Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yani olsa dert olasa dert delirtrti beni bii yandanda ablamızın ödevleri
neyse canlrı içinde olsunda kahve içeyim belki kendime gelirim

günaydınnnnn sabha kahvaltımı yaptım eşimi açıkögretim sınavına yolladım cocuklar hep beraber ayaktayız sinir ediyolar uyumak istiyorum ne kadar seversem uykuyu kızlarımda bi okadar uykusuız
bende bu gün zor kalktım papatyamin kalti anne kal yemek yiyoruz diyor mecbur kalktım pofff

benimde burdaki 3.yılım bende pek alısamadım hala allahtan o kadar uzek deıl istanbula sureklı gıdıp gelıyorum ya teflon tavamız var aslında hiç böyle düşünmemiştim tsk ederim onerın icin ama o dıyet listesınden o kadar cok sogudum kı artık kendimce sizin diyet listelerinize benzer uygulamaya calışıyorum ins olcak bu sefer:)bu arada bende ing ögretmenligini cok istedim ama nasibim ve emegımın karslıgı almancadaymış ins atama oranımız artar

slm kızlar herkese güzel bir pazar günü diliyorum bi kaç gündür yoğunluktan yazamadım foruma dün görümcemlerle buluştuk biraz yürüyüş yaptık eve geldiğimde saat 8 olmuştu o kadar hamlamışımki bacaklarım kollarım bir ağrıdı birz sizleri okuyup yattım uyudum valla normalde diyetisyen günlerim cumartesileri amadiyetisyenim şehir dışında olduğu için randevum pazartesiye kaldı allahtan bişey olmazsa yarın akşam iş çıkışı gidicem ama ben yinede dün gittim diyetisyenimin muaynehanesine yardımcısına tartırdım kendimi ve 75.1 geldim geçen hafta 75.4 gelmiştim 3.5 kilo vermiştim ilk hafta ama hepsi sudan gitmişti allahıma şükürler olsun ki bu hafta 2 kilo yağdan gitmiş çok sevindim sabahta nihayet 74.9 gördüm aynı tempoyla diyetime devam ediyorum dün yediklerime gelicek olursak
sabah yumurta peynir ekmek domates
öglen dışarda oldum için yarım elma bir portakal
akşamda burda bi alışveriş merkezine gittik salata ve tavuk şiş yedim yuvarlak kepek ekmeği eşliğinde
bugün ise
sabah aynen yumurta peynir ekmek domates
öglen çorba ekmek yoğurt yicem
ara bir elma yerim
akşamda kapuska yemeği 6 kaşık kadar yoğurt ve ekmek yemeyi düşünüyorum benim program zayıflayana kadar bu şekilde ilerler

haftanın biribcileri öncelikle sizi tebrik ediyorum maşallah nazara gelmeyin :)
ama kıskandığımıda söylemeden edemiycem
tadını çıkarın bundan sonra birinciliği kimseye vermek yok:)))))
gardınızı alın kızlar ben geliyoruuuuumm:):118::118::118:
(BİDE HİÇ KİLO VEREMİYOMUŞUM AYY LAFI BİLE KÖTÜÜ((()

eşim sabah kalkmış rüyasını anlatıyor ;

bu yaz ağustosta askere gidecek , ast. olursa 12 ay , kısa dönem olursa 6 ay , asker öğretmen olursa 18 gün gidecek , inşAllah asker öğretmen çıkar diye dua ediyoruz

her neyse rüyaya geçelim , biz şimdi o askerden gelemeden bebek düşünmüyoruz , bizimki rüyasında bir kızımız olduğunu ve ertesi günü askere gittiğini görmüş , baya etkilenmiş sanırım , böyle bi şaşkın, düşünceli bir hali vardı uyandığında

Nurgüll kapışalıımmıııı

ben kaçtım yavrularr , kocişimle çıkıp biraz yürüyüş yapalım

Merhaba herkeseee

bugün geç kalktık. Eşim spor yapıyo ben de kahve içiyorum sütlü. akşam Halk evleri konseri var oraya gidicez sanırım. Dün kaçamak yapmadım ama dersaneden oldugum için düzensiz yedim.Bu günden sonra daha çok ders çalışmam lazım umarım diyetimi aksatmam. Çok korkuyorum ders çalışırken kilo alıcam diye

16 temmuzda tatile gidicez ve zayıf olmam lazım. Şimdilik bişey almıyorum kendime tatil için. Kilom dedişirse aldıklarım olmaz diye. Geçen sene giydiğim herşey bol geliyor.

özlemcim ben ders çalışırken yemeği unutuyorum süper oluyor, birde sürekli çay ve su içtiğim için sürekli doygunluk hissi ile oluyorum süper oluyor, ne yazıkki benimde çok çalışmam lazım, bu hafta gezmelerden tozmalardan çok fırsat bulamadım
Rabbim emeklerimizin karşılığını versin arkadaşım
kimin konseri varmış buarada merak ettimm?? şimdiden iyi eğlenceler arkadaşım

her şey kafada bitiyor canım ya geçenlerde bi diyetisyen diyordu evinde varsa mutlaka dene
ben yaptım gerçekten etkisini gördüm
10adet sarı leblebi ve 1 adet hurmayı hepsini birlikte yiyosun hem zeka açtığını
hemde 2 saat tokluk hissi verdiğini söyledi bide çok su içiriyor tavsiye ederim yani:))
oh oh maşallah ne güzel eskileri at gitsin gelsin daracık ciciler:):118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…