- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
[sıze=3]erkenden dediğin kaçındaBenim yaptığım hesaba göre senin 14 yaşında evlenmiş olman gerekiyorrr [/sıze]
yok yahuu onlardan geçtiiiii :2::2::2::2::2:kız süüklü ötmen. elin bebelerine hastalık bulaştırıcan. kulağınızı çekmek gerek sizin. sanırım bu hastalık topikten yayılıyor. topikte herkeste bir hastalık var. bu aralar girmesemmi ne:2:
özlemcim cnm dün sevgi parkına gittik annemle bir komşumuza vardı yürüyüşe çıkıyorum ama çok değil okula gidip gelirkende yürüyorum ya yarım saat yürüyorum 6 gibi çıkıyorumsemirancım dün akşam saat 7 civarı atakumda yürüyüşteydim karadeniz tesislerinden yeşilyurda kadar gittim ordan geri döndüm hızlı hızlı yürüdüm yürürkende gözlerim seni aradı belki semiranda yürüyüştedir diye cıkıyomusun yine sahile çıkıyosan kaç civarı çıkıyosun
cnm format dediği şey arama motorundan kaynaklanan birşey ne kullanıyorsun internet eksplorer mı mozilla mı google chrome ben de mozilladan yapıyordum işlemlerimi ilk başlarda kabul etmiyordu internet eksplorerden yap ordan kabul edilecektirçok teşekkürler zahmet oldu canım ya ama şu yazı çıkıyor(((
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..
ne yaptıysAMMM OLMADI GİTTİ BEE(
gelin gelinnnnnnn hadi bekliyorummmAaa canım sendemi samsundasın ne güzellbu yaz bizde %99 samsuna yerleşiyoruz semiran sen ben 3müz yürürüz artık
Birde Atakumdamı oturuyorsun canım bizde yerleşirsek atakum istiyoruz ablamın okuluna yakın olsun diye bir de azıcıkda olsa deniz gören bir daire buldukmu Allaaaaah değmeyin keyfime
bende de var boyun düzlüğü bahar hatta kolum ağrıyor diye gitmiştim hani senin de kolun ağrıyordu bir şeyin yüksekti de ondan demiştin ben de ondan şüphelenip gittim dr ye dedim üstelik arkadaşımın böyle bir şikayeti vardı ondan olmuş dedim benim de mi öyle yok dedi dr boyun düzlüğünden kaynaklanıyor senin ki dedi kolum ondan ağrırmış ilaç yazdı bu doğuştan olen anatomik bir durummuş ilerki yaşlarda bu tip ağrılar oluştururmuş baştan neden olmadı dedim sonra sonra olur dedi. Şimdi iyi biraz daha ara ara ağrıyor ama o günlerdeki gibi değilBen geldimmmm...
Doktora gitmiştim fizik tedaviye doktorda pek hoş dilliydi anlattım sıkıntılarımı sonrada felç olurmuyum dedimadam bir güldü bir güldü her kolu boynu ağrıyan felç olsa burda normal insan kalmaz dedi haklıııı Heeee bir de kilo ver rejimine dikkat et dedi 22 kilo verdim ben dedim. Adamda şaşırdı aklından şunu geçirdi zannımca bu 22 kilo vermiş halinse önceki hali neydi acaba
Rontgenime baktı boynunda düzleşme var dedi kolunda önemli değil birşey olmaz korkma dediParafon verdi birde voltaren diye bir ilaç ama voltareni içmem herhalde kutuda 10 tane ilaç var propektüsmüdür nedir o 10 sayfa dedim yok bunu içmem çok alengirli bir ilaç demekki 10 sayfa kullanma talimatı yazmışlar
Onurlada konuşmuyorum
öğle yemeğimi 4 te ancak yedim 40 dakikada yürüyüşüm var
akşam için hem makarna hem bulgur pilavı çok olmamış mı kii:26::26::26::26:Yediklerim
sabah
1Dilim tonbalikli pizza
2Zeytin
1fincan kahve.2bardak çay
Ara
100Gr yoğurt
2Tane yumurtayla salata
Öglen
4Badem
1Avuç ekmek cipsi
1Dilim tonbalikpizza (hamursuz.yulafve yumurta kofte gibi yogurdum tepside pizza gibi pisirdim )
Ara
1Elma.
200Gr kefir
3Badem.3findik
Akşam
1Tabak makarna kepekli
1Tabak bulgur pilavı
Salata bolcana
1Fincan turkkahvesi
2L su. 2Fincan yeşilçay
asumanımevimi toparladım süpürdüm 50 dk da yürüdüm geldim
menüm şöyle
kalkınca türk kahvesi 2 bardak su
kahvaltı
1 yumurta peynir zeytin domates salatalık 5 6 dilim sucuk yeşillik
ara
15 tane fındık
öğle
beğendili tavuk salata yarım dilim havuçlu kek çay teyzelerim çok ısrar ettiler:26:
ara
6 badem
akşam
ton balıklı salata
yatmadan 2 si bir arada ve 7 badem yerim galiba
bol su yeşil çay
bu ne hız anam benden 1 yaş küçüksün hem deee1990 da evlendim kızım 1992 de doğdu ben 1976 dogumluyum bende hep karıştırırım 16 yaşımda evlenmiştim galiba
bir sey daha sorcam sizler diyet listelerini neye göre paylasıyosunuz bende paylasabılırmıyım cunku ben bır dıyetısyene baglı kalmadan yemege gore yapıyorum dıyetımı
50 dakika yürüdüm kızlar, bacağım arkasına kıramp girdi son 5 dakkada zorlamıyım dedim, yürüyüşten sonra buz torbası var (eczaneden almıştık babam için), onu koydum süper oldu ağrı sızı kalmadı, bundan sonra her yürüyüşten sonra buz torbası ile masaj yapıcam, bir zararı yoktur umarım :44::44: ara öğünümü de yerim birazdan ve accık dinlenip ders çalışmam lazım
semiran facedeki dün eklediğin resimler çok hoştu ve çok kilo vermiş görünüyordun kilonu bilmesem ne çok vermişin diyeceğim yani vücut toparlanmış herhalde sen de farkettin değil mi canım maşallah da diyim de nazarım deymesin
selam kızlar.adet olcam ama bir türlü olamıyorum.aslında ara ara bacaklarım ağrıyor sanki olacakmışım gibi ama malesef.az evvel oturup bir demet maydonoz yedim internetten okudum maydonoz adet söktürüyor diyor.ne kadar doğrudur bilmiyorum.sizin bildiğinizbişey varmı bu konuda?bide işyermde çalışan yardımcım sabah aç karnına 2 tane gripin iç.ertesi gün regl oursun dedi.acaba denesemmi ne dersiniz?
tam ben diyordum biz nsıl görücez diye semiranasumancım tşk ederim cnm ne güzel sözler bilmem incelme kendi kendine olabilir mi ki ben pek farketmiyorum amaben de beğendim resimleri ekledim buraya da ekleyim dur bir kaçını albüme dee
slm kızlar bise sorcam ben size burda bir hocam bana leslie sansone diye bi kadının walk at home diye bi sporu varmış yaparken bile inceliyomussun burda yapan varmı ben 2gündğr yapıyorum ama çok fena kaslarım acıyo acaba zayıflamadan bu sporu yapmak sıkıntı yaratır mı
tam ben diyordum biz nsıl görücez diye semiran
sayfanı ablukaya aldım merakla bekliyorum haberin olsun
ben çörek otu iyi geliyor diye biliyorum canım, bolca yoğurda karıştır ye istersen, ama 2 tane gripin dengeni bozar yapma bence öyle bir şeykızlar benim sorunumla ilgili kimsenin bir bilgisi yokmu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?