canımmgit canım baktır sonuçlarına
iyi geceler....
sağol canım
bu arada tekrar hoş geldin
bende uzun bir süre ara verdim
ama burada olmak gerçekten motive edici oluyor
gerçi ben daha tam olarak motive olamadım ya neyse.....
sanada iyi geceler
ben çok merak edip almıştım zeytinyaglı yapmıştım ama çöpe gitti tarifini verirsen denemek isterim ben kokusunu hiç sevmedim pazarda burnumu kapatıp geçerim
Okuldan aradilar kiz revirde atesli yatiyor diye apar topar okula ordan hastaneye.. Yine beta olmus.. Torbayla ilac alip geldim..haftaya sinavlari var, sonra da Ankara'ya turnuvaya gidecek. Toparlar umarim. Dr. 10 gunde anca gecer dio...
Kizlar diyetisyenden ciktim simdi 200 gr almisim 100 gr yag allakim bu nedirpoffffff....
günaydınlar herkeseeee bugün biraz geç kalktımkahvaltımı yaptım ve taktik değiştirmeye karar verdim sporumu sabahtan yapıyodum daha enerjik olduyorum çünkü sabahları günün ilerleyen saatlerinde bi rehavet çöküyo fakat iki gündür havanında etkisiyle ve spordan da mı oldu bilemiyorum hiç ders çalışamadım bu tabi beni çok sinir etti çünkü çooooook çalışmam gerekiyo, malum kpss :18: o yüzden artık sporumu akşam üstü saatlerine sarkıtmayı deniyeceğim birde... deneye deneye doğruyu bulucaz artık
canımmhoşbuldum inş bidaha gitmemek üzere bugün 3. günüm ilk iki gün kazasız belasızdı bakalım bugn nasıl olucak :26:
hangisini almıştın kereviz mi enginar mı? kerevizi bazen sadece haşlıyorum çok mükemmel bi tadı yokama patatese benziyo biraz... ikiside portakallı yapılabiliyor. enginarın tarifini veririm tabi, ezbere ben bilmiyorum annem yapmıştı hiç denemedim ben hatta internetten baktım tarifine ama orda içine bezelye falan koyuyolar ben bezelyenin onun tadını bozucanı düşünüyorum bugün ben yapıcam enginarı öğreniyim akşam yazarım hatta bu arada enginarla kerevizi karıştırsam nasıl olur tadı acaba kötümü olur ki :26:
günaydınlar herkeseeee bugün biraz geç kalktımkahvaltımı yaptım ve taktik değiştirmeye karar verdim sporumu sabahtan yapıyodum daha enerjik olduyorum çünkü sabahları günün ilerleyen saatlerinde bi rehavet çöküyo fakat iki gündür havanında etkisiyle ve spordan da mı oldu bilemiyorum hiç ders çalışamadım bu tabi beni çok sinir etti çünkü çooooook çalışmam gerekiyo, malum kpss :18: o yüzden artık sporumu akşam üstü saatlerine sarkıtmayı deniyeceğim birde... deneye deneye doğruyu bulucaz artık
canımmhoşbuldum inş bidaha gitmemek üzere bugün 3. günüm ilk iki gün kazasız belasızdı bakalım bugn nasıl olucak :26:
hangisini almıştın kereviz mi enginar mı? kerevizi bazen sadece haşlıyorum çok mükemmel bi tadı yokama patatese benziyo biraz... ikiside portakallı yapılabiliyor. enginarın tarifini veririm tabi, ezbere ben bilmiyorum annem yapmıştı hiç denemedim ben hatta internetten baktım tarifine ama orda içine bezelye falan koyuyolar ben bezelyenin onun tadını bozucanı düşünüyorum bugün ben yapıcam enginarı öğreniyim akşam yazarım hatta bu arada enginarla kerevizi karıştırsam nasıl olur tadı acaba kötümü olur ki :26:
çok geçmiş olsun beta virüsü eşimde kapmıştı ne zordur o ama iğne varsa çabuk iyileşir...Okuldan aradilar kiz revirde atesli yatiyor diye apar topar okula ordan hastaneye.. Yine beta olmus.. Torbayla ilac alip geldim..haftaya sinavlari var, sonra da Ankara'ya turnuvaya gidecek. Toparlar umarim. Dr. 10 gunde anca gecer dio...
sıkma kendini listeye harfiyen uymuşmuydun eğer öyleyse suç sende değil diyetisyende canım..Kizlar diyetisyenden ciktim simdi 200 gr almisim 100 gr yag allakim bu nedirpoffffff....
Selam hanımlar...
Tam geçmişi okudum bitirdim site bakıma girdi.Özledim hepinizi.Benim işler çok yoğun.Pc başına oturmaya pek fırsatım olmuyor.Olsada sadece yazdıklarınızı okuyabiliyorum...
Bu hafta başından beri yürüyüş yapamıyoruz.Soğuk ve yağmurlu.Hasta olmayalım dedik ablamla.Bi açsada telafi etsek.Yürüyüş olmayınca da tam bi motivasyon sağlayamıyorum.Yürüdüğüm zaman daha dikkat ediyorum yediklerime.Akşamları ufak tefek kaçamaklar yapmaya başladım.Kabak çekirdeği dondurma falan.Yerimde sayıyorum kilo milo veremedim hala.
Neyse bugün daha dikkatli olcam artık.Yağış olmazsa yürürüm de...
Bugünkü menüm
Sabah: Domates,salatalık,beyaz peynir,5 zeytin,2 dilim kepek ekmeği
Ara:2 ceviz
Öğlen:Izgara köfte 4 tane.(Yarım ekmek arasında ama ekmeğini yemicem)
Akşamatates yemeği 1 tabak,3-5 kaşık makarna,(2 dilim kepek ekmeği belki),Yoğurt...
Akşam ara öğünü yapmıcam.Biraz eksilere inmek istiyorum artık.Aç yatmam lazım sanırım...
Sizlerde iyisinizdir umarım...
Okuldan aradilar kiz revirde atesli yatiyor diye apar topar okula ordan hastaneye.. Yine beta olmus.. Torbayla ilac alip geldim..haftaya sinavlari var, sonra da Ankara'ya turnuvaya gidecek. Toparlar umarim. Dr. 10 gunde anca gecer dio...
Gecmis olsun benimki de 2 de muayne olacak
Ben bu sabah wc ye cıkmısken tartılayım bari dedım. Malum her zaman cıkamıyorum:)) 78.8 cıktım. Dıyetısyen 7 gun önce 79.2 tartmıstı. Gerçi her zaman evdeki tartıdan bi 500gr daha az cıkıyorum dıyetısyende ama yıne de bır haftada 500gr kötü. Bu hafta spora yüklenmem lazım.
ahhhh cecom sen varya sen...ben senden hızlı cıktım.Bende kaç haftadır şu tahlillerime tekrar baktıracağım hesapta ama sallayıp duruyorum :26: daha doğrusu hep araya birşey giriyor ama önümüzdeki hafta kesin gidiceğim o zaman şu ödemide söyleyim bendehayır kilo gidince acaba ödemmidir diye sevinemiyoruz bile :44:
Neyse kuzu uyudu bende yatayım yarın çok iş var evi kaldıracağım Allahın izniyle
herkese hayırlı geceler
Yarın akşam üzere görüşürüz inşallah
günaydın herkeseeee boool bolll sevgiyleeee
hava yine kapalı hatta yağmur yağmak üzere ama bu motivemizi bozmuyor kızlarrr
yoğun bir gün beni bekliyor, kursum başlıyor bugün
ama önce diyetisyene gideceğim ve dönerkende yani kursa giderken öğlen yürüyüşümü yapmış olacağım en az 40 dakika
daha sonra kurs merdivenleri önümde set oluşturacak onlarıda yürüyerek geçeceğim
öğlen yemeğimi de yiyerek çıkacağım ki, kaçamak yapmak gibi bir problem ile karşı karşıya kalmayayım
pofff yeniden öğrencilik hiç çekilir dert değil gerçektenn
herkesee çooook güzel bir gün diliyorum, hava bozuk evden çıkamıyorum yürüyüş yapamıyorum diye bir şey duymayalım kızlarr, leslie ablamız ne güne duruyor bu havalar için bize yardımcı oluyorrr
motivasyon bozmak yok, bol enerji bol hareket, hadi görüyüm kızlar sizii
akşama görüşürüzz
kızlar sabahtan beri fırsatım olmadı girmeye
geçmişi çok ayrıntılı okuyamadım
semiran şişmandaşlar partisi yapalım :)
beyza ve mutlu geçmiş olsun başka hastalarımız varsa onlarada çok geçmiş olsun
bende sabah getirdim emiri dr.a gözündeki kızarıklık baya yoğundu korktum açıkçası ama dr. bişey çarpmış temas sonucu olmuş bir haftaya geçer dedi
bi de emire bi çok kişi kayma var gözünde dedi onu da baktırdık yokmuş çok şükür
boğazıda çok kötü hafif ateşi vardır gelmişken onuda gösterdik boğazı çok kötü dedi dr. antibiyotik verdi malesef
daha 1 ay olmadı antibiyotik biteli
ee öyle diyet işine gelince sabah 105 gördüm cuma 101 idi ben anlamıyorum bu işten bişey
kızlar sabahtan beri fırsatım olmadı girmeye
geçmişi çok ayrıntılı okuyamadım
semiran şişmandaşlar partisi yapalım :)
beyza ve mutlu geçmiş olsun başka hastalarımız varsa onlarada çok geçmiş olsun
bende sabah getirdim emiri dr.a gözündeki kızarıklık baya yoğundu korktum açıkçası ama dr. bişey çarpmış temas sonucu olmuş bir haftaya geçer dedi
bi de emire bi çok kişi kayma var gözünde dedi onu da baktırdık yokmuş çok şükür
boğazıda çok kötü hafif ateşi vardır gelmişken onuda gösterdik boğazı çok kötü dedi dr. antibiyotik verdi malesef
daha 1 ay olmadı antibiyotik biteli
ee öyle diyet işine gelince sabah 105 gördüm cuma 101 idi ben anlamıyorum bu işten bişey
geçmiş olsun cnm benim Allah acil şifa versin inş...Okuldan aradilar kiz revirde atesli yatiyor diye apar topar okula ordan hastaneye.. Yine beta olmus.. Torbayla ilac alip geldim..haftaya sinavlari var, sonra da Ankara'ya turnuvaya gidecek. Toparlar umarim. Dr. 10 gunde anca gecer dio...
Kizlar diyetisyenden ciktim simdi 200 gr almisim 100 gr yag allakim bu nedirpoffffff....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?