selam kızlar, anlaşılan bugün herkes pazar sendromu yaşıyor sanırım
bende menümü yazayım:
sabah: -menemen(yağsız)+beyaz peynir+salatalık+yeşillik+3 bardak şekersiz çay
ara: şekersiz türk kahvesi
öğlen: 4 kaşık bulgur pilav+brokoli karnıbahar salatası (yağsız ve limonlu)
ara: 6 adet hoşbeş poff yemeliydim ama karşı koyamadım + 3 bardak çay
akşam: tavuk ızgara+yağsız salata
ara: actavia yoğurt
gece: sütlü nescafe şekersiz
sadece hoşbeşli bir kaçamak oldu bu hafta, gerçi bugün yürüyüş yapamadım, yarından itibaren sporuma aksatmadan devam edeceğim
Evet ablacım :) daha yeni başladığım için şişkinlik falan gitti diyedir heralde :)
Bir dahakine daha dikkatli olurum ablacım :) Malesef diyetisyene gitmiyorum. Kendim yapıyorum.Belki yanlış yapıyorumdur bilmiyorum ama akşam ekmek yemiyorum çünkü ne alaka bilmiyorum ama akşam ekmek yemeyince acıkmıyorum yediğimdeyse daha aç hissediyorum kendimi o yüzden. Daha yeni yeni başladığım için yanlışlarım olabilir sizin de yardımınızla bi sistem oturtucam inşallah kendime :)
ayyynnuurrrrElifimmm sen HOŞ hatunsun sana BEŞ tane HOŞBEŞ feda olsun , bişi olmazz , ödülden say , bende magnum yedim , ihihihih
ayyynnuurrrr
kız koptum burda, sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün arkadaşım
ayy sorma sorma bizimkilerde bademli almış, aman dedim gözüm görmesin, Allahtan ondan uzak durdum
ayyynnuurrrr
ayy sorma sorma bizimkilerde bademli almış, aman dedim gözüm görmesin, Allahtan ondan uzak durdum
ayyynnuuurrrr napıyosun arkadaşım cıss onlar cıssss aldırma sakınnnnmagnumları alırken eşim mini magnumları gördü , biara bundan alıp buzluğa atalım diyo , bende ATALIM ATALIM dedim
Selam kızzlllaarrrr
2 saat yürüyüşten sonra evimizde geldik , herifim elleriylen kısır yaptı , oohh afiyetle yedik
bugünkü menüm ;
SABAH :
- 2 dilim uno denge light
- biraz beyaz peynir
- domates , salatalık , közlenmiş kırmızı biber
- sucuklu yumurta ( 4-5 ince parça yedim :)
ARA : 1 magnumun yarısı( baktım 300 kaloriymiş, yarısı 150 kalori :)
AKŞAM :
- 1 tabak kısır (köy buğdayından yapılan bulgur , esmer bulgur)
- 1 bardak ayran
dahada bişey yemem heralde
ÖĞLEN nerede diye sorarsanız kahvaltı saati 11.30
ayyynnuurrrr
ayyynnuuurrrr napıyosun arkadaşım cıss onlar cıssss aldırma sakınnnn
maşallahh o zaman tatlımCIISSSS değil onnar CİCİ CİCİ CİCİ
canım yaa benim için onların orda olmaları sorun değil inanki , yani ancak istediğim zaman yerim ,şükürler olsunki o konuda sıkıntılı değilim
CIISSSS değil onnar CİCİ CİCİ CİCİ
canım yaa benim için onların orda olmaları sorun değil inanki , yani ancak istediğim zaman yerim ,şükürler olsunki o konuda sıkıntılı değilim
Saol iyi oldu simdi de bakalim ne durumdayiz
evet evet iyiki saklamışsın canım sağolasın ya hemen gidip ölçtüm kendimi tabloyu görünce
Bugün 112-106-130 ölçülerimbasenler olduğu gibi duruyor
ah ahh aynı yerde sayıklyorum bana bak nasılda 31 cm incelmişim ayda vayy beeeee şimdi ölçmedim gece yatarken ölçeyim arttımmı aacabaaaaa
bu arada merhaba güzellerr elifcim senin güzelliği solemeden geçemeyeceğim fıstık gibiymişiz neden daha evvel eklemedin resimlerini görmedik seniii acabaaa
nasıl hastayım bil bilseniz grip olmuşum 2 gündür yataklara hapsoldum (hapşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:2::2::2::2::2::2:) hava ole güzeldi ki camdan izledim parmaklarıma kadar sızlıyor her yerim oyyyyy (hapşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:2::2::2::2::2:)
Ya benim çizelgem neden olmuuyyoorrr(((((
herkese iyi akşamlarrrraz önce haberlerde izledim eğer fazla kaçırdığımız bir gün varsa mesela akşam yemeğinde ertesi gün çok fazla su içmeliymişiz ki yağa dönüşmesi engellensin ben bilmiyordum sizlerle de paylaşmak istedim ayrıca bugün diyete başlayalı tam 3 ay oldu ilk başta daha iyiyken son 2 haftada nerdeyse hiç kilo veremedim gibi birşey neyi yanlış yapıyorum acaba??? :44::44::44::44::44::44::44::44:
spor varmı canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?