Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yavrular günaydınn ;

kalktım kahvaltımı yaptım

- 2 dilim denge light
- 1 yumurta
- biraz peynir
-domates,salatalık

şimdi okula gidiyorum , 6 saat 4. sınıflara dersim varr , görüşürüzzz , öptüümmm

iyi sayılırım hastakım biraz. doğumgünün kutlu olsun yepyeni harika bir yaş seni bekliyor mutlu huzurlu sağlıklı ve sevdiklerinle geçireceğin nice nice yıllara...

kız adam akıllı bir doktora gidip kontrol olsana. çocuğa bulaştırıcan sonrada. al başına belayı. yazık değilmi yavruna. annemde sen gibi sürünüyor evde öksürmekten ciğerleri sökülüyor gitmiyor doktora sinir oluyorum varya. yemez sizi doktor. 3 gün baktın hafifleme yok git işte. bak belinide salladın sürüdün. ah ahh. doktor kapısında yat demiyorum ama sağlığınıda ihmal etme.

kız süüklü ötmen. elin bebelerine hastalık bulaştırıcan. kulağınızı çekmek gerek sizin. sanırım bu hastalık topikten yayılıyor. topikte herkeste bir hastalık var. bu aralar girmesemmi ne :2:

Merhabalarrrr. Geçmişi okudum, anca bitti.
Hasta olan ablalarım çok çok geçmiş olsun. Bol sıvı tüketin, kendinize iyi bakın
Haftanız sağlıklı,neşeli,kaçamaksız ve az kalorili geçsin inşallah.

slm bende haftaya hastalıkla başladım karın ağrısı felaket bide herşey üstüme geliyo sanki çocuk sesleri ev ağlamak istiyorum hep kötüşeyler olcakmış gibi geliyo
depresyondamıyım neyim offf yoruldumm nefes almak istiyorum heyat ne kadar havasız oldu
neyse düzenli normal yaşama dönmem lazım bir an önce

yedilşerim sabah 1 kk peynir maydonoz nane yeşil öay 2 dlm kepek ekmek

arada 1 kase tavuk suyu çorba

öğlen 1 nescafe 3ü1 arada galeta peynnir maydonoz 1 tatlı kaşığı tahin pekmez

pofff yağmur başladı burda
anacımla çıkıp bana yazlık merserize delikli bir kazak örmek için ip alacaktık, günlerdir onu örücem diye model bakıp duruyorum
neyse sanırım yarına kaldı. gerçi annemdeki düz mantık, evdeysek iş yapalım diye tüüüüm evi temizledik bir güzel banada hareket oldu, gerçi "hareket oldu akşama yürürüm" gibi bir iç ses duyuldu içimden bir ara ama def ettim onu bir güzel, birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim, sonra 1 saat yürüyüş bandında yağmura karşı romantik bir yürüyüş yapacağım, sonrada miss gibi bir duş alıp ders çalışacağım
ne kadan yoğun bir gün beni bekliyorumuş

maşallah sporsuz iyi veriyorsun peki sarkma durumu var mı
isteğini kabul ettim canım

canım kollarım bacaklarım değilde şu göbek bölgem var ya orası çok yumuş yumuş bide ben kemik olarak kemikli yapılı biriyim mesala kilolar bende yayılıyodu simdi zayıfladıkca kilolar göbeğime doru toplanıyo yanlar öne doğru toplanıyo vucut inceliyo ama önde koca bir göbek hiç hoş durmuyo benim göbek egzersizide yapmam gerekiyo

hatice doğum günün kutlu olsun Allahım bütün dileklerini yerine getirsin..

semirancım dün akşam saat 7 civarı atakumda yürüyüşteydim karadeniz tesislerinden yeşilyurda kadar gittim ordan geri döndüm hızlı hızlı yürüdüm yürürkende gözlerim seni aradı belki semiranda yürüyüştedir diye cıkıyomusun yine sahile çıkıyosan kaç civarı çıkıyosun

hava çok kötü, kapalı içim daraldı başım ağrıdı yaa :26:
sabah: 2 kbrt kutusu kadar b.peynir 2 dilim ekmek 3 zeytin 1.5 salatalık
ara öğün: 1 elma ve küçük su bardağı kadar yoğurt
öğle yemeğimi şimdi yiceeem karnabahar yemeği ve yanında yoğurt yemeyi düşünüyorum
bu arada 40 dk yürüyüş yaptım

asuman ablaaaaaaa bi cesaret tartıya çıktım şimdi moralim çok bozuldu 6 7 ayda 10 kilo almayı hatta 10.5 nasıl becerdim ben yaa
bu arada hasta olanlar varmış çok geçmiş olsun hepinize hatice seninde doğum günün kutlu olsun :)

Son düzenleme:
mutlu, semiran ve yena çok geçmiş olsun
başka hastamız varsa onlarada geçmiş olsun
geçmişe göz attım ama çok ayrıntılı okuyamadım kusuruma bakmayın artıkın
hava kapalı olunca direk depresif oluyorum ben
güneşi görmek istiyorum
bu arada haticecim doğum günün kutlu olsun

Son düzenleme:

Acaba kopyalarken boşluk falan mı bırakıyorsun ya da çizelgede bir yazı falan mı var da kabul etmiyor. Çizelge bölümünde yazı olmadığından emin olup kopyalarken boşluk da almazsan olması gerek

haftasonu ne yedim hatırlamıyorum
çok dikkat etmesemde fena değildi ama tartıda 103,5 ları görüyoum yine
yrn öbür gün adet olcam inş. ondandır
c.tesi antikkent diye bi yere gittik çatalcada mutlu biliyomusun orayı göl manzaralı çok gzl geçti emir ata bindi :)
dünde akbatı avm ye gittik ama beğenmedim orayı bişeyler alıcam diye gittim ama bulamadım
torıumda c&a, lc ve defactodan 3 kot, 6-7 tişört aldım kendime
90 kiloya düşene kadar bişey almıcam artık

ayşe yeşilköyde pazar varmış hiç gittinmi kızım gitmiş çok begenmiş fındık zadedeki pazar yanında çok küçük kalır dedi bende merak ettim

yürüyüşümü yaptım geldim, allahtan şu yürüyüş bandını balkona koymuşuzda, manzara içerisinde yürüyorum, yoksa gerçekten şu yürüyüş bandında yürümek hiç bana göre değil. 1 saat yürüdüm, birazdan ara öğün yiyip derse hücum edicem
burda bir güneş açıyor bir kapanıyor hava anlamadım

buarada maydanoz kürünü yaptım sabahtan, içimi çok kötü, deniyecek olan varsa şimdiden uyarımı yapayım, ama sürekli tuvalete taşınıyorum ve susuyorum şimdiden 2 lt su tükettim

bende bandımı mutfaga tv karşısına koydum fox da unutma beni başlayınca yürürüm bitene kadar 1 saat bitiyor.

ben eskiden denemiştim içmedigim birşey kalmamış belki sogan suyu ,lahana suyu ,funda suyunu içince acillik almuştum başagrısı yapmıştı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…