Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün ki menüm;
kahvaltı öncesi:
-3 adet kuru kayısı+1 büyük bardak su (dışarı çıkacağım için maydonoz kürü yapmadım etkisi devam ediyor zaten hala )
kahvaltı:
-2 adet uno denge light ekmek + sucuklu yumurta (4 parça ve kendi yağıyla yapıldı) + 40 gr beyaz peynir (yağsız) + bolca yeşillik domates
öğle:
-ızgara tavuk
ara:
-unuttum yemeği, dışarıdaydım onun etkisi de var
akşam:
-tavuk ızgara
ara:
-3 adet kuru kayısı+actavia yoğurt
gece:
-1 kupa nescafe (denge sütle yapılmış)

spor: 3 saat yürüyüş
3.5 lt su
bugün süperdim kendimi tebrik ediyorum
o kotun içine girmem lazım mayıs 10 a kadar

2-3 Gün dikkat edersen artılar gider cnm sen basarirsin. Yakında beni gecersin.

METABOLİZMAYI HIZLANDIRAN ÇAY
*1 Litre su
*1 kabuk tarçın
*6 kakule
*1 kök zencefil
*2 karanfil
*1 çay kaşığı karabiber
*1 tatlı kaşığı bal

Yapılışı:bal ve karabiber dışındaki malzemeleri karıştırın.Suda 3 dakika kaynatın.Ilıklaştıktan sonra içine bal ve karabiberi ekleyin.Günde 2-3 bardak içebilirsiniz
_________________________________________________________________________________________________________________________________
Tokluk Hissi Veren Çay
*Biberiye
*Papatya
*Kekik
*Mate
*Rezene
*Zenzefil
*Kuşburnu(5-6 tane)

Yapılışı:1litre(5 bardak)kaynatılmış suyun içine hepsinden 1 çay kaşığı ekleyin.3 dakika demlendirin,afiyetle için.
____________________________________________________________________________________________
Ödem Söktürücü Çay
*1 tutam mısır püskülü
*1 tutam ısırgan otu
*8-10 kiraz sapı
-8-10 tane taze Maydanoz yaprağı
*3-4 defne yaprağı
*yarım su bardağı kıyılmış beyaz lahana

Yapılışı:1litre su ile(5 bardak)kaynatın ve soğuyunca günde 2-3 kez 1 su bardağı için

Özlemcim hoşgeldin canımm , oohh ne güzel olmuştur okula 4-5 gün ara verip anneyi görmek , bende annemi çook özledim diğer haftasonu gitmeyi düşünüyoruz , bakalım hayırlısı

devam Gamzecim gayet iyi gidiyorsun :128::128::128:

Selam kızlarr ,nasılsınız ?? bende yazılı hazırlicam şimcik , buralarda yine in cin top oyniiiyii , neyse azcık kaçiim sonra dönerim yine

Son düzenleme:

Sağol ablacım Elimden geldiğince işte evde yapılan yemekleri abartadan yemeye çalışarak ilerliyorum bakalım nasıl olcak sonuç :)

İyi akşamlar kızlar bende menümü paylaşayım
Uyanınca
3 günkurusu-0.5 lt su
Sabah
1 salatalık,yarım domates,5 zeytin,1 kk kaşar,3 dilim çok tahıllı ekmek,1 portakallı yeşilçay
Ara
1 muz + 1 çb süt
Öğle
yağsız mücver,3 kaşık yoğurt,yağsız tuzsuz salata
Ara
5-6 tane günkurusu ( tatlı krizi geldi ) ,3 ceviz, 1 yeşilçay
Akşam
1 küçük kase süt çorbası, 1 yumurta , 2 dilim beyaz ekmek ( tahıllı ekmeğim bitmiş farkına varmamışım mecburen beyaz yedim )
Ara
5 fındık,2 ceviz, 1 elma,1 çb. süt ( kendimi çok aç hissediyorum ya sürekli birşeyler yemek istiyorum )

2.5 lt su,20 dk yürüyüş

İyi akşamlar kızlar..nasıl şişim anlatamam iki öğün nohut yeyince sığınamıyorum hiç bir yerlere pofff..:)

Neyse hesap verme zamanı.:)

Sabah:
1,5 dilim ekmek , peynir , zeytin , domates , 2 lokma tereyağ+bal

Öğlen:1 tabak nohut , 6 kaşık pilav , 3 kaşık yoğurt

Ara: 16 gr. çikolata

Akşam: 1 tabak nohut , salata

Ara: 1 bardak kefir.

1 saat yürüdüm bu hafta ilk yürüyüşüm ama pek verimli değildi yürüyüşüm..Şiş olduğum için paytak paytak adımlarla tık nefes bir şekilde tamamladım.:)

2 yeşilçay bol bol siyah çay,1 maden suyu

Son düzenleme:
Asuuu ne yaptınız dersane işini.??
Birde neden istiyorsunuz dersaneyi..Seneye SBS yok sanırsam..7 de değilmiydi kızın.?

benim yediklerim de şöyle
kalkınca şkersiz türk kahvaesi booool su
kahvaltı
azcık 2 lokma gibi sucuklu yumurta domates salatalık peynir zeytin roka nane
ara
15 badem
öğle
arkadaş geldi kahveye ben yeşil çay içtim
ara
peynir kıvırcık
akşam
tavuklu mantar sote salata 3 kaşık kuru fasulye
yatmadan yine kahve ama2si bir arada
suuuuuu yeşil çay 70 dk yürüyüş

Sen artık ekmek yemiyormusun.?

seneye 8 olacak canım
boyumun ölçüsünü aldım yaa çok pahalı

Ben artık dersane ismini duymak istemiyorum 3 yıldır gına geldi artık...
Kızımda çok bıktı zorla gidiyor. ağlayarak gidecek nerdeyse..

Sen artık ekmek yemiyormusun.?

3 günlük protein diyeti yapıyorum ekmek yok yoğurt süt yok
bakliyatta yok da ben kaçak yedim kuruyu
2 gün dayandım ama ben yapamıyorum bu listeleri bugün öğlen yemeğim de kaçtı yarına bozasım var ama bakalım sabır diyorum
bu diyet işleri bana göre değil en iyisi kafama göre takılmak zaten bi sabah yiyodum ekmek ondan da oldum
3gün dayanırsam perşembe cozutmam inşallah

Ben artık dersane ismini duymak istemiyorum 3 yıldır gına geldi artık...
Kızımda çok bıktı zorla gidiyor. ağlayarak gidecek nerdeyse..

aynen büyük kızım bu sene de gidiyor
sene başında dedim haftada 1 gün derslere destek olur takıldığında soracak birileri olsun dedim ben artık unutmuşum yardımcı olamıyorum pek
tamam dedi ama 1 gün bile zorla gidiyor gönderdiğime pişman oldum
arada yediğn çikolata kahvesiz olmamış yena

ben kurtulamayacağım dersanelerden ta ki üniversiteye yerleşen kadar gerçi sonra da kpss var
sneye küçük kız sbs için gidecek büyük gitmeyecek seneye ama daha sonra üniversite telaşı var o biter küçük başlar eşime de yazık valla çok çalışması lazım çok

Doğru söylüyorsun kahveyle süper oluyor ama çok çay içtim bugün..O yüzden kahve yapasım yoktu...
Çikolatada nasıl güzeldi çocuklarla paylaştık. yoksa 80 gramını çok rahatlıkla yerdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…