Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

güzzzeelll arkadaaaşşlllarımm, kaderrrdaşşlarrıımmm
hepiciğinize günaydınlarrrr olsunnn
muhteşem bir hava var bugün burda, güneş yüzünü gösterdi sonunda, çıkıp dışarı yürüycem ve gidip iplerimi alıp yazlık kazağımı örücem, hatta tek kişilik battaniye de örmeyi düşünüyorum güzel renkler bulursammm

Meryemm kapışalımmı yeniden

Nurgüll elma diyetimi yapıyon sen yavrımm ??

yok canım yaaa nerdeeeeeeeeee onu yaparsam açlıktan bayılırım beenn:)))
benim kiloma uygun değil onu yapanlar 3. 5 kilo fazlalığı olanlar
ben sadece tüya öğreniyorum sana inaaatt hırs yapmak için

Son düzenleme:
gunaydın canıslar,

yine berbat bir havaya, yine kırılıp giden vucudumla uyandım. aaa rüyamı anlatayım sabah sabah.. en önemli kısmını,

şimdi eşimle bir bahçe de kocaman bir masa da otururyoruz. yaz ve güzel bir hava... uzerimde askılı siyah bir tşirt ve kot şort var. 36-38 beden falanım ama. eşime diyorum "sonunda başardım ne muhtesem bır duygu zayıf olmak bir daha asla almamalıyım." öyle iyi hissediyorum ki gerçekten.
bunun ustune 90 kiloluk vucudumla uyanınca kötü oldum ama olsun benim umudum var...

ben sana demedimmmiiiiii bu hafta -3 kesin senin canım tebrik eder başarılarının devamını dilerim

Geçmiş olsun mutlu

Rüyanda bile olsa 36-38 beden olmak harikadır eminimmm ben kendimi hiç zayıf hatırlamıyorum rüyamda görsem bari

Günaydın Kızlar

Bugün burda güneşli ve ara ara rüzgarlı bir hava var. Kardeşimi cildiyeye ve dişçiliğe götürücem Erzurumu Atatürk üniversitesini bilen bilir kocamaaaaaaaaaaaaaaan bir kampüsü var orada en azından 1 saat yürümeyi düşünüyorum

Dün diyet listeme tam anlamıyla uyamadım bugün sürekli dışarda olucam kaçırmam inşallah

günaydın canlarım...

sizleri özledim ama bu hafta sık uğramayabilirim çünki sevkiyat elemanı şehir dışında herşey bana kaldı....
çok yoğunluk var

yeme konusu sıkıntılı şu sıralar yine tatlıya dadandım...

Sare Maşallah Barekallah.. Yavruna uzun sağlıklı ömürler versin Rabbim...

Umut anneciğine geçmiş olsun canım bende çok sapıtıkım şu sıra regl beklerken tatlılara saldırdım...

Hatice
kıs istediğin pasta olsun malum onların içindeyim sana en güzelinden yaptırırım ama yiyemezsin cık cık

Elif Semiran ve Asuman ablam fotolarınız harika bende biraz incelsemde foto koysam

gerçeklerle yüzleşip dünkü menümü paylaşmak istiyorum

sabah
2 dilim kepek ekmek
lor peyniri+4 çatal beyaz peynir
domates salatalık maydonoz

ara
15 badem
yeşil çay

öğle
4 minik köfte
salata
2 dilim kepek ekmek

ara
yarım kase muhallebi

akşamdan önceee
3 tk tahin helva
1 dilim beyaz ekmek

yemekte
1 parça tavuk göğüs baya küçüktü
3 kaşık makarna
közlenmiş patlıcan yoğurtlu yağsız tuzsuz

2 lt su içtim..ya ben havalar soğuk olunca daha az su içiyorum yeşil çayıda unutuyorum

ya 36-38 olmakla 40 beden olmak bile o kadar farklı ki. o yuzden 40 bedenken ben kendimi çok şişman hissederdim. 36 beden olmak zaten hayal. çok da mühim değil. 48-50 bedenin hatta 52 bedenin ne olduğunu bilince... 42 olmak bile harika...

benim 7-8 yıl once alt bedenim 36 ustum(omuzlarımdan dolayı) 38 bedendi. memişim hiççç yoktu ve çok mutlu idim. bildiğin karın kaslarım vardı... offfff 58 kg civarı idim. çok da hatırlamıyorum aslında tek hatırladığım pazardan falan birşey alsam harika dururdu ustumde hiç düşünmezdim göbeğim mi çıkar popom mu dikkat çeker, selülitler mi pırtlar... ah ki ahhh

günaydın kızlar hepiniz için güzel bir gün olmasını diliyorum ben yine işyerinde evraklarla boğuşuyorum bazen evhanımı olduğum günleri özlüyrm baharcım atakumda denize bakan evlerin kiralarını sormussun ama söyle söylim sana o sahil civarındaki evlerin zaten yanına yaklaşılmaz herhalde 1000 liradan başlayıp 2000 lere kadar çıkar kiralar ama iç taraflarda belki ucundanda olsa denizi gören evler 500 600 civarıdır gerçi artık o kadar bina yapıyolar ki deniz meniz kapanıyo iç taraflarda görmek mümkün olmuyo aman boşver denizi görmeyi ver canım sende sahile inince yürüyüşünü yapıp bir cafede oturup cayını yudumlarken izlersin denizi zaten herhalükarda bu arada bugünki menümüde yazim hemen
sabah 1 adet hurma 1 adet gün kurusu 1 bardak ılık su
1 dlim peynir 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 domates
ögle burda bi restront var orda çorba içmeyi düşünüyorum 1 kase yoğurt ve 2 etimek yicem yanındada
ara hurmam var 3 adet
akşam allah kerim ne yicem bilmiyorum

Sarecim,evladını Allah bağışlasın,Allah nazardan saklasın.Çok güzel bi kızın var maşallah sübhanallah...Eşinle ve kızınızla sağlıklı uzun ve hayırlı bir ömür geçirmeniz dileğiyle...

günaydınlar hepinize umarım keyifler yerindedir
geçmişe bi bakınayım neler var neler yok :)
aysecim sana da gunaydın. havalar bozuldu benim de rutinim. zaten hastakım...

antik köske gittim ben de 2 hafta önce. bana çok pahalı geldi. 1.5 et 1 keşkek 1 .5 litre ayran ve salataya 180 lira verdik. nebileyim servis falan da kötüydü. ben sanırım bir daha gitmem. silivri garden nı seviyorum bahçesi falan da var. orası da pek ucuz değil ama dalko daha rahat oyalanıyor.

bi umut

o ne güzel bir bebek binlerce maşallah hem sana hem bebişine...
günler çarçabuk geçiyor daha dun üzülüyordun bebişim olmuyor diye...
dünya güzeli maşallah Allah analı babalı buyutsun...

Kizlar diyetisyenden geldim. 500 gr vermisim sadece. Bir husran oldum.... Gerci iki gun kacirdim, adet oncesiyim1-2 gune olacam ve tuvalete gidememistim sabah erkenden ama yine de 500 gr azimsadim.... Neyse sukredip gecelim...

Bu aralar otlara sardim pazardan abidik gubidik ne bulursam alip yiyorm. Esimkiziyor bilip bilmeden yiyosun biyerine bisey olcak diey... Simdi oglene yine ot hasladim. Limonla yiycem salata yerine.

Sare kizin dunya guzeli, uzun ve saglikli bir omur dilerim. Anali babali buyuutun insallah.

Umut sendeki bu motivasyon dalgalanmasi nedir kizim ya.... Hani beraber de yuruycektik... Gerci acayip yagiyo...

Mutlu, universite yillarinda 54 kilo 34-36 beden bir kizdim. Lisede de iste oyle bisey... Gecende lise arkadaslarim ulusmus, gecen onca yila ragmen hepsi zapzayif. Hatta sisko bir kz vardi o bile zayif... Kendi cevremde benim gibi kilolu kimse yok... Aslinda esli de bulusalim kocalarimz kilolu hanimlari normal karsilasin boylece... Cildiriciiim insan cine cikasim gelmiyor.. Bir benim siskoooooo

Bu arada Sare'nin gebelik haberini verdigi gun dun gibi... Aradan koskoca dokuz ay gecti, ben dokuz kilo veremedim...

aynen valla aynen bundan 7 8 yıl önce bende 59 60 kilo civarındaydım 36 38 beden rahatlıkla oluyodu hatta ipek yoldan bi ceket pantolan takım almıştım 38 beden ceketi idi 36bedende pantolonu hala durur o takım bende kotların üstüne beyaz badi beyaz gömlek giyerdik hiç bi yerimden yağ felan fırlamazdı ahh ahh ne güzeldi simdi asla o kadara düşemem ama 65 olim fazlasıyla yeter bana

benimki iş arkadaşları ile yat gezisi falan bişiler söylüyordu geçen sene gidelim sen de tanısırsın eşleriyle vs. bu sene sesi çıkmıyor zannedersem eşleri gördü beni mayolu hayal edemiyor olabilir yatın yarısını kaplarım muhtemel. ben de istemem zaten kimsenin kilo sorunu yok gerçekten herkes bir şekilde beceriyor bu işi...

nereye gidiyosun asuuuu afiyet olsunn

bende kahvaltımı yaptım 1 krep içine beyaz peynir maydanoz 4 zeytin yeşl çayyy
bende gideyim ev temizlenecek spor yapılacak kendime gelmem llazım
sana da afiyet olsun canım kızılaya gittim geldim
günaydın canım, üniversite sınavı için mi bakacaksın dershaneyi??

yok canım daha ona var sbs yi geçemedik henüz büyük kızım bu sene başladı anadolu lisesine hatta bilirsin sen belki dikmende ayhan sümer anadolu lisesi
küçük de seneye 8 olacak aynı telaş yani

Sabah eşim minikten saklandi. Yorganın altına uyuyakalmis bizde kactik minikle 1saaat tempolu yürüdüm çok yoruldum gelirken alış veriste yaptim arabası iyice ağırlaştı kollarim koptu

şimdi uyutayim papatyayida evi toplayayim kalkınca dağıtmaya başlar annesine spor olsun diye

Son düzenleme:

Bak senden kötüsü de var. Ben ortaokul lise hep yaşıtlarıma göre kiloluydum. Üniversitede iğse tamamen obez olmuştum:)) 3 bebiş doğurmuşsun olsun o kadar.

Kızlar kpss basvurumu yaptım geldim

Bir de Cirtoen servise ugradık. Eşim bizim sitede arka arkaya çıkarken kör noktaya gelmiş araç geçiyomuş görmemiş ona çarpmış. Bizim araçta da hasar var tabii. Araba benim üzerime oduğu için imza atmam gerekiyomuş. Eve geldim marketten aldıgım semizotu ve marulu güzelce yıkadım ve senze kurutma makinesinde kuruttum. Biraz zahmetli oluyo ama elinizin altında yıkanmış sebce olunca salata yapmaya üşenmiyor insan:)) Tupper saklama kaplarında rahat 7,8 gün saklıyorum bozulmuyodu. Birazdan öğle yemeğimi yiycem

80gr diet ton balıklı salata
5 kasık sebze yemeği yogurt ve 1 dılım ekmek yıycem

Aslında bugun aksam artık et menüme başlamam gerekiyordu. Yani öğlen yemeğim aynı ama akşam protein+salata ekmeksiz yemem gerekiyor ama dün fazladan et yediğim için bugün de akşama sebze yiyeyim et'e yarın başlarım dedim. Haftaya salı diyetisyen kontrolüm var bakalım. Geçen ay yağdan sadece 1 kg vermiştim. Bu sefer 2 haftada en az 2 kg gitmesi lazım yağdan

Doğru 150 kilosun ya, yatın yarısını kaplaman muhtemel:)) Valla ben geçen sene 93 kglık halimle bikini giydim. Millet lömbür lömbür selülütli bacaklarla geziyodu sahilde, bu beden bizim sevmemiz lazım, napalım herkes zayıf ve güzelse:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…