Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben akşama kadar pek bir iyi gidip 8 den sonra sapıttım ne yazıkki boğazım acaip açıldı. bugun kurt gibi dolaştım durdum. hastayım acaip bir taraftan boğazım kudurmuş durumda... neyse yazasım yok hiç ne yaptım. kaçamaklarımı yazayım.

1-2 kaşık fındık ezmesi(100 gr-680 kalori imiş)- ayçiçekli galeta(ne kadar yedim bilmiyorum), çekirdek e o da vardır rahat 100 gr.

yarına cezalısın bol su yeşilçay ve salataya mahkum ettim seni

pazar silivri de bir kebabcı var lüx sayılır. düğünde yapılıyor bayaaa buyuk bir yer neyse düğün vardı bi tane katlardan birinde. gelen kadınları görünce direk aklıma sen geldin. herkes o kdar özenmiş ki. 1.5 metre topuklular ustune tuvaletler giyilmiş saçlar makyajlar kusursuz... benim boynum ağrıdı kadınlara bakarken. 60 yaşın altında kilo problemi olan yoktu.

ben de özendim düğün olursa dedim böyle susleniciim. ama bu kilo ile zarif değil dev olurum...

Son düzenleme:
Kızlar bir ekmek dosyasına daldım, uykuyu falan unuttum. İlgilenenler varsa beslenme bülteni'nden okusunlar, üzücü veriler var

Toksinciğim, sağol moral verdiğin için, regl daha 8-9 gün sonra olur herhalde ama başladım su tutmaya, gene de bahane yapmayayım bunu :)

Nursena, canım kaplumbağa hızında gitmek istiyorsan kapışalım Ben pek ağır tabiatlıyımdır, seni de kendime döndürmeyeyim :)) Bizim düğün 8 Temmuz'du galiba. Yani o arada, hangi gün Cumartesi ise o gün... İki ayrı düğün olacak; biri kızın ailesinin oturduğu yerde, kına gecesi ve düğün karışık ve kalabalık bir organizasyon; 500 kişilik... diğeri küçük şık bir düğün olacak 120 kişilik filan ama özenli süslenmiş, boğaza nazır bir mekanda... İşte bu ikincisi için bildiğin tuvalet tarzı bir şeyler düşünüyorum; işi gücü bıraktım artık çok az fırsatım oluyor tuvalet tarzı bir şeyler giyip özenli saç baş makyaj yaptırabileceğim. Bir de düğün sahibiyiz, abartılı kaçmaz, aile de böyle giyiniyor zaten. O yüzden ben de senelerden beri ilk defa süslenmeye hevesliyim. Bence sen de ortamda sırıtmayacağın son raddeye kadar abartabilirsin, büyük gelinsin sonuçta

Mutlu, bir seferlik bir kaza olmuş, yola devam... Hava bozdu senin motivasyon hemen düştü, boşuna bgk demiyorum sana Bende de yorgunluk aynı etkiyi yapıyor, yorulduysam sadece yiyecekler tatmin ediyor sanki beni... Eşime diyorum beni yormayacaksın, "oldu" diyor o da...

Tekrar iyi geceler kızlar, tatlı uykular...

Son düzenleme:
herkese benden iyi geceler temennisi...

ben fena kötü bir halde yine giricem yatağıma... kafam çorba gibi yarın oğlusum sağlam olursa ben de bir dr a görünürüm... yoruldum 1 hafta olacak neredeyse.

valla semirancım az yiyorum zaten sporumda yok anca işte hatfada 1 kilo verebilirsem veriyorum fazlası olmuyo ben haftada bi kilo verimde razıyım
verirsin bu yemekle kesinlikleee
ay ayyy topiğimizin ilk bebeği Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok güzel ne şeker maşallahhh
evet ya ben de duyunca o kadar üzzüldüm ki anlatamam bugün düşündükçe ahladım(
çok geçmiş olsun cnmmm
UMUTT cnm alıntı yapmıştım ama olmamış sanırım annene geçmiş olsun cnm çok değil 700 hemencik verirsin cnm dönmüyoruz yolumuzdan

ben size katılalı 1 hafta oldu 1 kilo gitmiş,benim kilo nedenim doğum ve sonrası tiroid,eski kilom 79 boyum 1.80 şimdi tam 100 üm:)))sabah1-2 dilim ekmek var,öğlen eti form elma akşam bi tabak ne yemeği olursa ve 6 bardak karışık çaylardan .ama bugün sapıttım normal ekmek 4 dilim ve 1 adet çikolata yedim,pişmanım:::((

bu arada her gün 8-9 km tempolu yürüyüş,bazen şu millleri olan kadın var ya adını unuttum 2.sini yapıyorum.

şuan pantolonlarım 44 beden,eskiden 40-42 idi,gardolop bana bakıyo ben ona(

bu grupta karatay ya da dukan diyetini uygulayan var mı?
şu dukan ve karatay hakkında yorumlarınızı bekliyorum..

bu saate kadar ders calıstım....
11gibi yattı kocişim...bende gectim salona ktaplarımı da aldım.

biri beni durdursun canımmm
dedm ve geldim ama herkescikler uyumus tabiii..normal insanlar gibi

bende etrafı toparladım..sildim süpürdüm şimdiiiii
kapıyı sessizce ceker cıkarım...

sizleri cok seviyorum iyi uykular kaderdaşlarım

günaydıııııııııııııııııııııınnnn
herkese güzel bir gün diliyorum güzellerim
sabah dayanamadım tekrar tartıldım ve inanamadım 1.5 kilo bir günde nasıl farketti hiç anlayamıyorum tabi bu kilo değil su biliyorum fakat beni en iyi eminimki sizler anlarsınız feci moral oldu bu bana çok mutlu oldum

Dediğin diyetleri yapan yok aramızda..fadime arkadaşımız var sadece yanılmıyorsam dukan yapıyor...
Hepimizin yolu çok uzun bu tür listeler kısa vadede sorun teşkil etmez ama uzun vadede başa döneriz...Kısıtlayıcı listeler çok daha tehkileki bizim için..
Herşeyden dengeli tüketerek her gün yürüyerek çok iyi sonuç almış arkadaşlarımız var burda..

Karatay diyeti ekmeksizlik dışında sağlıklı görünüyor, birde abartı kuruyemiş dışında..Ömür boyu ekmeksiz yaşarım diyorsan yapabilirsin. yok kiloları verme süresinde dersen sonra hoop yeniden geri alırsın..

amerikalı bir uzman abla yazmış.''Türkler çok ekmek tükettiği için zayıflar ''
ekmeğin, tam tahıllı ekmeğin zayıflatıcı özelliği varmış biline.:)

----------

Günaydın arkadaşlar...
KApalı,yağmurlu ve çok sıkıc bir hava var burda.

Son düzenleme:
herkese günaydın
billlur ne güzel moral oldu sana önce ödemler sonra da yağlar gitsin hızlıca
ben de kızları gönderdikten sonra uyumamak içi direndim ve başardım içtim sade türk kahvemi birazdan da çıkıp yürüyeceğim kızım için dersane bakmam lazım hem sabah yürüyüşünü de çıkarayım aradan belki gün içinde tekrar fırsat bulabilirim

bende pek hızlı deilmdir valla aralık 1 den beri anca bukadar verenildim bu aralar o kadar yavaş gidiyoki dıkandım haaa:)))))

evet büyük eltiyimaman nişanda baya şımarttılar beni eltiyle denge problemimiz var ben 166 topukluyla 170 oldum eltide 155 anca düşün yani fotolardaki tezatı millet benim iriliğimden kızı göremedi bile

aslında haklısın başla nerede abiye giyilirki çok yakkını oldumuzdan abartı kaçmaz tabi
kına gecesinin olduğu gün benim evlilik yıldönümüm bende kendi bindallımı giymek istiyorum kına yakılırken
[

hemencecik kahvaltımı da yaptım
kızlardan artan 2 lokma sucuklu yumurta peynir 6 zeytin domates salatalık nane roka
ben çıkıyorum gelince görüşürüz

hemencecik kahvaltımı da yaptım
kızlardan artan 2 lokma sucuklu yumurta peynir 6 zeytin domates salatalık nane roka
ben çıkıyorum gelince görüşürüz

nereye gidiyosun asuuuu afiyet olsunn

bende kahvaltımı yaptım 1 krep içine beyaz peynir maydanoz 4 zeytin yeşl çayyy
bende gideyim ev temizlenecek spor yapılacak kendime gelmem llazım

günaydın canım, üniversite sınavı için mi bakacaksın dershaneyi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…