kızlar sabahtan beri fırsatım olmadı girmeye
geçmişi çok ayrıntılı okuyamadım
semiran şişmandaşlar partisi yapalım :)
beyza ve mutlu geçmiş olsun başka hastalarımız varsa onlarada çok geçmiş olsun
bende sabah getirdim emiri dr.a gözündeki kızarıklık baya yoğundu korktum açıkçası ama dr. bişey çarpmış temas sonucu olmuş bir haftaya geçer dedi
bi de emire bi çok kişi kayma var gözünde dedi onu da baktırdık yokmuş çok şükür
boğazıda çok kötü hafif ateşi vardır gelmişken onuda gösterdik boğazı çok kötü dedi dr. antibiyotik verdi malesef
daha 1 ay olmadı antibiyotik biteli
ee öyle diyet işine gelince sabah 105 gördüm cuma 101 idi ben anlamıyorum bu işten bişey
ah gözn aydın aysecim.emir bebegin gözünde önemli bir rahatszlk olmamasına sevndm.
bogazını da hemen toparlar düzelir insallah...
kilo konusunda ise aralarda tartılmasan daha ii olur bence canm.yoksa kafamız karısıo bak böle..
bekle sen cuma sabahını..yine güzel bir rakam görceksin bence
yavruşuna geçmiş olsun..önemli bişey olmadığına sevindim..
tartı sonucuna gelince bu kadar fark olur regl dönemindeysen ya da tuzu fazlamı kaçırıyorsun acaba.ben turşu yemiştim oda 1-2 parça baya fazla çıkmıştım...genelde az tuzlu yerim zaten..
şişman kızları düşünsen daha iyi edersinolaa buyrun gelin ben yakışıklı beyleri düşünmüştüm ama ossunnnnnnnn hihihihihihihih
bende severim kereviz kokusunu. hiç çiğ denedinmi ben yerimfadimeciğim geçmiş olsun yavrularına..
Bende kerevizin kokusunu bayılırım.:)
dolapta var. bugün veya yarın yapacağım..
Sen de mi kpssye çalışanlardansın canım. Bölümün ne? Ben de 2 aydır calısıyorum bakalım napıcam sınavda. Bu haziran atamalarında son kez tercıh hakkım var 2010 puanımla, bişeyler olur umarım. Garanti olsun dıye tekrar hazırlanıyorum.
Ben de yürüyüşümü öğleden sonraki ara öğünden sonra yapıcam artık. Sen hergün yürüyebiliyomusun
evet canım sende mi... allah kolaylık versin valla hepimize inşallah yerleşirsin bu atamalarda, benim bölümüm uluslararsı ilişkiler ama önlisanstan giricem bende senin bölümün nedir?
epey tereddüt ettim ama gittim canımm, iki sebepten gittim, birincisi gerçekten makul ücreti var, "devam etmesem ne zararı olur ki" diye düşündüm, ikinci sebep de zaten çok yakınına organik pazara gidiyorum, yoksa sırf diyetisyen için oralara gitmem ben, biliyorum kendimi----
Umuttt'un hangi yanı diyetisyene git diyorduki. acaba yanını dinleyip gittimi.:26:
MEraklar içindeyim. ama içimden bir ses vazgeçmiştir diyor.:)
Anlattık ya kızım iki saat, gideceğim diye yazdım.Valla hangi tarafi ne istiyordu ben onu da karistirdim, niyetini anlayamadim :)
...
Süpper tarifler, diğer tarifler de çok güzel ama bunlar bana farklı geldi. Belki 20 ayrı enginar tarifi var bende, bunları hiç görmemiştim. Araştırıp bulduklarımın çoğunu denedim, en çok herkesin bildiği (çanak enginar-patates-bezelye-havuçlu) tarifle netten bulduğum iki özel tarifi sevdim. Ben de sana onları yazayım birazdan, bakalım ilgini çekecek miBeyzacığım,biz hiiç enginarları çanak şeklinde tüketmeyiz.:) bir bütün halde pişirip yapraklarınıda kemiririz.:)) Dişlerimizle sıyırırız etli kısımlarını..
Nasıl lezzetli oluyor anlatamam..
iç baklayla yapılan enginar çok sevilir birde dolması..
MAyıs ayı enginar mevsimi o zaman almak lazım..
PAtlak dolma denilenin tarifini vereyim..Enginarlar dörde bölünür ortasında bulunan tüylü kısım bıçakla kazınır..
Bir soğan zeytinyağında kavrulur limonlu suda beklettiğimiz enginarları ve üzerine sıcak eklenip enginarla yumuşayıncaya kadar pişirilir..
sonrada sıcak suda beklettiğimiz pirinç eklenir..Piştikten sonra doğranmış dereotu eklenip karıştırlır demlenmeye bırakılır..buda nefis bişey oluyor..
tavuklu kereviz de güzel olur..Kıyma yerine küp doğranmış tavuk göğsü,soğan yerine bir iki pırasa ve salça eklenir..
Tavsiye ederim...
Mutlucuğum, senin tokluk kan şekerin nasıl çıkmıştı? insülin direnci filan gibi seçenekleri elemiştiniz değil mi?Kizlar diyetisyenden ciktim simdi 200 gr almisim 100 gr yag allakim bu nedirpoffffff....
Vallahi öyle olduUmitcugum hadi hayillisi olsun. Diger arkadasim da cok memnun.. Acibademde ucar ama bilgin olsun...
Bu arada herkes gizli sevgili yapar biz diyetisyen yaptik... Benim de bir siz bir de bir arkadasim biliyor. Ev ahalisinden gizli gidiyorum...
epey tereddüt ettim ama gittim canımm, iki sebepten gittim, birincisi gerçekten makul ücreti var, "devam etmesem ne zararı olur ki" diye düşündüm, ikinci sebep de zaten çok yakınına organik pazara gidiyorum, yoksa sırf diyetisyen için oralara gitmem ben, biliyorum kendimi
Anlattık ya kızım iki saat, gideceğim diye yazdım.
Süpper tarifler, diğer tarifler de çok güzel ama bunlar bana farklı geldi. Belki 20 ayrı enginar tarifi var bende, bunları hiç görmemiştim. Araştırıp bulduklarımın çoğunu denedim, en çok herkesin bildiği (çanak enginar-patates-bezelye-havuçlu) tarifle netten bulduğum iki özel tarifi sevdim. Ben de sana onları yazayım birazdan, bakalım ilgini çekecek miHaftaya pazardan soyulmamış enginar alacağım, o zaman özelden daha detaylı tarif isterim senden Taa geçen seneden beri aklımda
Mutlucuğum, senin tokluk kan şekerin nasıl çıkmıştı? insülin direnci filan gibi seçenekleri elemiştiniz değil mi?
Vallahi öyle olduBu arada aradım Acıbadem'i, tek görüşme ücreti buraya ödediğimin 2.5 katı, ama paket fiyatları indirimli. Altılı paket alırsam arada sadece 120 TL fark var, otobüs eziyetine katlanmamak için değer aslında. Bizim buradan tam saatli geçmiyor galiba otobüs, kafasına göre geliyor, gelmiyor falan. Bende o di diiit yapan zamazingodan yok (hatırladım; akbil) her seferinde otobüse "kontörü olan var mıııı?" diye höykürüyorum vs. vs.
Bu arada Cuma ne yapıyorsun, 1-2 saat boş vaktin varsa program yapayım ikimize, buradaki ssyete pazarına gider sonra bakım yaparız kendimize?
...
Ayşe, Fadime, Mutlu, Beyza, yavrularınıza çok geçmiş olsun. Tez zamanda bişeycikleri kalmasın
yani %50 uydum son bir kaç gün çekirdeğe ve galetanın dibine vurdum. 10 gün extra 1 lokma yok dedi. bakalım 10 gün bir kasayım.Mutlu nasil ya.... O kadar guzel gittin. Ben senden daha cok sapittimdi.
haftada 1 gibi bişi. ben meraklandım 10 gün de bir gel dedi.Günaydınlar herkeseee
Canım sen hr hafta mı gidiyorsun 2 haftada bir mi? yağdan kilo almışım demişsin de. Vucutta şişlik oludugunda ya da adet dönemi oldugugunda dogru cıkmıyor sonuçlar. Yağ'ın artmamıştır merak etme
Yena çok geçmiş olsun umarım iyileşir kızın bir an önce
çok geçmiş olsun beta virüsü eşimde kapmıştı ne zordur o ama iğne varsa çabuk iyileşir...
sıkma kendini listeye harfiyen uymuşmuydun eğer öyleyse suç sende değil diyetisyende canım..
Merhaba Ebrucum aynen bende sen gibiyim spor yapmayınca nedense diyetide salıyorum... dün akşam çok halsiz olmama rağmen gittim daha iyi geldi.ama soğukta yürümemekle iyi yapmışsın bu havalarda dikkat etmek lazım bende kırgınlık var.. benim hafta sonu yediklerimden sonra ohooo seninkiler bişey değildir. regl beklerkene çıldırıyorum iyice..bekledikçe stresten olmuyor sanırım..karnım patlıcak gibi...
kızlar sabahtan beri fırsatım olmadı girmeye
geçmişi çok ayrıntılı okuyamadım
semiran şişmandaşlar partisi yapalım :)
beyza ve mutlu geçmiş olsun başka hastalarımız varsa onlarada çok geçmiş olsun
bende sabah getirdim emiri dr.a gözündeki kızarıklık baya yoğundu korktum açıkçası ama dr. bişey çarpmış temas sonucu olmuş bir haftaya geçer dedi
bi de emire bi çok kişi kayma var gözünde dedi onu da baktırdık yokmuş çok şükür
boğazıda çok kötü hafif ateşi vardır gelmişken onuda gösterdik boğazı çok kötü dedi dr. antibiyotik verdi malesef
daha 1 ay olmadı antibiyotik biteli
ee öyle diyet işine gelince sabah 105 gördüm cuma 101 idi ben anlamıyorum bu işten bişey
geçmiş olsun cnm benim Allah acil şifa versin inş...
sıkma canını tatlışımm alacaz verecez alacazzzzz ama hep verecezzz sonunda bişey kalmayacak vermiş olacağız hadi devammm
yarın yaptırıcam testlerimi sanmıyorum bişi çıkacağını. ama garip bir şekilde 91-90 arası tıkandı kaldı kilom. ki biliyorsunuz 2-3 aylık kilolar erimediler gitti... yarın yuruyusume de başliim...epey tereddüt ettim ama gittim canımm, iki sebepten gittim, birincisi gerçekten makul ücreti var, "devam etmesem ne zararı olur ki" diye düşündüm, ikinci sebep de zaten çok yakınına organik pazara gidiyorum, yoksa sırf diyetisyen için oralara gitmem ben, biliyorum kendimi
Anlattık ya kızım iki saat, gideceğim diye yazdım.
Süpper tarifler, diğer tarifler de çok güzel ama bunlar bana farklı geldi. Belki 20 ayrı enginar tarifi var bende, bunları hiç görmemiştim. Araştırıp bulduklarımın çoğunu denedim, en çok herkesin bildiği (çanak enginar-patates-bezelye-havuçlu) tarifle netten bulduğum iki özel tarifi sevdim. Ben de sana onları yazayım birazdan, bakalım ilgini çekecek miHaftaya pazardan soyulmamış enginar alacağım, o zaman özelden daha detaylı tarif isterim senden Taa geçen seneden beri aklımda
Mutlucuğum, senin tokluk kan şekerin nasıl çıkmıştı? insülin direnci filan gibi seçenekleri elemiştiniz değil mi?
Vallahi öyle olduBu arada aradım Acıbadem'i, tek görüşme ücreti buraya ödediğimin 2.5 katı, ama paket fiyatları indirimli. Altılı paket alırsam arada sadece 120 TL fark var, otobüs eziyetine katlanmamak için değer aslında. Bizim buradan tam saatli geçmiyor galiba otobüs, kafasına göre geliyor, gelmiyor falan. Bende o di diiit yapan zamazingodan yok (hatırladım; akbil) her seferinde otobüse "kontörü olan var mıııı?" diye höykürüyorum vs. vs.
Bu arada Cuma ne yapıyorsun, 1-2 saat boş vaktin varsa program yapayım ikimize, buradaki ssyete pazarına gider sonra bakım yaparız kendimize?
...
Ayşe, Fadime, Mutlu, Beyza, yavrularınıza çok geçmiş olsun. Tez zamanda bişeycikleri kalmasın
Endonezya'da 8,9 büyüklüğünde deprem olmuş(
Artçıları bile 8,7 ve 8,3 çok fenaa... Can kaybı olmamış.
Allah yardımcıları olsun.Tsunami uyarısı yapılmış.2004 teki 9,00 şiddetindeki depremde 230 bin kişi ölmüş tsunemiden.
Dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar... İnşallah sağ salim kurtulurlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?