Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

süper görünüyorsun arkadaşımm
yürüyüşle gidicek o bacaklar inşallaahhh, azim ve zaferrr

evt canım bende samsundayım atakumda oturuyrm inşallah taşınırsınız samsun gerçekten yaşanılası bi şehir memleketim diye söylemiyorum ama güzeldir samsunumuz hele yaz akşamları sahilde yürümek ayrı bi zevktir gerçekten

süper görünüyorsun arkadaşımm
yürüyüşle gidicek o bacaklar inşallaahhh, azim ve zaferrr
tşk ederimmm canımmm benimm evet gitsin gitsin yahu yıllardır çocukluktan bu yana çekiyorum amaa

gel gel bahar samsuna gelllll oley 3 kişi oluyoruz yaşasın

bende çok güvenemedim ilaç sonuçta ama yinede bir size sorayım dedim.adet olamamak kadar sıkıntılı bişey yok.çörekotunuda yarın deneyim bari.teşekkür ederim sizlere.

tşk ederimmm canımmm benimm evet gitsin gitsin yahu yıllardır çocukluktan bu yana çekiyorum amaa

gel gel bahar samsuna gelllll oley 3 kişi oluyoruz yaşasın
ayy bende öyle valla çocukluktan beri çekiyorum gerçekten, ama artık dur dedim bu sefer son inşşaallaahh, bugün her yürüyüşümde aldığım kotun üstüne giyeceklerimi ve bende ki duruşunu düşündüm ve gaza gelerek yürüdüm resmen
o kotun içinde güzel durucam AZMETTTTİİİMMM

ben de yediklerimi yazayım
sabah: 2 dilim ekmek
annemin yaptığı soğanlı biberli domatesli az yağlı menemen vari ama yumurtasız birşey adını henüz keşfetmediğim 3 kaşık yaklaşık yedim
1 2 çatal peynir ve çayyyy
ara yok
öğlen: 2 adet sigara böreği ama fırında kızarmış yarım kurabiye
ara : 1 elma
akşam: 6 kaşık bezelyeli patates yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
1 dilim ekmek biraz salata
gece: ıhlamur içtim limonlu hala grip devam
1 galeta
1 kupa bitki çayı 2 litre su ama sanki hala açım ne çok yemişim yahuu

slm kızlar herkese iyi akşamlar dilerim semirancım demek sevgi gölündeydiniz orasıda yürüyüş yapmak için güzel bi yer havalar bozdu havlaar ısınsın bende yürümeyi düşünüyorum inşallah birlikte yürürüz bende bebişte var ama şimdiden belirtim:) bu arada bugün diyetisyene gittim merve ablaya selamını ilettim keşke gelseydi devam etseydi bana felan dedi bayağı bi sohbet ettik onunla yine bilirsin sohbeti çok hoştur:)

ha bir gayret hepimiz ulaşacağız inş Allahın izniyle artık ben 80 leri görmek istiyorum lütfen

bu arada bugünki menümü yazayım hemen
sabah 2 adet gün kurusu 1 bardak ılık su
1 dilim peynir 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 kücük domates
ögle 1 bardak knorr çabuk çorba dometesli
2 etimek
ara yarım elma
akşam oğluşumla balıkçıya gittim
bir kase salata ve 1 porsiyon çupra ızgara söyledim yarısını çupranın ben yedim yarısınıda oğluşuma yedirdim

inş cnm yürürüz bebeğide yürütürüzzz evet gidebilseydim iyidi ama şimdi ona o kadar ücret ayıramıyorum maalesef ev hali işte inş az düzelince giderim ihtiyacım kalırsa kendi kendime bişiler yapmaya çalışıyorum bakalım çok iyi birisi konuşkan

anam anam özlem ne az hemen inivereceksin 50 lere

ben yapıyorum 3mil gayet güzel gidiyo sporsuz verilmiyo lasly de evde yürümek için ideal

45dakıka olan dımı o ya pekı hangısınden basladın biraz bilgi verirmisin ya bide ben dun 4mil olanını yaptım 55dak galıba bacaklarım delı gıbı acıdı birde bu sporu yapmadan once yarım litre su icilmesi gerekiyomus bunu baslamadan once mı ıcıcez

selam lızlaar iz geldik kızımla
3 nisan 12:10 da spinal sezeryan ile kavuştum kızıma3.250 gr 51 cm doğdu yavrum
101 kilo ile doğuma girdim şuan 92 kiloyum..en yakın zamanda aranızda olucam

ilk halimiz

3 günlük halimiz

geçmişe bi göz atayım dedim ama oku oku bitmiyor
bende yazayım menümü
sabah: 2 kbrt kutusu (kaç gr oluyo bilemiyorum) beyaz peynir, salatalık, 3 zeytin 2 dilim ekmek ve yeşil çay
ara öğün: 1 elma bi küçük su bardağı yoğurt bol tarçınlı ve yeşil çay
öğlen: 1 kase mercimek çorbası, bi kase sebze yemeği bi küçük porsiyon yoğurt (ekmek yemedim)
ara: 1 meyve ve yanında yoğurt gene
akşam bi tabak sebze yemeği ve yarım avuç içinden birazcık fazla balık 3 dilim çavdar ekmeği
ara: meyve ve süt
2 litre su, 40 dk yürüyüş
hepinize iyi geceler

ha bir gayret hepimiz ulaşacağız inş Allahın izniyle artık ben 80 leri görmek istiyorum lütfen
önce 80ler sonra 70ler sonra 60lar ohh ohhh
evet görmek istiyorum bende artık, zayıflamışsın değil zayıfsın kelimesini duymak istiyorum
ezikmiyim ben neyim eksikk fazlalıklarım cabası

ayyy hoşş geldinizzzz
maaaşşşaaalllaaahhh amanın çok tatlı yaaaa
Rabbim analı bablı büyütsün, çooook ama çooook güzel günler görün iinnnşşşaaallaahhh
çook geçmiş olsun arkadaşım

MAşallah suphanallah..
ne kadar güzel bir bebek..
Hele gülümsemesi süper..

Allah analı babalı büyütsün..sağlıkla ve huzurla hep bir arada up uzun bir ömür dileğiyle..

Kızlar Meral Okay'a çok üzüldüm ben..
Çok özel bir insandı benim için..Yeditepe istanbul,ikinci bahar denince o gelir aklıma...
herşeyden önce düşünen biriydi..Bizden biriydi, ülkesini çok seven biriydi..
Allah rahmet eylesin..
KArı koca erken gitti. artık Yaman'ıyla buluşmuştur..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…