valla hemde nasıl özlemişim canım ya yedimde yedim :) bakalım inşallah cumaya gider bu kilocuklar, gerçi tartılmadım korkumdan aldım mı onu bile bilmiyorum :)))hoşgelddiiinnn
eksiler artılar aynılar burası aynı canım, ankaradan gelmek bence sana iyi gelmiş, olsun anneciğinin yemeklerini özlemişsindir iyi olmuş, sen halledersin yeniden tam gaz devam şeklinde, eksiler koşara sonra peşinden
bence gireceksin inanıyorum ben sanabugün ki menüm;
kahvaltı öncesi:
-3 adet kuru kayısı+1 büyük bardak su (dışarı çıkacağım için maydonoz kürü yapmadım etkisi devam ediyor zaten hala)
kahvaltı:
-2 adet uno denge light ekmek + sucuklu yumurta (4 parça ve kendi yağıyla yapıldı) + 40 gr beyaz peynir (yağsız) + bolca yeşillik domates
öğle:
-ızgara tavuk
ara:
-unuttum yemeği, dışarıdaydım onun etkisi de var
akşam:
-tavuk ızgara
ara:
-3 adet kuru kayısı+actavia yoğurt
gece:
-1 kupa nescafe (denge sütle yapılmış)
spor: 3 saat yürüyüş
3.5 lt su
bugün süperdim kendimi tebrik ediyorum
o kotun içine girmem lazım mayıs 10 a kadar
ahhh ahhh o dikkat etme işi yoruyor beni oğlumun bakıcı teyzesi hamur kızartması göndermiş daha az önce 3-4 tane yedim ya2-3 Gün dikkat edersen artılar gider cnm sen basarirsin. Yakında beni gecersin.
aynen canım ya çok iyi geldi mutlaka sende git :)Özlemcim hoşgeldin canımm , oohh ne güzel olmuştur okula 4-5 gün ara verip anneyi görmek , bende annemi çook özledim diğer haftasonu gitmeyi düşünüyoruz , bakalım hayırlısı
devam Gamzecim gayet iyi gidiyorsun :128::128::128:
Selam kızlarr ,nasılsınız ?? bende yazılı hazırlicam şimcik , buralarda yine in cin top oyniiiyii , neyse azcık kaçiim sonra dönerim yine
İyi akşamlar :)
Bugünkü menüm:
Kahvaltıda: 1 poğaça (babam getirmiş bir orduya yeticek kadar bayatlamadan yiyin dedi diye 1 tane yedim :18: ) 1 kk peynir,3 zeytin, şekersiz çay
Ara:3 kayısı, 2 badem
Öğlen: 5 kaşık lahana yemeği, 1 dilim ekmek
Ara: 1 muzu yoğurtla karıştırıp yedim.
Akşam: 1 kaşık pilav, 1 tane hasanpaşa köfte :26: (mis gibi kokmuştu yemesem geç saatte araklamaya çalışırdım)
Bol su ( 2 bardak kadar su alan büyük bir bardak aldım kendime aklıma geldikçe full doldurup içiyorum su içimim kolaylaştı böylece)
wc problemim çok bugünlerdeşu metabolizma çayını yapayım diyorum belki işe yarar :26:
Benim daha önce gittiğim diyetisyen çok güler yüzlü, akıllı fikirli bir kızdı. Detaylara da çok önem verdiği için gözüme girmiştiBir örnek: yağ-kas ölçen alete çıkarken önce dezenfektanla yıkardı ayak-el kısımlarını. (bugün direk çıktım alete) Osman Müftüoğlu ile birkaç yıl çalışmış, ilk kliniğini Etiler'de kurmuş, bilgi ve ilgi bakımından sürekli kendini geliştirmeye çalışan biriydi. Sık sık TV ve dergilerde görüyorum bu ara onu. Buraya kadar herşey güzel de; verdiği liste ve yöntemlerde bir fark olmadığını söyleyebilirim, 2008 yılında ayda 250 TL idi, sadece nakit üstelik. Şu anda 400 aldığını duydum, çok fazla geldi bana. Bugün gittiğim kız da özgeçmiş bakımından ondan pek farklı değil, Beyza araştırıp bulmuş sağolsun. Öyle salla başını al maaşını biri değil. Diğeri kadar sofistike olmayıversin.
Hastane olduğu için özel sağlık sigortası avantajından faydalanıyorum üstelik. Sigortası olan arkadaşlar, diyetisyen kapsam dışı ama mutlaka indirim oluyor. Ücreti 110 TL bana indirimli 72 TL :)))) Seninki gibi bir muayene bir kontrol, hastaneyi beğendim gayet güzel bir yerdi. "Ataşehir süper kazık bir yer" savımı doğrulayan bir örnek daha yaşadım işte bugün.
Arabayla trafik çekmek de zor, sizinki epey uzakmış. Ama otobüs cidden netameliÖyle çok çıtkırıldım değilimdir ben ama kalabalık ortamlar, beklemek moralimi aşağı çekiyor. Siz karı koca uzun zamandır gidiyorsunuz, artık iyice kanıksamışsınızdır, diyetisyeni bıraktığında da bu beslenme düzenini sürdürürsün eminim
Benim de yağdan en az 10 kg vermem gerekiyormuş, eğer verebilsem şu anki beslenme düzenimle fazla geri alacağımı sanmıyorum. Ama şu anki düzende veremiyorum da
Canım bu yedıklerın çok ama. 100 kalori bile yok. Bugüne özel mi böle yoksa hep mi bu şekilde yiyorsun
günaydın kızlar 2 gecedir ikizlerim hasta ,ateşler içindeydi bende sürekli uyanıktım onlara baktım çok kötü bademcikleri şişmiş .okadar kötüki herbirine 10 igne başka ilaçlar verdi dr ları .şimdi biraz iyiler ama ben sarhoş gibiyim uykum geliyor erkenden kalkıp kahvaltı verdim ilaçlarını verdim çok kötü terlemişlerdi degiştirdim şimdi tv seyrediyorlar igne saatlerini bekliyorum igneden gelince küt yataga girip uyumayı düşünüyorum
Okuldan aradilar kiz revirde atesli yatiyor diye apar topar okula ordan hastaneye.. Yine beta olmus.. Torbayla ilac alip geldim..haftaya sinavlari var, sonra da Ankara'ya turnuvaya gidecek. Toparlar umarim. Dr. 10 gunde anca gecer dio...
kızlar sabahtan beri fırsatım olmadı girmeye
geçmişi çok ayrıntılı okuyamadım
semiran şişmandaşlar partisi yapalım :)
beyza ve mutlu geçmiş olsun başka hastalarımız varsa onlarada çok geçmiş olsun
bende sabah getirdim emiri dr.a gözündeki kızarıklık baya yoğundu korktum açıkçası ama dr. bişey çarpmış temas sonucu olmuş bir haftaya geçer dedi
bi de emire bi çok kişi kayma var gözünde dedi onu da baktırdık yokmuş çok şükür
boğazıda çok kötü hafif ateşi vardır gelmişken onuda gösterdik boğazı çok kötü dedi dr. antibiyotik verdi malesef
daha 1 ay olmadı antibiyotik biteli
ee öyle diyet işine gelince sabah 105 gördüm cuma 101 idi ben anlamıyorum bu işten bişey
ahhhh cecom sen varya sen...ben senden hızlı cıktım.
kocişi gönderince topladım evi..çıktım dısarı aç karnına saglık ocagının yolunu tuttum.
kan degerlerimi,hormon degerlerimi,glukoz umu hepsine bakılsın dedm.4tüp kan verdm
ama merkla ve heyecanla beklıyorum sonucu:)yarın cıkcak.
sanki bana oyunmus gibi geliyor.
Özellikle böyle yemedim, hergün yediklerimi yazıyorum işte ablacım. Poğaça (pastane poğaçası) tüm gün rahatsız etti beni akşamda hasanpaşa köfte salçalı soslu kaşarlı falan olduğu için az yedim. Yanlış mı yapıyorum ki :26:
Canım köfte yiyorsan en az 4( yağlı oldugu için 3 tane yesen olur) yanında ekmek yoksa bol salata yıyebilirsin. Kilona göre yedıklerını simdiden çok kısarsan kılo verdiğinde hem kas'tan kaybedersin hem de ilerde kşlo vermen zorlaşır
Haftada 1.5 kilodan fazla kilo vermek kas'ların zayıflamasına neden oluyor
Genel olarak daha çok yiyorsan sorun yok ben sadece bugün için yorum yaptım:))
Tamam ablacımÖnerilerine göre daha dikkatli olurum, ekmek yerine 1 kaşık pilav tercihi yapmıştım ben :) Az olsa da kolay sindirilmicek şeyler yedim bugün Aman yağdan gitsin de azar azar gitsin, daha önce bir anda kilo verdiğimde daha fazlasını almıştım bu sefer de öyle olsun istemiyorum.
Kız 1 kaşık pilav değiş 3 kaşık pilav= 1 dılım ekmek. ama ben gene de pılav yerıne ekmek ye derim. hem daha tok tutar hem de sindirimi daha kolay.
Yediklerim
sabah
2dilim çavdar ekmeği
8Zeytin
1fincan kahve.2bardak çay
1Kipritkutusu kadar surme peynir
1Kasık lor psyniri
Ara
Yok disardaydim
Öglen
3Dilim ekmek
Azcik kuymak
Salata
1Avcum kadar Sucuk
Yarım kipritkutusu peynir
Ara
180Gr KEFİR
1Armut
Akşam
1Tabak pirasa yemeği azcik esmer bulgurla
100Gr yoğurt
2L su. 2Fincan yeşilçay
90Dakkk tempolu yürüdüm
ben yedıklerımı masus yazmıyorum artık çünkü sıze bakınca ben bi ordu yıyormuşum gibi olucak ama kaçamak yapmadım.Gerçi daha önce diyet listemş paylaşmıştım. Günlük 1300-1400 kalori arası bişey sanırım benim liste. Bakalım bu hafta akşamları ekmeksiz et var. Öğlen gene yarım porsıyon et, 5 kasık sebze yogurt ve 1 dılım ekmek var
Mesela öğleden sonrakş ara öğünümde 2-3 porsıyon meyva ve 10 fındık var:)) oha dediğinizi duyar gibiyim. Ben bezan 1 meyve yıyorum, 2. meyve yerıne 2,3 adet bısküvi yiyorum. Meyveyle doymayacagını hıssedersen o sekılde yap demişti
Bence paylaş menülerini canım sonuçta diyetisyen ne önerdiyse onu yiyorsunben 110 kiloyum ama 2-3 porsiyon meyvem yok hepsi 1 porsiyon. bizim diyetisyenler bilmiyormu acaba bu işi :44:
Bence paylaş menülerini canım sonuçta diyetisyen ne önerdiyse onu yiyorsunben 110 kiloyum ama 2-3 porsiyon meyvem yok hepsi 1 porsiyon. bizim diyetisyenler bilmiyormu acaba bu işi :44:
yok hayatım her zaman aynı degil ara öğünüm. bazen 1/2 paket bisküvi bazen meyve veriyor. sürekli değişiyo yani. normalde de gunde en az 3,4 porsıyon yıyın dıyolar meyveyi. bana kahvaltı da 1 porsıyon verdı ama ben yemıyorum. toplamda 4 porsıyon verdi.
ya cecom sen gecen gün de patates salatası yemiştin...Selam kızlarrrrrrrrrrrrr :122:
Canım ben iğneden korkuyorumbakma kalıbıma minnak bir kız gibi titriyorum ama yinede belli etmemeye çalışıyorum
Bizim sağlık ocağı bakmıyor o tahlillere o yüzden mecbur büyük hastaneye gidiceğim ama kesinlikle önümüzdeki hafta Allahın izniyle ihmal etmeyip onları bir an önce yaptıracağım
İnşallah seninde sonuçların öncekine nazaran daha iyi çıkar
Bende merak ederim yarın mutlaka bizede yaz canım
ayyyy kaçgündür görmüyorudm seni die düşünüordum..bi kaç gündür yazamamıştım ve bu sürede diyeti bayağı bozdum o yüzden şimdi bir iki günlük az yiyip bol spor hedefliyorum bu gelenler gitmeli
bugün yediklerim:
sabah:1 bardak süt
ara öğün:1 fincan yeşil çay,5 badem
öğle:1 dilim kepekli ekmek,domates,peynir
ara öğün:1 adet mısır patlağı(eti formun)
akşam:4-5 yk light yoğurt
ara öğün.1 kivi
spor:105 dk spor salonu + 100 mekik
ben yedıklerımı masus yazmıyorum artık çünkü sıze bakınca ben bi ordu yıyormuşum gibi olucak ama kaçamak yapmadım.Gerçi daha önce diyet listemş paylaşmıştım. Günlük 1300-1400 kalori arası bişey sanırım benim liste. Bakalım bu hafta akşamları ekmeksiz et var. Öğlen gene yarım porsıyon et, 5 kasık sebze yogurt ve 1 dılım ekmek var
Mesela öğleden sonrakş ara öğünümde 2-3 porsıyon meyva ve 10 fındık var:)) oha dediğinizi duyar gibiyim. Ben bezan 1 meyve yıyorum, 2. meyve yerıne 2,3 adet bısküvi yiyorum. Meyveyle doymayacagını hıssedersen o sekılde yap demişti
Hıııı günde 3-4 porsiyon anladımmmmbenimki günde 2 porsiyon :101:
ya cecom sen gecen gün de patates salatası yemiştin...
aaa bu ne kız patates güzelim benm ahahhaha
ayy benm bişeden korktugum yok çok şükür...
ama kadın korkuttu beni sabahın 9.da bugün gelen 4.kişisin valla 3 kişide de damar bulamadım
1saat ugrastım delik deşik ettim milleti dedi ama o an tırsmadım sanma
sanırım işi bilmiyor bu dedm
insallah ii cıkar sonuclarım ben de merakla beklıyorum vallahi.
hemen ceck yazarım sana
ayyyy kaçgündür görmüyorudm seni die düşünüordum..
cidden az yemişsin canm ama şu kivin varya...
için dışın kivi oldu canm senin
aynen özlemcim.bende yazmayayım diorum.bu hafta gttgmde konuscam diyetsyenmle bu durumu.
ben küçük bir devim sanırım
benm ara ögünlerimde leblebi var,galeta var,yogurt var,ceviz var,meyva var.
haftada 2-3kes 2 top dondurma var ohh ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?