Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla hemde nasıl özlemişim canım ya yedimde yedim :) bakalım inşallah cumaya gider bu kilocuklar, gerçi tartılmadım korkumdan aldım mı onu bile bilmiyorum :)))
bence gireceksin inanıyorum ben sana
2-3 Gün dikkat edersen artılar gider cnm sen basarirsin. Yakında beni gecersin.
ahhh ahhh o dikkat etme işi yoruyor beni oğlumun bakıcı teyzesi hamur kızartması göndermiş daha az önce 3-4 tane yedim ya
kaç kere dedim yapma ben dayanamıyorum buna diye ama beni dinleyen nerdeeee:))))
aynen canım ya çok iyi geldi mutlaka sende git :)

Selam kızlarr ,nasılsınız ?? bende yazılı hazırlicam şimcik , buralarda yine in cin top oyniiiyii , neyse azcık kaçiim sonra dönerim yine

bendeeeee of ya 4 tane sınav hazırlamam gerek

Canım bu yedıklerın çok ama. 1000 kalori bile yok. Bugüne özel mi böle yoksa hep mi bu şekilde yiyorsun

Son düzenleme:

Evet canım dedıgın gibi uzak ama ayda 2 kere oldugu için gidiyoruz bi şekilde. Biz alıstık zaten, eşim büyükşehir belediyesinde çalışıyor, ordan önermişler o şekilde bulduk bu diyetisyeni. Bazen kilo veremediğimizde yemeği biraz kısıyo:)) Mesela ben geçen ay yağdan sadece 1 kg verdiğim için bu sefer bir hafta akşamları ekmeksiz et verdi. Ben ekmeksiz aç kalıyoruz resmen. 1 dilim de olsa yemem lazım ama dayanıcaz artık. Eşime dedimki sırf yemeğimi kısmasın diye bu sefer yağdan iyi vermem lazım dedim:)) Aslında kısıyo dediğim baya fazla gene de. Burda arkadaşların yediğine bakınca benimki çok fazla gibi duruyo ama ben alıştım bu yeme şekline. Hayatıma oturttum yani. E bi acelem de yok, yavaiş vermek sorun deil ama bazen hiç veremediğimde canım sıkılıyo.

Canım bu yedıklerın çok ama. 100 kalori bile yok. Bugüne özel mi böle yoksa hep mi bu şekilde yiyorsun

Özellikle böyle yemedim, hergün yediklerimi yazıyorum işte ablacım. Poğaça (pastane poğaçası) tüm gün rahatsız etti beni akşamda hasanpaşa köfte salçalı soslu kaşarlı falan olduğu için az yedim. Yanlış mı yapıyorum ki :26:

Selam kızlarrrrrrrrrrrrr :122:

Hele şükür gelebildim
Bugün sabahtan beri evle uğraştım, çok yoruldum ama mutfak, yatak odası ve salonum bitti Ütülerimide aradan çıkardım şükür ama tabi bir yandan bir posta daha yıkadım mecbur millet zengin olunca bol bol gezmeyi ve alışveriş yapmayı hayal eder ben zengin olursam sırf ütümü yapacak birini tutsam yeter kalan işlerimi kendim yaparım diyorum
Yarında kızın odasıyla banyoduda yaptığımda bahar temizliğim bitmiş olucak Allahın izniyle

Yediklerimi de yazayım aklımdayken

Sabah: 2 dilim Kepek ekmeği, 1 kk beyaz peynir, 5 zeytin, domates, salatalık
Ara: 2 grisini
Öğlen: 1 yağsız kaşarlı tost, 1 ayran
Ara: 1 kase çacık
Akşam: 3 patates haşlama, bol salata, 1 kase yoğurt ( aslında patatesin zararlı olduğunu biliyorum ama uzun zamandır yememiştim canım çekince bari haşlama yiyeyim dedim )

Çayımızı demledim birazdan bir iki bardak çay içerim yatmadanda 7si bir arada çayımı içer cumburlop yatar dinlenirim ki sabaha enerjik kalkayım
Sülümanı izlerkende sizlere laf atarım

Okuldan aradilar kiz revirde atesli yatiyor diye apar topar okula ordan hastaneye.. Yine beta olmus.. Torbayla ilac alip geldim..haftaya sinavlari var, sonra da Ankara'ya turnuvaya gidecek. Toparlar umarim. Dr. 10 gunde anca gecer dio...

Hepinize çok geçmiş olsun İnşallah çocuklar şu anda daha iyidirler. Rabbim tez zamanda şifalarını verir inşallah.... Aminnnn

Canım ben iğneden korkuyorum bakma kalıbıma minnak bir kız gibi titriyorum ama yinede belli etmemeye çalışıyorum
Bizim sağlık ocağı bakmıyor o tahlillere o yüzden mecbur büyük hastaneye gidiceğim ama kesinlikle önümüzdeki hafta Allahın izniyle ihmal etmeyip onları bir an önce yaptıracağım
İnşallah seninde sonuçların öncekine nazaran daha iyi çıkar
Bende merak ederim yarın mutlaka bizede yaz canım

Canım köfte yiyorsan en az 4( yağlı oldugu için 3 tane yesen olur) yanında ekmek yoksa bol salata yıyebilirsin. Kilona göre yedıklerını simdiden çok kısarsan kılo verdiğinde hem kas'tan kaybedersin hem de ilerde kşlo vermen zorlaşır

Haftada 1.5 kilodan fazla kilo vermek kas'ların zayıflamasına neden oluyor

Genel olarak daha çok yiyorsan sorun yok ben sadece bugün için yorum yaptım:))

bi kaç gündür yazamamıştım ve bu sürede diyeti bayağı bozdum o yüzden şimdi bir iki günlük az yiyip bol spor hedefliyorum bu gelenler gitmeli
bugün yediklerim:
sabah:1 bardak süt
ara öğün:1 fincan yeşil çay,5 badem
öğle:1 dilim kepekli ekmek,domates,peynir
ara öğün:1 adet mısır patlağı(eti formun)
akşam:4-5 yk light yoğurt
ara öğün.1 kivi

spor:105 dk spor salonu + 100 mekik

Tamam ablacım Önerilerine göre daha dikkatli olurum, ekmek yerine 1 kaşık pilav tercihi yapmıştım ben :) Az olsa da kolay sindirilmicek şeyler yedim bugün Aman yağdan gitsin de azar azar gitsin, daha önce bir anda kilo verdiğimde daha fazlasını almıştım bu sefer de öyle olsun istemiyorum.

ben yedıklerımı masus yazmıyorum artık çünkü sıze bakınca ben bi ordu yıyormuşum gibi olucak ama kaçamak yapmadım.Gerçi daha önce diyet listemş paylaşmıştım. Günlük 1300-1400 kalori arası bişey sanırım benim liste. Bakalım bu hafta akşamları ekmeksiz et var. Öğlen gene yarım porsıyon et, 5 kasık sebze yogurt ve 1 dılım ekmek var

Mesela öğleden sonrakş ara öğünümde 2-3 porsıyon meyva ve 10 fındık var:)) oha dediğinizi duyar gibiyim. Ben bezan 1 meyve yıyorum, 2. meyve yerıne 2,3 adet bısküvi yiyorum. Meyveyle doymayacagını hıssedersen o sekılde yap demişti

Son düzenleme:

Kız 1 kaşık pilav değiş 3 kaşık pilav= 1 dılım ekmek. ama ben gene de pılav yerıne ekmek ye derim. hem daha tok tutar hem de sindirimi daha kolay.

Yediklerim
sabah
2dilim çavdar ekmeği
8Zeytin
1fincan kahve.2bardak çay
1Kipritkutusu kadar surme peynir
1Kasık lor psyniri
Ara
Yok disardaydim
Öglen
3Dilim ekmek
Azcik kuymak
Salata
1Avcum kadar Sucuk
Yarım kipritkutusu peynir
Ara
180Gr KEFİR
1Armut

Akşam
1Tabak pirasa yemeği azcik esmer bulgurla
100Gr yoğurt

2L su. 2Fincan yeşilçay

90Dakkk tempolu yürüdüm

menünü beğendim canım. kılon benım ılk hedef kılom. dıyetısyen önce bı 68 ol bakarız demişti. kas oranım yuksek dıye öyle söyledı ama ben 65e kadar ıneyım dıyorum.

Bence paylaş menülerini canım sonuçta diyetisyen ne önerdiyse onu yiyorsun ben 110 kiloyum ama 2-3 porsiyon meyvem yok hepsi 1 porsiyon. bizim diyetisyenler bilmiyormu acaba bu işi :44:

Bence paylaş menülerini canım sonuçta diyetisyen ne önerdiyse onu yiyorsun ben 110 kiloyum ama 2-3 porsiyon meyvem yok hepsi 1 porsiyon. bizim diyetisyenler bilmiyormu acaba bu işi :44:

yok hayatım her zaman aynı degil ara öğünüm. bazen 1/2 paket bisküvi bazen meyve veriyor. sürekli değişiyo yani. normalde de gunde en az 3,4 porsıyon yıyın dıyolar meyveyi. bana kahvaltı da 1 porsıyon verdı ama ben yemıyorum. toplamda 4 porsıyon verdi.

Paylaşayım o zaman

Sabah: 1 dılım tahıllı ekmek
2 dilim az yaglı beyaz peynır
domates, semizotu
1 meyve var ama ben bunu ara öğün olarak yıyorum

Öğlen: 5 kasık patlıcan yemegı, 3 kasık yogurt, 1 dilim peynir ve 1 yumurta ile omlet, 1 dilim tahıllı ekmek

Ara: 10 fındık, 1 postakal, 4 adet minik diyet bisküvi

akşam: ızgara alabalık(200gr kadar), semizotlu marul salatası(bol)

Ara: 5 fındık, 1/3 paket diyet bisküvi

Gece: çok acıkırsam ya 1 minik elma ya da nescafe içerim

Son düzenleme:

Hıııı günde 3-4 porsiyon anladımmmm benimki günde 2 porsiyon :101:

ya cecom sen gecen gün de patates salatası yemiştin...
aaa bu ne kız patates güzelim benm ahahhaha

ayy benm bişeden korktugum yok çok şükür...
ama kadın korkuttu beni sabahın 9.da bugün gelen 4.kişisin valla 3 kişide de damar bulamadım
1saat ugrastım delik deşik ettim milleti dedi ama o an tırsmadım sanma
sanırım işi bilmiyor bu dedm

insallah ii cıkar sonuclarım ben de merakla beklıyorum vallahi.
hemen ceck yazarım sana
ayyyy kaçgündür görmüyorudm seni die düşünüordum..
cidden az yemişsin canm ama şu kivin varya...
için dışın kivi oldu canm senin

aynen özlemcim.bende yazmayayım diorum.bu hafta gttgmde konuscam diyetsyenmle bu durumu.
ben küçük bir devim sanırım

benm ara ögünlerimde leblebi var,galeta var,yogurt var,ceviz var,meyva var.
haftada 2-3kes 2 top dondurma var ohh ohhh

Canım ben ılk kadına gıtmeye basladıgımda 99 kıloydum. O zaman verdıgı lısteyı görsenız şoka gırersınız. Resmen karnım şişiyodu yerken ama kılo verdım. Yavas yavas azalttı işte yedıklerımı. sonucta 100 kılo bırıyle 70 kılo bırının günlük yaktıgı aynı değil. Bence ne versıyse ya canım. Kadının bi bildiği vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…