Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

1000 lira çok canım ya 500 lira ideal bizim için valla tutacağımız evin mutfağı geniş olsunda ev eskiymiş yeniymiş çok sorun değil. Burdaki mutfağa annemle ikimiz sığamıyoruz oturduğumuz apartmanda 35 senelik falan sanırım geçen anneme diyorum şu ev yıkılmadan bir çıkıp gidelim de malum buralarda sürekli deprem oluyor

Tamam o zaman canım netleşsin ev tutmaya gelirken yardımını isterim burda hiç arkadaşım yok orda sizler olacaksınız inşalllaaahhh

Tamam arkadasim. Ben de 5,5 km 70 dakika yurudum.hayirli olsun.

Dışarda acayip rüzgar esiyor ya Elazığda hortum olmuş. Kardeşimle hastaneye gitmiştik eve gelene kadar ucacaz sandım 110 kiloyum uçaçağımı düşündüysem rüzgarın şiddetini siz düşünün

Ara öğünümü ve öğle yemeğimi kaçırmadım çok sevinçliyim fakat yürüyüş deseniz 20 dakka anca leslie yaparım belki bilemiyorum ama bu havada dışarı çıkılmayacağı kesin

mikrop kapmıştır benimkinde 2 kere oldu torbased diye bir damla sıktık iyi geldi... acaip vampir gibi olmuştu

uyuyomuş eşim uyanınca götürecek cnm sizede çok geçmiş olsun

geçmiş olsun...önemli bişideğildir merak etme o kadar çocukğun içinde olur bu tür şeyler..
inş. cnm benim saol

Ayy kızlar içim patlıyor resmen ufff beni bu havalar mahvetti motivasyon sıfır...

aynen bende öyleyim
şuan cnm acayip bişeyler yemek istiyor
bugun adet olmam lazımdı ama tık yok
şiştim pantolonum patlıcak nerdeyse
hem regl sendromu hem kötü havalar bozdu benide

aynen bende öyleyim
şuan cnm acayip bişeyler yemek istiyor
bugun adet olmam lazımdı ama tık yok
şiştim pantolonum patlıcak nerdeyse
hem regl sendromu hem kötü havalar bozdu benide

havalardan dimi hiç sorma ya bizi bu kötü havalar mahvetti

evet aynen havalar hayat çok halsizim üstüne adet olucam belim ağrıyor..üstüme geliyor bu sıra herşey....

Sürekli bişeler yemek isteğim tavan yaptı canım o ayrı mesele...

geçmiş olsun ama şunu söyleyim kimi ağrılara sıcak kimilerine soğuk iyi geliyor yanlış bşy yapıp ta kendini daha kötü hissetme

mutlucum bence bu umudunu yitirmemen için bir işaret arkadaşım
...

Elif Semiran ve Asuman ablam fotolarınız harika bende biraz incelsemde foto koysam

...
nevincim bence zayıfladıktan sonra koyucaktım ama dedim ikisi arasındaki farkı görelim hep birlikte, hem banada azim oluyor, zayıf resim koyucam diyee

...
yok canım daha ona var sbs yi geçemedik henüz büyük kızım bu sene başladı anadolu lisesine hatta bilirsin sen belki dikmende ayhan sümer anadolu lisesi
küçük de seneye 8 olacak aynı telaş yani
maşallaaahh canım evet biliyorum, çocuklarda napcaklarını şaşırdılar gerçekten sürekli bir sınav telaşı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, bak okul bitti şimdide işe girelim sağlam olsun diye devlet diye kpss ile uğraşıyoruz
hayır olsun inş güzel rüyaymışşş ben de bebekle uğraştım arkadaşımın bebeği olmuş seviyorumm falan neysee sarenin bebeği mi aklımda kaldı ne bilinç altı işteeee
semirancım rüyada bebek görmek yeni oluşacak şeylerin habercisidir arkadaşım
emirin gözü kanlanmış kreşten aradılar
eşim alıp dr.a götürecekti inş. mühim bişey yoktur
ayşecim geşmiş olsun canım umarım önemli bir şey yoktur

kızlar 12.45 te dışarı çıkan ben 15.00 da evdeydim süper bir yürüyüş oldu benim için, bacağımın arkaları ağrıyor resmen, ama yorulmak yok yola devam.
buarada battaniyelik ipimi aldım, geçen sefer pembe tonlarında çift kişilik örmüştüm, şimdi yeşil tonlarında tek kişilik örücem yine çeyizime bundan sonrada bi tane pembe-gri-krem renginde kendime örcem, koyu renkler sevdiceğim için

ders çalışmam lazım kendime gelip, çay içip oturucam inşaallaahh

Su içemiyen arkadaşlara tavsiyem var
bende hiç içemezdim ve kilolar katlandı iyicee(
günde 2.5 lt içiyorum kendime öncelikle güzel bi cam sürahi aldım ve çok hoş bi bardak(evde varsa kadehte olabilir bi uzmandan duymuştum)
zaten sürahi ve bardak bağırıyor gel su iç diye :)))çok güzeller
buda olmadı derseniz yarım litrelik sulardan alıyorum her odaya bi tanesini koyuyorum hangi odaya girersem aklıma geliyor ve içiyorumm:)))

burdada çok fena bozdu havaaa hortum bizi kaparmıki bahar yükce biraz ağırızda:)))
şaka maka 6 kişi ölmüş hortumda allah rahmet eylesin üzüldüm
evet aynen havalar hayat çok halsizim üstüne adet olucam belim ağrıyor..üstüme geliyor bu sıra herşey....

Sürekli bişeler yemek isteğim tavan yaptı canım o ayrı mesele...
aynen karın ağrısı var gerisi yok sinirlerimde hepsi havada bu aralar

geçen ankaraya gelince bende aldım 6 çile yelek örcektim güya öle duruyo seneye kalcak sanırım bitirince foto yollada bakalım cok severim

herkese iyi günler öncelikle bende bu günlük menümü yazarak başlayım;
sabah:
1 kase nesfit
ara:
1 bardak şekersiz nescafe
öğle:
1 tabak makarna
akşam:
1 tabak kabak yemeği ve salata(daha yemedim )
buraya geleli çok uzun bir zaman olmadı ama resmen kendimi sorumlu hissediyorum yeni bşy gördüğümde,duyduğumda hemen paylaşmak istiyorum.henüz çoğunuzu tanımıyorum ama samimiyetinizi çokkk sevdim umarım bu hafta herkes en az 2 kilo versinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…