Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

uzun süredir uğraşıyorsun canım. teorikte artık herşeyi biliyoruz ama uygulama sorunu yaşıyoruz umarım güzel sonuçlar alırız. yarın doğum günüm ve ben bambaşka biri olarak yeni yaşıma başlamak istiyordum. malesef diyim kendimi üzmeyeceğim. çünkü geçen seneden çok farklıyım bu sene. 56 bedene giden bir vücut vardı şimdi 44 beden pantolona sahibim.

Yeni yaşın sana sağlık,huzur ve sonsuz güzellikler yaşatsın..

İyiki doğdun..

toksinciğim kızın nasıl oldu iyiletşimi.??

doogumgunun kuttlu olsun nice sağlıklı iradeli mutlu zayıf yıllara

cnm ne. Güzel 44bedene inmissin kendini toplamassan çok çabuk 56bedeni bulursun kendine gel. Biliyom beyin anlamiyor sen zorla ne zorluklarla verdin gr gr

şimdi bu grupta karatay ya da dukan diyetini uygulayan var mı?

ben size katılalı 1 hafta oldu 1 kilo gitmiş,benim kilo nedenim doğum ve sonrası tiroid,eski kilom 79 boyum 1.80 şimdi tam 100 üm:)))sabah1-2 dilim ekmek var,öğlen eti form elma akşam bi tabak ne yemeği olursa ve 6 bardak karışık çaylardan .ama bugün sapıttım normal ekmek 4 dilim ve 1 adet çikolata yedim,pişmanım:::((

bu arada her gün 8-9 km tempolu yürüyüş,bazen şu millleri olan kadın var ya adını unuttum 2.sini yapıyorum.

şuan pantolonlarım 44 beden,eskiden 40-42 idi,gardolop bana bakıyo ben ona(

şu dukan ve karatay hakkında yorumlarınızı bekliyorum..

geçmiş olsun alllah beterinden korusun yorulmuşsun baya
yena yorgun halinle uğraşmışsın saol hakkını helal et
HAFTANIN 1.si ________ - 2.2 kg. _________ Ceco34 :118::124:

HAFTANIN 2.si ________ - 2 kg. _________ Chıckpeas

HAFTANIN 3.sü ______ - 1.9 kg. ___________ akabe
valla tebrik ederim kızlar cokk gaza geldik yaza bomba olucaz inşallah

maşşallah doğum günün kutlu olsun dahada incelirsin inşallah

günaydınnnnn sabha kahvaltımı yaptım eşimi açıkögretim sınavına yolladım cocuklar hep beraber ayaktayız sinir ediyolar uyumak istiyorum ne kadar seversem uykuyu kızlarımda bi okadar uykusuız

ahahaha yarıldım valla , bi an kendi kocamıda görmedim değil hani

canım ızgaran yoksa teflon tava kullan yada haşlama yap , kendince bi yöntem belirle bebişimm

buarada bende ingilizce öğretmeniyim , ilk görev yerim eskişehir / sivrihisardı , 2.5 yıl çalıştım orda ama bi türlü ne sivrihisara nede eskişehire ısınamadım maleseff

Yenacım tekrardan çook geçmiş olsun canımmm :128:

Banucum ve Akabecim tebriklerrr

tabiiki kendimide tebrik ediyorummm :118::118:118::118::118:118:

Herkese günaayyddınnnllarr kızzzllaaaaarrrrrrr

günaydınnnnn sabha kahvaltımı yaptım eşimi açıkögretim sınavına yolladım cocuklar hep beraber ayaktayız sinir ediyolar uyumak istiyorum ne kadar seversem uykuyu kızlarımda bi okadar uykusuız

sanada günaydın Nursenacım , bende sabahın köründe hortladım , eim halen yatıyor , aslında bugünlerimin değerini bilmem gerekiyor , bebiş olunca aricam bunları heralde

Canım cevabı bayaaa geç vermiş olucam ama bundan sonraki izin günlerinde kullanırsın bu bilgiyi

The Holiday ( Tatil ) +
Hep Seni Aradım +
Ödünç Sevgili +
Romantik Komedi +
Britget Jonesın günlüğü
Söz ve Müzik +
Sevginin bağladıkları +
Sil Baştan +

Bunlar şimdi aklıma gelenler yanına + koyduklarım mutlaka izlemen gerekenler

Günaydın Kızlar

Ayyy heryerim ağırıyor ya sanki gece beni dövüyorlar güne o kadar yorgun başlıyorum ki bugünde sol yüzük parmağıma bişiler olmuş kırarken acıyor

Dün akşam yemeği yiyemedim ara öğün olarak muz+ süt yedim dün çatlıyordum yahu erken uyandım yine saat 10 olmuş gidip kahvaltımı hazırlıyım

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Bugünde karga kahvaltısını etmeden kalktım
Malum dün kuzenler bizdeydi sabahta dershaneye aç açına gitmesinler diye erkenden kalkıp eşimle birlikte kahvaltı hazırladık ve saat 8de kahvaltı ediyorduk
Maalesef evde kepek ekmeğim kalmamıştı eşimede bir koşu git al demeye kıyamadım o yüzden bu sabah uzun aradan sonra 2 dilim beyaz ekmek yedim
Çok şükür fazla kaçırmadım ve inşallah öylede devam eder
Dün kuzenler seviyor diye eşim dondurma aldırdı ama şükür unuttular yoksa dayanabilirmiydim bilmiyorum
Önümüzdeki cuma günü şu meşhur kınamız var malum valla iple çekiyorum hem yine kuaföre gideceğim :122: hemde ufaklık olmadan gönlümce kurtlarımı dökerim
Pazar günüde nikah olduğu için eşimle öğleden sonra nikah için eşime birşeyler bakacağız hem az da olsa hareket etmiş olurum.
Bu akşamda eşimle girdiğimiz idda için tartılacağız adama kilomu söylüyorum ama yok ille gözümle göreceğim kilon önemli önemli olan 1 ay sonra kaç kilo verdiğimiz diyor

Bakalım inşallah aynı istikrarla devam ederde en azından 4 kilo veririm bir ayda

Bu arada inşallah çok fazla kaçamak yapmamışsınızdır sizlerde

:122: :122: :122: :122: Canım çok sağ ol okadar yoğunluğunun arasında bizlerlede uğraştın hakkını helal et.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr sizleride tebrik ediyorum süpersiniz

Çok şükür kayınvalidende de önemli birşey çıkmamış. Rabbim sana güç kuvvet versin onada inşallah tez zamanda şifa verir

Canım şimdiden doğum günün kutlu olsun. Rabbim tüm sevdiklerinle ( bizlerde dahil ) nice mutlu, sağlıklı, huzurlu ve zayıf doğumgünleri gösterir inşallah
Bende çok zor kilo veriyorum biliyorsun ve seni çok iyi anlıyorum. Bazen aaaa nasılsa gitmiyor ne diye uğraşıyorum ki diye düşünmeye başlasak bile diğer yandanda eninde sonunda biz kazanacağız o kilolar inat ta etse gidecekler diye kendimize geliyoruz şükür
Bence sen çok güzel bir yol kat ettin ve zafere ulaşmana çok az kalmış. Ben senin seneye çok daha zayıf olacağına inanıyorum
Sevdiklerin ve kendin için buna inan ve haftalarca yerinde de saysan asla pes etme

İyi düşün iyi olsun

Son düzenleme:

ilk 3e giren arkadaşlarımızı ve bu uğurda çaba sarf eden herkesi bir kez daha tebrik ediyorum
Yenacım ellerine sağlık (emeğine sağlık bebeğim)

canım nice mutlu senelere
44 bedenler girdiğin yeni yaşını bitirirken inşallah 38 beden olursun arkadaşım

saol abaharcım Hep Seni Aradım ile Sevginin Bağladıklarını izlememişim bir tek bugün onlara bakıyım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…