Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bana müsaade

Yarın akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun
İnşallah yine çok güzel bir hafta geçirir ve şu fazlalıklarımızdan kurtuluruz

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

herkese günaydın
haftamız bereketli mutlu sağlıklı olsun inşallah
nerde herkesler hafta sonu çok mu yaptınız kaçamakları yoksa
ben bu haftaya artısız başladım hayretkaçamak yapmadımmı yaptım ama öğlen yaptım akşamı geçiştirdim
protein diyetime de başladım bakalım hayırlsıyla 7lere inebilecekmiyim

günaydın asumancım inşallah bu hafta inersin 7 lere valla hafta sonu hiç kaçamak felan yapmadım dünde 1 saat yürüdüm heryerim nasıl ağrıyo valla hareketsizlik çok kötü çökmüş üstüme bu kadar hareketsizliğe ben yine cok iyi kilo verdim en başından itibaren zaten diyetisyenimde söyledi metobolizman çok iyi çalışıyo senin diye haklı yani bu arada ben seni bende ekli görüyorum ama listeme bakıyorum ekli değilsin simdi tekrar arkadaşlık isteği yolladım sana

maşallah sporsuz iyi veriyorsun peki sarkma durumu var mı
isteğini kabul ettim canım

herkese günaydın gene ben geldiiiimm
beni tanıyanlar mutlaka vardır, tanımayanlar için: bir çok girişimi olup her defasında başarısız olanlardan biri de beni
malum yaz geliyor ve ben büyük bi başarıyla bu kış verdiğim tüm kiloları fazlasıyla geri aldım tabi aldıkça moralim bozuldu iyice koyuverdim, koyuverdikçede yedim tabi hiç durmadan önüme geleni yedim falan derken sonuç: felaket... bahar'ım sağolsun hadi gel artık geri dön ve bi gayret başla artık sende dedi tamam dedim ve geldim beni kabul eder misiniiiiiiizz

Son düzenleme:

tekrar hoşgeldin
bu son ve en başarılı ve de kalıcı sonuçlu denemen olsun inşallah

sağol asuman abla inşallah bu sefer gerçekten öyle olur bugün başladım bakalım ama tartılmaya korkuyorum yaa :18:

tartıl esas o zaman başalmış olursun
yaşın genç canım biraz da kaçamaksız gidersen zaten taze alınmış kiloları hızlıca verirsin yaza kadar epeyce bir fark atarsın

iyi akşamlar
yarın 3 günlük protein diyetine başlayacağım inşallah listeyi uygulayabilirim de bir hareket olur
albüme taze bir foto ekledim bu arada
bende bende çarşambaya kadar protein diyeti yapıcam
canım doktor bana kabız olmamam için meyva yerine ara öğünlerde 3 kuru kayısı+1 actavia verdi, bir problem yaşarsan aklında olsun

Gunaydin sevgili arkadaslar yine istanbulda hava bozdu ruzgar soguk yuruyus cok zor gorunuyorHayirlisi
mutlucum burda da öyle, dün akşam annemle kararlaştırdığımız "öğlen çıkıp ip alıp şunu örelim bunu örelim" girişimimiz bakalım nasıl sonuçlancak, yine evde yürümek zorunda kalcam sanırım bende
sen nasıl oldun mutlucum, umarım daha iyisindir arkadaşım. zaten düzelmeden yürüme sen

hoşgeldin umarım son ve başarılı bir başlangıç olur bu sefer ki (bende senin gibi defalarca başlamdım dedim ama bu sefer son)

günaydıınnn canımmm arkadaşlarııımmm
herkese çook güzel bir hafta diliyorum; Rabbim hastalara şifa,dertlilere deva ve bizlere de azzziiimmm versin, önce sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum bu hafta, daha sonra kaçamaksız ve bol eksili bir hafta geçirelim dileklerimi sunuyorum.
bugün asuman abla gibi protein diyetimi 3 gün yapıcam ama aynı zamanda limon kürüne başlıycam bakalım 1 hafta ne kadar sonuç alıcam, tabi birde metabolizma çayını içicem (gerçi limon kürü ile ikisini bir arada yapmamak istiyorum o yüzden haftada 3-4 gün içicem çayı)
herkeşlereee boooll enerjik bir gün olsun innşşaaallaaahhh

doktorum programını bir adam aradı 8 ayda 125 kilo vermiş günde 20 km yürüyomuş kendi kendine vermiş ilerdeki günler yayına çıkıcak.tatlı isteyince yogurda bal döküp yemiş kahvaltıda brokoli ve klasik kahvaltı yapmış

Hoşgeldin canımmm bu sefer son olacak inşallah ayolll ben seni buraya dönmek için ikna etmekten yoruldum sen kaçmaktan yorulmadın yeter daaa artık fıstık olma zamanındır
Baharda geldi kukiyle yürüyüşlerede başlarsınız yemenede dikkat ettinmi tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…