canım metabolizma çayı vardı ya ben onu limonsuz kuşburnulu yaptım, 2 saat içinde resmen ayağa kalktım, varsa evde kuşburnu at kaynat, c vitamini deposu olduğu için dimdik yaptı beni gerçekten, onu içmeseydim şuanda yatak döşek yatıyodum, arada sırada burun akıntım var ondan içmeye devam ediyorum.elif dökülüyorum acaip keyifsizim. bir de öksürük başladı... yurumek falan istemiyorum...
nerede asler eşinnnn allah sağ sali dönmek nasip etsinTAMAM CANIM HADİ TADINI ÇIKAR ÇOK ZAYIFLAMA HEE BU HAFTA 1.LİK BENİM , BENİMDE EŞİM ASKERDE ŞUAN 8 AYLIK ASKER 7 AYIMIZ KALDI Bİ ŞEKİLDE GEÇİYOR AMA NASIL GEÇTİĞİNİ BİRDE BANA SOR BİZDE 2.5 YILLIK EWLIYIZİ İNŞŞ ASKERLİK KALKARDA KOCİŞİN HİÇ GİTMEZ
hayırlısı olsun ama askerden sonra bebekk daha mantıklı bizim burda asker ler var çocuğu olan yazık bizim kızları seviyo gördükce benim kızda bu kadar yenge diyo içim parçalanıyo askerden 2 gün önce doğmuş 15 aylık diyo 3 ayı var daha ayy zor valllaaaeşim sabah kalkmış rüyasını anlatıyor ;
bu yaz ağustosta askere gidecek , ast. olursa 12 ay , kısa dönem olursa 6 ay , asker öğretmen olursa 18 gün gidecek , inşAllah asker öğretmen çıkar diye dua ediyoruz
her neyse rüyaya geçelim , biz şimdi o askerden gelemeden bebek düşünmüyoruz , bizimki rüyasında bir kızımız olduğunu ve ertesi günü askere gittiğini görmüş , baya etkilenmiş sanırım , böyle bi şaşkın, düşünceli bir hali vardı uyandığında
sen süper bişinc altına YERLEŞtirmişsin sağlıklı beslenmeyi hiç hayatından cıkarmıyosun ben nezaman cozutsam patlıcak dereceye gelince farkına varıyorum cok yediminnMerhaba herkeseee
bugün geç kalktık. Eşim spor yapıyo ben de kahve içiyorum sütlü. akşam Halk evleri konseri var oraya gidicez sanırım. Dün kaçamak yapmadım ama dersaneden oldugum için düzensiz yedim.Bu günden sonra daha çok ders çalışmam lazım umarım diyetimi aksatmam. Çok korkuyorum ders çalışırken kilo alıcam diye
16 temmuzda tatile gidicez ve zayıf olmam lazım. Şimdilik bişey almıyorum kendime tatil için. Kilom dedişirse aldıklarım olmaz diye. Geçen sene giydiğim herşey bol geliyor.
Offf hava güneşli olmasına rağmen bende çok keyifsizim kimseyle konuşmak istemiyorum dizi izliyordum baktım ağlamaya başlamışım ama nasıl salya sümük ağlıyordum ahhh ahhh bahar gelmezsin gelmezsin gelince de çarpmadan gitmezsin. Heryerim ağırıyor yaaabirazdan çıkıp yürüyim diyorum belki biraz kendime gelirim.
internetten b-fit lere falan baktım burdaki b-fit bana epeyce uzak kalıyor ondan hiç gitmedim ama Samsuna yerleşirsek evi de spor salonuna yakın biyere tutcam
avartarın anlatıyo zaten ruh halini baharcımmmmmmmmmmm
özlemcim ben ders çalışırken yemeği unutuyorum süper oluyor, birde sürekli çay ve su içtiğim için sürekli doygunluk hissi ile oluyorum süper oluyor, ne yazıkki benimde çok çalışmam lazım, bu hafta gezmelerden tozmalardan çok fırsat bulamadım
Rabbim emeklerimizin karşılığını versin arkadaşım
kimin konseri varmış buarada merak ettimm?? şimdiden iyi eğlenceler arkadaşım
tebrikler fıstıklar...hepinizi kutluyorumHAFTANIN 1.si ________ - 2.2 kg. _________ Ceco34:118::124:
HAFTANIN 2.si ________ - 2 kg. _________ Chıckpeas
HAFTANIN 3.sü ______ - 1.9 kg. ___________ akabe
kız aynur sen ne kapışkan bişe cıktın?Nurgüll kapışalıımmıııı
Merhaba herkeseee
bugün geç kalktık. Eşim spor yapıyo ben de kahve içiyorum sütlü. akşam Halk evleri konseri var oraya gidicez sanırım. Dün kaçamak yapmadım ama dersaneden oldugum için düzensiz yedim.Bu günden sonra daha çok ders çalışmam lazım umarım diyetimi aksatmam. Çok korkuyorum ders çalışırken kilo alıcam diye
16 temmuzda tatile gidicez ve zayıf olmam lazım. Şimdilik bişey almıyorum kendime tatil için. Kilom dedişirse aldıklarım olmaz diye. Geçen sene giydiğim herşey bol geliyor.
evet komisyon değişmi ve çok zor olucakmış, çok sıkı çalışmak gerekecek dolayısıyla. benim tarih ve matematik iyi ama geri kalan neredeyse sıfır, bakalım bu hafta başlayacak kurs neler yapıcam belli olacak canım. gezme tozma bitti artık ders çalışıyorum.Canım benim her zaman öyle olmuyor. Özellikle karnımda açlık hissedersem daha çok yeme isteği duyuyorum. Artık gezmeleri tozmaları bitirmemiz lazım az kaldı sınava. Çok sıkı çalışmamız lazım çünkü bu sene sınav zor olacak. 2008e kadar gerçekten kolaydı sınav ama artık çok fazla insan sınava giriyor. Türkçeyi bile zorluyorlar yani. Senin zaten mat problemin yoktu, diğer derslere yüklenirsin sen de
tebrikler fıstıklar...hepinizi kutluyorum
kız aynur sen ne kapışkan bişe cıktın?
kimi görsen kapısalım mı diyorsun yaf
merhaba özlemcim...bende gec uyandm miskin günümdeyim.
bu arada bende ders calısırken sürekli bişeler yeme istegim var napcam bilmiyorum....
bu arada tatil miiiiiiiiiiii....nereye gidiyorsunuz bakalım?
tebrikler fıstıklar...hepinizi kutluyorum
kız aynur sen ne kapışkan bişe cıktın?
kimi görsen kapısalım mı diyorsun yaf
merhaba özlemcim...bende gec uyandm miskin günümdeyim.
bu arada bende ders calısırken sürekli bişeler yeme istegim var napcam bilmiyorum....
bu arada tatil miiiiiiiiiiii....nereye gidiyorsunuz bakalım?
ben doğum sürecinde 25 kg.alıp 10 unu geri verdim,fakat halen 15 kg.fazlam var.internetten yulaf kepeği siparişi verdim.o gelince dukan diyetine başlayacağım.gelişmeleri yazarım.
şuan 95 kg. 1.80 boyundayım.ve ayrıca tabii ki 90 kg. üstü zayıflamaya çalışanlar diğer gruplardan çok farklı çünkü kıyafet bulmak diğer kilolu insanlara göre çok çok zor...((
yediklerim
sabah 2 dlm kepek ekmek
peynir tere 2 çatal yağda yumurta 2 zeytin
arada nescafe 3ü1 arada galeta
öğlen 1 tabak mercimek corba 2 kaşık yoğurt 2 dlm kepek ekmekk
arada 1 yeşil çay 1 avuç beyaz leblebi
akşam marul salata bulgurlu kabak yemeği azda tavuk haşlama var güzel loltu kızlara yapıyorum ondan yerim az
Çıktım biraz yürüyim diye yağmur başladı 30 dakka ancak yürüdüm geldim eve
Gelirkende Bime uğradım ceviz,muz birde örgü peynir aldım kendime ama hiçbirşey mutlu etmiyor beni bugün. Dışarda avazı çıktığı kadar bağıran çocuklarda canımı sıkıyor kışın sessizdi en azından ortalık şimdi bütün ses evin içinde canım sıkkın moralim bozuk mutsuzum
Rejimin 3. günü ondan da olabilir offf bilmiyorum hani insan hiçbirşey yapmak istemez ya işte öyle ...
ben doğum sürecinde 25 kg.alıp 10 unu geri verdim,fakat halen 15 kg.fazlam var.internetten yulaf kepeği siparişi verdim.o gelince dukan diyetine başlayacağım.gelişmeleri yazarım.
şuan 95 kg. 1.80 boyundayım.ve ayrıca tabii ki 90 kg. üstü zayıflamaya çalışanlar diğer gruplardan çok farklı çünkü kıyafet bulmak diğer kilolu insanlara göre çok çok zor...((
Bende menümü yazayım
sabah
2 dilim kk peynir,5 zeytin,1 domates,1 salatalık,1 tatlı kaşığı bal,3 dilim çok tahıllı ekmek,sütlü şekersiz nescafe
ara
1 elma,1 çb süt
öğle
brokoli salatası,1 kase yoğurt, 2 dilim çok tahıllı ekmek
Ara
4 ceviz,4 günkurusu, Yaseminli yeşilçay 100 gr kadar örgü peynir ( hepsini yemesem iyidir aldım elime tel tel çekip çekip yiyorum)
Akşam
Yumurtalı ıspanak,1 kase yoğurt
Ara ,
1 muz,1 çb süt
Benim ilk haftam olduğu için ekmeğim biraz fazla genelde 3 dilim 10 gün bu şekilde sonra 2ye düşecek.
2.5 lt su, 30 dk yürüyüş
kuzumm 2 kilomu verdin ??
gamzecim dün çok yedim diye bugün kesme yapma
hergün yeni bir gün unutma, dengelemek isityorsan kaçamak yaptığında gün içerisinde toparlamay çalış,
mesela öğlen ekmek yemeyip akşama cacığın yanında yiyebilrdin ekmeği
sen kendin mi yapıyorsun diyeti diyetisyene falan gidiyor musun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?