Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam Millet geçte olsa gelebildim :122:

Öğlende eşimle bir çıktık ailecek bu saat oldu yeni gelebildik
Başlangıçı Airport'da yaptık ve rahat 2 saat orada dolaştıktan sonra 212 AVMye geçtik 1 saatte orada gezdikten sonra eşime başka bir mağazadan kıyafet aldık bir kaç tane Oradanda eşimin halasına uğrayıp kuzeni hem eve bıraktık hemde yemek yedik
Nasıl karı koca alışveriş manyaklığımız tuttuysa öğle yemeğini bile geçiktirdik farkında olmadan
Kendime birşey almadım çünkü önce biraz daha kilo vermek istiyorum ama inanılmaz güzel şeyler vardı

Fazla kaçırdığım söylenmez haftasonu ama suyu yeterince içemedim ve otomatikman anında artı olarak göründü tartıda.
Acaba gerçektende sırf sudan mı gitti cuma günü bildirimimdeki eksiler :26::26::26::26:
Neyse haftanın başındayız nasılsa cumaya daha çok var hallederizzzzzzzzzzzz

İnşallah eşin hayırlısıyla gidip sağ sağlim döner
Ben eşimle tanıştığımda çoktan askerliğini yapmıştı ama hep istemişimdir sevdiğim insanı askere uğurlayıp onun yolunu yada mektubunu gözlemek tabi çok zor bir durumdur ona da eminim.
Allah yardımcınız olsun

Canım aramıza hoşgeldin Allah bebişinide analı babalı büyütsün
İnşallah hepbirlikte hedeflediğimiz kilolara düşer sağlıklı ve daha kaliteli bir hayata kavuşuruz

Canım Allah yardımcın olsun
İnşallah çok fazla canı yanmaz oğluşununda bir an önce atlatırsınız diş faslını.
Benim küçük cadıda o dönem çok huysuzluk yapardı ama şimdi çok şükür öyle bir derdimiz kalmadı çoğu çıktı

eylül de düğünüm var ilk hedefim o zamana kadar bir 20 kilo daha vermek sonrası allah kerim

neyse daha çok inşallah verirsin ayda 4 kilo versen rahatlıkla kavuşursun hedefine:)))
hersey sende biter biliyosunn incecik düğün fotolarını bekliyoruzz inşş:122::122::122::122:

tokat merkezde canım bende yozgattayım çok şükür yakın 3saatlik mesafe.
içimiz rahat en azından geceleri rahat uyuyabiliyoruz:)
allahım bütün askerlerimizi korusun şehit ailelerinede sabır versin
bizde tokkatta görev yaptık neyseki ildeymiş
ne kadar yakın olsada ha diyince gidilmiyo allah sabır versin bir an önce kavuşursunuz inşallah
CIISSSS değil onnar CİCİ CİCİ CİCİ

canım yaa benim için onların orda olmaları sorun değil inanki , yani ancak istediğim zaman yerim ,şükürler olsunki o konuda sıkıntılı değilim
ay ben o cicileri mini mini minişleri yerimmm götürürüm en iyisi almamak bana en hayırlısı
eylül de düğünüm var ilk hedefim o zamana kadar bir 20 kilo daha vermek sonrası allah kerim

ohhh cıtır gelin adayısın olcan yaniii

darısı topilteki bekarlara düğünlerinize zayıflasakta bizde hep beraber göbecikleri atsak

darısı topilteki bekarlara düğünlerinize zayıflasakta bizde hep beraber göbecikleri atsak[/QUOTE]

ayyy keşke ne güzel olur valla düğünüm ankarada olcak herkesiii beklerim

merhaba hanımlar
ancak eve geldim dolasmaktan evde oturmaktan içim şişmişti valla dunden beri bide pazar gunlerinden nefret ederim dedim en iyisi ben cıkıyım dolasıyım spor yerinede gecer
sabah 1 kase yogurtlu müsli yedim
arada 1 salatalık domates yedim
öglen ton balıklı salata yedim bol limonlu(limon söz konusu olunca hiç dayanamam )
arada 1elma yedim
akşam 1 kase mercimek corbası ve salatalık domates yedim bide2 dilim kızarmıs ekmek yedim (aslında 1 yiyecektim ama dayanamadım tok tutuyo kızarmıs ekmek)
sonra cıktım dolasa dolasa sporumu yapmıs oldum
hergun kendime kızıyorum çünkü su içmeyi unutuyorum off off oysa eskiden nasıl su içerdim ve ozaman zayıftım bilmiyorum bendemi öle oldu herkestemi öle kilo aldıkça su tüketimim dustu

darısı topilteki bekarlara düğünlerinize zayıflasakta bizde hep beraber göbecikleri atsak

ayyy keşke ne güzel olur valla düğünüm ankarada olcak herkesiii beklerim [/QUOTE]

ahanda gelirim belki kız bellimi olur benim ve eşimin ailesi ankarada 40 yıldır ankaralı olduk kütükler farklı yazsada

kızlar ben de keyifler hala 0. öğlen 1.5 saat uyudum ona rağmen hiç toparlanamadım. akşam üstü yine bahçesi olan kebabçıya gittik. yaz fena. araba ıslatması yaptık. ben 1 posiyon döner, 2 köfte bir kaç çatal da meze götürdüm. 1-2 lokma pide dışında ekmek yemedim. öle bişiler yaniii. gündüz tam diyet listeme uymuştum gece kopma yine...

sabah
2 dilim ekmek yeşillik peynir
ara 1 armut 1 bardak sut
öğle
1 kase peynirli tarhana çorbası yeşil salata
ara 1.5 galeta 2 kaşık yoğurt 1 portakal
akşam yukarıda

2.5 litre su 2 kahve 1 buyuk yeşil çay...

gecmiş olsun bu grip uyumadan gecmiyor zaten
bence üzülme yarın dengelersin sebzeyle bugunu

cnm ekmek fazla yememissin. Fazla kacirmamissin bence hasta olduğundan ette Seni güçlendirir
Takma kafaya

Son düzenleme:
12|mutlu| |120-124-124| 118-118-118|112-111-114
2011 nisan(106), mayıs(102), haziran(96)

şimdi sabah ölçtüm.

memiş 105
göbüş(ben göbek deliğinden ölçüyorum hep) 105
popos 115
kilo 90

gecmiş olsun bu grip uyumadan gecmiyor zaten
bence üzülme yarın dengelersin sebzeyle bugunu

inşallah cumaya kadar toparlanır kilom.

cnm ekmek fazla yememissin. Fazla kacirmamissin bence hasta olduğundan ette Seni güçlendirir
Takma kafaya

carşamba dr gidicem bakalım ne diyecek umarım eksi görürüm. pek uyduğum söylenemez listesine ama napalım artıkım

Ya artık haftasonlarından nefret etmeye başlıyacağım bende :26:
Ne güzel hafta içi herşey çok düzenli gidiyor kaçamakta olmuyor şükür ama haftasonu normal bile yediğim an anında sanki şişiyorum :26:
Su içmeyi de unutuyorum hele birde dışarı cıkınca dışarda yesen ayrı dert yemesen ayrı dert ( saatlerim şaşıyor )
Bakalım bu geceden itibaren eşimle olan iddaa başladı ve ben ne olursa olsun hem şu 3lü rakamlardan kurtulmak istiyorum hemde eşime ondan çok daha başarılıı olabileceğimi göstermek istiyorum

12|mutlu| |120-124-124| 118-118-118|112-111-114
2011 nisan(106), mayıs(102), haziran(96)

şimdi sabah ölçtüm.

memiş 105
göbüş(ben göbek deliğinden ölçüyorum hep) 105
popos 115
kilo 90

sen o zamanlar listeyi 15 inden 15 ine yapıyordun geçen sene verdiğim kiloları yazmışım. yani 2011, 15 nisanında kilom 106 imiş.ölçülerimi de sen hatırlattın.

tamam şimdi anladımmmm

baktım baktım bir anlam veremedim

dayanamayıp sorayım dedim

ama çok güzel hepsinde düşüş var sadece popo biraz büyümüş

aslında senin popon falan yak kilona göre

ben 75 kiloyum ve popom 109

iyi akşamlar
yarın 3 günlük protein diyetine başlayacağım inşallah listeyi uygulayabilirim de bir hareket olur
albüme taze bir foto ekledim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…