Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn..
yine kasvetli hava yine kocaman şişmiş bir göbüş var..

dünkü menüm
çavdar ekmekli beyaz peynir ve domatesli sandviç
şekersiz çay

ara
200 ml süt
1 küçük muz

öğle
3 kaşık tavuk döner
3 dilim patates
koca bir bardak cacık

ara
1 elma
10 badem

akşam
yarım kase çorba
pazı kavurması bir tabak
minik bir parça tavuk göğüs
1 dilim kepek ekmek

ara
1 minik elma

3 lt su
1 fincan yeşil çay

yalşaık 10 gündür spora gidememiştim akşam gittim 70 dk zorlaa gittim ama çok iyi geldi...

Elifcimdershane maratonun başlıyor demek hadi hayırlısı...

Yena ve Leah ne güzel tarifler böyle valla canım çekti

merhabalar nasılsınız hanımlar ben iyiyim 9 gibi annemi yolcu ettim adıyamana gittiler arkadaşlarıyla turla bugün yok yarında yok ertsi gün sabah gelecekler inş yalnızım yani 3 gün napsam ki acaba parti mi düzenlesem kop kop

günaydınlar herkeseeee bugün biraz geç kalktım kahvaltımı yaptım ve taktik değiştirmeye karar verdim sporumu sabahtan yapıyodum daha enerjik olduyorum çünkü sabahları günün ilerleyen saatlerinde bi rehavet çöküyo fakat iki gündür havanında etkisiyle ve spordan da mı oldu bilemiyorum hiç ders çalışamadım bu tabi beni çok sinir etti çünkü çooooook çalışmam gerekiyo, malum kpss :18: o yüzden artık sporumu akşam üstü saatlerine sarkıtmayı deniyeceğim birde... deneye deneye doğruyu bulucaz artık
canımm hoşbuldum inş bidaha gitmemek üzere bugün 3. günüm ilk iki gün kazasız belasızdı bakalım bugn nasıl olucak :26:

ben çok merak edip almıştım zeytinyaglı yapmıştım ama çöpe gitti tarifini verirsen denemek isterim ben kokusunu hiç sevmedim pazarda burnumu kapatıp geçerim

hangisini almıştın kereviz mi enginar mı? kerevizi bazen sadece haşlıyorum çok mükemmel bi tadı yok ama patatese benziyo biraz... ikiside portakallı yapılabiliyor. enginarın tarifini veririm tabi, ezbere ben bilmiyorum annem yapmıştı hiç denemedim ben hatta internetten baktım tarifine ama orda içine bezelye falan koyuyolar ben bezelyenin onun tadını bozucanı düşünüyorum bugün ben yapıcam enginarı öğreniyim akşam yazarım hatta bu arada enginarla kerevizi karıştırsam nasıl olur tadı acaba kötümü olur ki :26:

Son düzenleme:
Okuldan aradilar kiz revirde atesli yatiyor diye apar topar okula ordan hastaneye.. Yine beta olmus.. Torbayla ilac alip geldim..haftaya sinavlari var, sonra da Ankara'ya turnuvaya gidecek. Toparlar umarim. Dr. 10 gunde anca gecer dio...

Okuldan aradilar kiz revirde atesli yatiyor diye apar topar okula ordan hastaneye.. Yine beta olmus.. Torbayla ilac alip geldim..haftaya sinavlari var, sonra da Ankara'ya turnuvaya gidecek. Toparlar umarim. Dr. 10 gunde anca gecer dio...

Gecmis olsun benimki de 2 de muayne olacak

Selam hanımlar...
Tam geçmişi okudum bitirdim site bakıma girdi.Özledim hepinizi.Benim işler çok yoğun.Pc başına oturmaya pek fırsatım olmuyor.Olsada sadece yazdıklarınızı okuyabiliyorum...
Bu hafta başından beri yürüyüş yapamıyoruz.Soğuk ve yağmurlu.Hasta olmayalım dedik ablamla.Bi açsada telafi etsek.Yürüyüş olmayınca da tam bi motivasyon sağlayamıyorum.Yürüdüğüm zaman daha dikkat ediyorum yediklerime.Akşamları ufak tefek kaçamaklar yapmaya başladım.Kabak çekirdeği dondurma falan.Yerimde sayıyorum kilo milo veremedim hala.

Neyse bugün daha dikkatli olcam artık.Yağış olmazsa yürürüm de...

Bugünkü menüm
Sabah: Domates,salatalık,beyaz peynir,5 zeytin,2 dilim kepek ekmeği
Ara:2 ceviz
Öğlen:Izgara köfte 4 tane.(Yarım ekmek arasında ama ekmeğini yemicem)
Akşamatates yemeği 1 tabak,3-5 kaşık makarna,(2 dilim kepek ekmeği belki),Yoğurt...
Akşam ara öğünü yapmıcam.Biraz eksilere inmek istiyorum artık.Aç yatmam lazım sanırım...

Sizlerde iyisinizdir umarım...

Kizlar diyetisyenden ciktim simdi 200 gr almisim 100 gr yag allakim bu nedirpoffffff....

Günaydınlar herkeseee

Canım sen hr hafta mı gidiyorsun 2 haftada bir mi? yağdan kilo almışım demişsin de. Vucutta şişlik oludugunda ya da adet dönemi oldugugunda dogru cıkmıyor sonuçlar. Yağ'ın artmamıştır merak etme

Yena çok geçmiş olsun umarım iyileşir kızın bir an önce

Sen de mi kpssye çalışanlardansın canım. Bölümün ne? Ben de 2 aydır calısıyorum bakalım napıcam sınavda. Bu haziran atamalarında son kez tercıh hakkım var 2010 puanımla, bişeyler olur umarım. Garanti olsun dıye tekrar hazırlanıyorum.

Ben de yürüyüşümü öğleden sonraki ara öğünden sonra yapıcam artık. Sen hergün yürüyebiliyomusun

Sen de mi kpssye çalışanlardansın canım. Bölümün ne? Ben de 2 aydır calısıyorum bakalım napıcam sınavda. Bu haziran atamalarında son kez tercıh hakkım var 2010 puanımla, bişeyler olur umarım. Garanti olsun dıye tekrar hazırlanıyorum.

Ben de yürüyüşümü öğleden sonraki ara öğünden sonra yapıcam artık. Sen hergün yürüyebiliyomusun

Ben bu sabah wc ye cıkmısken tartılayım bari dedım. Malum her zaman cıkamıyorum:)) 78.8 cıktım. Dıyetısyen 7 gun önce 79.2 tartmıstı. Gerçi her zaman evdeki tartıdan bi 500gr daha az cıkıyorum dıyetısyende ama yıne de bır haftada 500gr kötü. Bu hafta spora yüklenmem lazım.

çok geçmiş olsun beta virüsü eşimde kapmıştı ne zordur o ama iğne varsa çabuk iyileşir...
Kizlar diyetisyenden ciktim simdi 200 gr almisim 100 gr yag allakim bu nedirpoffffff....
sıkma kendini listeye harfiyen uymuşmuydun eğer öyleyse suç sende değil diyetisyende canım..

Merhaba Ebrucum aynen bende sen gibiyim spor yapmayınca nedense diyetide salıyorum... dün akşam çok halsiz olmama rağmen gittim daha iyi geldi.ama soğukta yürümemekle iyi yapmışsın bu havalarda dikkat etmek lazım bende kırgınlık var.. benim hafta sonu yediklerimden sonra ohooo seninkiler bişey değildir. regl beklerkene çıldırıyorum iyice..bekledikçe stresten olmuyor sanırım..karnım patlıcak gibi...

çok geçmiş olsuuunnnn

Gecmis olsun benimki de 2 de muayne olacak

Kızlar geçmiş olsun..
Kabus gibi hastalık bu sene..

Canım sen ders çalıştığın için hep hareketsizsin ondan sanırım az veriyorsun. birde kilonda azalıyor malum..
yinede çok iyisin maşallah..

kızlar sabahtan beri fırsatım olmadı girmeye
geçmişi çok ayrıntılı okuyamadım
semiran şişmandaşlar partisi yapalım :)
beyza ve mutlu geçmiş olsun başka hastalarımız varsa onlarada çok geçmiş olsun
bende sabah getirdim emiri dr.a gözündeki kızarıklık baya yoğundu korktum açıkçası ama dr. bişey çarpmış temas sonucu olmuş bir haftaya geçer dedi
bi de emire bi çok kişi kayma var gözünde dedi onu da baktırdık yokmuş çok şükür
boğazıda çok kötü hafif ateşi vardır gelmişken onuda gösterdik boğazı çok kötü dedi dr. antibiyotik verdi malesef
daha 1 ay olmadı antibiyotik biteli
ee öyle diyet işine gelince sabah 105 gördüm cuma 101 idi ben anlamıyorum bu işten bişey

ahhhh cecom sen varya sen...ben senden hızlı cıktım.
kocişi gönderince topladım evi..çıktım dısarı aç karnına saglık ocagının yolunu tuttum.
kan degerlerimi,hormon degerlerimi,glukoz umu hepsine bakılsın dedm.4tüp kan verdm
ama merkla ve heyecanla beklıyorum sonucu:)yarın cıkcak.
sanki bana oyunmus gibi geliyor.

aynen elifcim moral bozmak yok.
hava beni etkılemıor...hatta güzel hava da daha üzgün oluyorum bu senede yaz geldi ama ben hala congiyim die
bu havalarda da evde daha rahat spor yapıorum.birden sıcak bastırırsa hç hoşlanmam
demek kurs a gidiceksin allah yardımcın olsun.

aaa sana su ördügün battaniyeleri soracaktım öle merak ettimki.
elimden örgü gelmez ama heveslendşm bir an.albümüne bir de battaniye resimleri eklermisin rica etsem

ah gözn aydın aysecim.emir bebegin gözünde önemli bir rahatszlk olmamasına sevndm.
bogazını da hemen toparlar düzelir insallah...

kilo konusunda ise aralarda tartılmasan daha ii olur bence canm.yoksa kafamız karısıo bak böle..
bekle sen cuma sabahını..yine güzel bir rakam görceksin bence

yavruşuna geçmiş olsun..önemli bişey olmadığına sevindim..

tartı sonucuna gelince bu kadar fark olur regl dönemindeysen ya da tuzu fazlamı kaçırıyorsun acaba.ben turşu yemiştim oda 1-2 parça baya fazla çıkmıştım...genelde az tuzlu yerim zaten..

geçmiş olsun cnm benim Allah acil şifa versin inş...

sıkma canını tatlışımm alacaz verecez alacazzzzz ama hep verecezzz sonunda bişey kalmayacak vermiş olacağız hadi devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…