Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm sabah 1 krep beyaz peynirli 4 zeytin yeşil cayy

arada 3-4 kayısı
1 kayısı lokum

öğlen dğnnki fırında ıspanaktan 1 dlm yedim
1 dlm kepek ekmek

arada 5i bi yerde çay
galeta

akşama tavuklu kuru bamya
bulgur pilavı var menüde
salata eşliğinde

Son düzenleme:
Kızlar yemek listelerinizi okudumda
bi kaç gün önce doktorum programına bi dr katılmıştı
çoğunuz ılık su içiyosunuz ılık su ve sıcak su mideyi genişletirmiş(ama vücuttan geç atıldığı için tok tutma özelliği varmış)
soğuk su tam tersine mideyi sıkılaştırıyormuş(aşırı soğuk değil oda sıcaklığının bi kaç derece üzerinde)
soğuk su ise vucuttan daha çabuk atılıyormuş
gerçekten mantığa uygun geliyor:)))
denemekte fayda varr:)

kızlar bu hava iki gündür benide mahvetti sürekli uykum geliyo bi hoş oldum :18: derste çalışamıyorm çok sinir oldum
bende yazayım bugünkü menümü

sabah
2 salatalık,
2 kbrt kutusu b.peynir,
2 dilim çavdar ekmeği,
3 zeytin, yeşil çay
ara
2 kuru incir,
3 kuru kayısı ve 4 tane küçük çileeek
bi küçük su bardağı yoğurt
öğlen
4 5 ymk kaşığı kuru fasülye,
bir porsiyon sebze yemeği ve 1 küçük su bardağı yoğurt,
2 dilim çavdar ekmeği
ara
1 bardak light süt 3 kuru kayısı
akşam
bilemiyorum henüz karar veremedim
1 tabak mercimek çorbası yanında yoğurtlu haşlanmış semizotu yiyebilirim
yada semiz otunu haşlayıp light ton balıkla yiyebilirm gündüz sanırm biraz kaçırdım ona göre zafla yememem gerekio :26:

bugün 1 litre suyu zorla içtim ytana kadar 1.5 anca olur sanırm
28 dk yürüyüşüm var onu da yapamadım offf EEEEY HAVAAAAAA SESİMİ DUUY İÇİMİ KARARTTTIN SPOR DESEN YOK ENERJİ DESEN YOK ALDIN HEPSİNİ YETER AMA AAAAA

Yenacım çok geçmiş olsun bu arada kayınannenin ii olmasına sevindim kızın adına (nede olsa kayınanne işte:))
ne kadar sevilirki:))
allah beterinden korusun..

Yenacım çok geçmiş olsun bu arada kayınannenin ii olmasına sevindim kızın adına (nede olsa kayınanne işte:))
ne kadar sevilirki:))
allah beterinden korusun..

maşallah kız ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN .BAHTI AÇIK OLSUN BU BEBEGE ALDIGIN KİLOLAR FEDA OLSUN BEN İKİZLERDE 25 KİLO ALMIŞTIM 8 AYLIK DOGURDUM BİDE 9 AYI BEKLESEYDİM KESİN 30 OLURDUM

gel canım gel bekliyoruzz hadii

canım inş hayırlı haberler olsun Allahım çekemeyeceğimiz sıkıntı dert keder vermesin hiç kimseyee inş

Son düzenleme:
kızlar ben dun net sorunu yuzunden yazamadım menumu
sabah yogurtlu müsli yedim arada 5 badem ,öglen cacık ve patlıcan yemegi , arda 1 elma , akşam salatalık domates vede patlıcan yemegi yedim
bugun sabah 1 dilim çavdar ekmegi 1 dilim peynir salatalık domates maydonoz ve 1 bardak çay içtim
arada zaman bulamadıgımdan bişey yemedim
öglen patates salatası (yagsız bol limonlu) çay
azönce 1 muz yedim çöpe gitmeden bitsin diye:)
akşamda tostayran dusunuyorum
yuruyus 45 dk bide bugun mekige basladım 20 dene ne cok dimi

yaaa ne zamandır internetten uzağım tam hadi yeniden başliim diyorum olmuyo ben burdan uzaklaştım ve kilo aldım
interneti açtırmam lazım. şimdi kardeşimin bilgisayarından giriyorum. nete dalarım da dersleri işleri güçleri görevlerimi boşlarım diye korkumdan neti açtırmıyodum.. ama tartıyla karşılaşınca
2-3 güne kadar açtırıyorum... şimdi bana kızarmısınız dövermisiniz, elinize terlik alıp kovalarmısınız bilmiyorum ama yer açın aranızda. tontiş tontiş yaza çıtırlaşmalıyız
20 nisanda evlilik yıl dönümümüz en azından şişkinliğimi atmam lazım..

bugün şunları düşündüm.. kilo verirken ne kadar sağlıklı besleniyodum. herşeyide yiyodum her haftada az çok 1 kilo veriyodum.. kıyafetlerim bollaşmıştı. yeniden daraldı..yazlık alışverişimi bu kilolarımla yapmak istemiyorum bu gidişata kesinlikle dur diyorum yine uğriicam inşallah.. sizi seviyorum kimler var bi bakiiim biraz alışma evremi geçiriiim
görüşürüz öpüyorum sizleri..

saol tsk ederım ya cok yavas ındıryo daha yenı bıttı benım 3mili indirdim gercekten bu daha ıyımıs ya dierinde cıdden zorlandım ya hele su ıkı kere bacagı yukarı cekerken oluom resmen ya

merhaba kızlarrrrrrr
hepinizi çok ama çok özledim 4-5 gün ankara bize çok iyi geldi :) gezdik tozduk oğluşum çok keyif aldı...
tabi annem illa ye zaten zayıfladın dedi bende yedim sözde daha da dikkat edecektim veeeee bugün regl oldum ben bu cuma ne yüzle bildirim yapacağım bilmiyorum inşallah umduğum gibi olmaz yoksa çok üzülürüm valla...

sizler nasılsınız ,neler yaptınız bakalım?

geçmiş olsun ama şunu söyleyim kimi ağrılara sıcak kimilerine soğuk iyi geliyor yanlış bşy yapıp ta kendini daha kötü hissetme
soğuk yaptıktan sonra sıcak kompers yapınca kas ağrısına iyi geliyormuş, bugün öğrendim onuda

ee bende hafta sonu dışarı çıkarsam güzel bi foto çekinip koyayımm heveslendirdin beni...

...

geçen ankaraya gelince bende aldım 6 çile yelek örcektim güya öle duruyo seneye kalcak sanırım bitirince foto yollada bakalım cok severim
diğer ördüğüm battaniyenin altına da polar ya da kumaş alıp dikmem lazım onu da tamamlayayım ilk önce onun fotosunu paylaşırım arkadaşım, ama örgü örmek kadar beni rahatlatan ve mutfaktan uzak tutan başka bir şey daha görmedim
...
canım inş hayırlı haberler olsun Allahım çekemeyeceğimiz sıkıntı dert keder vermesin hiç kimseyee inş
amin canıımm, ama mutlu da sende çok güzel rüyalar görmüşsünüz, Rabbim herşeyin hayırlısını ve en güzelini en iyisini versin size de, tüm arkadaşlarıma da

hoşgelddiiinnn
eksiler artılar aynılar burası aynı canım, ankaradan gelmek bence sana iyi gelmiş, olsun anneciğinin yemeklerini özlemişsindir iyi olmuş, sen halledersin yeniden tam gaz devam şeklinde, eksiler koşara sonra peşinden

inanmıyorum @biumut hayırlı olsun canım bebeğin. maşaAllah güleryüzlü bi bebeğimiz olmuş.. yaaa sen ne ara 9 ayı tamamladın:)) maşaAllah.. hadi aldığın kilolarıda ağır ağır sütünü bollaştıra bollaştıra verelim

Dünkü menüm:
Kahvaltıda: 2 dilim labne peyniri sürülmüş ekmek, 3 zeytin, şekersiz çay (arkadaşla buluşacaktık geç kalıyorum diye salatalık ve domatesimi yiyemedim)
Ara: Yine dışarıdaydım eti burçak bisküviden 4 tane yedim.
Öğlen: Fırında pişirilmiş 4 tane peynirli sigara böreği (boyları çok küçük 2tanesi bir normal sigara böreği anca ediyordur),1 domates
Ara: 1 küçük elma
Akşam: 1 küçük tabak yeşil mercimek salatası (gayet doyurucuydu )
Yatmadan önce: 1 bardak süt
Bol su

Bugünkü menüm:
Kahvaltıda: Kaşarlı tost, 1 salatalık, 1 domates, şekersiz çay
Ara: Şekersiz nesscafe
Öğlen: Tonbalıklı salata
Ara: 4 badem 1 ceviz
Akşam: 6 yemek kaşığ lahana yemeği, 1 dilim ekmek
Bol su
2 gündür yeşil çay içmedim hep unutuyorum

Yediklerim
sabah
3dilim çavdar ekmeği
8Zeytin
1fincan kahve.2bardak çay
1Kipritkutusu kadar surme peynir
1Kasık lor psyniri
Ara
200Gr kefir
1Armut
Öglen
4Badem
2Avuç içi kadar somon balığı
Bolcana salata yağsız
Ara
200Gr yoğurt
1Avuç ekmek cipsi
6Badem
Akşam
2Tabak pirasa yemeği azcik esmer bulgurla
100Gr yoğurt

2L su. 2Fincan yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…