Aslında bizim diyetisyen de uzak eve. Taa fatihde. Bense Avcılar esenyurt arası bi yerde oturuyorum. Ben çalışırken cumartesılerı gidiyorduk eşimle arabayla. Ama her seferınde ya yolda kaza oluyodu ta trafık tıkanıyodu gec kalıyoduk. Şimdi de işe gec gıdıyor sabah beraber gıdıyoruz yine. Asında yakınlarda bi yere gidebilirdim ama alıstık kadına sonuna kadar o olsun diye bırakmadım. Ücreti de ayda 110tl. ayda bir kez ücret ödüyosun 2 kez gidiyosun. Biz eşimle gittiğimiz için biraz fazla geliyo bize
yarın yaptırıcam testlerimi sanmıyorum bişi çıkacağını. ama garip bir şekilde 91-90 arası tıkandı kaldı kilom. ki biliyorsunuz 2-3 aylık kilolar erimediler gitti... yarın yuruyusume de başliim...
evet canım sende mi... allah kolaylık versin valla hepimize inşallah yerleşirsin bu atamalarda, benim bölümüm uluslararsı ilişkiler ama önlisanstan giricem bende senin bölümün nedir?
o tavalarda öiraz pahalıı kaça aldın aceba nasıl kullanışlımıbeyzacım kızına geçmiş olsun canım
mutlucum dalokiye de geçmiş olsun
ben de 40 dk yürüyebildim ancak dönüşte yürüyemedim hem yağmur vardı hem poşetlerim ağırdı bir yürüyüş ayakkabısı bir de yazlık hafif topuklu krem bir ayakkabı aldım bir de şu seramik tavalardan teflonları atıyorum bir de bunları deneyim bakalım
herkese slmlar...çok uzun bir zamandır girmiyordum bu topiğe..eskilerden kimse de yok sanırım...çok eğlenceli bi topiktir burası...özlemişim...
o tavalarda öiraz pahalıı kaça aldın aceba nasıl kullanışlımı
ben hala burdayımm çimcimee kaç kilosunnnnn yoksa zayıfladınmııı cocuğunn oldumu yeni evliydin sanırım listeyi sen tutuyodun o zamanlar
aman ne cokk soru sordum
canım evet yeni gördüm yena da burda...evet inanılmaz zayıflamıştım...44 bedenin içine çok rahat giriyodum kine hamile olduğumu öğrendim...gerçi14 kiloyla bitirdim ...sonrasında çok kilo aldım gene...şimdi tekrar vermeye çalışıyorum..bebeğim ek gıdalara başladı sütüm 2. plana geçti artık başlayabilirim dedim
fadimecim geçmiş olsun çoook [/FO
canım yaaa çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir
6 adet ortaboy elma
1 çorba kaşığı bal
1 tatlı kaşığı tarçın
1 çay bardağı ceviz
1 çay bardağı kuru üzüm
Yarım litre kaynamış su
HAZIRLANIŞI
*Elmaların çekirdeklerini ve orta kısımlarını bir kaşık yardımıyla çıkaralım ve her bir elmada bir tatlı kaşığı çapında boşluk oluşturalım.
*Cevizlerimizi elimizle orta boy parçalar haline gelene dek kıralım, kuru üzümleri ince ince kıyalım. Bal ve tarçını da ekleyerek iç malzemeyi hazır hale getirelim.
*Elmalarımızı bir fırın kabına oturtalım ve içlerini karışımımızla dolduralım. Kaynamış suyumuzu da ekleyerek 200 derecede önceden ısıttığımız fırınımızda 30-40 dakika pişirelim.
*İşte hafif ve lezzetli fırında elma tatlımız hazır!
Canım tatlı istiyo bulduğum en hafif tatlı bu oldu
6 adet ortaboy elma
1 çorba kaşığı bal
1 tatlı kaşığı tarçın
1 çay bardağı ceviz
1 çay bardağı kuru üzüm
Yarım litre kaynamış su
HAZIRLANIŞI
*Elmaların çekirdeklerini ve orta kısımlarını bir kaşık yardımıyla çıkaralım ve her bir elmada bir tatlı kaşığı çapında boşluk oluşturalım.
*Cevizlerimizi elimizle orta boy parçalar haline gelene dek kıralım, kuru üzümleri ince ince kıyalım. Bal ve tarçını da ekleyerek iç malzemeyi hazır hale getirelim.
*Elmalarımızı bir fırın kabına oturtalım ve içlerini karışımımızla dolduralım. Kaynamış suyumuzu da ekleyerek 200 derecede önceden ısıttığımız fırınımızda 30-40 dakika pişirelim.
*İşte hafif ve lezzetli fırında elma tatlımız hazır!
Canım tatlı istiyo bulduğum en hafif tatlı bu oldu
Baharcığım, pek hafif bir tatlı değil bu tatlım. Elma piştiğinde içindeki şeker oranı yükselir, bal var, bol ceviz var, hepsinden önemlisi kuru üzüm var. Aklıma uyduruk bir şey geldi hemen, bilmem seni keser mi? Çeyrek muzu ez, 5-6 dk bekle (böylece içindeki meyve şekeri açığa çıkar), bir kase yoğurda karıştır, bir adet gün kurusunu minik minik doğra, tarçın da ekle. Sevdiğin başka bir meyveden de çeyrek adet ekle, tatlı isteğini bastırır belki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?