herkese günaydın
haftamız bereketli mutlu sağlıklı olsun inşallah
nerde herkesler hafta sonu çok mu yaptınız kaçamakları yoksa
ben bu haftaya artısız başladım hayretkaçamak yapmadımmı yaptım ama öğlen yaptım akşamı geçiştirdim
protein diyetime de başladım bakalım hayırlsıyla 7lere inebilecekmiyim
günaydın asumancım inşallah bu hafta inersin 7 lere valla hafta sonu hiç kaçamak felan yapmadım dünde 1 saat yürüdüm heryerim nasıl ağrıyo valla hareketsizlik çok kötü çökmüş üstüme bu kadar hareketsizliğe ben yine cok iyi kilo verdim en başından itibaren zaten diyetisyenimde söyledi metobolizman çok iyi çalışıyo senin diye haklı yani bu arada ben seni bende ekli görüyorum ama listeme bakıyorum ekli değilsin simdi tekrar arkadaşlık isteği yolladım sana
herkese günaydıngene ben geldiiiimm
beni tanıyanlar mutlaka vardır, tanımayanlar için: bir çok girişimi olup her defasında başarısız olanlardan biri de beni
malum yaz geliyor ve ben büyük bi başarıyla bu kış verdiğim tüm kiloları fazlasıyla geri aldım tabi aldıkça moralim bozuldu iyice koyuverdim, koyuverdikçede yedim tabi hiç durmadan önüme geleni yedim falan derken sonuç: felaket... bahar'ım sağolsun hadi gel artık geri dön ve bi gayret başla artık sende dedi tamam dedim ve geldim beni kabul eder misiniiiiiiizz
tekrar hoşgeldin
bu son ve en başarılı ve de kalıcı sonuçlu denemen olsun inşallah
sağol asuman abla inşallah bu sefer gerçekten öyle olurbugün başladım bakalım ama tartılmaya korkuyorum yaa :18:
bende bende çarşambaya kadar protein diyeti yapıcamiyi akşamlar
yarın 3 günlük protein diyetine başlayacağım inşallah listeyi uygulayabilirim de bir hareket olur
albüme taze bir foto ekledim bu arada
mutlucum burda da öyle, dün akşam annemle kararlaştırdığımız "öğlen çıkıp ip alıp şunu örelim bunu örelim" girişimimiz bakalım nasıl sonuçlancak, yine evde yürümek zorunda kalcam sanırım bendeGunaydin sevgili arkadaslar yine istanbulda hava bozdu ruzgar soguk yuruyus cok zor gorunuyorHayirlisi
hoşgeldinherkese günaydıngene ben geldiiiimm
beni tanıyanlar mutlaka vardır, tanımayanlar için: bir çok girişimi olup her defasında başarısız olanlardan biri de beni
malum yaz geliyor ve ben büyük bi başarıyla bu kış verdiğim tüm kiloları fazlasıyla geri aldım tabi aldıkça moralim bozuldu iyice koyuverdim, koyuverdikçede yedim tabi hiç durmadan önüme geleni yedim falan derken sonuç: felaket... bahar'ım sağolsun hadi gel artık geri dön ve bi gayret başla artık sende dedi tamam dedim ve geldim beni kabul eder misiniiiiiiizz
mutlu bugün nasılsın canım daha iyice misin
iyileşmeden yürüme zaten
yok bebeğim hala berbat durumdayım. oğlanı gönderdim bişiler yedim şimdi oturdum. dışarısı anormal soğuk ve fırtına var. yurumrk değil camdan bakasım yok.
herkese günaydıngene ben geldiiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?