Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende kaç haftadır şu tahlillerime tekrar baktıracağım hesapta ama sallayıp duruyorum :26: daha doğrusu hep araya birşey giriyor ama önümüzdeki hafta kesin gidiceğim o zaman şu ödemide söyleyim bende hayır kilo gidince acaba ödemmidir diye sevinemiyoruz bile :44:

Neyse kuzu uyudu bende yatayım yarın çok iş var evi kaldıracağım Allahın izniyle

herkese hayırlı geceler
Yarın akşam üzere görüşürüz inşallah

iyi akşamlar daha doğrusu geceler geçmişe şöyle bir göz attım lunaazul çok geçmiş olsn önemli bişey değildir umarım
2. günümü de kazasız belasız atlatmış olmanın verdiği mutlulukla yatacağım şimdi
akşam marketten kerevizle enginar aldım yarın onları yapıcam sevmeyenlere duyurulur annemin tarifi portakallı ve tabiki zeytinyağlı yapıyor harika oluyo o zamn, eskiden bende enginarı hiç sevezdim ama artık bayıla bayıla yiyorum
hepinize iyi geceler

Son düzenleme:
git canım baktır sonuçlarına

iyi geceler....
sağol canım

bu arada tekrar hoş geldin

bende uzun bir süre ara verdim

ama burada olmak gerçekten motive edici oluyor

gerçi ben daha tam olarak motive olamadım ya neyse.....

sanada iyi geceler

günaydın kızlar 2 gecedir ikizlerim hasta ,ateşler içindeydi bende sürekli uyanıktım onlara baktım çok kötü bademcikleri şişmiş .okadar kötüki herbirine 10 igne başka ilaçlar verdi dr ları .şimdi biraz iyiler ama ben sarhoş gibiyim uykum geliyor erkenden kalkıp kahvaltı verdim ilaçlarını verdim çok kötü terlemişlerdi degiştirdim şimdi tv seyrediyorlar igne saatlerini bekliyorum igneden gelince küt yataga girip uyumayı düşünüyorum

ben çok merak edip almıştım zeytinyaglı yapmıştım ama çöpe gitti tarifini verirsen denemek isterim ben kokusunu hiç sevmedim pazarda burnumu kapatıp geçerim

canım geçmiş olsun dikkat et böbreklerine baktır .

fadimeciğim geçmiş olsun yavrularına..

ben çok merak edip almıştım zeytinyaglı yapmıştım ama çöpe gitti tarifini verirsen denemek isterim ben kokusunu hiç sevmedim pazarda burnumu kapatıp geçerim

Bende kerevizin kokusuna bayılırım.:)
dolapta var. bugün veya yarın yapacağım..

Günaydın millet..

Pek miskinim bu sabah gözümü açamıyorum,kolumu kaldıramıyorum..
nooldu bilmiyorum bana. Çok acıktım.keşke önce oğlumu doyurup sonrada kahvaltı hazırlayıp beni doyuran olsa..

---

Ayeciğim geçmiş olsun..

----

Umuttt'un hangi yanı diyetisyene git diyorduki. acaba yanını dinleyip gittimi.:26:
MEraklar içindeyim. ama içimden bir ses vazgeçmiştir diyor.:)

Son düzenleme:
herkese günaydın
fadime ikizlere geçmiş olsun
ayşe emirin gözü nasıl oldu
ben de yatayım diyordum ama direndim yatmayacağım şimdi sade türk kahvemi içtim yumurtamın haşlanmasını bekliyorum kahvaltımı yapayım da çıkacağım hem yürüyüş yaparım hem de ayakkabı bakmam lazım

bi sebebbi varmı sabah aç karnına kahve içmenin asu

yena ben enginarı hiç bilmem eminim güzeldir kaç kere yapayım diye heveslendim hallademem diye vaz geçtimm

dolapta kereviz var onunda salatasını biliyorum
yoğurt ceviz sarımsaklı başka nası yapabilirimmmm

kahvaltı 1 dlm ekmek yarım yumu rtaa yeşil çay içiyorummmm

günaydın canım çok teşekürler bende direniyorum uyumamak için .fazla direnicek gücüm kalmadı .bünye alışık akşam 11 de yatıp sabah 6 da kalkmaya

aslında türk kahvesiyle aram yoktu ama bu ara çok seviyorum hem de şekersiz
3 günlük liste yapıyorum ya canım onda var sabah kahve hem uykumu açıyor hem de kalorisiz işte içiyorum hemi de büyük fincanla :)
kerevizin ben de yoğurtlu salatasını pek bi severim yarın yapsam
enginar hiç yapmadım ama onu da yerim yani taştan yumuşak her şeyi yiyebiliyorum

bende valla ne olsa yerimmmmmmm

sagol yenacım keşke bende alışsam dolapta pırasam var .onu yapıcam bugün .akşamada pazı böregi yapıcam yulaf unundan
biri börekmiiii dediiiiiiiiiii

fadimecim geçmiş olsun çoook

canım yaaa çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir

Günaydın millet..:3

Umuttt'un hangi yanı diyetisyene git diyorduki. acaba yanını dinleyip gittimi.:26:
MEraklar içindeyim. ama içimden bir ses vazgeçmiştir diyor.:)

Valla hangi tarafi ne istiyordu ben onu da karistirdim, niyetini anlayamadim :)

Bu tarifler sana vemutluma gelsin o zaman..

1 zeytinyagli kereviz : kerevizi soy iki parmak kalinliginda yuvarlak dilimler halinde tencere dibine diz. İstersen gobegine bezeyle ve kup havuc koy. İki portakal sık ve zeytinyagi ile kisik ateste pisir soguk ye.

2. Zeytinyagli turlu. Patates, havuc ve kerevizleri turluluk , esit boylarda dogra, sogan kavur ve icine malzemeleri atip az onlari da kavur. Uzerine, 1 corba kasigi seker, az tuz ve limon sık. Suyunu ekle ve zeytinyagli pisir. Soguk yenir.

3. Kış turlusu. Yukardaki gibi ama limonsuz pisir. Atesten almadan evel cirpilmis yumurta limon ve az unla terbiye yi suyuna katip karistir. Sicak yenir.

4. Kiymali kereviz. Kerevizi patates yemegi gibi dogra, soganini ve kiymani kavur. Sacla katilmaz. İcine kerevizleri at ve az kavur suyunu ekle pisir. Atesten almadan evel. Kerevizin yesil yapraklarini icine at. Ve hemen altini kapat. Yapraklar pismesin. Sicak yenir.

5 zeytinyagli enginar enginarlai canak gibi tencere dibine diz. 2 limon sık, bol zeytinyagi ve 2 kasik seker az tuz ve ortecek kadar su ile duduklude 20 dakika(duduk indikten sonra) pisir. Ben tum tarifleri duduklude yaparim bu arada . Soguk yenir.

Ama enginar konusunda izmirlilerin eline su dokulmez.... Yena neler biliyordur, enginar kalbi falan filan.. Benden bu kadar

teşekkür edrimmm z. yağlıı yapayım bugünnnn

günaydın herkeseeee boool bolll sevgiyleeee
hava yine kapalı hatta yağmur yağmak üzere ama bu motivemizi bozmuyor kızlarrr
yoğun bir gün beni bekliyor, kursum başlıyor bugün
ama önce diyetisyene gideceğim ve dönerkende yani kursa giderken öğlen yürüyüşümü yapmış olacağım en az 40 dakika
daha sonra kurs merdivenleri önümde set oluşturacak onlarıda yürüyerek geçeceğim
öğlen yemeğimi de yiyerek çıkacağım ki, kaçamak yapmak gibi bir problem ile karşı karşıya kalmayayım
pofff yeniden öğrencilik hiç çekilir dert değil gerçektenn
herkesee çooook güzel bir gün diliyorum, hava bozuk evden çıkamıyorum yürüyüş yapamıyorum diye bir şey duymayalım kızlarr, leslie ablamız ne güne duruyor bu havalar için bize yardımcı oluyorrr
motivasyon bozmak yok, bol enerji bol hareket, hadi görüyüm kızlar sizii
akşama görüşürüzz

Günaydın Kızlar

Kahvaltımı yaptım yürüyüşe gidicem de hava bir açık bir kapalı noluyor anlamadım dışarda bayağı işim var bugün rahat rahat yürüyebilirim umarım en az 45 dakika

Beyzacığım,biz hiiç enginarları çanak şeklinde tüketmeyiz.:) bir bütün halde pişirip yapraklarınıda kemiririz.:)) Dişlerimizle sıyırırız etli kısımlarını..
Nasıl lezzetli oluyor anlatamam..
iç baklayla yapılan enginar çok sevilir birde dolması..
MAyıs ayı enginar mevsimi o zaman almak lazım..

PAtlak dolma denilenin tarifini vereyim..Enginarlar dörde bölünür ortasında bulunan tüylü kısım bıçakla kazınır..
Bir soğan zeytinyağında kavrulur limonlu suda beklettiğimiz enginarları ve üzerine sıcak eklenip enginarla yumuşayıncaya kadar pişirilir..
sonrada sıcak suda beklettiğimiz pirinç eklenir..Piştikten sonra doğranmış dereotu eklenip karıştırlır demlenmeye bırakılır..buda nefis bişey oluyor..

tavuklu kereviz de güzel olur..Kıyma yerine küp doğranmış tavuk göğsü,soğan yerine bir iki pırasa ve salça eklenir..
Tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…