inanmıyorum @biumut hayırlı olsun canım bebeğin. maşaAllah güleryüzlü bi bebeğimiz olmuş.. yaaa sen ne ara 9 ayı tamamladın:)) maşaAllah.. hadi aldığın kilolarıda ağır ağır sütünü bollaştıra bollaştıra verelim
merhaba kızlarrrrrrr
hepinizi çok ama çok özledim4-5 gün ankara bize çok iyi geldi :) gezdik tozduk oğluşum çok keyif aldı...
tabi annem illa ye zaten zayıfladın dedi bende yedimsözde daha da dikkat edecektim veeeee bugün regl oldum ben bu cuma ne yüzle bildirim yapacağım bilmiyorum inşallah umduğum gibi olmaz yoksa çok üzülürüm valla...
sizler nasılsınız ,neler yaptınız bakalım?
merhaba kızlarrrrrrr
hepinizi çok ama çok özledim4-5 gün ankara bize çok iyi geldi :) gezdik tozduk oğluşum çok keyif aldı...
tabi annem illa ye zaten zayıfladın dedi bende yedimsözde daha da dikkat edecektim veeeee bugün regl oldum ben bu cuma ne yüzle bildirim yapacağım bilmiyorum inşallah umduğum gibi olmaz yoksa çok üzülürüm valla...
sizler nasılsınız ,neler yaptınız bakalım?
Dünkü menüm:
Kahvaltıda: 2 dilim labne peyniri sürülmüş ekmek, 3 zeytin, şekersiz çay (arkadaşla buluşacaktık geç kalıyorum diye salatalık ve domatesimi yiyemedim)
Ara: Yine dışarıdaydım eti burçak bisküviden 4 tane yedim.
Öğlen: Fırında pişirilmiş 4 tane peynirli sigara böreği (boyları çok küçük 2tanesi bir normal sigara böreği anca ediyordur),1 domates
Ara: 1 küçük elma
Akşam: 1 küçük tabak yeşil mercimek salatası (gayet doyurucuydu)
Yatmadan önce: 1 bardak süt
Bol su
Bugünkü menüm:
Kahvaltıda: Kaşarlı tost, 1 salatalık, 1 domates, şekersiz çay
Ara: Şekersiz nesscafe
Öğlen: Tonbalıklı salata
Ara: 4 badem 1 ceviz
Akşam: 6 yemek kaşığ lahana yemeği, 1 dilim ekmek
Bol su
2 gündür yeşil çay içmedim hep unutuyorum
kolay gelsin şekerimm
Selam kızlarr ,nasılsınız ?? bende yazılı hazırlicam şimcik , buralarda yine in cin top oyniiiyii , neyse azcık kaçiim sonra dönerim yine
Özlemcim hoşgeldin canımm , oohh ne güzel olmuştur okula 4-5 gün ara verip anneyi görmek , bende annemi çook özledim diğer haftasonu gitmeyi düşünüyoruz , bakalım hayırlısı
devam Gamzecim gayet iyi gidiyorsun :128::128::128:
benim yediklerim de şöyle
kalkınca şkersiz türk kahvaesi booool su
kahvaltı
azcık 2 lokma gibi sucuklu yumurta domates salatalık peynir zeytin roka nane
ara
15 badem
öğle
arkadaş geldi kahveye ben yeşil çay içtim
ara
peynir kıvırcık
akşam
tavuklu mantar sote salata 3 kaşık kuru fasulye
yatmadan yine kahve ama2si bir arada
suuuuuu yeşil çay 70 dk yürüyüş
Asuuu ne yaptınız dersane işini.??
Birde neden istiyorsunuz dersaneyi..Seneye SBS yok sanırsam..7 de değilmiydi kızın.?
seneye 8 olacak canım
boyumun ölçüsünü aldım yaa çok pahalı
Sen artık ekmek yemiyormusun.?
Ben artık dersane ismini duymak istemiyorum 3 yıldır gına geldi artık...
Kızımda çok bıktı zorla gidiyor. ağlayarak gidecek nerdeyse..
aynen büyük kızım bu sene de gidiyor
sene başında dedim haftada 1 gün derslere destek olur takıldığında soracak birileri olsun dedim ben artık unutmuşum yardımcı olamıyorum pek
tamam dedi ama 1 gün bile zorla gidiyor gönderdiğime pişman oldum
arada yediğn çikolata kahvesiz olmamış yena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?