selam lızlaar iz geldik kızımla
3 nisan 12:10 da spinal sezeryan ile kavuştum kızıma3.250 gr 51 cm doğdu yavrum
101 kilo ile doğuma girdim şuan 92 kiloyum..en yakın zamanda aranızda olucam
Eki Görüntüle 386463
ilk halimiz
Eki Görüntüle 386464
3 günlük halimiz
gel canım gel bekliyoruzz hadii1000 lira çok canım ya 500 lira ideal bizim için valla tutacağımız evin mutfağı geniş olsunda ev eskiymiş yeniymiş çok sorun değil. Burdaki mutfağa annemle ikimiz sığamıyoruzoturduğumuz apartmanda 35 senelik falan sanırım geçen anneme diyorum şu ev yıkılmadan bir çıkıp gidelim de malum buralarda sürekli deprem oluyor
Tamam o zaman canım netleşsin ev tutmaya gelirken yardımını isterimburda hiç arkadaşım yok orda sizler olacaksınız inşalllaaahhh
mutlucum bence bu umudunu yitirmemen için bir işaret arkadaşım
nevincim bence zayıfladıktan sonra koyucaktım ama dedim ikisi arasındaki farkı görelim hep birlikte, hem banada azim oluyor, zayıf resim koyucam diyee
maşallaaahh canımevet biliyorum, çocuklarda napcaklarını şaşırdılar gerçekten sürekli bir sınav telaşı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, bak okul bitti şimdide işe girelim sağlam olsun diye devlet diye kpss ile uğraşıyoruz
semirancım rüyada bebek görmek yeni oluşacak şeylerin habercisidir arkadaşım
ayşecim geşmiş olsun canım umarım önemli bir şey yoktur
Eki Görüntüle 386463
ilk halimiz
Eki Görüntüle 386464
3 günlük halimiz
ben hep 3 mil yaptım öğlen cocuk uyudumu yapıyorum suyuda 1 bucuk lt alıyorum yanıma her milde 500 cc içiyorum 55 dk yeni indirdim hakaten zor geldi zorlanıyosan 2 mil yap zamanla fazlalaştırırsın
düğün nezamankii benim kaynımınki 8 eylül ama ne giycem abiyemi yoksa rahat bi elbisemi karar veremedim 2 cocukla zor olur cok abartılı abiyeler sanırım banada bnerde bakayım sitelere
kapışalımmı kızzzz düğüne kadar:)))))))
soğuk yaptıktan sonra sıcak kompers yapınca kas ağrısına iyi geliyormuş, bugün öğrendim onudageçmiş olsun ama şunu söyleyim kimi ağrılara sıcak kimilerine soğuk iyi geliyor yanlış bşy yapıp ta kendini daha kötü hissetme
ee bende hafta sonu dışarı çıkarsam güzel bi foto çekinip koyayımm heveslendirdin beni...
diğer ördüğüm battaniyenin altına da polar ya da kumaş alıp dikmem lazım onu da tamamlayayım ilk önce onun fotosunu paylaşırım arkadaşım, ama örgü örmek kadar beni rahatlatan ve mutfaktan uzak tutan başka bir şey daha görmedim...
geçen ankaraya gelince bende aldım 6 çile yelek örcektim güya öle duruyo seneye kalcak sanırım bitirince foto yollada bakalım cok severim
amin canıımm, ama mutlu da sende çok güzel rüyalar görmüşsünüz, Rabbim herşeyin hayırlısını ve en güzelini en iyisini versin size de, tüm arkadaşlarıma da...
canım inş hayırlı haberler olsun Allahım çekemeyeceğimiz sıkıntı dert keder vermesin hiç kimseyee inş
hoşgelddiiinnnmerhaba kızlarrrrrrr
hepinizi çok ama çok özledim4-5 gün ankara bize çok iyi geldi :) gezdik tozduk oğluşum çok keyif aldı...
tabi annem illa ye zaten zayıfladın dedi bende yedimsözde daha da dikkat edecektim veeeee bugün regl oldum ben bu cuma ne yüzle bildirim yapacağım bilmiyorum inşallah umduğum gibi olmaz yoksa çok üzülürüm valla...
sizler nasılsınız ,neler yaptınız bakalım?
Eki Görüntüle 386463
ilk halimiz
Eki Görüntüle 386464
3 günlük halimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?