Meryemm kapışalımmı yeniden
Nurgüll elma diyetimi yapıyon sen yavrımm ??
günaydıııııııııııııııııııııınnnn
herkese güzel bir gün diliyorum güzellerim
sabah dayanamadım tekrar tartıldım ve inanamadım 1.5 kilo bir günde nasıl farketti hiç anlayamıyorumtabi bu kilo değil su biliyorum fakat beni en iyi eminimki sizler anlarsınız feci moral oldu bu bana çok mutlu oldum
gunaydın canıslar,
yine berbat bir havaya, yine kırılıp giden vucudumla uyandım. aaa rüyamı anlatayım sabah sabah.. en önemli kısmını,
şimdi eşimle bir bahçe de kocaman bir masa da otururyoruz. yaz ve güzel bir hava... uzerimde askılı siyah bir tşirt ve kot şort var. 36-38 beden falanım ama. eşime diyorum "sonunda başardım ne muhtesem bır duygu zayıf olmak bir daha asla almamalıyım." öyle iyi hissediyorum ki gerçekten.
bunun ustune 90 kiloluk vucudumla uyanınca kötü oldum ama olsun benim umudum var...
ben sana demedimmmiiiiii bu hafta -3 kesin senin canım tebrik eder başarılarının devamını dilerim
Geçmiş olsun mutlu
Rüyanda bile olsa 36-38 beden olmak harikadır eminimmmben kendimi hiç zayıf hatırlamıyorum rüyamda görsem bari
selam lızlaar iz geldik kızımla
3 nisan 12:10 da spinal sezeryan ile kavuştum kızıma3.250 gr 51 cm doğdu yavrum
101 kilo ile doğuma girdim şuan 92 kiloyum..en yakın zamanda aranızda olucam
Eki Görüntüle 386463
ilk halimiz
Eki Görüntüle 386464
3 günlük halimiz
aysecim sana da gunaydın. havalar bozuldu benim de rutinim. zaten hastakım...günaydınlar hepinize umarım keyifler yerindedir
geçmişe bi bakınayım neler var neler yok :)
ya 36-38 olmakla 40 beden olmak bile o kadar farklı ki. o yuzden 40 bedenken ben kendimi çok şişman hissederdim. 36 beden olmak zaten hayal. çok da mühim değil. 48-50 bedenin hatta 52 bedenin ne olduğunu bilince... 42 olmak bile harika...
benim 7-8 yıl once alt bedenim 36 ustum(omuzlarımdan dolayı) 38 bedendi. memişim hiççç yoktu ve çok mutlu idim. bildiğin karın kaslarım vardı... offfff 58 kg civarı idim. çok da hatırlamıyorum aslında tek hatırladığım pazardan falan birşey alsam harika dururdu ustumde hiç düşünmezdim göbeğim mi çıkar popom mu dikkat çeker, selülitler mi pırtlar... ah ki ahhh
benimki iş arkadaşları ile yat gezisi falan bişiler söylüyordu geçen sene gidelim sen de tanısırsın eşleriyle vs. bu sene sesi çıkmıyor zannedersem eşleri gördü beni mayolu hayal edemiyor olabilir yatın yarısını kaplarım muhtemel. ben de istemem zaten kimsenin kilo sorunu yok gerçekten herkes bir şekilde beceriyor bu işi...Kizlar diyetisyenden geldim. 500 gr vermisim sadece. Bir husran oldum.... Gerci iki gun kacirdim, adet oncesiyim1-2 gune olacam ve tuvalete gidememistim sabah erkenden ama yine de 500 gr azimsadim.... Neyse sukredip gecelim...
Bu aralar otlara sardim pazardan abidik gubidik ne bulursam alip yiyorm. Esimkiziyor bilip bilmeden yiyosun biyerine bisey olcak diey... Simdi oglene yine ot hasladim. Limonla yiycem salata yerine.
Sare kizin dunya guzeli, uzun ve saglikli bir omur dilerim. Anali babali buyuutun insallah.
Umut sendeki bu motivasyon dalgalanmasi nedir kizim ya.... Hani beraber de yuruycektik... Gerci acayip yagiyo...
Mutlu, universite yillarinda 54 kilo 34-36 beden bir kizdim. Lisede de iste oyle bisey... Gecende lise arkadaslarim ulusmus, gecen onca yila ragmen hepsi zapzayif. Hatta sisko bir kz vardi o bile zayif... Kendi cevremde benim gibi kilolu kimse yok... Aslinda esli de bulusalim kocalarimz kilolu hanimlari normal karsilasin boylece... Cildiriciiim insan cine cikasim gelmiyor.. Bir benim siskoooooo
sana da afiyet olsun canım kızılaya gittim geldimnereye gidiyosun asuuuu afiyet olsunn
bende kahvaltımı yaptım 1 krep içine beyaz peynir maydanoz 4 zeytin yeşl çayyy
bende gideyim ev temizlenecek spor yapılacak kendime gelmem llazım
günaydın canım, üniversite sınavı için mi bakacaksın dershaneyi??
Kizlar diyetisyenden geldim. 500 gr vermisim sadece. Bir husran oldum.... Gerci iki gun kacirdim, adet oncesiyim1-2 gune olacam ve tuvalete gidememistim sabah erkenden ama yine de 500 gr azimsadim.... Neyse sukredip gecelim...
Bu aralar otlara sardim pazardan abidik gubidik ne bulursam alip yiyorm. Esimkiziyor bilip bilmeden yiyosun biyerine bisey olcak diey... Simdi oglene yine ot hasladim. Limonla yiycem salata yerine.
Sare kizin dunya guzeli, uzun ve saglikli bir omur dilerim. Anali babali buyuutun insallah.
Umut sendeki bu motivasyon dalgalanmasi nedir kizim ya.... Hani beraber de yuruycektik... Gerci acayip yagiyo...
Mutlu, universite yillarinda 54 kilo 34-36 beden bir kizdim. Lisede de iste oyle bisey... Gecende lise arkadaslarim ulusmus, gecen onca yila ragmen hepsi zapzayif. Hatta sisko bir kz vardi o bile zayif... Kendi cevremde benim gibi kilolu kimse yok... Aslinda esli de bulusalim kocalarimz kilolu hanimlari normal karsilasin boylece... Cildiriciiim insan cine cikasim gelmiyor.. Bir benim siskoooooo
benimki iş arkadaşları ile yat gezisi falan bişiler söylüyordu geçen sene gidelim sen de tanısırsın eşleriyle vs. bu sene sesi çıkmıyor zannedersem eşleri gördü beni mayolu hayal edemiyor olabilir yatın yarısını kaplarım muhtemel. ben de istemem zaten kimsenin kilo sorunu yok gerçekten herkes bir şekilde beceriyor bu işi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?