Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Elifimmm sen HOŞ hatunsun sana BEŞ tane HOŞBEŞ feda olsun , bişi olmazz , ödülden say , bende magnum yedim , ihihihih

aferin kuzuma , aynen devvammmmm

Elifimmm sen HOŞ hatunsun sana BEŞ tane HOŞBEŞ feda olsun , bişi olmazz , ödülden say , bende magnum yedim , ihihihih
ayyynnuurrrr
kız koptum burda, sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün arkadaşım
ayy sorma sorma bizimkilerde bademli almış, aman dedim gözüm görmesin, Allahtan ondan uzak durdum

Ders falan derken pek fazla bakamıyorum buraya ama akşamdan akşama da olsa uğramaya çalışıyorum

Bugünkü menüm:
Kahvaltı: 2 dilim ekmekten yapılmış kaşarlı tost, 3 siyah zeytin, 1 küçük domates, şekersiz çay
Ara: sütlü nescafe (şekersiz)
Öğlen: 5 kaşık tiftiklenmiş haşlanmış tavuk (az tuzlu ve az karabiberli), 1 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek (tavuklu pilav vardı aslında ama pilav yemedim)
Ara: 1 dilim limonlu kek , yeşil çay
Akşam: 1 büyük kase mantar çorbası (ekmek yok), 1 salatalık
Bol su
Bugün biraz erken yedim akşam yemeğini, açlık hissedersem 1 bardak süt içerim diye düşünüyorum.

ayyynnuurrrr
ayy sorma sorma bizimkilerde bademli almış, aman dedim gözüm görmesin, Allahtan ondan uzak durdum

magnumları alırken eşim mini magnumları gördü , biara bundan alıp buzluğa atalım diyo , bende ATALIM ATALIM dedim

ye canım yeee afiyet bal şeker olsun yarasııınn:)
tartı günü görüşürüz kuzzuumm

ayyynnuurrrr

ayyynnuuurrrr napıyosun arkadaşım cıss onlar cıssss aldırma sakınnnn

CIISSSS değil onnar CİCİ CİCİ CİCİ

canım yaa benim için onların orda olmaları sorun değil inanki , yani ancak istediğim zaman yerim ,şükürler olsunki o konuda sıkıntılı değilim

CIISSSS değil onnar CİCİ CİCİ CİCİ

canım yaa benim için onların orda olmaları sorun değil inanki , yani ancak istediğim zaman yerim ,şükürler olsunki o konuda sıkıntılı değilim

karışmayın yahu yesiinn cici onlar cici günde muhakkak tüketmelisin

Saol iyi oldu simdi de bakalim ne durumdayiz

evet evet iyiki saklamışsın canım sağolasın ya hemen gidip ölçtüm kendimi tabloyu görünce

Bugün 112-106-130 ölçülerim basenler olduğu gibi duruyor

evet kızlar ölçüldünüz mü ?

benim aynı farklı bir durum yok sadece spor isteyen bir vücut var

---------------------------------

Hasta olanlara geçmiş olsun.....

----------------------

ben güya izinliyim izinli olduğumda daha çok yoruluyorum

yarın iş günü offffffffffff................

selam kızlar.bugün yediklerimi yazayım hemen.
sabah:
2 dilim kızarmış light ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
maydonoz dereotu
ara:
yarım avuç kadar sade leblebi
öğle:
1 dilim light ekmek
yarım sb kadar yoğurt
4 dolu kaşık zeytinyağlı patlıcan yemeği(1kilo patlıcana 1 yemek kaşığı zeytinyağı koydum.)
ara:
1 yeşil elma
1 fincan 5i bir yerde çay
akşam:
2 ızgara köfte
4 kaşık haşlanmış makarna(tamamen yağsız)
1 kaşık yoğurt
4 tane küçük köy biberi(tost makinesinde közlenmiş)

bilen biri varsa lütfen benim bütün kaç kalori aldığımı hesaplayabilirmi?özellikle akşam yemeğini.sanki çok yedim gibi hissediyorum bugün.makarnayı yememeliydim aslında onun yerine 1 dilim ekmek mi yemeliydim?tamemen yağsız diye ekmek yerine yiyebilirim dedim ama üffffff kafam karıştı.

ben sanırım cumadan cumaya tartıya geleceğim artık kızlar (
oğlum diş çıkarıyor ve kıpır kıpır. hiç bırakamıyorum. o uyuyunca da malum ev işleri...
bugün yediklerimi paylaşayım.
sb: 2 yumurtalı,1 kaşık süt lorlu, kuru domatesli, 1 çay kaşığı yağ ile hazırlanmış omlet, 1 dilim tam buğday ekmeği
ara: 10-12 çilek, 5 can erik
öğle: 1 tabak(6-7 kaşık) karnabahar, 1 dilim tb ekmek, 1 kaşık lor
ara: 1 kase şehriyeli tavuk çorbası
akşam: tavuk göğüs ızgara, haşlanmış sebzeler(2 kaşık-patates yok) 2 çorba kaşığı pilav
ara:az önce 1 minik dilim çikolata
keşke daha sık girebilsem. ama fırsat kalmıyor.
(

herkese iyi akşamlarrrr az önce haberlerde izledim eğer fazla kaçırdığımız bir gün varsa mesela akşam yemeğinde ertesi gün çok fazla su içmeliymişiz ki yağa dönüşmesi engellensin ben bilmiyordum sizlerle de paylaşmak istedim ayrıca bugün diyete başlayalı tam 3 ay oldu ilk başta daha iyiyken son 2 haftada nerdeyse hiç kilo veremedim gibi birşey neyi yanlış yapıyorum acaba??? :44::44::44::44::44::44::44::44:

spor varmı canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…