Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

menün çok güzel tek muhalebi bozmuş .ben muhalebiyi yagsız süt tatlandırıcı mısır nişastasıyla yaptım dün nefis olmuştu küçük bir kase yedim tatlı istegi yok ediyor

bende menümü yazayım ;

SABAH : ( bugün öğleciydim o yüzden saat 10.30da yaptık kahvaltıyı )

- 2 dilim uno denge light
- 1 haşlanmış yumurta
- biraz beyaz peynir
- domates , salatalık

ARA: (okuldaydım )
- 1 tane elma

AKŞAM:
- 1 tabak kapuska
- 2 kepçe mercimek çorbası
- 1 bardak ayran

ARA:
- meyve yada yatarken süt olabilir

Ben yarın markete gidip malzemelerimi alayım cumaya kadar protein yapayım arada ekşi elma yerim günde 2 tane
evde kızımla beraber dukan yapıyoruz malzemeler çabuk tükeniyor

Elifim yap sen protein diyetini , işe yararsa bizde birden ikiden bişiler yaparıs
tavsiye etmiyorum tatlım ya inanılmaz acıktırıyor sürekli suyla midemi şişiriyorum bide sabah maydanoz kürü yaptım oda çok susatıyor, ama açım hala ve yemek yememem lazım 8 de tekrar yürüyüş yapıcam ondan sonra yiyeceğim ara öğünümü çünkü
yürüyüş arkadaşı olduk varmı başka aramıza katılmak isteyen böyle yapalım işe yarıcak birde lesie diye egzersiz yapan kadın videosu var onuda tavsiye ederim
ben leslie yaptım fadimecim ama sıklaşmaya başladım, sanırım biraz kilo verdikten sonra yapmam gerekecek, kas olmasından korkuyorum açıkçası o yüzden şimdilik yürüyüş yapmak iyi geliyor hem havalarda ısındı ısınacak inşallahh eve tıkılmamalıyız. leslieyi 80 e indikten sonra yapmak istiyorum mesela kilo verip sarkmamak için süper yöntem, çünkü ben hemen kaslanıyorum ne yazık ki bana en iyi gelen şey yürüyüş

sen okuldaydım dedinya birden unutum seni ögrenci sandım.sonra hatırladım fotolarına bakmıştım senin benim hafıza balıklarınkine benziyor çok unutkanım ilaçlardanmıdır nedir anlamadım

Ben yarın markete gidip malzemelerimi alayım cumaya kadar protein yapayım arada ekşi elma yerim günde 2 tane
evde kızımla beraber dukan yapıyoruz malzemeler çabuk tükeniyor
bende ilk dukanla başladım diyete bu sene dah doğrusu 2011 sonlarında daha sonra hemen diyetisyene gittim, dukan işe yarıyor ona eminim ama sürekli o şekilde beslenemeyeceğimiz için ideal kiloya yine normal diyetlerle inilmeli bence

aman kasmı yapıyor ben zaten kaslıyım bileklerim çok kalın bende yapmıyayım

aman kasmı yapıyor ben zaten kaslıyım bileklerim çok kalın bende yapmıyayım
canım kişiden kişiye değişiyor olabilir onu bilmiyorum ama ben jimnastikle kas tutuyorum hemen orası kesin bir şey, spor salonunda da öyle olmuştu sonra çok sert oldu bacaklarım falanda, o yüzden ben biraz daha kilo verdikten sonra leslie yapmayı düşünüyoırum çok yararı var çünkü eminim ona, inanılmaz bir enerji harcatıyor

sen nasıl istersen öle yaparım Elifkuşşşş

sen okuldaydım dedinya birden unutum seni ögrenci sandım.sonra hatırladım fotolarına bakmıştım senin benim hafıza balıklarınkine benziyor çok unutkanım ilaçlardanmıdır nedir anlamadım

yok bebişim benim öğrencilik 2006 da bitti , şimdi benim öğrencilerim var bi sürü bi sürü

ne ilacı içiyon bacım sen ??

sen nasıl istersen öle yaparım elifkuşşşş

Yok bebişim benim öğrencilik 2006 da bitti , şimdi benim öğrencilerim var bi sürü bi sürü

Ne ilacı içiyon bacım sen ??

kaynanamım deyimiyle deli ilacı.geçenlerde kaynanam psikyatıra gitmiş antideprasan vermiş dr bende sordum dr ne dedi bana dediki deli ilacı verdi bana .bende güldüm ben delimiyim kaç senedir kullanıyorum bu ilaçları oda bana güldü

sen nasıl istersen öle yaparım elifkuşşşş

Yok bebişim benim öğrencilik 2006 da bitti , şimdi benim öğrencilerim var bi sürü bi sürü

Ne ilacı içiyon bacım sen ??

maşalah benim küçük kızımda lise 3 de ögretmen olmak istiyor .büyük kızım ünüversitede sosyoloji okuyor ben okumadım daha dogrusu okutmadı babam

ayyy bennnn çokkk geç kaldım sanırım yaptım yedikk muhteşemdiii

daha önceden doğrayıp buzluga çigden attığım ıspanak 1 poşetti
1 patates küp doğrayıp 1 su bardağı suda cezvede haşladım
1 nescafe tabağı beyaz peynir
2 yumurta
1 kaşık un kepek unu koydum
tuz 2 yem kaşığı zeytin yağile
1 soğan kavurdum hepsini karıştırıp borcama döktüm

inmeden de çocuklar daha da sevsin dye inceden kaşar dlm ledim kızardı aman ıspanak yamyen koca bile yedi dlmledim servis yaptım yoğurtlaaa

bende bunun patatessiz yulaf unundan yapmıştım çok güzel olmuştu .yarın pazıyla denicem

ahahahaha ahhh bu kaynanalarr aahhhhhhhh

maşalah benim küçük kızımda lise 3 de ögretmen olmak istiyor .büyük kızım ünüversitede sosyoloji okuyor ben okumadım daha dogrusu okutmadı babam

canım benim maşallahhh maşallaahhhh ooohhh kocaman kızların varmış senin yaa ,tütütütü maşallah diyorumm

ellerine sağlık canım ve afiyet olsun
tarif içinde teşekkürlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…