seni mi kırcam aynurcum yaaa hemen bir albüm yapıyorum arkadaşımmhaydii Elifciikk WALK TOGETHER
yaa hakkaten bi foto paylaşta nur cemalini görelim bebişimmm
ilahi aynurcum yaaa gülmekten yıkıldım burdaaa
benim üst kısım güzel duruyorda (gerçi biraz daha dik oturmaya alıştırmazsam kendimi kambur kalıcam), alt tarafı görme
ablamın düğününde çoook güzel bir elbise bulmuştum önden bak 36 bedenim arkadan bakıyorsun 48 bedendim
kuzenime dedim ki düğün günü yazı yazıcam arkaya "arkayı bırak öne dikkat!!" diye demiştimm
eylülde arkadaşım düğününde yine o elbiseyi giymeyi düşünüyorum ve eminim daralttırıp giyiem bve her yerime dikkat yazısı asıcam üstüme de
seni mi kırcam aynurcum yaaa hemen bir albüm yapıyorum arkadaşımm
seni mi kırcam aynurcum yaaa hemen bir albüm yapıyorum arkadaşımm
Eliifff burayaa yumrukk havayyyaaa , oolleeeyyy ollleeyyyy:118::118::118::118::118:
38 olmadan evlenmemcanımmm benim herif omuzu gibi valla omuzlarımmmsanırım tek sebebi aklım erdiğinden beri denizde olmam , yüzmek omuzları çook genişletiyo , ee birde yapımda var , sonrasıda dadından yinmiyo gerçekten
yavrumm sen takma olur Allahın izniyel öndende arkadanda 38 olur inşallahhh
kızlarr fotolarımı koydum
valla resim çektirmeyide sevmem ya içlerinden seçe seçe koydum
Mücverim süper olmuş ben yaptım diye demiyorumellerime sağlık afiyet olsun bana
afiyet olsun tatlımmmMücverim süper olmuş ben yaptım diye demiyorumellerime sağlık afiyet olsun bana
teşekkür ederim baharcımmGördümmm gördümmmm 100 kilo olan halin daha zayıf görünüyor bence kilonu belli etmiyorsun canım maşallah pekte güzeliz
Mücverim süper olmuş ben yaptım diye demiyorumellerime sağlık afiyet olsun bana
afiyet olsun tatlımmm
teşekkür ederim baharcımmevet etmiyorum ama işte arkadan bakınca herşeyi belli ediyorum ne yazıkki sanırım çekimden canım yaaa üst kısmım artık düz duruyor en azından, şimdi alt kısmı erittim mi tüm problemler ortadan kalkacak
aldığım kotun içine girdiğimde süper durmam lazımm, taktım kafaya kotu
azik miyim anacım benn (tülay mode)
kızlarr fotolarımı koydum
valla resim çektirmeyide sevmem ya içlerinden seçe seçe koydum
afiyet olsun tatlımmm
teşekkür ederim baharcımmevet etmiyorum ama işte arkadan bakınca herşeyi belli ediyorum ne yazıkki sanırım çekimden canım yaaa üst kısmım artık düz duruyor en azından, şimdi alt kısmı erittim mi tüm problemler ortadan kalkacak
aldığım kotun içine girdiğimde süper durmam lazımm, taktım kafaya kotu
azik miyim anacım benn (tülay mode)
ben hiç duymadım ama diyetisyenim bana doğadanı önermişti ben hep onun ürünlerini kullandım, halada kullanıyorum. bence eğer öyle bir şey varsa bile çok fazla su kaybetmene neden olmuştur ve o yüzden zayıflamışsındır. kendi adıma çok zararlı olduğunu düşünüyorum canım bu tarz şeylere dikkat etmek gerekirYa bide bişi sorucam ben bi kaç ay önce doğuşun form kayısılı çayını içtim özellikle onu tavsiye ettiler
yememe içmeme dikkat etmedim 95kgdım 90 kg oldum
ama süper cırcırYapıyor
bol bol su tükettim tatlılardan falan kaçınmadım:)
tabi ii bişi değil ama faydasını gördüm görenleride duydum
Kullanan arkadaşlar varmı acaba??????
[sıze=3]ben hiç duymadım ama diyetisyenim bana doğadanı önermişti ben hep onun ürünlerini kullandım, halada kullanıyorum. Bence eğer öyle bir şey varsa bile çok fazla su kaybetmene neden olmuştur ve o yüzden zayıflamışsındır. Kendi adıma çok zararlı olduğunu düşünüyorum canım bu tarz şeylere dikkat etmek gerekir
yeşil çay ve benzeri ödem atıcı çaylarda bile çok fazla su tüketmek lazım. Sadece çay içip sürekli tuvalete gitmek ve su tüketmemek, hücrelerdeki suları boşalttığı için halsizlik ve böbreklerde sorun yaratmaktadır.
Dikkat edin arkaşlarım; ödem atıcı çaylar veya ilaçlar kullandığınızda, bol su tüketin!!![/sıze]
yavaş ve istikrarlı verilen kilonun kalıcı olduğuna inanıyorum ben canım, bunuda sürekli kısa yollardan zayıflayan bir insan olarak söylüyorum. belki ideal kiloma inmem 1 yılı (ki spor yaparsam bile o kadar sürmeyebilir) alsa da, kalıcı olacağına eminim. çünkü ne kadar hızlı kilo verdiysem zamanında o kadar hızlı aldımevet canım aynen öyle zaten kimseye önermiyorum
bir ayda bi taraflarımıda yırtsam beş kilo veremem:) sonra metabolizma alt üst oldu zaten
ben biraz abarttım tabi baktım kilolar gidiyo çoştum:)
yavaş ve istikrarlı verilen kilonun kalıcı olduğuna inanıyorum ben canım, bunuda sürekli kısa yollardan zayıflayan bir insan olarak söylüyorum. belki ideal kiloma inmem 1 yılı (ki spor yaparsam bile o kadar sürmeyebilir) alsa da, kalıcı olacağına eminim. çünkü ne kadar hızlı kilo verdiysem zamanında o kadar hızlı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?