Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar..

haftasonu sapıttım resmen öyle böyle değil..tartılmaya da korktum cumaya kadar tartılmıcam. regl olmadım olsamda rahatlsam göbeğim kocaman oldu...

hasta olanlar çok geçmiş olsun tam tehlikeli havalar sabah nasıl soğuktu...

Yena kv çok geçmiş olsun..

Hatice doğum günün kutlu olsun...

güzel kaçamaksız sporla dolu bir hafta olsun hepimiz için inşallah....

Günaydın kızlar güzel bir hafta olur hepimiz için inşallahhh

Cuma günü başlamıştım düzenli olarak diyet listeme uymaya az önce tartıldım 109.6 çıktım hedefim cumaya kadar en azından 1 kg daha verebilmek

Moralim bozuk bu arada sizden yorum bekliyorum.

Malum geçen hafta boynum başım çok ağırıyordu nörolojiye gitmiştim kasılmış boynun demişti ve kas gevşetici vermişti kullandığım ilk 2-3 gün süperdi ama son 2 gündür sol elimin yüzük parmağı elimi yumarken falan ağrı yapıyor dün akşam bunu onura söyledim vay efendim hemen doktora git senin başka birşeyin var boyun fıtığı olabilirsin falan dedi eee gittim ya doktor birşey yok dedi dedim o anlamamış başka doktora git felç olabilirsin kalp krizi geçirebilirsin falan dedi bana ben zaten panik olan biriyim 1 söyle kafamda bin olur tersledim bağırdım kapadım telefonu. Bugün fizik muayeneye gidicem.

Sizin bir fikriniz varmı acaba :26: fıtık olsan ağrıdan duramazsın dediler de felç olabilirmiyim sizce :26: çok korkuyorum biri akıl versin lütfen

allah korusun canım inşallah bişi yoktur içini ferah tut panik felci tetikler ona göre kendine ii bak
dualarımız seninle hayırlısıyla temiz çıkar inşşşşşaaaallllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh:)))

günaydın kızlar bütün iyi dilekleriniz için tşk ederim. bütün güzel temennileriniz sizinde olsun iyiki varsınız.

mutluuuu bu aralar geldikçe gözüm seni arıyor nasıl oldun? sanırım senin kızmaların beni derinden etkiliyor

sizler nasılsınız kızlar. işte çok vakit ayıramıyorum size. evde pc ile artık karşılaşmıyoruz. hadi hayırlısı bakalım

nevincim hani bana pasta ?

baharcım annemde boyun fıtığı var hatta bel fıtığı da var o yüzden çok dikkat ediyoruz ama sonuçta yatarken bile ağrıyor. doktora gitmişsin zaten korkutmasın kimse seni, öyle çoooook ileri derecede olması lazım felçlik durum olması için, çevrem de de kimseden duymadım açıkçası. sadece boyundaki omurlar fıtıkta problem yarattığı için uyuşmalar söz konusu olur, o da zaten felç değildir.
için rahat edecekse teçcizatlı bir hastaneye git arkadaşım, kreçlemeden dolayıda olabilir ellerinde ki uyuşukluk ya da sinirlerin zayıflamıştır ya da kasların bu nedenle de arada uyuşma yapabilir. o yüzden de endişe etme.
ayrıca sürekli bilgisayar başında hareketsiz durmak çok zararlı, her yarım saatte bir boyun hareketleri yapmamak zaten boyun düzleşmesine neden oluyor. buda her 3 kişiden 1inde artık ne yazık ki görülen bir rahatsızlık oluyor. düzenli boyun hareketleri yap ve hareketsiz kalmamaya çalış arkadaşım.

not: ben yanlış meslek seçmişim, çevremde bu kadar hasta varken doktor olmalıymışım

Beni aydınlattığın için sağol canım uyuşma falan yok sadece elimi yumarken acıyo biraz o kadar. Onur korkuttu beni ya üzerine kavga ediyor bir de benimle destek olacağına köstek oluyor herzaman ki gibi
Bugün fizik muayene olayım bakalım ne diycek doktor yoksa içim rahat etmez

Son düzenleme:
canım benim ne demek, yeterki sen içini ferah tut korkulcak bir durum yok, benimde sabah uyandığımda elimi yumarken çok zor yumarım ve acır, benim boynumda düzleşme var nedeni bundan. bencede en iyisi fizik tedavi doktorunun görmesi, bende direkt ona gitmiştim. inşallah bir şey çıkmaz arkadaşım, sen içini ferah tut kimseninde seni korkutmasına izin vermee

Valla düzleşme falan görünmedi kasılmışsın dedi doktor yaaa ben incitmişimdir geçer 2 güne diyordum takmadım kafaya ama onur efendi sağolsun

Tamam öğleden sonra gideyim fizik tedaviye

Günaydın mutlu huzurlu ve hareketli bir hafta diliyorum...
Benim hafta sonum az kaçamaklı geçti.Sadece cumartesi akşam yemeğinde çok az mantı yedim o kadar.Pazar balık ve az salata.Birde dondurma kaçamağım var.Az kaçamaklı diyorum çünkü diğer hafta sonlarına göre daha az yediklerim
Geçmişi şöyle bir okudum geldim...

MUTLU geçmiş olsun acil şifalar canım...
SEMİRAN sanada geçmiş olsun canım...
HATİCE doğum günün kutlu olsun canım...

kız aynur sen ne kapışkan bişe cıktın?
kimi görsen kapısalım mı diyorsun yaf

Meryemimm , anamın adı , ciğerim kapışalımmııı

Meryemcim,Aynur yalan dünyadaki öpüşelimmi Orçunun kapışan modu olmuş canım yaa kimi görse kapışalım mı kapışalım mı diyo

iyi sayılırım hastakım biraz. doğumgünün kutlu olsun yepyeni harika bir yaş seni bekliyor mutlu huzurlu sağlıklı ve sevdiklerinle geçireceğin nice nice yıllara...

günaydınlar
mutlu, huzurlu, sağlıklı, başarılı, umutlu, neşe ve sevgi dolu, az kalorili bol hareketli bir hafta diliyorum hepinize

çok geçmiş olsun yenacımm
HAFTANIN 1.si ________ - 2.2 kg. _________ Ceco34 :118::124:

HAFTANIN 2.si ________ - 2 kg. _________ Chıckpeas

HAFTANIN 3.sü ______ - 1.9 kg. ___________ akabe
ellerine emeklerine sağlık kızlar tebrik ederim dün gelemedim bugün ancak gördüm ne güzel kilolar gitmiş kılar darısı başımızaa
ölçmedim ya burda okuyunca merak ediyorum sonra unutuyorum akşama ölçer yazarım şimdi geçmişi ancak okudum okul vakti geldi hemen çıkmalıyım

merhaba baayanlarrr nasılsınız ben hala gribim ilaç içmemekle dr ye gitmemekta inat ettim o yüzden sallıyor sürüyor beni grip hiç sevmem dr yi de ilacıda Allahım eksik etmesin onlarszda olmuyor ama grip işte yıkmaz benim gibi 92 lik hatunu yahuuuu o da neymiş çok fazla hastalık sevmem hastalık hastası da olmadığım için dr ile pek samimi değilm evde annem var nasılsa o işi gören haftanın 3 günü dr ye gider sağolsun bana fırsat vermezzzz ben de bayılmıyorum ya zatennnn canıma minnet neyse sümüklü sümüklü gidiyorum okula inş herşey güzel geçer herkesi öptm diyetime gelinde dün 3 top dondurmanın dışında kaçamak yok akşam yemeği yemedim gece galeta yedim o kadarr yürüdümde bol bol bugün tam gaz devam suyu yine bıraktım hemen başlayım hadi ben kaçarrr

ehehe tmm yürüyüşümüde yaptm valla şimdi derse oturcam sizi sürekli takip edemeyebilirm ama her fırsatta bakacağım güzeller bu hafta hepimiz için çok güzel olur umarım.
ayrıca bahar seni döverim boyun fıtığından felcemi geçtin töbe yarabbim yaa

Ebruu kapışalımmıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…