süper görünüyorsun arkadaşımmhihihihihi hemen ekledim görebilirsiniz 92.200 düm düb sabah kilomuda belirteyim gerçi boydan değil ama benim zaten ne varsa bacaklarda anneminde böyledir ona çekmişim etek giyince kapanıyor herkes zayıf sanıyor ama eteği çıkarınca o kadar kilonun bacaklarda olduğu ortaya çıkıyor maalesef
Aaa canım sendemi samsundasın ne güzellbu yaz bizde %99 samsuna yerleşiyoruz semiran sen ben 3müz yürürüz artık
Birde Atakumdamı oturuyorsun canım bizde yerleşirsek atakum istiyoruz ablamın okuluna yakın olsun diye bir de azıcıkda olsa deniz gören bir daire buldukmu Allaaaaah değmeyin keyfime
tşk ederimmm canımmm benimm evet gitsin gitsin yahu yıllardır çocukluktan bu yana çekiyorum amaasüper görünüyorsun arkadaşımm
yürüyüşle gidicek o bacaklar inşallaahhh, azim ve zaferrr
evt canım bende samsundayım atakumda oturuyrm inşallah taşınırsınız samsun gerçekten yaşanılası bi şehir memleketim diye söylemiyorum ama güzeldir samsunumuz hele yaz akşamları sahilde yürümek ayrı bi zevktir gerçekten
ayy bende öyle valla çocukluktan beri çekiyorum gerçekten, ama artık dur dedim bu sefer son inşşaallaahh, bugün her yürüyüşümde aldığım kotun üstüne giyeceklerimi ve bende ki duruşunu düşündüm ve gaza gelerek yürüdüm resmentşk ederimmm canımmm benimm evet gitsin gitsin yahu yıllardır çocukluktan bu yana çekiyorum amaa
gel gel bahar samsuna gelllll oley 3 kişi oluyoruz yaşasın
ayy bende öyle valla çocukluktan beri çekiyorum gerçekten, ama artık dur dedim bu sefer son inşşaallaahh, bugün her yürüyüşümde aldığım kotun üstüne giyeceklerimi ve bende ki duruşunu düşündüm ve gaza gelerek yürüdüm resmen
o kotun içinde güzel durucam AZMETTTTİİİMMM
slm kızlar herkese iyi akşamlar dilerim semirancım demek sevgi gölündeydiniz orasıda yürüyüş yapmak için güzel bi yer havalar bozdu havlaar ısınsın bende yürümeyi düşünüyorum inşallah birlikte yürürüz bende bebişte var ama şimdiden belirtim:) bu arada bugün diyetisyene gittim merve ablaya selamını ilettim keşke gelseydi devam etseydi bana felan dedi bayağı bi sohbet ettik onunla yine bilirsin sohbeti çok hoştur:)
tabii paylaşabilirsin günlük ne yediysek yazıyoruz eksik fazla ne varsa görmüş oluyoruz diyetisyene giden de var gitmeyen de
ben de gitmiyorum mesela[/QU
saol canım paylasıyım o zaman:)
sabah
1dilim uno light denge ekmei
1 dilim peynir,6 zeytin
1yumurta
öglen sabah kahvaltımı 10da yaptıgım icin yapmadım
ara sekersiz sutlu nescafe
ara sekersiz sutlu nescafe bir tane ikram(arkadas uzattı almadan edemedım)
aksam
ust komsumuz bıze kısır yapmıs vermıs ondan 3 kasık
2dilim tam bugday ekmeyi
1tane tonbalığı160gr(yagını suzdum ama)
1kepce corba
bu arada bugünki menümü yazayım hemen
sabah 2 adet gün kurusu 1 bardak ılık su
1 dilim peynir 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 kücük domates
ögle 1 bardak knorr çabuk çorba dometesli
2 etimek
ara yarım elma
akşam oğluşumla balıkçıya gittim
bir kase salata ve 1 porsiyon çupra ızgara söyledim yarısını çupranın ben yedim yarısınıda oğluşuma yedirdim
ben yapıyorum 3mil gayet güzel gidiyo sporsuz verilmiyo lasly de evde yürümek için ideal
anam anam özlem ne az hemen inivereceksin 50 lere
önce 80ler sonra 70ler sonra 60lar ohh ohhhha bir gayret hepimiz ulaşacağız inş Allahın izniyle artık ben 80 leri görmek istiyorum lütfen
ayyy hoşş geldinizzzzselam lızlaar iz geldik kızımla
3 nisan 12:10 da spinal sezeryan ile kavuştum kızıma3.250 gr 51 cm doğdu yavrum
101 kilo ile doğuma girdim şuan 92 kiloyum..en yakın zamanda aranızda olucam
Eki Görüntüle 386463
ilk halimiz
Eki Görüntüle 386464
3 günlük halimiz
selam lızlaar iz geldik kızımla
3 nisan 12:10 da spinal sezeryan ile kavuştum kızıma3.250 gr 51 cm doğdu yavrum
101 kilo ile doğuma girdim şuan 92 kiloyum..en yakın zamanda aranızda olucam
ilk halimiz
3 günlük halimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?