aramıza hoşgeldin canımm , diyetisyene devlete gittiysen zaten bi diyet listesi vermiştir , eğer özele gitme imkanın yoksa o listeden kendine bi düzen oluştursun ve devam ederssin , inanıyorumki olacaktır :128::128:
bende maraşın bi ilçesindeyim burda malesef özelde diyetisyen yok , devlette var , bende malatyanın tıp fakültesine gittim 4 ay önce , bi daha gidemedim , 4 aydır kendim diyetimi yoluna koydum ve 14 kilo verdim , sende böyle yapabilirsin , hadi bakalım kolay gelsin
buarada nerde okuyosun , memleket nere tatlım ???
canım çoook geçmiş olsun
herkeste var bi grip maratonu benimde günlerdir burnum akmakta
yaz gelsede kurtulsakkk
mutlucum sizede çook geçmiş olsun arkadaşım
hoşgeldin aramızaumarım dediğin gibi sağlıklı ve mutlu günleri kilocuklarımızsız yaşarızzz
arkadaşım tekrardan geçmiş olsunkeyfim 0 arkadaşlar dökülüyorum...burnum özellikle fena halde kötü kesip atasım var...
iyiymişş babana da annene de sağlıklı uzun ömürler dilerim inş
cuma günü gribin ilk günüydü beni mahvettiler gözümü açamıyomu durmuyolarmı enerjileri tavan yaptımı anamm dedim eve bi gidim yatacam yatak döşek kafamda davul çaldı resmenn
hg niz aramıza inş istediğiniz herşey gerçekleşir yavaş yavaş sabırla kilo verdiğinizi göreceksiniz Allahın izniyle umarım
keyfim 0 arkadaşlar dökülüyorum...burnum özellikle fena halde kötü kesip atasım var...
Yenacım çook geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusun ve tez zamanda sağlık versin canımİyi geceler..geçmiş olsun dileyen arkadaşlara çok teşekkür ederim çok incesiniz...
Dün kayınvaldem dengesini kaybedip kapıya tosluyor ama ne toslama kafa yumurta gibi şişmiş..
Allahtan görümcem yanındaymış hemen en yakın hastaneye götürüyor sonra bizi aradı gittik. ordan araştırma hastanesine sevk edildi..
yığınla tetkik.. sonuç, normal herşey.. gece 2,30 da taburcu oldu ama perişan olduk..
Bugün sabahtan onun işlerini yaptım yemeğini ayarladım sonra hamurişi istedi. gelen olursa ikram etmek için..
Hadi bu seferde kek,kurabiye,peynirli ve patatesli poaça yaptım..
Eve geldik ama çok yorgunuz hepimiz.dün bayağı telaşlandık kızım çok korktu çok sever babaannesini..
Böyle işte.. Allah beterinden korusun...
şu aralar bulaşamam zaten ama hergün bugün başlıyorum yeniden demekten sıkıldım. 1 mart milat olcaktı ne oldu. bak 1 nisan bile geçti. neyse işte öyle bişiler. bir süre daha kendimle başbaşayım. sizleri çok özlüyorum. hepinizin ayrı ayrı çabalaması beni gaza getiriyordu.eh iyi sayılırım. sen sakınnnn ilaçlara bulaşma neolur sana minaağına eşine hepinize zarar....
karatay güzel gittide ne aldım ne verdim. karatayın kazandırdığı tek şey ekmeği azaltmak ve akşam 6.30 dan sonra bişey yememekti. ekmeği kahvaltı dışında hala aramıyorum. ama işe başladığım için akşam yemekleri 9da oluyor. vs vs işte. arayınca bahane çok.Canım başlama lütfen hem sen sağlıkçısın bu ne cesaret..
Naaptın karatayı bıraktınmı.?çok iyi gidiyordun...
Canım geçmiş olsun papatyana...
86,5 kilo hiçte obez değil bence. haksızlık etme kendine
İyi geceler..geçmiş olsun dileyen arkadaşlara çok teşekkür ederim çok incesiniz...
Dün kayınvaldem dengesini kaybedip kapıya tosluyor ama ne toslama kafa yumurta gibi şişmiş..
Allahtan görümcem yanındaymış hemen en yakın hastaneye götürüyor sonra bizi aradı gittik. ordan araştırma hastanesine sevk edildi..
yığınla tetkik.. sonuç, normal herşey.. gece 2,30 da taburcu oldu ama perişan olduk..
Bugün sabahtan onun işlerini yaptım yemeğini ayarladım sonra hamurişi istedi. gelen olursa ikram etmek için..
Eve geldik ama çok yorgunuz hepimiz.dün bayağı telaşlandık kızım çok korktu çok sever babaannesini..
İyi geceler..geçmiş olsun dileyen arkadaşlara çok teşekkür ederim çok incesiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?