Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bandımı mutfaga tv karşısına koydum fox da unutma beni başlayınca yürürüm bitene kadar 1 saat bitiyor.
bende tv karşısına almak istiyorum aslında da yürüyüş bandı değil uzay mekiği almışız resmen ancak balkona sığdırdık, gerçi biraz kaydırsam tv yi görüyorda eziyeti ben çekiyorum yine, en iyisi kulağıma takıyorum müziği öyle yürüyorum

ben eskiden denemiştim içmedigim birşey kalmamış belki sogan suyu ,lahana suyu ,funda suyunu içince acillik almuştum başagrısı yapmıştı bende
ben ilk defa deniyorum maydanoz kürünü, onuda formda biri paylaşmıştı bizim topikte. deneyeyim dedim bakalım sonuç alacak mıyım diye. ama lahana suyu, soğan suyu vs bunları kimse içiremez bana, özellikle lahana suyu mideye çok zararlıymış evet zayıflatıyormuş ama sonrada mide rahatsızlığı peşini bırakmıyormuş diye duydum, kullananların yalancısıyım :44::44:

ben 5 sene önce kullandım bütün kış hiç kilo almadan kışı bittirdim herşey yedigim halde .şimdi çok dikkat etsemde veremiyorum antideprasan kullanıyorum ondandır heralde dr kilo yapmaz dedi ama peki niye spor diyet yaptıgım halde veremiyorum yaşım 35 yaşlandımmı acaba:26:

yok canım ne yaşlanması, arkadşaım 26 yaşında o da antidepresan kullanıyor ve kilo alıyor incecik kızdır. o yüzden bıraktı antidepresanları şimdi psikologa gidiyor. doktor ne kadar kilo aldırmaz desede sanırım kilo aldırma özelliği var, gerçi ilaçtan ilaca da değişiyordur.

canm aaa saskınlıkla okudum tüm yazını...yok daha neler felç nerden cıktı...
agzını hayra aç,sakın stress yapma.
öyle bir durum olsa görmezmiydi doktorun...
kasılma varsa bana göre fıtık gibi önemli bir duurm yoktur.ilacını içmeye devam etmelisin.
bitince de yeniden kontrole gitmelisin bana göre.
ama sakın stress panik yapma,tüm hastalıkları getiren o zaten.
çok geçmiş olsun güzelim
nevincim hani bana pasta ?
aayyyyy evet...nevin nerde bu hoş hatunun pastası...
bende yemeye gelirim
Günaydın mutlu huzurlu ve hareketli bir hafta diliyorum...
Meryemcim,Aynur yalan dünyadaki öpüşelimmi Orçunun kapışan modu olmuş canım yaa kimi görse kapışalım mı kapışalım mı diyo
ahahahha bence de ebru ya..
kimi görse kapışalım mı kapışalım mı
ama sennkide güzel benzetme olmus

Ebruu kapışalımmıııı

ahahahahh bak şimdide seni gözüne kestirdi...

günaydınlar
mutlu, huzurlu, sağlıklı, başarılı, umutlu, neşe ve sevgi dolu, az kalorili bol hareketli bir hafta diliyorum hepinize

teşekkürler ayşecim...geç oldu ama bugüzel dileklerine kayıtsız kalamadım...
bu güzel tüm dileklerin bizlerle olsun.

ahhhh elifim ahh bencede cok yogun olmus bu gün sana...
ee bir cogunu halletmişsindir şimdiye kadar.
aman derslerimizi ihmal etmeyelim...
hadi sana kolay gelsin canm

bakla yap bakla ben doyamadım bakla yemeğe araya yine protein diyeti girdi, perşembe günü hemen bakla yapıp yiyeceğim

olsa dükkan senin bingölde görev yapıyoruz bacım ne zaman batıda tükenmeye başlar o zaman görürüz mevsim sebze meyvelerini
doğal olarak bizde türkmalı vardı dizi hep pizza yerllerdi bizde onun gibi hamır yiyoruz hamır:))))

herkese iyi günlerrrrrrrr sanırım az önce yanlışlıkla 2 dilim börek yedim ve vicdanımı birazcık rahatlatmak için hemen yazıyım dedim aslında günü özetlemem gerekirse ;
sabah 1kase nesfit
ara yeşilçay
öğlen ayran 5 adet galeta ( okulda olduğum için yemek yiyemiyorum
ve 10 dk öncede börekkkk............. akşam ne yiyierek durumu toparlıyabilirim yoksa vicdan azabı beni öldürcek.
not:yemeden önceki ruh halim:bi kereden bşy olmaz
yedikten sonraki ruh halim: tabi ki pişmanlıkkkkkkkkk..............

aynen öyle canım şimdi oturdum yine not çıkarıyorum bir konu daha bitirirsem akşama testleri çözer yarın sabah yine konu çalışırım, ahh ahhh meryemcim sormaa nolcak bizim bu halimiz, inşalaah emeklerimizin karşılığını alırız arkadaşım

ıspanak var buzlukta fırına süreyim bari onu geçen tv de görmüştüm diyetisyen yaptı
nursenacımm tarif vermeden göndermem seni
fırında ıspanağı ilk defa duydum, elimde kağıt kalem yazmanı bekliyorum arkadaşım

ıspanak var buzlukta fırına süreyim bari onu geçen tv de görmüştüm diyetisyen yaptı

bende ne yapsam diye düşünüyordum hatırlattığın iyi oldu ıspanakları tşkler :)) buzlukta nasıl saklıyosun ıspanağı kötü olmuyomu çıkarınca buzluktan..tarifide versen nasıl yapılıyo fırında acaba

sporunu artırabilirsin fazla yediğim zaman ben öyle yapıyorum..denge namına bişey kalmadı artık bende..yerken iyi güzel yedikten sonra büyük bi pişmanlık aynı senin gibiyim bende

sanırım öyle yapmam lazım gerçekten nefret ettim kendimden neyse o zaman çekilin tozlu yollar ben geliyorum

Aaa canım sendemi samsundasın ne güzell bu yaz bizde %99 samsuna yerleşiyoruz semiran sen ben 3müz yürürüz artık

Birde Atakumdamı oturuyorsun canım bizde yerleşirsek atakum istiyoruz ablamın okuluna yakın olsun diye bir de azıcıkda olsa deniz gören bir daire buldukmu Allaaaaah değmeyin keyfime

Ben geldimmmm...

Doktora gitmiştim fizik tedaviye doktorda pek hoş dilliydi anlattım sıkıntılarımı sonrada felç olurmuyum dedim adam bir güldü bir güldü her kolu boynu ağrıyan felç olsa burda normal insan kalmaz dedi haklıııı Heeee bir de kilo ver rejimine dikkat et dedi 22 kilo verdim ben dedim. Adamda şaşırdı aklından şunu geçirdi zannımca bu 22 kilo vermiş halinse önceki hali neydi acaba

Rontgenime baktı boynunda düzleşme var dedi kolunda önemli değil birşey olmaz korkma dedi Parafon verdi birde voltaren diye bir ilaç ama voltareni içmem herhalde kutuda 10 tane ilaç var propektüsmüdür nedir o 10 sayfa dedim yok bunu içmem çok alengirli bir ilaç demekki 10 sayfa kullanma talimatı yazmışlar

Onurlada konuşmuyorum

öğle yemeğimi 4 te ancak yedim 40 dakikada yürüyüşüm var

Son düzenleme:

hemen gönder o gelenleri sen canım
komşu teyzeler beni güne çağırdılar polisevine güne gittik 7 tane yaş ortalaması 70 olan teyzeyle yemek yedik çay içtik sohbet ettik geldik
yemekte kaçamak yapmadım ekmeksiz tavuk beğendi ve salata yedim ama çayın yanında havuçlu kek vardı çok ısrar ettiler yarım dilim yedim mecburen
yürümem lazım ama napsam da çıksam bilemedim evde iş dolu

Akşam yemeği için 3-4 tane etsiz çiğköfte yesem olurmu acaba :26: yanına bol salata yapayım diyorum daha sebze pişirmekle uğraşmasam hem bugün osman müftüoğlu diyordu bulgur tüketin diye

Acaba kopyalarken boşluk falan mı bırakıyorsun ya da çizelgede bir yazı falan mı var da kabul etmiyor. Çizelge bölümünde yazı olmadığından emin olup kopyalarken boşluk da almazsan olması gerek

yok canım ya ne yaptıysam olmadı ((
neyse bi ara uğraşırım artıkk:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…