baharcım 3-4 tanesi de bir 10 tanesi de ne fark ediyor sonuçta yağlı, ayrıca senin midenağrıyor hatırlatırım bulgur mideye iyi gelmezAkşam yemeği için 3-4 tane etsiz çiğköfte yesem olurmu acaba :26: yanına bol salata yapayım diyorum daha sebze pişirmekle uğraşmasam hem bugün osman müftüoğlu diyordu bulgur tüketin diye
baharcım 3-4 tanesi de bir 10 tanesi de ne fark ediyor sonuçta yağlı, ayrıca senin midenağrıyor hatırlatırım bulgur mideye iyi gelmezosman müftüoğlunun bahsettiği bulgur, az yağlı bulgur pilavı ya da çorbaların içinde tüketilen arkadaşım sen yemem bence salata yap at içine peynirini ya da bulgur pilavı yap azcık yapla salatanı onun yanında yeee
canm aaa saskınlıkla okudum tüm yazını...yok daha neler felç nerden cıktı...
agzını hayra aç,sakın stress yapma.
öyle bir durum olsa görmezmiydi doktorun...
kasılma varsa bana göre fıtık gibi önemli bir duurm yoktur.ilacını içmeye devam etmelisin.
bitince de yeniden kontrole gitmelisin bana göre.
ama sakın stress panik yapma,tüm hastalıkları getiren o zaten.
çok geçmiş olsun güzelim
aayyyyy evet...nevin nerde bu hoş hatunun pastası...
bende yemeye gelirim
ahahahha bence de ebru ya..
kimi görse kapışalım mı kapışalım mı
ama sennkide güzel benzetme olmus
ahahahahh bak şimdide seni gözüne kestirdi...
ye ye yeeee birincilik benim bu haftaaa
Haklısın canım zaten azıcık ucundan ağzıma atayım dedim çok acı ben yiyemem midem rahatsız malum
Ama başka bir yaramazlık yaptım :26: muhallebi yedim 1 küçük kase akşam yemeği yemiycem o beni idare etsin sabaha kadar
[sıze=3]bugün ki menüm:
Kahvaltı öncesi:
-3 kuru erik+maydanoz kürü +2 büyük bardak su
kahvaltı:
-1 yumurta ile yapılmış menemen (yağsız)+1.5 dilim uno denge light ekmek+yağsız peynir ((40 gr kadar)+ yeşillik domates salatalık + 2 bardak şekersiz çay
ara öğün:
-2 tam ceviz+1 büyük bardak su
öğle yemeği:
-kırmızı et (60 gr kadar-yağsız ızgara) (protein diyeti var çarşambaya kadar)
ara öğün:
-3 kuru erik+1 actavia yoğurt
akşam:
-haşlanmış tavuk + 40 gr kadar yağsız beyaz peynir
ara öğün:
-3 adet kuru kayısı+1 adet actavia (yemedim henüz, saat 8 gibi yerim)
öğlen 1 saat yürüyüş, akşam ara öğünden önce 1 saat daha yürüyeceğim
gece ders çalışırken de denge light sütten yapılmış nescafe şekersiz
3.5 lt su, 1 bardak maydanoz kürü, baya da bir çay içtim sayamadım bardakları[/sıze]
Ben geldimmmm...
Doktora gitmiştim fizik tedaviye doktorda pek hoş dilliydi anlattım sıkıntılarımı sonrada felç olurmuyum dedimadam bir güldü bir güldü her kolu boynu ağrıyan felç olsa burda normal insan kalmaz dedi haklıııı Heeee bir de kilo ver rejimine dikkat et dedi 22 kilo verdim ben dedim. Adamda şaşırdı aklından şunu geçirdi zannımca bu 22 kilo vermiş halinse önceki hali neydi acaba
Rontgenime baktı boynunda düzleşme var dedi kolunda önemli değil birşey olmaz korkma dediParafon verdi birde voltaren diye bir ilaç ama voltareni içmem herhalde kutuda 10 tane ilaç var propektüsmüdür nedir o 10 sayfa dedim yok bunu içmem çok alengirli bir ilaç demekki 10 sayfa kullanma talimatı yazmışlar
Onurlada konuşmuyorum
öğle yemeğimi 4 te ancak yedim 40 dakikada yürüyüşüm var
bravo baharcım böyle böyle irademizi güçlendiriyoruz zaten
mesela ben haftada 1 defa sütlü tatlı tüketebiliyorum, ya akşam ki ara öğünümde ya da öğlen ki ara öğünümde
genelde dışarı çıktığım zaman kullanıyorum o hakkımı arkadaşımdaysam ya da dışarıda arkadaşlarımla oturuyorsam ya da evde ben yapıyorsam
ama akşam yemği yememezlik yapmıyorum, sonuçta daha çok acıkıp saldırasım geliyor
sende benim gibi evdesin, yemek saatlerini düzenli hale getirirsen zorlanmazsın bence
sen hiç diyetisyene gittin mi?? nasıl bir liste uyguluyorsun??
Baharcım dizimde menisküs çıktığında doktor kilo ver dedi , bende bu benim 12 kilo vermiş halim dedim i, o da bana bi baktı o halde daha var dedi
teşekkür ederim canım çarşambaya kadar sebze yemeği özleyeceğim ne yazık ki protein diyeti yapıyorum ve çok acıkıyor insan aslında, yürüyüşle film izlemekle kendişmi mutfaktan uzak uttum allahtan bugünmenü süper sen yürüdüm geldim dedin bende hemen kalkıp 1 saat yürüdüm akşam yemegimi 5 de yedim şimdi neskafemi içtim eşim mesaiye kalırsa 1 saat daha yürücem artık durmak yok yola devam
burdaki herkes gibi seni anlıyorum baharcım emin ol, ama bana göre senin en büyük eksiğin motivasyon ve boş kalmak. bence ücretsiz kursalra gidebilirsin (hobi kurslarına) ya da kendine günlük planlar yapabilirsin, en azından amaç edinince insna kendine geliyor.Canım bugün dışardaydım öğle yemeğimi 4te yedim zaten çok acıkırsam salata yerim belki tokum çünkü.
Diyetisyene gittim evet ama uzun süreli olamadı hiçbirişuan uyguladığım liste de 3-4 ay önce diyetisyenimin verdiği liste o zamanda 111 kiloydum
Yemek saatlerimi son 3-4 gündür düzenledimde sürekli birşeyler yiyor olmak sıkıyor beni.
[sıze=3]teşekkür ederim canım çarşambaya kadar sebze yemeği özleyeceğim ne yazık ki protein diyeti yapıyorum ve çok acıkıyor insan aslında, yürüyüşle film izlemekle kendişmi mutfaktan uzak uttum allahtan bugün
Bende asuman abla ve mutlu yürüyüşe gidiyorum diyince gaza geliyorum, zaten onlardan aldığım gazla yürüyüşlerimi düzene bindirdim, inşalah bozmıycam
Dediğin gibi tüm imkanlarım varken neden kullanmıyorum moduna girmiştim bende allahtan zararın neresinden dönersen kar kısmını uygulayabiliyoruz, durmak yok yola devam !!!![/sıze]
inşallah canım bende önce 80 i görmek istiyorum mayıs ortasında en azından daha sonra temmuz ortasında 70 i görmek istiyorum, tatile gidicem artık bu sene pareolarla arkadaşlık etmek istemiyorum ya da birileri baktımı bişey dedimi falan diye düşünmek, inşallaah hepimiz kilolarımızı vericezasuman mutlu bizim örnek arkadaşlardan . Başkalarıda bizi görür yürümeye karar verirler gerçekten bu sefer çok inanıyorum kilolarımı vericem 70 kilo olucam agustos ayına kadar inşallah
CANIM GEÇMİŞ OLSUN BENDEDE KİREÇLENME VAR BANADA ACİL KİLO VER HİÇ AGIRLIK KALDIRMA DEDİ ZATEN 30 KİLO YÜK VAR DİZLERİNDE AMA VERİCEZ Allahın izniyle
inşallah canım bende önce 80 i görmek istiyorum mayıs ortasında en azından daha sonra temmuz ortasında 70 i görmek istiyorum, tatile gidicem artık bu sene pareolarla arkadaşlık etmek istemiyorum ya da birileri baktımı bişey dedimi falan diye düşünmek, inşallaah hepimiz kilolarımızı vericez
evet inanıyorum yürüyüş yapıp gelicem dedikçe birilerinin tetiklendiğini
şekil bir a)ben b) fadime
evet aynurcum sen yavaş yavaş yürümelisin bacağına dikkat etmelisin arkadaşımElifim bende yürücem bebeeemm , yavaş yavaş
C) Aynur
teşekkür ederim canım çarşambaya kadar sebze yemeği özleyeceğim ne yazık ki protein diyeti yapıyorum ve çok acıkıyor insan aslında, yürüyüşle film izlemekle kendişmi mutfaktan uzak uttum allahtan bugün
bende asuman abla ve mutlu yürüyüşe gidiyorum diyince gaza geliyorum, zaten onlardan aldığım gazla yürüyüşlerimi düzene bindirdim, inşalah bozmıycam
dediğin gibi tüm imkanlarım varken neden kullanmıyorum moduna girmiştim bende Allahtan zararın neresinden dönersen kar kısmını uygulayabiliyoruz, durmak yok yola devam !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?