezmelerdeee sanırımm
baharrr ebruuuu
Merhaba canım
hoş geldin öncelikle. Hayatında en az 10 kez kilo verip almış biri olarak ve daha önce ekmeği tamamen kesip kilo vermiş biri olarak ekmeği hayatından tamamen çıkarmamanı öneririm. Düğününe baya varmış. Saglıklı beslenerek ve sporla, yemek yemeyi öğrenerek kilo verebilirsin. Zaten vermişsin de ama kalıcı olmasını istiyorsan kısa vadede mucize sonuçlar bekleme derim
baharrr ebruuuu
bende burdayımmm
haftarası dğilde haftasonu çalışmak çok yoruyor ve zorluyor insanı dimi ebrucum yaaa bende haftasonu çalışmaktan nefret ederdimSorma Elifim yaa.Ben Nevinle birlikte cumartesi çalışan mağduruyum.Gerçi Nevincik de görünmüyor da :) İş güç de yok bugün.Erken gitsem ne iyi olur ama sanmıyorum hiç.
Cumartesi gündüzden kimseler olmuyor pek.Asıl muhabbet akşam başlıyor hafta sonları.
Bende nette takılıyorum öyle.Elbise ayakkabı falan bakıyorum zayıflıcam ya üzerimde hayal ediyorum onları...
Sen neler yapıyosun ??
afiyet olsun canımAy canım şimdi gördüm mutfakta mücver yapıyordum
1 saat yürüdüm geldim ama çok rüzgar vardı başım ağırıyor şimdi
2. kez mücver yapıyorum bundan öncekini beğenmemiştimumarım bu güzel olur da yerim
Sabah tartılmamak için zor tuttum kendimidün diyete dikkat ettim spor yaptım diye 1 günde eriycem sanki şişman psikolojisi işte naparsın
hoşbuldum canım sen benden daha erken davranmışsın inşallah hepimiz kalıcı,sağlıklı sonuçlara ulaşırız
erken davranmak değilde, benim ki biraz daha amaç edinmekti. erkek arkdaşımada söyledim,zayıflamadan evlenmem zayıf gelin olucam diye, yoksa bugün evlenicez ona kalırsa, ben sürekli dur dur diyip duruyorum, gelinlik resimlerime baktığımda şişko bir gelin görünmek istemiyorum, ömrüm boyunca herkese gösterebilceğemiz en güzel fotolarımız olsun istiyorum, o yüzden amaç edindim kendime, hatta zayıfladığımda istediğim gelinliği gidip alıcaz dedim tamam dedihoşbuldum canım sen benden daha erken davranmışsın inşallah hepimiz kalıcı,sağlıklı sonuçlara ulaşırız
bende diyetisyene gitmediğim 1 ay boyunca mütamadiyen her sabah kalkar tuvalete gittikten sonra tartılırım ahh ahh nolcak bizim bu psikolojiler anlamış değilim, birde spor yapmazsam basenlerim ve popişim gitmeycek, verdikçe sürekli üst kısımdan verip duruyorum
süper sonuç bravo arkadşaım 4.5 kilo ve 1 ay maşşaallaahhmerhaba hanımlar uzun zamandır giremedim diyetti yürüyüştü spordu evle uğras vakit kalmadı buraya.. hemen bildirimimi yapıyım 91.2 ile basladım suanda 1 ay 1hafta oldu veeeee 86.7 yimmmregli haftamda free verdim onun dısında süperdi bakalım tam 4.5 daha fazlasıda olurduda neyse bunada sükür.. ölcülerim ise göğüs 104, göbek 98, kalça 118 ile basladım suandaa 98-90-110 verdiğim kiloya göre süper sıkılaşma incelme var
bendeki en büyük basen valla da yürüyüş yaptıkça düzenli gitti
aynı sorun bende de var napcağmı bilmiyorum hep üst tarafım inceliyor belim özellikle ama basenlerim ellerinizden öper
afiyet olsun canım
bende diyetisyene gitmediğim 1 ay boyunca mütamadiyen her sabah kalkar tuvalete gittikten sonra tartılırım ahh ahh nolcak bizim bu psikolojiler anlamış değilim, birde spor yapmazsam basenlerim ve popişim gitmeycek, verdikçe sürekli üst kısımdan verip duruyorum
süper sonuç bravo arkadşaım 4.5 kilo ve 1 ay maşşaallaahh
bendeki en büyük basen valla da yürüyüş yaptıkça düzenli gitti
ama son zamanlarda sporu düzensiz yaptığım için aynı duruyor yani gittiyse bile çok az gitmiştir
şimdi düzenli spor yapıyorum hergün en azından yürüyüroum haftada 1 gün mola veriyorum belki hiç vermiyorum toparlanma var
bırakırsam yürüyüşü ya da leslie yi o zaman yine basenlerim kalıcak
yeni kotumun içerisine 1 ay içerisind egirmem lazım, yürüyüş tempo mu da sabah akşama çıkarıcam, inşallah mayıs başında o kotun içinde fit görüncem ve ilk foto muda o kotla paylaşmak istiyorum
benimde omuzlar geniş , yai minare yıkılsada mihrap yerinde duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?