evet aynurcum sen yavaş yavaş yürümelisin bacağına dikkat etmelisin arkadaşım
bende bugünlük menümü yazayım :26: Bugün biraz diyet listemin dışına çıkıverdim
sabah
1 kk örgü peynir,5 zeytin,1 salatalık,1 domates,2 dilim çok tahıllı ekmek,yaseminli yeşilçay
ara
1 muz + 1 çb süt
öğle
1 tabak yumurtalı ıspanak + yoğurt, salata, 1 dilim çok tahıllı ekmek
ara
1 kase muhallebi
akşam
yemek yemeyi düşünmüyorum muhallebi erisin
ara
2 ceviz,2 günkurusu, yeşilçay ( olabilir)
2.5 litre su,1 şişe maden suyu, rüzgara karşı 40 dakika yürüyüş
elifim bende yürücem bebeeemm , yavaş yavaş
C) aynur
tavsiye etmiyorum tatlım ya inanılmaz acıktırıyor sürekli suyla midemi şişiriyorum bide sabah maydanoz kürü yaptım oda çok susatıyor, ama açım hala ve yemek yememem lazım 8 de tekrar yürüyüş yapıcam ondan sonra yiyeceğim ara öğünümü çünküElifim yap sen protein diyetini , işe yararsa bizde birden ikiden bişiler yaparıs
ben leslie yaptım fadimecim ama sıklaşmaya başladım, sanırım biraz kilo verdikten sonra yapmam gerekecek, kas olmasından korkuyorum açıkçası o yüzden şimdilik yürüyüş yapmak iyi geliyor hem havalarda ısındı ısınacak inşallahh eve tıkılmamalıyız. leslieyi 80 e indikten sonra yapmak istiyorum mesela kilo verip sarkmamak için süper yöntem, çünkü ben hemen kaslanıyorum ne yazık ki bana en iyi gelen şey yürüyüşyürüyüş arkadaşı olduk varmı başka aramıza katılmak isteyen böyle yapalım işe yarıcak birde lesie diye egzersiz yapan kadın videosu var onuda tavsiye ederim
sen okuldaydım dedinya birden unutum seni ögrenci sandım.sonra hatırladım fotolarına bakmıştım senin benim hafıza balıklarınkine benziyor çok unutkanım ilaçlardanmıdır nedir anlamadımbende menümü yazayım ;
sabah : ( bugün öğleciydim o yüzden saat 10.30da yaptık kahvaltıyı )
- 2 dilim uno denge light
- 1 haşlanmış yumurta
- biraz beyaz peynir
- domates , salatalık
ara: (okuldaydım )
- 1 tane elma
akşam:
- 1 tabak kapuska
- 2 kepçe mercimek çorbası
- 1 bardak ayran
ara:
- meyve yada yatarken süt olabilir
bende ilk dukanla başladım diyete bu sene dah doğrusu 2011 sonlarında daha sonra hemen diyetisyene gittim, dukan işe yarıyor ona eminim ama sürekli o şekilde beslenemeyeceğimiz için ideal kiloya yine normal diyetlerle inilmeli benceBen yarın markete gidip malzemelerimi alayım cumaya kadar protein yapayım arada ekşi elma yerim günde 2 tane
evde kızımla beraber dukan yapıyoruz malzemeler çabuk tükeniyor
[sıze=3]tavsiye etmiyorum tatlım ya inanılmaz acıktırıyor sürekli suyla midemi şişiriyorum bide sabah maydanoz kürü yaptım oda çok susatıyor, ama açım hala ve yemek yememem lazım 8 de tekrar yürüyüş yapıcam ondan sonra yiyeceğim ara öğünümü çünkü [/sıze]
[sıze=3]ben leslie yaptım fadimecim ama sıklaşmaya başladım, sanırım biraz kilo verdikten sonra yapmam gerekecek, kas olmasından korkuyorum açıkçası o yüzden şimdilik yürüyüş yapmak iyi geliyor hem havalarda ısındı ısınacak inşallahh eve tıkılmamalıyız. Leslieyi 80 e indikten sonra yapmak istiyorum mesela kilo verip sarkmamak için süper yöntem, çünkü ben hemen kaslanıyorum ne yazık ki bana en iyi gelen şey yürüyüş [/sıze]
canım kişiden kişiye değişiyor olabilir onu bilmiyorum ama ben jimnastikle kas tutuyorum hemen orası kesin bir şey, spor salonunda da öyle olmuştu sonra çok sert oldu bacaklarım falanda, o yüzden ben biraz daha kilo verdikten sonra leslie yapmayı düşünüyoırum çok yararı var çünkü eminim ona, inanılmaz bir enerji harcatıyoraman kasmı yapıyor ben zaten kaslıyım bileklerim çok kalın bende yapmıyayım
tavsiye etmiyorum tatlım ya inanılmaz acıktırıyor sürekli suyla midemi şişiriyorum bide sabah maydanoz kürü yaptım oda çok susatıyor, ama açım hala ve yemek yememem lazım 8 de tekrar yürüyüş yapıcam ondan sonra yiyeceğim ara öğünümü çünkü
ben leslie yaptım fadimecim ama sıklaşmaya başladım, sanırım biraz kilo verdikten sonra yapmam gerekecek, kas olmasından korkuyorum açıkçası o yüzden şimdilik yürüyüş yapmak iyi geliyor hem havalarda ısındı ısınacak inşallahh eve tıkılmamalıyız. leslieyi 80 e indikten sonra yapmak istiyorum mesela kilo verip sarkmamak için süper yöntem, çünkü ben hemen kaslanıyorum ne yazık ki bana en iyi gelen şey yürüyüş
sen okuldaydım dedinya birden unutum seni ögrenci sandım.sonra hatırladım fotolarına bakmıştım senin benim hafıza balıklarınkine benziyor çok unutkanım ilaçlardanmıdır nedir anlamadım
sen nasıl istersen öle yaparım elifkuşşşş
Yok bebişim benim öğrencilik 2006 da bitti , şimdi benim öğrencilerim var bi sürü bi sürü
Ne ilacı içiyon bacım sen ??
sen nasıl istersen öle yaparım elifkuşşşş
Yok bebişim benim öğrencilik 2006 da bitti , şimdi benim öğrencilerim var bi sürü bi sürü
Ne ilacı içiyon bacım sen ??
aynen öyle canım şimdi oturdum yine not çıkarıyorum bir konu daha bitirirsem akşama testleri çözer yarın sabah yine konu çalışırım, ahh ahhh meryemcim sormaa nolcak bizim bu halimiz, inşalaah emeklerimizin karşılığını alırız arkadaşım
nursenacımm tarif vermeden göndermem seni
fırında ıspanağı ilk defa duydum, elimde kağıt kalem yazmanı bekliyorum arkadaşım
bende ne yapsam diye düşünüyordum hatırlattığın iyi oldu ıspanakları tşkler :)) buzlukta nasıl saklıyosun ıspanağı kötü olmuyomu çıkarınca buzluktan..tarifide versen nasıl yapılıyo fırında acaba
sporunu artırabilirsin fazla yediğim zaman ben öyle yapıyorum..denge namına bişey kalmadı artık bende..yerken iyi güzel yedikten sonra büyük bi pişmanlık aynı senin gibiyim bende
ayyy bennnn çokkk geç kaldım sanırım yaptım yedikk muhteşemdiii
daha önceden doğrayıp buzluga çigden attığım ıspanak 1 poşetti
1 patates küp doğrayıp 1 su bardağı suda cezvede haşladım
1 nescafe tabağı beyaz peynir
2 yumurta
1 kaşık un kepek unu koydum
tuz 2 yem kaşığı zeytin yağile
1 soğan kavurdum hepsini karıştırıp borcama döktüm
inmeden de çocuklar daha da sevsin dye inceden kaşar dlm ledim kızardı aman ıspanak yamyen koca bile yedi dlmledim servis yaptım yoğurtlaaa
kaynanamım deyimiyle deli ilacı.geçenlerde kaynanam psikyatıra gitmiş antideprasan vermiş dr bende sordum dr ne dedi bana dediki deli ilacı verdi bana .bende güldüm ben delimiyim kaç senedir kullanıyorum bu ilaçları oda bana güldü
maşalah benim küçük kızımda lise 3 de ögretmen olmak istiyor .büyük kızım ünüversitede sosyoloji okuyor ben okumadım daha dogrusu okutmadı babam
ellerine sağlık canım ve afiyet olsunayyy bennnn çokkk geç kaldım sanırım yaptım yedikk muhteşemdiii
daha önceden doğrayıp buzluga çigden attığım ıspanak 1 poşetti
1 patates küp doğrayıp 1 su bardağı suda cezvede haşladım
1 nescafe tabağı beyaz peynir
2 yumurta
1 kaşık un kepek unu koydum
tuz 2 yem kaşığı zeytin yağile
1 soğan kavurdum hepsini karıştırıp borcama döktüm
inmeden de çocuklar daha da sevsin dye inceden kaşar dlm ledim kızardı aman ıspanak yamyen koca bile yedi dlmledim servis yaptım yoğurtlaaa
ahahahaha ahhh bu kaynanalarr aahhhhhhhh
Canım benim maşallahhh maşallaahhhh ooohhh kocaman kızların varmış senin yaa ,tütütütü maşallah diyorumm
erkenden dediğin kaçındaerkenden evlendim kızım 21 yaşında ben 35 ikizlerim 14 yaşındalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?