Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim daha önce gittiğim diyetisyen çok güler yüzlü, akıllı fikirli bir kızdı. Detaylara da çok önem verdiği için gözüme girmişti Bir örnek: yağ-kas ölçen alete çıkarken önce dezenfektanla yıkardı ayak-el kısımlarını. (bugün direk çıktım alete) Osman Müftüoğlu ile birkaç yıl çalışmış, ilk kliniğini Etiler'de kurmuş, bilgi ve ilgi bakımından sürekli kendini geliştirmeye çalışan biriydi. Sık sık TV ve dergilerde görüyorum bu ara onu. Buraya kadar herşey güzel de; verdiği liste ve yöntemlerde bir fark olmadığını söyleyebilirim, 2008 yılında ayda 250 TL idi, sadece nakit üstelik. Şu anda 400 aldığını duydum, çok fazla geldi bana. Bugün gittiğim kız da özgeçmiş bakımından ondan pek farklı değil, Beyza araştırıp bulmuş sağolsun. Öyle salla başını al maaşını biri değil. Diğeri kadar sofistike olmayıversin.

Hastane olduğu için özel sağlık sigortası avantajından faydalanıyorum üstelik. Sigortası olan arkadaşlar, diyetisyen kapsam dışı ama mutlaka indirim oluyor. Ücreti 110 TL bana indirimli 72 TL :)))) Seninki gibi bir muayene bir kontrol, hastaneyi beğendim gayet güzel bir yerdi. "Ataşehir süper kazık bir yer" savımı doğrulayan bir örnek daha yaşadım işte bugün.

Arabayla trafik çekmek de zor, sizinki epey uzakmış. Ama otobüs cidden netameli Öyle çok çıtkırıldım değilimdir ben ama kalabalık ortamlar, beklemek moralimi aşağı çekiyor. Siz karı koca uzun zamandır gidiyorsunuz, artık iyice kanıksamışsınızdır, diyetisyeni bıraktığında da bu beslenme düzenini sürdürürsün eminim

Benim de yağdan en az 10 kg vermem gerekiyormuş, eğer verebilsem şu anki beslenme düzenimle fazla geri alacağımı sanmıyorum. Ama şu anki düzende veremiyorum da

yarın yaptırıcam testlerimi sanmıyorum bişi çıkacağını. ama garip bir şekilde 91-90 arası tıkandı kaldı kilom. ki biliyorsunuz 2-3 aylık kilolar erimediler gitti... yarın yuruyusume de başliim...

Tokluk kan şekeri de baktıracaksın değil mi? kız bugün bana ısrarla açlık değil tokluk şekeri bakıldı mı diye sordu... insülin direnci olmasa bile diyabete yatkınlık insülin salgılarını kontrol altına almayı gerektirir, sadece diyetle de bu olmuyor dedi. Neyse sen baktır, umarım bir şey yoktur. Diyete uymadıysan -ki galeta sırf karbonhidrat, çekirdeği de abarttım demişsin- regl öncesi haftada artı çıkman da normal.

Bir de ben sana daha önce de yazmıştım her gün tartılma, aldığın küçük cekete her gün bak, beynin vücuda ve hormonlara gönderdiği mesajlar gerçekten de önem taşıyordur belki. Her yolu deniyoruz, bilinçaltı eğitim yolunu da ihmal etmeyelim bari :)

Offff şu hava güllük güneşlik olsada çıkıp yürüsek nolurdu yaaa

Leslie yapmayı düşünüyorum ama ondan da sıkıldım ya yürümek daha kolay geliyor sabah bir çıktım ama 20 dakika ancak yürümüşümdür. Param olsun borcum bitsin ilk iş yürüyüş bandı alcam bizim evdeki herkes obez ve şişman olduğu için bize şart akşama ne pişirsem kendime onu düşünüyorum brokolimi haşlasam :44: azıcıkta mücver yaptım mııı ( mücver manyağı oldum daha önce 1 kere yemiştim ama gerçekten güzel birşeymiş hemn tencere yemeği olmuyo ya ondan sevdim sanırım ) yanınada yoğurt ohhh yeter valla :81:

evet canım sende mi... allah kolaylık versin valla hepimize inşallah yerleşirsin bu atamalarda, benim bölümüm uluslararsı ilişkiler ama önlisanstan giricem bende senin bölümün nedir?

bende hem diyet yapıp hem sınavlara hazırlananlardanım bölümüm iktisat umarım bu yıl hem atanırız hem zayıflarız

Saat 18:30 da kızımın veli toplantısı var dönüşte geç olur diye akşam yemeğimi yedim.:)

dışarıda işlerim vardı 2,5 saat yürüdüm ama 1 saat diyeceğim çünkü ritmik değildi..

Sabah:
tulum peyniriyle hazırladığım büyük bir tost , 1 yumurta , domates biber

Ara:
11 adet kaju fıstığı oğlumdan arakladım.:) kerata çok sever kaju ve leblebi yi

Öğlen: yarım simit , zero cola. dışarıda yedim .ayran olsaydı daha iyi olurdu..

Akşam:
1 tabak kıymalı kabak , 2 dilim ekmek , maydanoz, roka, yeşil soğan..

Ara: 1 bardak kefir içeceğim ilerleyen saatlerde.:)

Son düzenleme:
ben de yazayım yediklerimi
kalkınca türk kahvesi su
kahvaltı
yumurta peynir zeytin domates salatalık maydanoz nane roka
ara
15 fındık
öğle
dürüm döner ayran prıtein gümledi tabii ben de dışardaydım da
ara
7 badem
akşam
salata yada yoğurt ve müsli
40dk yürüdüm
su yeşilçay bol içtim bi kahve daha içerim akşam 2si birarada olandan

herkese slmlar...çok uzun bir zamandır girmiyordum bu topiğe..eskilerden kimse de yok sanırım...çok eğlenceli bi topiktir burası...özlemişim...

o tavalarda öiraz pahalıı kaça aldın aceba nasıl kullanışlımı
herkese slmlar...çok uzun bir zamandır girmiyordum bu topiğe..eskilerden kimse de yok sanırım...çok eğlenceli bi topiktir burası...özlemişim...

ben hala burdayımm çimcimee kaç kilosunnnnn yoksa zayıfladınmııı cocuğunn oldumu yeni evliydin sanırım listeyi sen tutuyodun o zamanlar
aman ne cokk soru sordum

canım evet yeni gördüm yena da burda...evet inanılmaz zayıflamıştım...44 bedenin içine çok rahat giriyodum kine hamile olduğumu öğrendim...gerçi14 kiloyla bitirdim ...sonrasında çok kilo aldım gene...şimdi tekrar vermeye çalışıyorum..bebeğim ek gıdalara başladı sütüm 2. plana geçti artık başlayabilirim dedim

ayy hayırlı olsun bende 2. yi doğurdum 2 kızım oldu gene burdayım kaplumbağa hızı ilerliyorum

iyi akşamlar kızlar menümü yazayım

sabah
1 kk kaşar,1 salatalık,5 zeytin, 4-5 tane kepekli grissini
ara
3 ceviz,yeşilçay
öğle
ton balıklı salata,3 dilim tam buğday ekmeği
ara
biraz örgü peynir,1 dilim tam buğday ekmeği
akşam
brokoli haşlama,yoğurt,3 dilim tam buğday ekmeği
ara
elma,1çb süt

2.5 lt su,20 dk yürüyüş

6 adet ortaboy elma
1 çorba kaşığı bal
1 tatlı kaşığı tarçın
1 çay bardağı ceviz
1 çay bardağı kuru üzüm
Yarım litre kaynamış su
HAZIRLANIŞI
*Elmaların çekirdeklerini ve orta kısımlarını bir kaşık yardımıyla çıkaralım ve her bir elmada bir tatlı kaşığı çapında boşluk oluşturalım.
*Cevizlerimizi elimizle orta boy parçalar haline gelene dek kıralım, kuru üzümleri ince ince kıyalım. Bal ve tarçını da ekleyerek iç malzemeyi hazır hale getirelim.
*Elmalarımızı bir fırın kabına oturtalım ve içlerini karışımımızla dolduralım. Kaynamış suyumuzu da ekleyerek 200 derecede önceden ısıttığımız fırınımızda 30-40 dakika pişirelim.
*İşte hafif ve lezzetli fırında elma tatlımız hazır!

Canım tatlı istiyo bulduğum en hafif tatlı bu oldu

muhalebi yap oda güzel ben bu elma tatlısından yapmıştım nefis oluyor ayvaylada yapılıyor

slm kızlar hasta olanlar hastası olanlar hepinize çookk çok geçmiş olsun allah hepinize acil şifalar versin:))
bu arada benimde çizelgem var artıkkk yuppiii bi arkadaşıma yaptırdım hihi
çok mutluyuuuuummmm

Kizlar ben cok axi severim. Boyle bir tabak yemege bir corba kasigi pul biber atarim. Ama louisiana sos diye bisey aldim. Acisso gibi ufak bir sise. Oyle aman aman da aci degildi. Fakat beni bir ishal yapti.. Anlatamam.. Vesselam kabizlik cekenler arada denesin bence

Baharcığım, pek hafif bir tatlı değil bu tatlım. Elma piştiğinde içindeki şeker oranı yükselir, bal var, bol ceviz var, hepsinden önemlisi kuru üzüm var. Aklıma uyduruk bir şey geldi hemen, bilmem seni keser mi? Çeyrek muzu ez, 5-6 dk bekle (böylece içindeki meyve şekeri açığa çıkar), bir kase yoğurda karıştır, bir adet gün kurusunu minik minik doğra, tarçın da ekle. Sevdiğin başka bir meyveden de çeyrek adet ekle, tatlı isteğini bastırır belki?

İyi akşamlar :)
Bugünkü menüm:
Kahvaltıda: 1 poğaça (babam getirmiş bir orduya yeticek kadar bayatlamadan yiyin dedi diye 1 tane yedim :18: ) 1 kk peynir,3 zeytin, şekersiz çay
Ara:3 kayısı, 2 badem
Öğlen: 5 kaşık lahana yemeği, 1 dilim ekmek
Ara: 1 muzu yoğurtla karıştırıp yedim.
Akşam: 1 kaşık pilav, 1 tane hasanpaşa köfte :26: (mis gibi kokmuştu yemesem geç saatte araklamaya çalışırdım)
Bol su ( 2 bardak kadar su alan büyük bir bardak aldım kendime aklıma geldikçe full doldurup içiyorum su içimim kolaylaştı böylece)
wc problemim çok bugünlerde şu metabolizma çayını yapayım diyorum belki işe yarar :26:

Hmmm bende kurum üzüm yok nasıl yapcam diyodum zaten brokoli midemi bulandırdı valla tatlı isteği falan kalmadı

meyveli yoğurt fikrini hiç sevemedim ben çocukluğumdan beri

merhaba güzelbayanlar bugunku menüm
sabah peynir(mozerella) ekmek 2 dilim
öglen muz
akşam muz
az öncede yogurt yedim
bugun reglim basladı butun gun yataktaydım kalkıp yemek yiycek halim yoktu zaten midemde almadı ondan böle oldu
su 1 bardak içebildim daha şimdi aklıma geldi basladım içmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…