Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun bende fenayım çok. burnum hep tıkalı hemde musluk gibi akıyor. bugün yurumedim sırf o yuzden ama oğlanı ev de zapt edemiyorum(tv de yasaklandı) dışarı çıktık yine... başım falab ayrı ağrıyor.

merhabalar
aranıza bende yeni katıldım artık dietımı uzun soluklu yapmak istiorum daha dogrusu burda zayıflayanları gorup motıve olmak pes etmemek istiorum yazın tatile gidenleri dinlemek yerine bende kendi tatilimi anlatmak istiyorum ama tam 90 kiloyum bana sizlerde yardım edin lütfen diyetisyene devlete gittim ama hiç ilgilenmediler özele gitmek benim için zaten imkansız öğrenciyim ve ailemden uzakta yaşıyorum yeni bir hayat yarışmasını izledikce kendimden kilolarımdan nefret ediyorum ins herkes kilolarını verıp mutlu olcakları saglıklı olcakları gunlerı yasarlar

çoookk yaşaaa örtmennimmm
tşk ederim örtmenimmmm hep birlikte inş yaşayalım zayıf zayıf
Çok yasa sağlıklı yasa
geçmiş olsun cnm benimde agrimisti dayak yesem yediğim yer acir gripte her yerim ağrıdı insallah çabuk iyilesirsin
tşk ederim cnmmm hasta olan herkese Allah şifa versin içinde de bana inş annemden geçti yattım bütün gün yarında sınavda görevliyim Allahın dağında bir okul yazmışlar bayağı yürümem gerek otobüste yok bilseydim bu kadar hasta olacağımı kabul etmezdim
oyy yaaa bu ne hava güzel ben perişan oldum Allah beterinden saklasın inş sana da Allahım şifa versin ben de yürümüyorum 2 gündür

aramıza hoşgeldin canımm , diyetisyene devlete gittiysen zaten bi diyet listesi vermiştir , eğer özele gitme imkanın yoksa o listeden kendine bi düzen oluştursun ve devam ederssin , inanıyorumki olacaktır :128::128:

bende maraşın bi ilçesindeyim burda malesef özelde diyetisyen yok , devlette var , bende malatyanın tıp fakültesine gittim 4 ay önce , bi daha gidemedim , 4 aydır kendim diyetimi yoluna koydum ve 14 kilo verdim , sende böyle yapabilirsin , hadi bakalım kolay gelsin

buarada nerde okuyosun , memleket nere tatlım ???

çok yaşa

sen hapsurunca babam geldi aklıma annem hapsurdumu benim kadar yaşa der heppp benden ne fazla ne az kulakları çınlasın
iyiymişş babana da annene de sağlıklı uzun ömürler dilerim inş
çok yaşa semoşum ben bir canavarla başa çıkamıyorum kutluyorum seni 10 larcası ile başa çıkıyorsun...
cuma günü gribin ilk günüydü beni mahvettiler gözümü açamıyomu durmuyolarmı enerjileri tavan yaptımı anamm dedim eve bi gidim yatacam yatak döşek kafamda davul çaldı resmenn
hg niz aramıza inş istediğiniz herşey gerçekleşir yavaş yavaş sabırla kilo verdiğinizi göreceksiniz Allahın izniyle umarım

Mutlucumm geçmiş olsun canım benimm

selam guzel bayanlar
bugunku yediklerim:
sabah akşamdan kalan patates salatam ve 1 bardak nane çayı
arada hala toktum bişey yemedim
öglen 1 tabak karnıbahar yemegi ve yagsız salata
arada 1 elma
akşam tembelliğim tuttu 1 dilim ekmek peynir salatalık domates yedim
bugun sporum 0

hasta olan butun arkadaslar geçiş olsun bende daha yeni atlattım hatırlamak istemiyorum yururken heryerim agrıyodu

Canım 20-30 bişey değilki ben hedef kilom olan 75 kiloya inebilirsem 60 kilo vermiş olucam çoooooook şişmanım çooook

olsun canım ama çok başarılısın bence süpersin :) valla
yolu çoktan yarılamışsın benim canım annemde çok tontiş ben başarılı olursam onada tavsiye edicem burayı:)))))

ha haaa haaaapşuuuuuuuuuuuuuuuuuu:2::2::2::2::2::2::2:
canım çoook geçmiş olsun
herkeste var bi grip maratonu benimde günlerdir burnum akmakta
yaz gelsede kurtulsakkk

mutlucum sizede çook geçmiş olsun arkadaşım

hoşgeldin aramıza umarım dediğin gibi sağlıklı ve mutlu günleri kilocuklarımızsız yaşarızzz

Son düzenleme:
inş inşşş
inceciiik ve sağlıklı yaşaaa:)))
tşk ederim cnm hep birlikte inş sağlıklı sıhhatli yaşayalımm inş...:))

hoşgeldin canım bende daha buranın yenisiyim
normal hayattta çok hırslı birisiyim ama bu yağ birikintileri beni her defasında yeniyor
bu sefer herşey çok farklı olacak normalde diyete başlardım 3. gün pes etmeye başlıyordum hadi taş çatlasın bir ay sürüyodu
buranın faydasını görüyorum allah burdaki herkesten razı olsun pes etmeye fırsat kalmıyo aksine hırs yapıyosun
yeni düşük yaptım kendimi buraya verdim kendimi o kadar çabuk toparladımki çok ii geldi bana umarım senin içinde aynı şeyler olurr:)))

BUGÜN ÇOK SUSKUNUZ KIZLAR BAKIN SİZLERE bi fikra anlatayim
bi gun bi koyde hamile kadin dogum yaptigi sirada elektrikler kesilmis
ebe kadin hamile kadinin kocasina hadi mum yak buraya getir bebek geliyo diyor
kocasi mumu yakmis ebenin yanina yaklasmi bi bakmislar bebek geldi
ardindan bi tane daha bi tane daha derken kocasi hemen mumu sondurmus
ebe nedensondurdun sorunca
KOCASI gormuyo musun isigi goren geliyo :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…