Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

elif dökülüyorum acaip keyifsizim. bir de öksürük başladı... yurumek falan istemiyorum...
canım metabolizma çayı vardı ya ben onu limonsuz kuşburnulu yaptım, 2 saat içinde resmen ayağa kalktım, varsa evde kuşburnu at kaynat, c vitamini deposu olduğu için dimdik yaptı beni gerçekten, onu içmeseydim şuanda yatak döşek yatıyodum, arada sırada burun akıntım var ondan içmeye devam ediyorum.
yürüme zaten bu halde, dinlen.. ben yürüdükten sonra geldim, terli terli oturdum üstümüde değiştirmemiştim duş alıcam diye o yüzden hasta oldum.. dikkat et kendine arkadaşım bol bol dinlen..

Offf hava güneşli olmasına rağmen bende çok keyifsizim kimseyle konuşmak istemiyorum dizi izliyordum baktım ağlamaya başlamışım ama nasıl salya sümük ağlıyordum ahhh ahhh bahar gelmezsin gelmezsin gelince de çarpmadan gitmezsin. Heryerim ağırıyor yaaa birazdan çıkıp yürüyim diyorum belki biraz kendime gelirim.

internetten b-fit lere falan baktım burdaki b-fit bana epeyce uzak kalıyor ondan hiç gitmedim ama Samsuna yerleşirsek evi de spor salonuna yakın biyere tutcam

Canım benim her zaman öyle olmuyor. Özellikle karnımda açlık hissedersem daha çok yeme isteği duyuyorum. Artık gezmeleri tozmaları bitirmemiz lazım az kaldı sınava. Çok sıkı çalışmamız lazım çünkü bu sene sınav zor olacak. 2008e kadar gerçekten kolaydı sınav ama artık çok fazla insan sınava giriyor. Türkçeyi bile zorluyorlar yani. Senin zaten mat problemin yoktu, diğer derslere yüklenirsin sen de

yediklerim

sabah 2 dlm kepek ekmek
peynir tere 2 çatal yağda yumurta 2 zeytin

arada nescafe 3ü1 arada galeta

öğlen 1 tabak mercimek corba 2 kaşık yoğurt 2 dlm kepek ekmekk

arada 1 yeşil çay 1 avuç beyaz leblebi

akşam marul salata bulgurlu kabak yemeği azda tavuk haşlama var güzel loltu kızlara yapıyorum ondan yerim az

HAFTANIN 1.si ________ - 2.2 kg. _________ Ceco34 :118::124:

HAFTANIN 2.si ________ - 2 kg. _________ Chıckpeas

HAFTANIN 3.sü ______ - 1.9 kg. ___________ akabe
tebrikler fıstıklar...hepinizi kutluyorum
Nurgüll kapışalıımmıııı
kız aynur sen ne kapışkan bişe cıktın?
kimi görsen kapısalım mı diyorsun yaf

merhaba özlemcim...bende gec uyandm miskin günümdeyim.
bu arada bende ders calısırken sürekli bişeler yeme istegim var napcam bilmiyorum....

bu arada tatil miiiiiiiiiiii....nereye gidiyorsunuz bakalım?

evet komisyon değişmi ve çok zor olucakmış, çok sıkı çalışmak gerekecek dolayısıyla. benim tarih ve matematik iyi ama geri kalan neredeyse sıfır, bakalım bu hafta başlayacak kurs neler yapıcam belli olacak canım. gezme tozma bitti artık ders çalışıyorum.
diyetisyenine sorsaydın beyaz leblebinin kalorisi çok azmış, belki ders çalışırken yersen çok fazla acıkmazsın

ben doğum sürecinde 25 kg.alıp 10 unu geri verdim,fakat halen 15 kg.fazlam var.internetten yulaf kepeği siparişi verdim.o gelince dukan diyetine başlayacağım.gelişmeleri yazarım.
şuan 95 kg. 1.80 boyundayım.ve ayrıca tabii ki 90 kg. üstü zayıflamaya çalışanlar diğer gruplardan çok farklı çünkü kıyafet bulmak diğer kilolu insanlara göre çok çok zor...((

canım stresten oluyor. zaman azaldıgı için strese girdik sanırım. Tatile Bodruma gidicez canım. Sınavdan sonra gidicez ama psikilojim nasıl olur bilmiyorum. Umarım sınavım iyi geçer de güzel bir tatil geçiririm

Çıktım biraz yürüyim diye yağmur başladı 30 dakka ancak yürüdüm geldim eve

Gelirkende Bime uğradım ceviz,muz birde örgü peynir aldım kendime ama hiçbirşey mutlu etmiyor beni bugün. Dışarda avazı çıktığı kadar bağıran çocuklarda canımı sıkıyor kışın sessizdi en azından ortalık şimdi bütün ses evin içinde canım sıkkın moralim bozuk mutsuzum

Rejimin 3. günü ondan da olabilir offf bilmiyorum hani insan hiçbirşey yapmak istemez ya işte öyle ...

Meryemimm , anamın adı , ciğerim kapışalımmııı

hoşgeldin şekerim aramıza , burdaki azim hiçbiyerde yok , doğru yerdesin , hadi bakalım kolay gelsinn

tokat merkezde canım bende yozgattayım çok şükür yakın 3saatlik mesafe.
içimiz rahat en azından geceleri rahat uyuyabiliyoruz:)
allahım bütün askerlerimizi korusun şehit ailelerinede sabır versin

ayy içimizi karattın valla ne bu karamsarlık canım
kilolardan kurtuluyoruz canlan biraz
daha yolun başındasın aç müziği kıvırr deliiirr çıldıırr bağır çağırr

hoşgeldin canımm doğru yerdesin emin ol:)
öncelikle allah bebişini analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı sıhatlı hayırlı evlat olsun inşallah
rabbimin en güzel hediyesini almışsın kilolardan kurtulmaya ne varmışş
yulaf kepeğini falan bekleme hemen başla derim ne kadar erken olursa o kadar karlı çıkarsın
ama emziriyosun galiba senin için uygun olacakmı ki???

Yediklerim
sabah
2Bardsk çay
Sürme peynir 2kipritkutusu
Domates.sakatalik.
150Gr çavdarekmek.
10Zeytin
1fincan kahve.2bardak çay
Ara
10Tane çiğköfte (eşim gece getirdi kermesten)
Marul
Öglen
Salata
2Dilim tonbalikpizza (hamursuz.yulafve yumurta kofte gibi yogurdum tepside pizza gibi pisirdim )
Ara
1Elma.
200Gr kefir
Akşam
3Dilim tonbalikli pizza
Salata bolcana
1Fincan turkkahvesi

2L su. 2Fincan yeşilçay

Selam kızzlllaarrrr

2 saat yürüyüşten sonra evimizde geldik , herifim elleriylen kısır yaptı , oohh afiyetle yedik

bugünkü menüm ;

SABAH :
- 2 dilim uno denge light
- biraz beyaz peynir
- domates , salatalık , közlenmiş kırmızı biber
- sucuklu yumurta ( 4-5 ince parça yedim :)

ARA : 1 magnumun yarısı ( baktım 300 kaloriymiş, yarısı 150 kalori :)

AKŞAM :
- 1 tabak kısır (köy buğdayından yapılan bulgur , esmer bulgur)
- 1 bardak ayran

dahada bişey yemem heralde

ÖĞLEN nerede diye sorarsanız kahvaltı saati 11.30

Son düzenleme:
Bende menümü yazayım

sabah
2 dilim kk peynir,5 zeytin,1 domates,1 salatalık,1 tatlı kaşığı bal,3 dilim çok tahıllı ekmek,sütlü şekersiz nescafe
ara
1 elma,1 çb süt
öğle
brokoli salatası,1 kase yoğurt, 2 dilim çok tahıllı ekmek
Ara
4 ceviz,4 günkurusu, Yaseminli yeşilçay 100 gr kadar örgü peynir ( hepsini yemesem iyidir aldım elime tel tel çekip çekip yiyorum )
Akşam
Yumurtalı ıspanak,1 kase yoğurt
Ara ,
1 muz,1 çb süt

Benim ilk haftam olduğu için ekmeğim biraz fazla genelde 3 dilim 10 gün bu şekilde sonra 2ye düşecek.

2.5 lt su, 30 dk yürüyüş

Son düzenleme:

Baharcımm o örgü peyniri takıldı benim gözümede , ama onun haricinde süper , hadi bakalımmm aynen devam , yapacağına inanıyorumm :128::128::128::128::128::129::129::129::129:

kuzumm 2 kilomu verdin ??

Evet ablacım :) daha yeni başladığım için şişkinlik falan gitti diyedir heralde :)

Bir dahakine daha dikkatli olurum ablacım :) Malesef diyetisyene gitmiyorum. Kendim yapıyorum.Belki yanlış yapıyorumdur bilmiyorum ama akşam ekmek yemiyorum çünkü ne alaka bilmiyorum ama akşam ekmek yemeyince acıkmıyorum yediğimdeyse daha aç hissediyorum kendimi o yüzden. Daha yeni yeni başladığım için yanlışlarım olabilir sizin de yardımınızla bi sistem oturtucam inşallah kendime :)

selam kızlar, anlaşılan bugün herkes pazar sendromu yaşıyor sanırım
bende menümü yazayım:

sabah: -menemen(yağsız)+beyaz peynir+salatalık+yeşillik+3 bardak şekersiz çay
ara: şekersiz türk kahvesi
öğlen: 4 kaşık bulgur pilav+brokoli karnıbahar salatası (yağsız ve limonlu)
ara: 6 adet hoşbeş poff yemeliydim ama karşı koyamadım + 3 bardak çay
akşam: tavuk ızgara+yağsız salata
ara: actavia yoğurt
gece: sütlü nescafe şekersiz

sadece hoşbeşli bir kaçamak oldu bu hafta, gerçi bugün yürüyüş yapamadım, yarından itibaren sporuma aksatmadan devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…