aysecim sana da gunaydın. havalar bozuldu benim de rutinim. zaten hastakım...
antik köske gittim ben de 2 hafta önce. bana çok pahalı geldi. 1.5 et 1 keşkek 1 .5 litre ayran ve salataya 180 lira verdik. nebileyim servis falan da kötüydü. ben sanırım bir daha gitmem. silivri garden nı seviyorum bahçesi falan da var. orası da pek ucuz değil ama dalko daha rahat oyalanıyor.
Ben yürüdüm seninle, haberin yok mu? Yağmur çiselerken 40 dakika yokuşlu inişli tarafındna yürüdüm aynı saatlerdehadi kızlar beraber çıkalımmı yürüyüşe yok mu benimle gelmek isteyen
Kizlar diyetisyenden geldim. 500 gr vermisim sadece. Bir husran oldum.... Gerci iki gun kacirdim, adet oncesiyim1-2 gune olacam ve tuvalete gidememistim sabah erkenden ama yine de 500 gr azimsadim.... Neyse sukredip gecelim...
Bu aralar otlara sardim pazardan abidik gubidik ne bulursam alip yiyorm. Esimkiziyor bilip bilmeden yiyosun biyerine bisey olcak diey... Simdi oglene yine ot hasladim. Limonla yiycem salata yerine.
Umut sendeki bu motivasyon dalgalanmasi nedir kizim ya.... Hani beraber de yuruycektik... Gerci acayip yagiyo...
....
selam lızlaar iz geldik kızımla
3 nisan 12:10 da spinal sezeryan ile kavuştum kızıma3.250 gr 51 cm doğdu yavrum
101 kilo ile doğuma girdim şuan 92 kiloyum..en yakın zamanda aranızda olucam
Eki Görüntüle 386463
ilk halimiz
Eki Görüntüle 386464
3 günlük halimiz
benimki iş arkadaşları ile yat gezisi falan bişiler söylüyordu geçen sene gidelim sen de tanısırsın eşleriyle vs. bu sene sesi çıkmıyor zannedersem eşleri gördü beni mayolu hayal edemiyor olabilir yatın yarısını kaplarım muhtemel. ben de istemem zaten kimsenin kilo sorunu yok gerçekten herkes bir şekilde beceriyor bu işi...
Bak senden kötüsü de var. Ben ortaokul lise hep yaşıtlarıma göre kiloluydum. Üniversitede iğse tamamen obez olmuştum:)) 3 bebiş doğurmuşsun olsun o kadar.
evet cnm pahalı 220 lira verdik bizde
servisi de yavaş kalabalık ama mekanın manzarasını sevdim ben
dediğin yeri bilmiyorum gideyim orayada merak ettim
Kizim bi de adam gibi usturubuyla bir oturup oramizi buramizi saklasak ve hic kalkmasakmolmaz ki... Cocuklar illa ki sapiticak, sen ile ben de bir kalca fizan'da bir meme arşa cikmis sekilde ordan oraya ayilar gibi kosturucaz ki gormeyen de kalmasin yaglari... Sakin gitme derim ben olsam... Aman ha.. Bir de bi suru foto cekilir, salatayi yaparken, suya dalarken filan... Mazallah...
Hangisi daha aci bilemiyorum.. Hala kendimle barisamadim.... Kendimi hala zayif sanip sanip 40 beden kiyafetleri alip alip eve geliyorum ve stoklara katiyorum...
Umut... Hangi tarafini dinledin sonucta kizim beni bile ikileme dusurdu senin taraflarin..
Ben simdi bir yuruyim geliym bari...
iyi yapmışsın ben de giydim geçen sene ama yine de hiç tanımadığım bir ortam da giymek istemem. bedenimi sevmeye çalışıyorum elbette. ama çok yıprandı. neyse. ben az daha kandime güvenmeye başlayınca bir yemekte falan tanısırım olmazsa eşlerle. yat sonra mümkünse asla.Doğru 150 kilosun ya, yatın yarısını kaplaman muhtemel:)) Valla ben geçen sene 93 kglık halimle bikini giydim. Millet lömbür lömbür selülütli bacaklarla geziyodu sahilde, bu beden bizim sevmemiz lazım, napalım herkes zayıf ve güzelse:)))
iyi yapmışsın ben de giydim geçen sene ama yine de hiç tanımadığım bir ortam da giymek istemem. bedenimi sevmeye çalışıyorum elbette. ama çok yıprandı. neyse. ben az daha kandime güvenmeye başlayınca bir yemekte falan tanısırım olmazsa eşlerle. yat sonra mümkünse asla.
...
Hangisi daha aci bilemiyorum.. Hala kendimle barisamadim.... Kendimi hala zayif sanip sanip 40 beden kiyafetleri alip alip eve geliyorum ve stoklara katiyorum...
Umut... Hangi tarafini dinledin sonucta kizim beni bile ikileme dusurdu senin taraflarin..
Ben simdi bir yuruyim geliym bari...
anam bu ne yaaaa hemen edinmeliyim bir tane hatta set almalıyımm çeyizimee
bende çok güvenemedim ilaç sonuçta ama yinede bir size sorayım dedim.adet olamamak kadar sıkıntılı bişey yok.çörekotunuda yarın deneyim bari.teşekkür ederim sizlere.
ayy bende öyle valla çocukluktan beri çekiyorum gerçekten, ama artık dur dedim bu sefer son inşşaallaahh, bugün her yürüyüşümde aldığım kotun üstüne giyeceklerimi ve bende ki duruşunu düşündüm ve gaza gelerek yürüdüm resmen
o kotun içinde güzel durucam AZMETTTTİİİMMM
selam lızlaar iz geldik kızımla
3 nisan 12:10 da spinal sezeryan ile kavuştum kızıma3.250 gr 51 cm doğdu yavrum
101 kilo ile doğuma girdim şuan 92 kiloyum..en yakın zamanda aranızda olucam
Eki Görüntüle 386463
ilk halimiz
Eki Görüntüle 386464
3 günlük halimiz
Geçen sene biz bodruma gitmiştik yine. Eşimin bi kuzeni var. Kız avukat ama şu an zihinsel engelliler öğretmenliği okuyo 1. sınıfta, 32 yasında ve 3 yasında bi oğlu var. Hani dedikoducu hanım teyzeler var ya, onlardan bir farkı yok vallahi kızın. Çok hızlı konuşur, konuşurken konudan konuya atlar. Biz tatile gitmeden bize gelmişlerde bir kaç ay önce. Bizim bodruma gideceğimizi duydular, meğerse onlarda aynı tarihte bodrumda olcaklarmış. Kesinlikle görüşelim demezler mi. Eyvah dedim ayvayı yedik. Beni böyle görürse bikiniyle demediğini bırakmaz. Eşime yalvardım bahane bulalım diye. Hatta bir gün aynı sahilin bi ucunda onlar bi ucunda biz varmışız ama eşime yalan söylettirdim bizi görmesinler diye
Tatilden önce bize geldiklerinde biz diyetisyene yeni gitmeye başlamıştık. Bu da dukan diyeti yapıyomuş. Boyu 1.57 felan, kilosuda 75 felandı sanırım. Doğuma 90 kiloyla girmiş. Bizim diyetisyene gittiğimizi duyunca bu başladı konuşmaya. İşte siz diyetisyenle kilo veremezsiniz. Kabul edelim ki sizin kilonuz çok fazla. Dukan diyetni şu an herkes yapıo, heryer yıkılıyo millet deli gibi bunu yapıyo. Siz de bunu yapın. Ben 1 ayda 12 kilo verdim. Konuşuyo da konuşuyo. Ya tamam siz yapın ama biz saglıklı beslenmeyi öğrenmek istiyoruz desem de yok arkadaş konuştukça konuşuyo. en sonra eşim tamam yaparız dedi de sustu kız
Geçenlerde gördüm gene kilo almış. Kendisi olsa ne ol du diyet gene kilo almışsın derdi. Hiçbişey demedim ben.
ayşe çok kolay yeri. silivriye varmadan 5 km falan bize doğru düşün. dev bir bina. yavru azı renkte garden tabelasını görürsün. güllüoğlu var hemen sonra belediye onunu kazmış ordan da fark edersin. içerde büyük bir çocuk oyun alanı ve 2 kız var çocuklara bakan dışarda da bol bol kaydırak salıncak bişiler var. tavsiye ederim.
bir de silivrinin kordonunun sonunda balıkçılar var ya onun arka tarafında masalar koymuşlar balıkçılardan örneğin 1 kg çupra alıyorsun denizin dibinde sana pişirip getiriyorlar hamişken oraya da çok gitmiştik. ucuz du baya ve taze balıklar...
Geçen sene biz bodruma gitmiştik yine. Eşimin bi kuzeni var. Kız avukat ama şu an zihinsel engelliler öğretmenliği okuyo 1. sınıfta, 32 yasında ve 3 yasında bi oğlu var. Hani dedikoducu hanım teyzeler var ya, onlardan bir farkı yok vallahi kızın. Çok hızlı konuşur, konuşurken konudan konuya atlar. Biz tatile gitmeden bize gelmişlerde bir kaç ay önce. Bizim bodruma gideceğimizi duydular, meğerse onlarda aynı tarihte bodrumda olcaklarmış. Kesinlikle görüşelim demezler mi. Eyvah dedim ayvayı yedik. Beni böyle görürse bikiniyle demediğini bırakmaz. Eşime yalvardım bahane bulalım diye. Hatta bir gün aynı sahilin bi ucunda onlar bi ucunda biz varmışız ama eşime yalan söylettirdim bizi görmesinler diye
Tatilden önce bize geldiklerinde biz diyetisyene yeni gitmeye başlamıştık. Bu da dukan diyeti yapıyomuş. Boyu 1.57 felan, kilosuda 75 felandı sanırım. Doğuma 90 kiloyla girmiş. Bizim diyetisyene gittiğimizi duyunca bu başladı konuşmaya. İşte siz diyetisyenle kilo veremezsiniz. Kabul edelim ki sizin kilonuz çok fazla. Dukan diyetni şu an herkes yapıo, heryer yıkılıyo millet deli gibi bunu yapıyo. Siz de bunu yapın. Ben 1 ayda 12 kilo verdim. Konuşuyo da konuşuyo. Ya tamam siz yapın ama biz saglıklı beslenmeyi öğrenmek istiyoruz desem de yok arkadaş konuştukça konuşuyo. en sonra eşim tamam yaparız dedi de sustu kız
Geçenlerde gördüm gene kilo almış. Kendisi olsa ne ol du diyet gene kilo almışsın derdi. Hiçbişey demedim ben.
gunaydın canıslar,
yine berbat bir havaya, yine kırılıp giden vucudumla uyandım. aaa rüyamı anlatayım sabah sabah.. en önemli kısmını,
şimdi eşimle bir bahçe de kocaman bir masa da otururyoruz. yaz ve güzel bir hava... uzerimde askılı siyah bir tşirt ve kot şort var. 36-38 beden falanım ama. eşime diyorum "sonunda başardım ne muhtesem bır duygu zayıf olmak bir daha asla almamalıyım." öyle iyi hissediyorum ki gerçekten.
bunun ustune 90 kiloluk vucudumla uyanınca kötü oldum ama olsun benim umudum var...
böyle durumlarda en iyi cevabı senin kilo vermiş olman veriyor zaten. o cevabını almıştır.
hayır olsun inş güzel rüyaymışşş ben de bebekle uğraştım arkadaşımın bebeği olmuş seviyorumm falan neysee sarenin bebeği mi aklımda kaldı ne bilinç altı işteeee
ya yarın kalksam 58 kg olarak amanın ..... yaaa ne güzel olur caba göstermeye herşeye varım ama inancım azaldı. sanki naparsam yapayım veremeyecekmişim gibi geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?