iyi sayılırım hastakım biraz. doğumgünün kutlu olsun yepyeni harika bir yaş seni bekliyor mutlu huzurlu sağlıklı ve sevdiklerinle geçireceğin nice nice yıllara...
çok geçmiş olsun yenacımm
ellerine emeklerine sağlık kızlar tebrik ederim dün gelemedim bugün ancak gördüm ne güzel kilolar gitmiş kılar darısı başımızaa
ölçmedim ya burda okuyunca merak ediyorum sonra unutuyorum akşama ölçer yazarım şimdi geçmişi ancak okudum okul vakti geldi hemen çıkmalıyım
merhaba baayanlarrr nasılsınız ben hala gribim ilaç içmemekle dr ye gitmemekta inat ettim o yüzden sallıyor sürüyor beni grip hiç sevmem dr yi de ilacıda Allahım eksik etmesin onlarszda olmuyor ama grip işte yıkmaz benim gibi 92 lik hatunu yahuuuu o da neymiş çok fazla hastalık sevmem hastalık hastası da olmadığım için dr ile pek samimi değilm evde annem var nasılsa o işi gören haftanın 3 günü dr ye gider sağolsun bana fırsat vermezzzz ben de bayılmıyorum ya zatennnn canıma minnet neyse sümüklü sümüklü gidiyorum okula inş herşey güzel geçer herkesi öptm diyetime gelinde dün 3 top dondurmanın dışında kaçamak yok akşam yemeği yemedim gece galeta yedim o kadarr yürüdümde bol bol bugün tam gaz devam suyu yine bıraktım hemen başlayım hadi ben kaçarrr
maşallah sporsuz iyi veriyorsun peki sarkma durumu var mı
isteğini kabul ettim canım
hatice doğum günün kutlu olsun Allahım bütün dileklerini yerine getirsin..
çok teşekkürler zahmet oldu canım ya ama şu yazı çıkıyor(((
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..
ne yaptıysAMMM OLMADI GİTTİ BEE(
haftasonu ne yedim hatırlamıyorum
çok dikkat etmesemde fena değildi ama tartıda 103,5 ları görüyoum yine
yrn öbür gün adet olcam inş. ondandır
c.tesi antikkent diye bi yere gittik çatalcada mutlu biliyomusun orayı göl manzaralı çok gzl geçti emir ata bindi :)
dünde akbatı avm ye gittik ama beğenmedim orayı bişeyler alıcam diye gittim ama bulamadım
torıumda c&a, lc ve defactodan 3 kot, 6-7 tişört aldım kendime
90 kiloya düşene kadar bişey almıcam artık
yürüyüşümü yaptım geldim, allahtan şu yürüyüş bandını balkona koymuşuzda, manzara içerisinde yürüyorum, yoksa gerçekten şu yürüyüş bandında yürümek hiç bana göre değil. 1 saat yürüdüm, birazdan ara öğün yiyip derse hücum edicem
burda bir güneş açıyor bir kapanıyor hava anlamadım
buarada maydanoz kürünü yaptım sabahtan, içimi çok kötü, deniyecek olan varsa şimdiden uyarımı yapayım, ama sürekli tuvalete taşınıyorum ve susuyorum şimdiden 2 lt su tükettim
yürüyüşümü yaptım geldim, allahtan şu yürüyüş bandını balkona koymuşuzda, manzara içerisinde yürüyorum, yoksa gerçekten şu yürüyüş bandında yürümek hiç bana göre değil. 1 saat yürüdüm, birazdan ara öğün yiyip derse hücum edicem
burda bir güneş açıyor bir kapanıyor hava anlamadım
buarada maydanoz kürünü yaptım sabahtan, içimi çok kötü, deniyecek olan varsa şimdiden uyarımı yapayım, ama sürekli tuvalete taşınıyorum ve susuyorum şimdiden 2 lt su tükettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?