evettt hergün en az 50-55 dk evde spor yapıyorum hava güzel olursa yürüyüşede çıkıyorum gün de 3 litre de su içiyorum ...
eşim sabah kalkmış rüyasını anlatıyor ;
bu yaz ağustosta askere gidecek , ast. olursa 12 ay , kısa dönem olursa 6 ay , asker öğretmen olursa 18 gün gidecek , inşAllah asker öğretmen çıkar diye dua ediyoruz
her neyse rüyaya geçelim , biz şimdi o askerden gelemeden bebek düşünmüyoruz , bizimki rüyasında bir kızımız olduğunu ve ertesi günü askere gittiğini görmüş , baya etkilenmiş sanırım , böyle bi şaşkın, düşünceli bir hali vardı uyandığında
ben doğum sürecinde 25 kg.alıp 10 unu geri verdim,fakat halen 15 kg.fazlam var.internetten yulaf kepeği siparişi verdim.o gelince dukan diyetine başlayacağım.gelişmeleri yazarım.
şuan 95 kg. 1.80 boyundayım.ve ayrıca tabii ki 90 kg. üstü zayıflamaya çalışanlar diğer gruplardan çok farklı çünkü kıyafet bulmak diğer kilolu insanlara göre çok çok zor...((
ben sanırım cumadan cumaya tartıya geleceğim artık kızlar(
oğlum diş çıkarıyor ve kıpır kıpır. hiç bırakamıyorum. o uyuyunca da malum ev işleri...
bugün yediklerimi paylaşayım.
sb: 2 yumurtalı,1 kaşık süt lorlu, kuru domatesli, 1 çay kaşığı yağ ile hazırlanmış omlet, 1 dilim tam buğday ekmeği
ara: 10-12 çilek, 5 can erik
öğle: 1 tabak(6-7 kaşık) karnabahar, 1 dilim tb ekmek, 1 kaşık lor
ara: 1 kase şehriyeli tavuk çorbası
akşam: tavuk göğüs ızgara, haşlanmış sebzeler(2 kaşık-patates yok) 2 çorba kaşığı pilav
ara:az önce 1 minik dilim çikolata
keşke daha sık girebilsem. ama fırsat kalmıyor.
(
vay be süpermiş hedef kilona kaç kilon kaldı peki
eylül de düğünüm var ilk hedefim o zamana kadar bir 20 kilo daha vermek sonrası allah kerim
bizde tokkatta görev yaptık neyseki ildeymiştokat merkezde canım bende yozgattayım çok şükür yakın 3saatlik mesafe.
içimiz rahat en azından geceleri rahat uyuyabiliyoruz:)
allahım bütün askerlerimizi korusun şehit ailelerinede sabır versin
ay ben o cicileri mini mini minişleri yerimmm götürürüm en iyisi almamak bana en hayırlısıCIISSSS değil onnar CİCİ CİCİ CİCİ
canım yaa benim için onların orda olmaları sorun değil inanki , yani ancak istediğim zaman yerim ,şükürler olsunki o konuda sıkıntılı değilim
eylül de düğünüm var ilk hedefim o zamana kadar bir 20 kilo daha vermek sonrası allah kerim
neyse daha çok inşallah verirsin ayda 4 kilo versen rahatlıkla kavuşursun hedefine:)))
hersey sende biter biliyosunn incecik düğün fotolarını bekliyoruzz inşş:122::122::122::122:
ohhh cıtır gelin adayısın olcan yaniii
darısı topilteki bekarlara düğünlerinize zayıflasakta bizde hep beraber göbecikleri atsak
gecmiş olsun bu grip uyumadan gecmiyor zatenkızlar ben de keyifler hala 0. öğlen 1.5 saat uyudum ona rağmen hiç toparlanamadım. akşam üstü yine bahçesi olan kebabçıya gittik. yaz fena. araba ıslatması yaptık. ben 1 posiyon döner, 2 köfte bir kaç çatal da meze götürdüm. 1-2 lokma pide dışında ekmek yemedim. öle bişiler yaniii. gündüz tam diyet listeme uymuştum gece kopma yine...
sabah
2 dilim ekmek yeşillik peynir
ara 1 armut 1 bardak sut
öğle
1 kase peynirli tarhana çorbası yeşil salata
ara 1.5 galeta 2 kaşık yoğurt 1 portakal
akşam yukarıda
2.5 litre su 2 kahve 1 buyuk yeşil çay...
kızlar ben de keyifler hala 0. öğlen 1.5 saat uyudum ona rağmen hiç toparlanamadım. akşam üstü yine bahçesi olan kebabçıya gittik. yaz fena. araba ıslatması yaptık. ben 1 posiyon döner, 2 köfte bir kaç çatal da meze götürdüm. 1-2 lokma pide dışında ekmek yemedim. öle bişiler yaniii. gündüz tam diyet listeme uymuştum gece kopma yine...
sabah
2 dilim ekmek yeşillik peynir
ara 1 armut 1 bardak sut
öğle
1 kase peynirli tarhana çorbası yeşil salata
ara 1.5 galeta 2 kaşık yoğurt 1 portakal
akşam yukarıda
2.5 litre su 2 kahve 1 buyuk yeşil çay...
gecmiş olsun bu grip uyumadan gecmiyor zaten
bence üzülme yarın dengelersin sebzeyle bugunu
cnm ekmek fazla yememissin. Fazla kacirmamissin bence hasta olduğundan ette Seni güçlendirir
Takma kafaya
12|mutlu| |120-124-124| 118-118-118|112-111-114
2011 nisan(106), mayıs(102), haziran(96)
şimdi sabah ölçtüm.
memiş 105
göbüş(ben göbek deliğinden ölçüyorum hep) 105
popos 115
kilo 90
mutluuuu
alttakileri anlamadım ben ya
nisan 106 falan
yapıyorum canım ama olmuyor aynı yerden binleerce kez denedim( pcden kaynaklanıyo galiba
12|mutlu| |120-124-124| 118-118-118|112-111-114
2011 nisan(106), mayıs(102), haziran(96)
şimdi sabah ölçtüm.
memiş 105
göbüş(ben göbek deliğinden ölçüyorum hep) 105
popos 115
kilo 90
sen o zamanlar listeyi 15 inden 15 ine yapıyordun geçen sene verdiğim kiloları yazmışım. yani 2011, 15 nisanında kilom 106 imiş.ölçülerimi de sen hatırlattın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?