Herkese günaayyddınnnllarr kızzzllaaaaarrrrrrr
sanada günaydın Nursenacım , bende sabahın köründe hortladım , eim halen yatıyor , aslında bugünlerimin değerini bilmem gerekiyor , bebiş olunca aricam bunları heralde
bende bu gün zor kalktım papatyamin kalti anne kal yemek yiyoruz diyor mecbur kalktım pofffgünaydınnnnn sabha kahvaltımı yaptım eşimi açıkögretim sınavına yolladım cocuklar hep beraber ayaktayız sinir ediyolar uyumak istiyorum ne kadar seversem uykuyu kızlarımda bi okadar uykusuız
ahahaha yarıldım valla , bi an kendi kocamıda görmedim değil hani
canım ızgaran yoksa teflon tava kullan yada haşlama yap , kendince bi yöntem belirle bebişimm
buarada bende ingilizce öğretmeniyim , ilk görev yerim eskişehir / sivrihisardı , 2.5 yıl çalıştım orda ama bi türlü ne sivrihisara nede eskişehire ısınamadım maleseff
Banucum ve Akabecim tebriklerrr
tabiiki kendimide tebrik ediyorummm :118::118:118::118::118:118:
:) maşallah kaç çocuk varki?:))))
:) maşallah kaç çocuk varki?:))))
şekerim bizde çocuk yok , kociş bi tanesine bile temkinli davranıyo , hele birde ışığı gören gelseydi kesin o da ışığı söndürürdü ,ahahahahah
haftanın biribcileri öncelikle sizi tebrik ediyorum maşallah nazara gelmeyin :)
ama kıskandığımıda söylemeden edemiycem
tadını çıkarın bundan sonra birinciliği kimseye vermek yok:)))))
gardınızı alın kızlar ben geliyoruuuuumm:):118::118::118:
(BİDE HİÇ KİLO VEREMİYOMUŞUM AYY LAFI BİLE KÖTÜÜ((()
şekerim bizde çocuk yok , kociş bi tanesine bile temkinli davranıyo , hele birde ışığı gören gelseydi kesin o da ışığı söndürürdü ,ahahahahah
YENİ EVLİSİNİZ GALİBA, BEBİŞ HER EWE LAZIM AMA
ÖNCE GİTSİN KİLOLAR GELSİN BEBİŞLER:))
YENİ EVLİSİNİZ GALİBA, BEBİŞ HER EWE LAZIM AMA
ÖNCE GİTSİN KİLOLAR GELSİN BEBİŞLER:))
evet şekerim 9 aylık evliyiz , zaten öncelikli bebiş için veriyorum kilolarımı
nurgüll kapışalıımmıııı
evet şekerim 9 aylık evliyiz , zaten öncelikli bebiş için veriyorum kilolarımı
TAMAM CANIM HADİ TADINI ÇIKAR ÇOK ZAYIFLAMA HEE BU HAFTA 1.LİK BENİM , BENİMDE EŞİM ASKERDE ŞUAN 8 AYLIK ASKER 7 AYIMIZ KALDI Bİ ŞEKİLDE GEÇİYOR AMA NASIL GEÇTİĞİNİ BİRDE BANA SOR BİZDE 2.5 YILLIK EWLIYIZİ İNŞŞ ASKERLİK KALKARDA KOCİŞİN HİÇ GİTMEZ
özlemcim ben ders çalışırken yemeği unutuyorum süper oluyor, birde sürekli çay ve su içtiğim için sürekli doygunluk hissi ile oluyorum süper oluyor, ne yazıkki benimde çok çalışmam lazım, bu hafta gezmelerden tozmalardan çok fırsat bulamadımMerhaba herkeseee
bugün geç kalktık. Eşim spor yapıyo ben de kahve içiyorum sütlü. akşam Halk evleri konseri var oraya gidicez sanırım. Dün kaçamak yapmadım ama dersaneden oldugum için düzensiz yedim.Bu günden sonra daha çok ders çalışmam lazım umarım diyetimi aksatmam. Çok korkuyorum ders çalışırken kilo alıcam diye
16 temmuzda tatile gidicez ve zayıf olmam lazım. Şimdilik bişey almıyorum kendime tatil için. Kilom dedişirse aldıklarım olmaz diye. Geçen sene giydiğim herşey bol geliyor.
mutluuu canım nasıl oldun?? keyifler nasıl bugün???
Merhaba herkeseee
bugün geç kalktık. Eşim spor yapıyo ben de kahve içiyorum sütlü. akşam Halk evleri konseri var oraya gidicez sanırım. Dün kaçamak yapmadım ama dersaneden oldugum için düzensiz yedim.Bu günden sonra daha çok ders çalışmam lazım umarım diyetimi aksatmam. Çok korkuyorum ders çalışırken kilo alıcam diye
16 temmuzda tatile gidicez ve zayıf olmam lazım. Şimdilik bişey almıyorum kendime tatil için. Kilom dedişirse aldıklarım olmaz diye. Geçen sene giydiğim herşey bol geliyor.
elif dökülüyorum acaip keyifsizim. bir de öksürük başladı... yurumek falan istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?