selam lızlaar iz geldik kızımla
3 nisan 12:10 da spinal sezeryan ile kavuştum kızıma3.250 gr 51 cm doğdu yavrum
101 kilo ile doğuma girdim şuan 92 kiloyum..en yakın zamanda aranızda olucam
Eki Görüntüle 386463
ilk halimiz
Eki Görüntüle 386464
3 günlük halimiz
1990 da evlendim kızım 1992 de doğdu ben 1976 dogumluyum bende hep karıştırırım 16 yaşımda evlenmiştim galiba
Kızlar Meral Okay'a çok üzüldüm ben..
Çok özel bir insandı benim için..Yeditepe istanbul,ikinci bahar denince o gelir aklıma...
herşeyden önce düşünen biriydi..Bizden biriydi, ülkesini çok seven biriydi..
Allah rahmet eylesin..
KArı koca erken gitti. artık Yaman'ıyla buluşmuştur..
cnm bizde 1990da evlendik 91de kızım oldu 1072de doğdum
yaslaniyorum yavaş yavad hayat su gibi akiyor
Eki Görüntüle 386463
ilk halimiz
Eki Görüntüle 386464
3 günlük halimiz
Bugün düşündüm de hep iyi insanlar zamansız gidiyorlar. Beynelmineldeki sahnelerini izledim bugün tekrar, gözlerim doldu
Sorma bende ağladım..zaten hastayım faranjit oldum cayır cayır yanıyor boğazım..
Maalesef geç kaldın Beyzacım, iş işten geçtikten sonra gördüm, testi kırıldıktan sonra bir işe yaramadı uyarın...Sozum ozellikle haftasonu sapiticisi olan umut, mutlu ve asumana. Allah var ben haftasonu daha disiplinliyim. Esim lokmami sayiyor ve gereginde yuzume vuruyor cunku... Garibim bir de diyor kikadar az yiyorsun, nasil veremedin anlamiyorum... Bilse ben cocuklardan kalan neleri yutuyorum, bebe biskuvilerine 2 kat sokella surup yuttugum, bir isirik yenmis gofretleri ziyan olmasin gibisinden tukettigim ve bulasikmakinesi dizerken mutfakta yarim tencere pilavi bitirdigimi...
Ellerine sağlık, bir dahaki yapışında 2 sap taze soğan eklemeni öneririm. Taze soğan kabak mücverinin pe..vengidir bana göre, olmazsa olmaz :) Unu 1 kaşık yapıp kaşar peynir yerine beyaz peynir eklersen daha hafif bir mücver yemiş olursun, tadını da beğeneceğini sanıyorum :)Ay canım şimdi gördüm mutfakta mücver yapıyordum
1 saat yürüdüm geldim ama çok rüzgar vardı başım ağırıyor şimdi
2. kez mücver yapıyorum bundan öncekini beğenmemiştimumarım bu güzel olur da yerim
Yenacıım, çok geçmiş olsun önce kayınvalidene sonra da sizlere, korkmuşsunuz, yorulmuşsunuz... Neyse ki bir şey çıkmamış...İyi geceler..geçmiş olsun dileyen arkadaşlara çok teşekkür ederim çok incesiniz...
Dün kayınvaldem dengesini kaybedip kapıya tosluyor ama ne toslama kafa yumurta gibi şişmiş..
...Allah beterinden korusun...
3 günlük halimiz
Allah analı babalı sağlıklı büyütsün canım çoooook tatlı maşallah sanki ben sana benzettim hemencik hep gülsün o güzel yüzü inşallah
topiğimizin bebişi serra bebek
Çok çabuk geçiyor değilmi zaman..?
Daha dün bir an önce 18 olsam diye bakardım..Soranlara yaşımı büyük söylerdim..Çünkü çok hızla geliştim ben. yaşımdan büyük gösterirdim...
18Yaşına geleyimde ehliyet alayım diyordum ne oldu yaş 40 oldu ben 40yasindakinleri yaşlı görüyordum
Eki Görüntüle 386463
ilk halimiz
Eki Görüntüle 386464
3 günlük halimiz
evt canım bende samsundayım atakumda oturuyrm inşallah taşınırsınız samsun gerçekten yaşanılası bi şehir memleketim diye söylemiyorum ama güzeldir samsunumuz hele yaz akşamları sahilde yürümek ayrı bi zevktir gerçekten
gel gel bahar samsuna gelllll oley 3 kişi oluyoruz yaşasın
Eki Görüntüle 386463
ilk halimiz
Eki Görüntüle 386464
3 günlük halimiz
Ellerine sağlık, bir dahaki yapışında 2 sap taze soğan eklemeni öneririm. Taze soğan kabak mücverinin pe..vengidir bana göre, olmazsa olmaz :) Unu 1 kaşık yapıp kaşar peynir yerine beyaz peynir eklersen daha hafif bir mücver yemiş olursun, tadını da beğeneceğini sanıyorum :)
yenacım ılık su içsen iyi gelmezmi ki boğazına
Olur aslında dur ısıtayım.:)
Midemde bulanıyor eşimde aynen benim gibi..Hastanede olsu sanırım..
İnce kıyafetlerle çıktık evden telaşla akşam olunca soğudu tabii içeri dışarı derken normal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?