ah ahh aynı yerde sayıklyorum bana bak nasılda 31 cm incelmişim ayda vayy beeeee şimdi ölçmedim gece yatarken ölçeyim arttımmı aacabaaaaa
bu arada merhaba güzellerr elifcim senin güzelliği solemeden geçemeyeceğim fıstık gibiymişiz neden daha evvel eklemedin resimlerini görmedik seniii acabaaa
nasıl hastayım bil bilseniz grip olmuşum 2 gündür yataklara hapsoldum (hapşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:2::2::2::2::2::2:) hava ole güzeldi ki camdan izledim parmaklarıma kadar sızlıyor her yerim oyyyyy (hapşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:2::2::2::2::2:)
ha haaa haaaapşuuuuuuuuuuuuuuuuuu:2::2::2::2::2::2::2:
tşk ederim örtmenimmmm hep birlikte inş yaşayalım zayıf zayıfçoookk yaşaaa örtmennimmm
tşk ederim cnmmm hasta olan herkese Allah şifa versin içinde de bana inş annemden geçti yattım bütün gün yarında sınavda görevliyim Allahın dağında bir okul yazmışlar bayağı yürümem gerek otobüste yok bilseydim bu kadar hasta olacağımı kabul etmezdimÇok yasa sağlıklı yasa
geçmiş olsun cnm benimde agrimisti dayak yesem yediğim yer acir gripte her yerim ağrıdı insallah çabuk iyilesirsin
oyy yaaa bu ne hava güzel ben perişan oldum Allah beterinden saklasın inş sana da Allahım şifa versin ben de yürümüyorum 2 gündürgeçmiş olsun bende fenayım çok. burnum hep tıkalı hemde musluk gibi akıyor. bugün yurumedim sırf o yuzden ama oğlanı ev de zapt edemiyorum(tv de yasaklandı) dışarı çıktık yine... başım falab ayrı ağrıyor.
geçmiş olsun bende fenayım çok. burnum hep tıkalı hemde musluk gibi akıyor. bugün yurumedim sırf o yuzden ama oğlanı ev
edemiyorum(tv de yasaklandı) dışarı çıktık yine... başım falab ayrı ağrıyor.[/QUOTEq
Cnm. Geçmiş olsun. Benim kızda durmuyor burda yağmur yağıyor alıştı bshceye çıkmaya.
merhabalar
aranıza bende yeni katıldım artık dietımı uzun soluklu yapmak istiorum daha dogrusu burda zayıflayanları gorup motıve olmak pes etmemek istiorum yazın tatile gidenleri dinlemek yerine bende kendi tatilimi anlatmak istiyorum ama tam 90 kiloyum bana sizlerde yardım edin lütfen diyetisyene devlete gittim ama hiç ilgilenmediler özele gitmek benim için zaten imkansız öğrenciyim ve ailemden uzakta yaşıyorum yeni bir hayat yarışmasını izledikce kendimden kilolarımdan nefret ediyorum ins herkes kilolarını verıp mutlu olcakları saglıklı olcakları gunlerı yasarlar
çok yaşa
sen hapsurunca babam geldi aklıma annem hapsurdumu benim kadar yaşa der heppp benden ne fazla ne az kulakları çınlasın
çok yaşa semoşum ben bir canavarla başa çıkamıyorum kutluyorum seni 10 larcası ile başa çıkıyorsun...
hg niz aramıza inş istediğiniz herşey gerçekleşir yavaş yavaş sabırla kilo verdiğinizi göreceksiniz Allahın izniyle umarımmerhabalar
aranıza bende yeni katıldım artık dietımı uzun soluklu yapmak istiorum daha dogrusu burda zayıflayanları gorup motıve olmak pes etmemek istiorum yazın tatile gidenleri dinlemek yerine bende kendi tatilimi anlatmak istiyorum ama tam 90 kiloyum bana sizlerde yardım edin lütfen diyetisyene devlete gittim ama hiç ilgilenmediler özele gitmek benim için zaten imkansız öğrenciyim ve ailemden uzakta yaşıyorum yeni bir hayat yarışmasını izledikce kendimden kilolarımdan nefret ediyorum ins herkes kilolarını verıp mutlu olcakları saglıklı olcakları gunlerı yasarlar
geçmiş olsun bende fenayım çok. burnum hep tıkalı hemde musluk gibi akıyor. bugün yurumedim sırf o yuzden ama oğlanı ev de zapt edemiyorum(tv de yasaklandı) dışarı çıktık yine... başım falab ayrı ağrıyor.
Canım 20-30 bişey değilki ben hedef kilom olan 75 kiloya inebilirsem 60 kilo vermiş olucam çoooooook şişmanım çooook
canım çoook geçmiş olsunha haaa haaaapşuuuuuuuuuuuuuuuuuu:2::2::2::2::2::2::2:
hoşgeldin aramızamerhabalar
inş inşşşcanım çoook geçmiş olsun
herkeste var bi grip maratonu benimde günlerdir burnum akmakta
yaz gelsede kurtulsakkk
mutlucum sizede çook geçmiş olsun arkadaşım
tşk ederim cnm sağolasın sorma hiç kışın olmadım 15 tatilde hafiften geçirdim ama bu sefer daha şidettli oldu nedensee:2::2::2::2::2:
hoşgeldin aramızaumarım dediğin gibi sağlıklı ve mutlu günleri kilocuklarımızsız yaşarızzz
tşk ederim cnm hep birlikte inş sağlıklı sıhhatli yaşayalımm inş...:))inceciiik ve sağlıklı yaşaaa:)))
malesef benimde durum farklı degilCanım 20-30 bişey değilki ben hedef kilom olan 75 kiloya inebilirsem 60 kilo vermiş olucam çoooooook şişmanım çooook
merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?