emirin gözü kanlanmış kreşten aradılar
eşim alıp dr.a götürecekti inş. mühim bişey yoktur
bahar özlem söylemiş ama ben de söyleyim sahil tarafında kiralar uçuk 1000 liradan başlıyor eğer iyi bir ev istersen bizim taraflarda görüyor bazı evlerde kiralarda 500 600 arası ben 400 oturuyorum ama evim biraz eski yeri de merkezi gerçi pazar hemen evimin önü marketler yakında bankalar dibimde komşularım çok iyiler şükür aile gibi olduk çıkmayı düşünmüyorum ev sahibi çık demediği sürece denizi de ucundan görüyoruz gel sen atakum belediyesine yakın benim evim mimar sinan da bana yakın tutun birlikte yürürüz kafe de kum gibi yakında gider denizi seyrederiz gel sen gell yeter ki deniz kurbanın olsunnn
Bi tarafımı dinlemedim işte, diğer tarafımı dinledim. Bugüne kadar bi tarafımı dinledim de ne oldu?Yarın gideceğim, önce diyetisyene sonra özgürlük parkına organik pazara gitmeye niyetliyim. Az sonra arayıp randevu alacağım. Senin katkılarınla oldu tabii, eğer bu sayede zayıflarsam "beni bu günlere sizler getirdiniz" diye dokunaklı teşekkürler ederim artık
Ayrıca bir şey söyleyeceğim, o kadar haksızlık etme kendine. Fıstıksın bir kere, eh biraz bakımsız tarafındanız ama bu ara böyle, ne yapalım. Hem sen kilonu gerçekten göstermiyorsun, kalçan ve bacakların zayıf, şanslısın.
Sen bana bir sabahını ayır, gidelim bir kuaföre manikür yaptırıp fön çektirelim hiç sebepsiz yere. Öyle havalı bir yere de gerek yok, temiz pak bir kuaför bulur gideriz, ben gitmeyeli 2 ay olmuştur herhalde. Azıcık keyfimiz yerine gelir. Bakalım kendimize.
emirin gözü kanlanmış kreşten aradılar
mikrop kapmıştır benimkinde 2 kere oldu torbased diye bir damla sıktık iyi geldi... acaip vampir gibi olmuştu
inş. cnm benim saolgeçmiş olsun...önemli bişideğildir merak etme o kadar çocukğun içinde olur bu tür şeyler..
Ayy kızlar içim patlıyor resmen ufff beni bu havalar mahvetti motivasyon sıfır...
Ayy kızlar içim patlıyor resmen ufff beni bu havalar mahvetti motivasyon sıfır...
aynen bende öyleyim
şuan cnm acayip bişeyler yemek istiyor
bugun adet olmam lazımdı ama tık yok
şiştim pantolonum patlıcak nerdeyse
hem regl sendromu hem kötü havalar bozdu benide
havalardan dimi hiç sorma ya bizi bu kötü havalar mahvetti
Havalardan dimi hiç sorma ya bizi bu kötü havalar mahvetti
50 dakika yürüdüm kızlar, bacağım arkasına kıramp girdi son 5 dakkada zorlamıyım dedim, yürüyüşten sonra buz torbası var (eczaneden almıştık babam için), onu koydum süper oldu ağrı sızı kalmadı, bundan sonra her yürüyüşten sonra buz torbası ile masaj yapıcam, bir zararı yoktur umarım :44::44: ara öğünümü de yerim birazdan ve accık dinlenip ders çalışmam lazım
mutlucum bence bu umudunu yitirmemen için bir işaret arkadaşımgunaydın canıslar,
yine berbat bir havaya, yine kırılıp giden vucudumla uyandım. aaa rüyamı anlatayım sabah sabah.. en önemli kısmını,
şimdi eşimle bir bahçe de kocaman bir masa da otururyoruz. yaz ve güzel bir hava... uzerimde askılı siyah bir tşirt ve kot şort var. 36-38 beden falanım ama. eşime diyorum "sonunda başardım ne muhtesem bır duygu zayıf olmak bir daha asla almamalıyım." öyle iyi hissediyorum ki gerçekten.
bunun ustune 90 kiloluk vucudumla uyanınca kötü oldum ama olsun benim umudum var...
nevincim bence zayıfladıktan sonra koyucaktım ama dedim ikisi arasındaki farkı görelim hep birlikte, hem banada azim oluyor, zayıf resim koyucam diyee...
Elif Semiran ve Asuman ablam fotolarınız harika bende biraz incelsemde foto koysam
...
maşallaaahh canım...
yok canım daha ona var sbs yi geçemedik henüz büyük kızım bu sene başladı anadolu lisesine hatta bilirsin sen belki dikmende ayhan sümer anadolu lisesi
küçük de seneye 8 olacak aynı telaş yani
semirancım rüyada bebek görmek yeni oluşacak şeylerin habercisidir arkadaşımhayır olsun inş güzel rüyaymışşş ben de bebekle uğraştım arkadaşımın bebeği olmuş seviyorumm falan neysee sarenin bebeği mi aklımda kaldı ne bilinç altı işteeee
ayşecim geşmiş olsun canım umarım önemli bir şey yokturemirin gözü kanlanmış kreşten aradılar
doğalgaza da zam geldi tam havalar düzeldi açmayız derken gene açtık kombiyi:))
[sıze=3]nevincim bence zayıfladıktan sonra koyucaktım ama dedim ikisi arasındaki farkı görelim hep birlikte, hem banada azim oluyor, zayıf resim koyucam diyee[/sıze]
burdada çok fena bozdu havaaa hortum bizi kaparmıki bahar yükce biraz ağırızda:)))Dışarda acayip rüzgar esiyor ya Elazığda hortum olmuş. Kardeşimle hastaneye gitmiştik eve gelene kadar ucacaz sandım 110 kiloyum uçaçağımı düşündüysem rüzgarın şiddetini siz düşünün
Ara öğünümü ve öğle yemeğimi kaçırmadım çok sevinçliyim fakat yürüyüş deseniz 20 dakka ancaleslie yaparım belki bilemiyorum ama bu havada dışarı çıkılmayacağı kesin
aynen karın ağrısı var gerisi yok sinirlerimde hepsi havada bu aralarevet aynen havalar hayat çok halsizim üstüne adet olucam belim ağrıyor..üstüme geliyor bu sıra herşey....
Sürekli bişeler yemek isteğim tavan yaptı canım o ayrı mesele...
kızlar 12.45 te dışarı çıkan ben 15.00 da evdeydim süper bir yürüyüş oldu benim için, bacağımın arkaları ağrıyor resmen, ama yorulmak yok yola devam.
buarada battaniyelik ipimi aldım, geçen sefer pembe tonlarında çift kişilik örmüştüm, şimdi yeşil tonlarında tek kişilik örücem yine çeyizimebundan sonrada bi tane pembe-gri-krem renginde kendime örcem, koyu renkler sevdiceğim için
ders çalışmam lazım kendime gelip, çay içip oturucam inşaallaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?