Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah yaa çok tatlı bebeğin hiç yeni doğmuş gibi değil ne güzelde gülmüş allah nazarlardan saklasın inşallah bende yüz kiloyla doğum yapmıştım sende verirsin canım hiç merak etme

Bugün düşündüm de hep iyi insanlar zamansız gidiyorlar. Beynelmineldeki sahnelerini izledim bugün tekrar, gözlerim doldu

İyi akşamlar hanımlar

3 gündür pek giremiyorum. Pc acık ama geçmişi okuyamadım. Şimdi de ders çalışıyorum. Bugün doymak bilmedim hiç. Aslında kaçamak yok da fazladan bi kaç bisküvi yedim sadece. Spor olarak da sadece 45 dakıka yürüyüm 6km/s hızla.

Listelere biraz baktım da herkes çok dikkat etmiş maşallah. Bu hafta herkes baya kilo verecek gibime geliyor. Nazar değmesin

cnm bizde 1990da evlendik 91de kızım oldu 1072de doğdum
yaslaniyorum yavaş yavad hayat su gibi akiyor

Çok çabuk geçiyor değilmi zaman..?
Daha dün bir an önce 18 olsam diye bakardım..Soranlara yaşımı büyük söylerdim..Çünkü çok hızla geliştim ben. yaşımdan büyük gösterirdim...

. Tu tu. Masallahhhh. Rabbim sağlık mutlu huzurlu anali babalı buyumeyi nasip etsin. Çok tatlı kızın bir ömür boyu gülücükler i eksilmesin
avatarindaki resimdeki bebekten minik papatyama yengesi hexiye almış çok şirin bişey

Bugün düşündüm de hep iyi insanlar zamansız gidiyorlar. Beynelmineldeki sahnelerini izledim bugün tekrar, gözlerim doldu

Sorma bende ağladım..zaten hastayım faranjit oldum cayır cayır yanıyor boğazım..

Sorma bende ağladım..zaten hastayım faranjit oldum cayır cayır yanıyor boğazım..

gecmıs olsun canımm. Faranjıtı ben de çok kötü gecırırım. Olmamak ıcın elımden gelenı yapıyorum cunku oldugumda dışarda gezemez haled eoluyorum. Öksürük nöbetleri oluyor dışarı çıkınca. Hatta öksürmekten istifar ettiğimi bilirim Ankarada

İyi geceler arkadaşlar, sabahtan beri ara ara okuyarak geçmişi ancak bitirdim. Hafta sonu giremedim, Cuma öğlen çıktım evden Pazar gece döndüm, eşim yurtdışında olunca ben de annemlerde kaldım. Annem siyatikten muzdarip, yatıyor epeydir, ona da iki kuruş faydam dokunsun dedim ama geberdim yorgunluktan.

Çocuklar orada iyice şımarıyorlar, ikisini hayla, yemek ayarla, sofra kur-kaldır, yıka yerleştir, süpür, ütüle filan derken iflahım kesildi. Sabah kargalar kahvaltı etmeden kalkan oğlum sağolsun uykumu da alamadım, nezle gibiyim şimdi. Ne yazık ki diyet de fena gümledi. Frenlemeye çalışsam da sırf Cuma günü bile (lahmacun, pide, profiterol gibi zararlı yiyeceklerden çeyrek çeyrek götürdüm) beni batırdı. Bu sabah +700 görünce sinirle şakır şakır yağmur altında 1 saat yürüdüm. İşte bende durumlar böyle, bu birkaç gün çok dikkali gitmeliyim denegelemek için, zaten regl öncesi haftam, su tutmaya başladım bile...

...
Semiran, Mutlu çok geçmiş olsun...
...
yst38 Doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşında sağlıklı, mutlu ve incecik olursun dilerim :)
...
Maalesef geç kaldın Beyzacım, iş işten geçtikten sonra gördüm, testi kırıldıktan sonra bir işe yaramadı uyarın
Ellerine sağlık, bir dahaki yapışında 2 sap taze soğan eklemeni öneririm. Taze soğan kabak mücverinin pe..vengidir bana göre, olmazsa olmaz :) Unu 1 kaşık yapıp kaşar peynir yerine beyaz peynir eklersen daha hafif bir mücver yemiş olursun, tadını da beğeneceğini sanıyorum :)
Yenacıım, çok geçmiş olsun önce kayınvalidene sonra da sizlere, korkmuşsunuz, yorulmuşsunuz... Neyse ki bir şey çıkmamış...

selam lızlaar iz geldik kızımla
3 nisan 12:10 da spinal sezeryan ile kavuştum kızıma3.250 gr 51 cm doğdu yavrum
101 kilo ile doğuma girdim şuan 92 kiloyum..en yakın zamanda aranızda olucam

3 günlük halimiz

Allah analı babalı sağlıklı büyütsün canım çoooook tatlı maşallah sanki ben sana benzettim hemencik hep gülsün o güzel yüzü inşallah
topiğimizin bebişi serra bebek

zaman ne çabuk geçiyor gerçekten benim kızlar ne zaman boyuma geldi hala anlayamadım
yena geçmiş olsun canım
umutcum annene de geçmiş olsun

Allah analı babalı sağlıklı büyütsün canım çoooook tatlı maşallah sanki ben sana benzettim hemencik hep gülsün o güzel yüzü inşallah
topiğimizin bebişi serra bebek

Evet bende çok benzettim annesine.

Çok çabuk geçiyor değilmi zaman..?
Daha dün bir an önce 18 olsam diye bakardım..Soranlara yaşımı büyük söylerdim..Çünkü çok hızla geliştim ben. yaşımdan büyük gösterirdim...

18Yaşına geleyimde ehliyet alayım diyordum ne oldu yaş 40 oldu ben 40yasindakinleri yaşlı görüyordum

18Yaşına geleyimde ehliyet alayım diyordum ne oldu yaş 40 oldu ben 40yasindakinleri yaşlı görüyordum

Ben 41 oldum..Şu bir gerçekki yaş kaç olursa olsun gönül yaşı yaşlanmıyor..
elbette yaşanmışlık kişiye tecrübe ve olgunluk katıyor..Onun dışında içindeki çocuk aynı yerde büyümeden duruyor..
Ve büyümesinde.:)

Dün canımı çok sıkan bazı özel nedenlerden dolayı çok abarttım. saçma sapan ve uygunsuz saatlerde yedim bişeyler...
Bugün onun telafisi babında.:) kabağı rendeleyip yağsız tavada bir iki çevirdim sarımsaklı yoğurtla yedim öğlen ve akşam..
Sabah klasik kahvaltı aralarda badem..2 kahve 3 yeşilçay..
Su pek içemedim su içtiğim an feci yanıyor boğazım ha birde 1 bardak kefir...

yürüyüş yapmadım ama temizlik yaptım..

Son düzenleme:

masallah ya allahım analı babalı buyutsun ya cok tatlıymıs kızınız ya ıns bahtıda sansıda guzel olur ya:)

Süper ya pekiiii atakumda şöyle deniz gören 3 odalı bir ev kirası nedir bilgin varmı canımm :26:
gel gel bahar samsuna gelllll oley 3 kişi oluyoruz yaşasın

Gelicem gelicem inşallaahhhhhhhhhh

Maşallaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh güzelliğe bak yarabbim Allah bağışlasın

Canım çok teşekkür ederim yarın yapmayı düşünüyordum mutlaka deniycem

yenacım ılık su içsen iyi gelmezmi ki boğazına

Olur aslında dur ısıtayım.:)
Midemde bulanıyor eşimde aynen benim gibi..Hastanede oldu sanırım..
İnce kıyafetlerle çıktık evden telaşla akşam olunca soğudu tabii içeri dışarı derken normal...

Son düzenleme:

benim eşimin işi sesiyle ilgili olduğundan boğazı acıyınca hep ılık su içer gerçekten iyi geliyor bir de şu boğaz spreyleri
abdi ibrahim duymasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…