bende tv karşısına almak istiyorum aslında da yürüyüş bandı değil uzay mekiği almışız resmen ancak balkona sığdırdık, gerçi biraz kaydırsam tv yi görüyorda eziyeti ben çekiyorum yine, en iyisi kulağıma takıyorum müziği öyle yürüyorumbende bandımı mutfaga tv karşısına koydum fox da unutma beni başlayınca yürürüm bitene kadar 1 saat bitiyor.
ben ilk defa deniyorum maydanoz kürünü, onuda formda biri paylaşmıştı bizim topikte. deneyeyim dedim bakalım sonuç alacak mıyım diye. ama lahana suyu, soğan suyu vs bunları kimse içiremez bana, özellikle lahana suyu mideye çok zararlıymış evet zayıflatıyormuş ama sonrada mide rahatsızlığı peşini bırakmıyormuş diye duydum, kullananların yalancısıyım :44::44:ben eskiden denemiştim içmedigim birşey kalmamış belki sogan suyu ,lahana suyu ,funda suyunu içince acillik almuştum başagrısı yapmıştı bende
bende tv karşısına almak istiyorum aslında da yürüyüş bandı değil uzay mekiği almışız resmen ancak balkona sığdırdık, gerçi biraz kaydırsam tv yi görüyorda eziyeti ben çekiyorum yine, en iyisi kulağıma takıyorum müziği öyle yürüyorum
ben ilk defa deniyorum maydanoz kürünü, onuda formda biri paylaşmıştı bizim topikte. deneyeyim dedim bakalım sonuç alacak mıyım diye. ama lahana suyu, soğan suyu vs bunları kimse içiremez bana, özellikle lahana suyu mideye çok zararlıymış evet zayıflatıyormuş ama sonrada mide rahatsızlığı peşini bırakmıyormuş diye duydum, kullananların yalancısıyım :44::44:
yok canım ne yaşlanması, arkadşaım 26 yaşında o da antidepresan kullanıyor ve kilo alıyor incecik kızdır. o yüzden bıraktı antidepresanları şimdi psikologa gidiyor. doktor ne kadar kilo aldırmaz desede sanırım kilo aldırma özelliği var, gerçi ilaçtan ilaca da değişiyordur.ben 5 sene önce kullandım bütün kış hiç kilo almadan kışı bittirdim herşey yedigim halde .şimdi çok dikkat etsemde veremiyorum antideprasan kullanıyorum ondandır heralde dr kilo yapmaz dedi ama peki niye spor diyet yaptıgım halde veremiyorum yaşım 35 yaşlandımmı acaba:26:
ayşe yeşilköyde pazar varmış hiç gittinmi kızım gitmiş çok begenmiş fındık zadedeki pazar yanında çok küçük kalır dedi bende merak ettim
canm aaa saskınlıkla okudum tüm yazını...yok daha neler felç nerden cıktı...Günaydın kızlar güzel bir hafta olur hepimiz için inşallahhh
Cuma günü başlamıştım düzenli olarak diyet listeme uymaya az önce tartıldım 109.6 çıktımhedefim cumaya kadar en azından 1 kg daha verebilmek
Moralim bozuk bu arada sizden yorum bekliyorum.
Malum geçen hafta boynum başım çok ağırıyordu nörolojiye gitmiştim kasılmış boynun demişti ve kas gevşetici vermişti kullandığım ilk 2-3 gün süperdi ama son 2 gündür sol elimin yüzük parmağı elimi yumarken falan ağrı yapıyor dün akşam bunu onura söyledim vay efendim hemen doktora git senin başka birşeyin var boyun fıtığı olabilirsin falan dedi eee gittim ya doktor birşey yok dedi dedim o anlamamış başka doktora git felç olabilirsin kalp krizi geçirebilirsin falan dedi banaben zaten panik olan biriyim 1 söyle kafamda bin olur tersledim bağırdım kapadım telefonu. Bugün fizik muayeneye gidicem.
Sizin bir fikriniz varmı acaba :26: fıtık olsan ağrıdan duramazsın dediler de felç olabilirmiyim sizce :26: çok korkuyorum biri akıl versin lütfen
aayyyyy evet...nevin nerde bu hoş hatunun pastası...nevincim hani bana pasta ?
ahahahha bence de ebru ya..Günaydın mutlu huzurlu ve hareketli bir hafta diliyorum...
Meryemcim,Aynur yalan dünyadaki öpüşelimmi Orçunun kapışan modu olmuş canım yaa kimi görse kapışalım mı kapışalım mı diyo
Ebruu kapışalımmıııı
bakla yap baklaakşama ne yemek yapsak kızlar eşim cantık yap dedi kıymalı pide
ama yerim ben yaa ne yapsam
günaydınlar
mutlu, huzurlu, sağlıklı, başarılı, umutlu, neşe ve sevgi dolu, az kalorili bol hareketli bir hafta diliyorum hepinize
ahhhh elifim ahh bencede cok yogun olmus bu gün sana...pofff yağmur başladı burda
anacımla çıkıp bana yazlık merserize delikli bir kazak örmek için ip alacaktık, günlerdir onu örücem diye model bakıp duruyorum
neyse sanırım yarına kaldı. gerçi annemdeki düz mantık, evdeysek iş yapalım diye tüüüüm evi temizledik bir güzel banada hareket oldu, gerçi "hareket oldu akşama yürürüm" gibi bir iç ses duyuldu içimden bir ara ama def ettim onu bir güzel, birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim, sonra 1 saat yürüyüş bandında yağmura karşı romantik bir yürüyüş yapacağım, sonrada miss gibi bir duş alıp ders çalışacağım
ne kadan yoğun bir gün beni bekliyorumuş
bakla yap baklaben doyamadım bakla yemeğe araya yine protein diyeti girdi, perşembe günü hemen bakla yapıp yiyeceğim
aynen öyle canım şimdi oturdum yine not çıkarıyorum bir konu daha bitirirsem akşama testleri çözer yarın sabah yine konu çalışırım, ahh ahhh meryemcim sormaa nolcak bizim bu halimiz, inşalaah emeklerimizin karşılığını alırız arkadaşımteşekkürler ayşecim...geç oldu ama bugüzel dileklerine kayıtsız kalamadım...
bu güzel tüm dileklerin bizlerle olsun.
ahhhh elifim ahh bencede cok yogun olmus bu gün sana...
ee bir cogunu halletmişsindir şimdiye kadar.
aman derslerimizi ihmal etmeyelim...
hadi sana kolay gelsin canm
nursenacımm tarif vermeden göndermem seniıspanak var buzlukta fırına süreyim bari onu geçen tv de görmüştüm diyetisyen yaptı
ıspanak var buzlukta fırına süreyim bari onu geçen tv de görmüştüm diyetisyen yaptı
herkese iyi günlerrrrrrrrsanırım az önce yanlışlıkla 2 dilim börek yedim ve vicdanımı birazcık rahatlatmak için hemen yazıyım dedim aslında günü özetlemem gerekirse ;
sabah 1kase nesfit
ara yeşilçay
öğlen ayran 5 adet galeta ( okulda olduğum için yemek yiyemiyorum
ve 10 dk öncede börekkkk............. akşam ne yiyierek durumu toparlıyabilirim yoksa vicdan azabı beni öldürcek.
not:yemeden önceki ruh halim:bi kereden bşy olmaz
yedikten sonraki ruh halim: tabi ki pişmanlıkkkkkkkkk..............
bende ne yapsam diye düşünüyordum hatırlattığın iyi oldu ıspanakları tşkler :)) buzlukta nasıl saklıyosun ıspanağı kötü olmuyomu çıkarınca buzluktan..tarifide versen nasıl yapılıyo fırında acaba
sporunu artırabilirsin fazla yediğim zaman ben öyle yapıyorum..denge namına bişey kalmadı artık bende..yerken iyi güzel yedikten sonra büyük bi pişmanlık aynı senin gibiyim bende
semirancım dün akşam saat 7 civarı atakumda yürüyüşteydim karadeniz tesislerinden yeşilyurda kadar gittim ordan geri döndüm hızlı hızlı yürüdüm yürürkende gözlerim seni aradı belki semiranda yürüyüştedir diye cıkıyomusun yine sahile çıkıyosan kaç civarı çıkıyosun
asuman ablaaaaaaa bi cesaret tartıya çıktım şimdi moralim çok bozuldu 6 7 ayda 10 kilo almayı hatta 10.5 nasıl becerdim ben yaa
bu arada hasta olanlar varmış çok geçmiş olsun hepinize hatice seninde doğum günün kutlu olsun :)
Acaba kopyalarken boşluk falan mı bırakıyorsun ya da çizelgede bir yazı falan mı var da kabul etmiyor. Çizelge bölümünde yazı olmadığından emin olup kopyalarken boşluk da almazsan olması gerek
Akşam yemeği için 3-4 tane etsiz çiğköfte yesem olurmu acaba :26: yanına bol salata yapayım diyorum daha sebze pişirmekle uğraşmasam hem bugün osman müftüoğlu diyordu bulgur tüketin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?