Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evimi toparladım süpürdüm 50 dk da yürüdüm geldim
menüm şöyle
kalkınca türk kahvesi 2 bardak su
kahvaltı
1 yumurta peynir zeytin domates salatalık 5 6 dilim sucuk yeşillik
ara
15 tane fındık
öğle
beğendili tavuk salata yarım dilim havuçlu kek çay teyzelerim çok ısrar ettiler:26:
ara
6 badem
akşam
ton balıklı salata
yatmadan 2 si bir arada ve 7 badem yerim galiba
bol su yeşil çay

ben yürüyüşe kaçar kızlar 1 saat sonra görüşürüzz, yürüyüşlerin güzel yanı kalori atmak kötü yanı ders çalışmak zorundayım ve uykumu getiriyor yorulmak
sevgilyle kalın arkadaşlarımmm

yok yahuu onlardan geçtiiiii :2::2::2::2::2:
özlemcim cnm dün sevgi parkına gittik annemle bir komşumuza vardı yürüyüşe çıkıyorum ama çok değil okula gidip gelirkende yürüyorum ya yarım saat yürüyorum 6 gibi çıkıyorum
cnm format dediği şey arama motorundan kaynaklanan birşey ne kullanıyorsun internet eksplorer mı mozilla mı google chrome ben de mozilladan yapıyordum işlemlerimi ilk başlarda kabul etmiyordu internet eksplorerden yap ordan kabul edilecektir
gelin gelinnnnnnn hadi bekliyorummm
bende de var boyun düzlüğü bahar hatta kolum ağrıyor diye gitmiştim hani senin de kolun ağrıyordu bir şeyin yüksekti de ondan demiştin ben de ondan şüphelenip gittim dr ye dedim üstelik arkadaşımın böyle bir şikayeti vardı ondan olmuş dedim benim de mi öyle yok dedi dr boyun düzlüğünden kaynaklanıyor senin ki dedi kolum ondan ağrırmış ilaç yazdı bu doğuştan olen anatomik bir durummuş ilerki yaşlarda bu tip ağrılar oluştururmuş baştan neden olmadı dedim sonra sonra olur dedi. Şimdi iyi biraz daha ara ara ağrıyor ama o günlerdeki gibi değil
akşam için hem makarna hem bulgur pilavı çok olmamış mı kii:26::26::26::26:
asumanım
1990 da evlendim kızım 1992 de doğdu ben 1976 dogumluyum bende hep karıştırırım 16 yaşımda evlenmiştim galiba
bu ne hız anam benden 1 yaş küçüksün hem deee

semiran facedeki dün eklediğin resimler çok hoştu ve çok kilo vermiş görünüyordun kilonu bilmesem ne çok vermişin diyeceğim yani vücut toparlanmış herhalde sen de farkettin değil mi canım maşallah da diyim de nazarım deymesin

selam kızlar.adet olcam ama bir türlü olamıyorum.aslında ara ara bacaklarım ağrıyor sanki olacakmışım gibi ama malesef.az evvel oturup bir demet maydonoz yedim internetten okudum maydonoz adet söktürüyor diyor.ne kadar doğrudur bilmiyorum.sizin bildiğinizbişey varmı bu konuda?bide işyermde çalışan yardımcım sabah aç karnına 2 tane gripin iç.ertesi gün regl oursun dedi.acaba denesemmi ne dersiniz?

slm kızlar bise sorcam ben size burda bir hocam bana leslie sansone diye bi kadının walk at home diye bi sporu varmış yaparken bile inceliyomussun burda yapan varmı ben 2gündğr yapıyorum ama çok fena kaslarım acıyo acaba zayıflamadan bu sporu yapmak sıkıntı yaratır mı

bir sey daha sorcam sizler diyet listelerini neye göre paylasıyosunuz bende paylasabılırmıyım cunku ben bır dıyetısyene baglı kalmadan yemege gore yapıyorum dıyetımı

bir sey daha sorcam sizler diyet listelerini neye göre paylasıyosunuz bende paylasabılırmıyım cunku ben bır dıyetısyene baglı kalmadan yemege gore yapıyorum dıyetımı

tabii paylaşabilirsin günlük ne yediysek yazıyoruz eksik fazla ne varsa görmüş oluyoruz diyetisyene giden de var gitmeyen de
ben de gitmiyorum mesela

50 dakika yürüdüm kızlar, bacağım arkasına kıramp girdi son 5 dakkada zorlamıyım dedim, yürüyüşten sonra buz torbası var (eczaneden almıştık babam için), onu koydum süper oldu ağrı sızı kalmadı, bundan sonra her yürüyüşten sonra buz torbası ile masaj yapıcam, bir zararı yoktur umarım :44::44: ara öğünümü de yerim birazdan ve accık dinlenip ders çalışmam lazım

kızzlllaaaaaaarrrrr herkes adresini yazsın , herkese benden birer diyet kaşığı

Elifim doktor bana buz kompresi vermişti dizim için , bişi olmaz için rahat olsun :128::128:

asumancım tşk ederim cnm ne güzel sözler bilmem incelme kendi kendine olabilir mi ki ben pek farketmiyorum ama ben de beğendim resimleri ekledim buraya da ekleyim dur bir kaçını albüme dee

canım maydonoz iyidir , ama gripin olayına bişey diyemeyeceğim ....

asumancım tşk ederim cnm ne güzel sözler bilmem incelme kendi kendine olabilir mi ki ben pek farketmiyorum ama ben de beğendim resimleri ekledim buraya da ekleyim dur bir kaçını albüme dee
tam ben diyordum biz nsıl görücez diye semiran
sayfanı ablukaya aldım merakla bekliyorum haberin olsun

ben yapıyorum 3mil gayet güzel gidiyo sporsuz verilmiyo lasly de evde yürümek için ideal

tam ben diyordum biz nsıl görücez diye semiran
sayfanı ablukaya aldım merakla bekliyorum haberin olsun

hihihihihi hemen ekledim görebilirsiniz 92.200düm dün sabah kilomu da belirteyim gerçi boydan değil ama benim zaten ne varsa bacaklarda anneminde böyledir ona çekmişim etek giyince kapanıyor herkes zayıf sanıyor ama eteği çıkarınca o kadar kilonun bacaklarda olduğu ortaya çıkıyor maalesef yine de ekledim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…