Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah yardımcımız olsun tek maaşla zor hayat..

Doğru söylüyorsun kahveyle süper oluyor ama çok çay içtim bugün..O yüzden kahve yapasım yoktu...
Çikolatada nasıl güzeldi çocuklarla paylaştık. yoksa 80 gramını çok rahatlıkla yerdim..

ben de akşamki kahveme arkadaş etsem ama yooook olmaz demi

herkese hayırlı akşamlar diliyorum soğuk bir samsun akşamından ne güzel havalar ısınmıştı bugün çok soğuktu gerçi hafta sonu tekrar ısıncakmış ama yinede insan o güzel havalardan sonra böyle puslu bi havayı hiç çekemiyo yürüyüşte yapamıyorum karar vermiştim her akşam yürüyüş yapmaya bugünde diyetimi sorunsuz bi şekilde atlattım bu cumartesi 3 hafta olcak diyetisyene başlayalalı diyetisyenden öncesiyle toplam 1.5 ay alıştım artık az yemeye hiç bisey değilde canım o kadar tatlı şeyler çekiyoki keşke artık onlarıda istemese canım ama hiç bi zaman öyle bisey olmaz herhalde bugünki menüme gelicek olursak
sabah 1 hurma 1 kayısı 1 bardak ılık su
1 dilim peynir 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 domates
öglen 1 kase ezogelin çorbası restorantta içildi
az yoğurt restoranttan yine 2 etimek
ara 3 hurma
akşam 6 yk kıymalı ıspanak yemeği anacım yaptı bana elleri dert görmesin
4 yk yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
kepek ekmeğim bitince tam bugday ekmeğine başlıcam diyetisyene sordum bizim en sevdiğimiz ekmek tam bugday ekmeğidir dedi besleyici ve doyurucu özelliği en yüksek olan ekmekmiş keşke baştan söyleyeydi onu kullanırdım o daha doyurucu geliyo banada sadece paketlerde gördüm halde:)

Selam kızlarrrr :122: :122:

Dün eşim laptobu getirmediği için giremedim, KVde geçen gün laptobunu geri istemişti ama ben bugün yine eşime KVninkini getirttim nasılsa 3 günlüğüne kızına gitti bari cumaya kadar bende kalsın didim

Geçmişi şöyle bir göz ucuyla okudum ama hepsini çok uzun sürer diye yarına bıraktım

Sizler nasılsınız herkes iyidir umarım.

Bu arada biumut tekrar gözünüz aydın bebişin resimlerini dört gözle bekliyoruz

hepinize tek tek çok teşekkür ederim kızlar.rabbim özlemini çeken herkese nasip etsin tez zamanda anne olmayı..tarifsiz bi duygu gerçekten..
Kısa bi toparlanma sürecinden sonra inşallah listelere dönüş yapıcam.ben kızım ve bebek arabamızla yollarda muhteşem bi üçlü olucaz:))

İyi akşamlar arkadaşlar;

Bir kaç gündür giremiyorum maalesef.Kusuruma bakmayın lütfen;insanın evi gibi olmuyor...Herkese ve her ortama uymak gerekiyor ve pek tek başına kalamıyorum ve çok üzgünüm

sizleri ihmal ediyorum....

Bugünkü menümü yazayım da beni afedin....

SABAH. 2 dilim tam buğday ekmeği,beyaz peynir,domates,biber,çay

ÖĞLEN: Menemen ve 1 su bardağı ayran.

ARA:İnce bir dilim kek.

AKŞAM: Haşlanmış tavuk ve bol salata..

ARA.meyvalı yoğurt....

Selamm fıstıklarr , yazılımı hazırladım , azcık tembellik yaptım , yayılıp yattım buralarda , şimdide geri geldimm , bugün kimsenin keyfi yok sanırsam , yoksa normal şartlarda geçmişi oku oku biteremem gerekliydi

herkese iyi geceler kızlaarr , ben kaçtımm
erken yatan erken kalkar dimi sıkıyosa kalkmiim okula yerime gidecek kimse yokkiii
öptümm herkesii

emirin gözü kanlanmış kreşten aradılar
eşim alıp dr.a götürecekti inş. mühim bişey yoktur

ayşecim kaçırmışım geçmiş olsun inş hemen iyileşirr inşşşş

kızlar ben de geldim menümü yazayım sonra duşa gireeceğim inş gelince yine yazarım kısmetse
sabah: 1 bardak su
2 dilim tahıllı ekmek
2 dilim peynir
1 tatlı kaşık bal
marul maydanoz biber
çay
öğlen: nerdeyse 1.5 çorba kaşığı pilav
4 kaşık tavuk haşlama (beslenmeye yazıyorum tavukları didiyolar)
3 kaşık yoğurt
ara : 1 elma
akşam: 1.5 kase tarhana bizim yörenin süzme yoğurtla yarma ile yapılıyor güneşte kurutuluyor
2 dilim ekmek yeşil biber domates
gece: 8 tane çilek
2.5 litre su yürüyüş yarım saat ama hala açım kurt gibi annem yarın adıyamana geziye gidiyor ona poğaça yaptım yememek için kendimle savaş verdim kazandım

Bende aklımdayken yediklerimi yazayım bari

Sabah : 2 dilim kepek ekmeği, 1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 bardak taze sıkılmış greyfurt suyu

ara: 1 fincan türk kahvesi ( şekersiz )

Öğlen: büyük bir kase patates salatası, 1 ufak dampfnudel ( kız kardeşim yapmış tencerede buharda pişen yağsız sade poğça gibi birşey )

ara: 1 şekersiz nescafe, 2 biskolata :26:

Akşam: 1 koca tabak yoğurtlu semizotu salatası, 4 - 5 kaşık makarna

bugün çok fazla su tüketemedim ama yinede 2 litreye yakındır
Yarın inşallah daha güzel geçer zaten bahar temizliği yapacağım hareket bol olucak

offff yaaaaa acayip vücudumda ödem var balon gibi şiştimmmmm

77 oldum yahuuuuuuu

nasıl atıcam ben bu ödemi ve neden ödem olurr?

Ayşeciğim çok geçmiş olsun umarım önbemli bir şey değildir emirin gözündeki kızarıklık

offff yaaaaa acayip vücudumda ödem var balon gibi şiştimmmmm

77 oldum yahuuuuuuu

nasıl atıcam ben bu ödemi ve neden ödem olurr?

Aynı dert bende de var canım bir gün yeterince su içmediğim an bazen dediğin gibi 2 hatta 3 kilo bile fark ediyor bende ki normalde olmaması lazım çünkü hiç tuz kullanmıyorum ama nedense yinede ramazan davuluna dönüyorum
Pazar akşamı sinirden ağlayacaktım tartıda 111i görünce ama ertesi gün gündüz yine şükür eski kilomu gördüm
korkumdan her gün tartılır oldum yine :26: acaba kalıcı bir cözümü yokmudur bu ödemin :44:

bilmiyorum tatlım yaaaa

bende pazar günü temizlik falan yaptım hafta sonu abattım yemek işinide ama

pazartesi sabah kalktığım zaman şoktaydım

77.8

işe gidicem yüzüm gözüm şiş

ayakkabı ayağıma olmuyor

nasıl moralim bozulduuuuu

bende şimdi araştırıyorum

mutlaka altta yatan bir sebep var en iyisi gidip muayene olmak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…