Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

olaa buyrun gelin ben yakışıklı beyleri düşünmüştüm ama ossunnnnnnnn hihihihihihihih

saolun kızlar güzel dilekleriniz için cuma kesin artı çıkıcam ben ama olsun napalım
dikkat etmememin cezası bu
çekirdek yiyorum her akşm 200 gr nerdeyse off off koca batırdı beni
olaa buyrun gelin ben yakışıklı beyleri düşünmüştüm ama ossunnnnnnnn hihihihihihihih
şişman kızları düşünsen daha iyi edersin

kızlar bu arada tek tek alıntı yapamadım ama geçniş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum
mutlu dalokayı naptınız merak ettim cnm

beyzacım kızına geçmiş olsun canım
mutlucum dalokiye de geçmiş olsun
ben de 40 dk yürüyebildim ancak dönüşte yürüyemedim hem yağmur vardı hem poşetlerim ağırdı bir yürüyüş ayakkabısı bir de yazlık hafif topuklu krem bir ayakkabı aldım bir de şu seramik tavalardan teflonları atıyorum bir de bunları deneyim bakalım

Hepinize tesekkur ederim. Ben de 6 km yurudum geldim. Hava 5 derece olmasina ragmen disarda yurudum ve pancar gibi kizardim yokuslarda. Burda super bir yuruyus parkuru var. Ama in cik in cik sistim

Asym, bizim kiz 27 nisanda turnuvaya geliyor. Ne yazikki cocuklarla benim gozum yemedi babasi ile yolluycam. Ataturk spor sarayi'nda olacakmis. Genclik parkininn orda diye gordum googledan. Nerden otel bakiym onlara yakin olsun?

Merhabalar güzel bayanlar... Geçmişe az sonra bakacağım, bugün herkes iyidir umarım. Ben şimdiden akşam olmuş gibi yoruldum, amaaaaaaaaa diyetisyenime gittim geldimmm. Bakalım bir de böyle deneyelim, nasıl gidecek

Sabahın köründe önce kızımı sonra oğlumu kahvaltılarını yaptırıp, giydirip, yolladıktan sonra ben de yola düştüm. Bu otobüs işi beni bozuyor 40 dakikadan fazla otobüs bekledim, kafam bozuldu tam gidiyordum ki otobüs geldi, diğeri arıza yapmış... Neyse gittim, hastaneyi buldum, bu sefer diyetisyeni bekledim 15-20 dakika (odasında yoktu). Burnumdan soluyarak girdim içeri ama kızın suçu değildi. Ortalamanın üzerinde bir diyetisyen, benden geçer not aldı diyelim :)) Ennn güzel haber de öleden sonraları Ataşehir Acıbadem'de imişşşş. Ücretleri çok uçmuyorsa oraya giderim kontrolü atlatınca

Glisemik indeksi düşük bir diyetle başlayalım, bu hafta bedeni dinlendirim insülin salgısını yavaşlatmak istiyorum dedi. Haftaya az kilo vermişsem tokluk kan şekerim bakılacak, annem diyabet hastası olduğu için biraz şüphelendi. Gönek bölgesindeki yağlanma da hem zemin hazırlıyor hem de şüphe uyandırıyor... ama ben sanmıyorum, tokluk kan şekerim de düşüktür, insülin direncim de olduğunu düşünmüyorum. Neyse haftaya duruma bakacağız.

Kas oranı gayet iyi dedi, %50'den biraz fazla idi. Yağ feci durumda tabii. 32 kg yağ çıktı !!!!! Bunu en az 22 kg'ya çekmemiz gerekiyor dedi, yani en az 10 kilo vermelisiniz dedi. Bu haftaya özel bir diyet yazdı, glisemik indeksi düşük, protein ağırlıklı...

İşte böyleyken böyle... Beyzacığım tekrar teşekkür, sen vesile oldun, bir başlangıç yaptım Bir de yardımcım dışında kimseye söylemedim, ben de Beyza gibi gizli saklı gidiyorum diyetisyene Bir süre daha söylemeye de niyetim yok

Umitcugum hadi hayillisi olsun. Diger arkadasim da cok memnun.. Acibademde ucar ama bilgin olsun...

Bu arada herkes gizli sevgili yapar biz diyetisyen yaptik... Benim de bir siz bir de bir arkadasim biliyor. Ev ahalisinden gizli gidiyorum...

Kızlarr ilk değerlerimle son değerlerimi karışılaştırayım dedim de

Yağım 99 kiloyken 44,3 müş şimdi 28.1 olmuş
Kas 30.5ken 28.3 olmuş
Su 40ken 37.4 olmuş

Kızlar bu su oranı sürekli değişmiş.Ama genel olarak vucut su oranım hep normal değerlerin üzerinde. Demekki ödem var sürekli bende. Yağ kas ve su'yu topladıgımızda toplamda verdıgım kşloya denk geliyor hemen hemen. Ben genelde yağdan verdim mi seviniyorum. Normal aralığa gelmek için yağdan tam 10kg daha vermem gerekiyor.

Son düzenleme:
Umitcugum hadi hayillisi olsun. Diger arkadasim da cok memnun.. Acibademde ucar ama bilgin olsun...

Bu arada herkes gizli sevgili yapar biz diyetisyen yaptik... Benim de bir siz bir de bir arkadasim biliyor. Ev ahalisinden gizli gidiyorum...

fadimeciğim geçmiş olsun yavrularına..

Bende kerevizin kokusunu bayılırım.:)
dolapta var. bugün veya yarın yapacağım..
bende severim kereviz kokusunu. hiç çiğ denedinmi ben yerim

fadimecim geçmiş olsun ikizlerine cnm benim kızında bademcikleri antibiotik kullaniyoruz oda acayip gaz ve isal yaptı bende muz çubuk yoğurt la besliyom

Aysecim. Gecmis olsun ogluna insallah iyidir şimdi

Son düzenleme:

evet canım sende mi... allah kolaylık versin valla hepimize inşallah yerleşirsin bu atamalarda, benim bölümüm uluslararsı ilişkiler ama önlisanstan giricem bende senin bölümün nedir?

Son düzenleme:
evet canım sende mi... allah kolaylık versin valla hepimize inşallah yerleşirsin bu atamalarda, benim bölümüm uluslararsı ilişkiler ama önlisanstan giricem bende senin bölümün nedir?

senın daha vaktın cokmus:)) bızımsınava az kaldı. benım bılgısayar muh canım. ama meslegımı sevmıyorum((

----

Umuttt'un hangi yanı diyetisyene git diyorduki. acaba yanını dinleyip gittimi.:26:
MEraklar içindeyim. ama içimden bir ses vazgeçmiştir diyor.:)
epey tereddüt ettim ama gittim canımm, iki sebepten gittim, birincisi gerçekten makul ücreti var, "devam etmesem ne zararı olur ki" diye düşündüm, ikinci sebep de zaten çok yakınına organik pazara gidiyorum, yoksa sırf diyetisyen için oralara gitmem ben, biliyorum kendimi
Valla hangi tarafi ne istiyordu ben onu da karistirdim, niyetini anlayamadim :)
...
Anlattık ya kızım iki saat, gideceğim diye yazdım.
Süpper tarifler, diğer tarifler de çok güzel ama bunlar bana farklı geldi. Belki 20 ayrı enginar tarifi var bende, bunları hiç görmemiştim. Araştırıp bulduklarımın çoğunu denedim, en çok herkesin bildiği (çanak enginar-patates-bezelye-havuçlu) tarifle netten bulduğum iki özel tarifi sevdim. Ben de sana onları yazayım birazdan, bakalım ilgini çekecek mi Haftaya pazardan soyulmamış enginar alacağım, o zaman özelden daha detaylı tarif isterim senden Taa geçen seneden beri aklımda
Kizlar diyetisyenden ciktim simdi 200 gr almisim 100 gr yag allakim bu nedirpoffffff....
Mutlucuğum, senin tokluk kan şekerin nasıl çıkmıştı? insülin direnci filan gibi seçenekleri elemiştiniz değil mi?

Vallahi öyle oldu Bu arada aradım Acıbadem'i, tek görüşme ücreti buraya ödediğimin 2.5 katı, ama paket fiyatları indirimli. Altılı paket alırsam arada sadece 120 TL fark var, otobüs eziyetine katlanmamak için değer aslında. Bizim buradan tam saatli geçmiyor galiba otobüs, kafasına göre geliyor, gelmiyor falan. Bende o di diiit yapan zamazingodan yok (hatırladım; akbil) her seferinde otobüse "kontörü olan var mıııı?" diye höykürüyorum vs. vs.
Bu arada Cuma ne yapıyorsun, 1-2 saat boş vaktin varsa program yapayım ikimize, buradaki ssyete pazarına gider sonra bakım yaparız kendimize?

...
Ayşe, Fadime, Mutlu, Beyza, yavrularınıza çok geçmiş olsun. Tez zamanda bişeycikleri kalmasın

Endonezya'da 8,9 büyüklüğünde deprem olmuş (
Artçıları bile 8,7 ve 8,3 çok fenaa... Can kaybı olmamış.
Allah yardımcıları olsun.Tsunami uyarısı yapılmış.2004 teki 9,00 şiddetindeki depremde 230 bin kişi ölmüş tsunemiden.

Dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar... İnşallah sağ salim kurtulurlar...

Aslında bizim diyetisyen de uzak eve. Taa fatihde. Bense Avcılar esenyurt arası bi yerde oturuyorum. Ben çalışırken cumartesılerı gidiyorduk eşimle arabayla. Ama her seferınde ya yolda kaza oluyodu ta trafık tıkanıyodu gec kalıyoduk. Şimdi de işe gec gıdıyor sabah beraber gıdıyoruz yine. Asında yakınlarda bi yere gidebilirdim ama alıstık kadına sonuna kadar o olsun diye bırakmadım. Ücreti de ayda 110tl. ayda bir kez ücret ödüyosun 2 kez gidiyosun. Biz eşimle gittiğimiz için biraz fazla geliyo bize

Mutlu nasil ya.... O kadar guzel gittin. Ben senden daha cok sapittimdi.
yani %50 uydum son bir kaç gün çekirdeğe ve galetanın dibine vurdum. 10 gün extra 1 lokma yok dedi. bakalım 10 gün bir kasayım.
haftada 1 gibi bişi. ben meraklandım 10 gün de bir gel dedi.

bilmiyorum almam saçma yani 3 gün yürüdüm ve 4 gün harfiyen oldum enazından 500 gr eksi olmalıyduı ama neyse...

ayşe dalko da aynen burun akıntısına görürdüm boğazı berbat antibiotik dedi dr...

geçmiş olsun cnm benim Allah acil şifa versin inş...

sıkma canını tatlışımm alacaz verecez alacazzzzz ama hep verecezzz sonunda bişey kalmayacak vermiş olacağız hadi devammm

inşallah semoşum verecez. of ki offff...

yarın yaptırıcam testlerimi sanmıyorum bişi çıkacağını. ama garip bir şekilde 91-90 arası tıkandı kaldı kilom. ki biliyorsunuz 2-3 aylık kilolar erimediler gitti... yarın yuruyusume de başliim...

Ayyy senden duydum hemen gazeteleri açtım canım Allah korusun ya deprem çok felaket birşey ki zaten felaket çok korkarım inşallah tsunami falan olmaz. Allahım ordaki insanların yardımcısı olsun inşallahhhhh

Mutluzzzzzzz

Senin adet sonrasi hep 1,5-2 giderdi gecen sene de hatirlasana!!! Merak etme haftaya super rakam cikacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…