Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eşim de ilk basladıgınsa 123 kıloydu. sabah kahvaltısınde bildiğiniz markettekı kepek ekmekler var ya ınce uzun. onun yarısını kes içini çıkar ıstedıgın kadar doldur demişti eşime:))))) sonra zayıflayınca yedıklerı azaldı tabi. adamın midesi küçüldü ayol. 2 çeşit yemek yapınca suratını asan adam gitti:)) pilav yoksa dövüş çıkartırdı. 10 aydır patates pilav yüzü görmedi adamcağız:)) ilk başlarda zorlanıyodu ama artık o da alıştı vallahi

hiç korarmıyım....hiç üzermiyim diyetisyenimi o ne derse yerimmmmm

benm listemi 105kg iken düzenlemiştik en son neler yiyorum sen düşün

Hayirli aksamlar güzeller, sizleri cok özledim
benim bu gün ki menüm :
sabah
2 dilim ekmek
sürme peyniri
domates salatalik

öglen
2 biber dolmasi
1 porsiyon yogurt
dün elim cok kacmis bayagi dolma doldurmusum yemek yapmadim dün ki yemekleri bitirmeye calistik :)

aksam
havuc salatas
taze fasulye salatasi
1 dilim ekmek

Ayşecim canım ara biliyosun ben gece cadısıyım bende çok özledim topicimizi çok şükür diet güzel gidiyor bu aralar biraz yoğunuz ama ebruylada konuştuk birgün buluşalım diyoruz forumda sanada uyarsa...

ya cecom sen gecen gün de patates salatası yemiştin...
aaa bu ne kız patates güzelim benm ahahhaha

Kız sen benim yediklerimi mi sayıyorsun
ASlında ben hakikaten patates güzeli olurmuşum her gün olsa hergün yerim
Tabi haşlamasını
Aslında insülin direncinde iyi olmadığını biliyorum ama işte insan bazen ne pişireceğini şaşırıyor. Temizliğede dalınca en kolay o geldi
Daha sofradan kalktığımda yarın ne yemek yapsam diye sordum eşime oda her zamanki cevabını verdi : bana sorma ne yaparsan yap bir kerede fikir ver be adam ama yok ille bana beyin fırtınası yaşatacak

menünü beğendim canım. kılon benım ılk hedef kılom. dıyetısyen önce bı 68 ol bakarız demişti. kas oranım yuksek dıye öyle söyledı ama ben 65e kadar ıneyım dıyorum.

Cnm hedefine ulaşacağına inanıyorum sen bu işi kapmissin
cnm sende boy varsa baya zarif olursun ben geçen sene 67kg felandim o zaman 40beden etek olmuştu. Yani sağlıklı beslenince kg fazla olsa bile baya incelme oluyor yağlar küçülüyor

boy az canım 1.64. ıste biraz kasım fazla. anneme çekmişim. resmini eklemiştim buraya. çok zayıftır ama 60 kilo. bana 65 kılo yeterli olur sanırım. daha 13 kilo var. senin hedef kilon kaç

karpuz çıksa da karpuz yesek:)) geçen yaz meyve öğünümü sırf karpuzdan yana kullanıyodum. aslında glisemik indeksi yüksek ama beni nedense tok tutuyor. bu sene karpuz ve erik ikilisini düşünüyorum:)))

karpuzz ımmm sulu sulu süperrr

iyi akşamlar kızlar okuduğum kadarıyla herkesin diyeti gayet güzel devam ediyo sanırım ben bugün ufak kaçamaklar yaptım ama çok ufak kaçamaklar gerçekten
sabah 2 gün kurusu 1 bardak ılık su
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta 1 domates
ögle 1 kase mercimek çorbası
yarım kase yoğurt 2 etimek
ara 2 gün kurusu 1 hurma
buraya kadar sıfır kaçamak
akşam 6yk ıspanak yemeği 2 yk yoğurt 1dilim ekmek
annem balık kızartmıştı 30 gr kadar ondan yemişimdir
eşim tulumba tatlısı ve dondurma almış maraş usulu dondurma tulumbaya elimi sürmedim ama maraş usulu dondurmadan 2 tatlı kaşığı kadar yedim 2 3 adette üzüm yedim

Ozka. Cnm benim hedef 60kg olmak aslında eşim şimdi bile Tmm böyle iyisin daha zayıflama diyor
eşim iri yapili 115kg ben çocuk gibi kaliyom yanında

Son düzenleme:
Ozka. Cnm benim hedef 60kg olmak aslında eşim şimdi bile Tmm böyle iyisin daha zayıflama diyor
eşim iri yapili 115kg ben çocuk gibi kaliyom yanında

eşinin boyu baya uzun anladıgım kadarıyla. sen de ona deki sen biraz kilo ver ki aramızdakş fark kapansın :)) 60kg ideal canım. çok yakında hedef kılona kavuşacaksın orası kesın

eşinin boyu baya uzun anladıgım kadarıyla. sen de ona deki sen biraz kilo ver ki aramızdakş fark kapansın :)) 60kg ideal canım. çok yakında hedef kılona kavuşacaksın orası kesın
20Cm uzundur heralde bende boy yok birde zayıf olunca. Görenler çocuk gibi diyorlar

Son düzenleme:

henüz kullanmadım canım
esseler pahalı korkmaz almış kayınvalidem fiyatını bilmiyorum ben 1 tane de 22 no cem aldım 34 lira daha uygun ceminki ama kalite farkı vardır tabii mehtabın da var o da uygun sayılır
LEAH tam gençlik parkının karşısında eski stad otel var büyük bir otel eşim el değiştirmiş dedi ismi değişmiş olabilirmiş

20Cm uzundur heralde bende boy yok birde zayıf olunca. Görenler çocuk gibi diyorlar

eşin kiloluymuş canım o zaman. o da senın yedıklerinden yese ya ne güzel kilo verirdi:)) benım de boy kısa canım. ben de en azından söyle 1.70 olmak isterdim

Cnm 1buçuk sene oldu ama aralarda tatil de biraktim. Birde yaş 40 birde triod. Hastadiyim. Yoksa hedefime şimdiye ulasmistim.

Maşallah canım yaa darısı bizlerinde başına şu anki tek takıntım 2li rakamlara dönmek ama sonrası sanki daha kolay gibime geliyor yani inşallah öyle olur

eşin kiloluymuş canım o zaman. o da senın yedıklerinden yese ya ne güzel kilo verirdi:)) benım de boy kısa canım. ben de en azından söyle 1.70 olmak isterdim

Yese benden daha çok verirde yemiyor. Az önce snitzel patates kizarmadi yedi. eşim bana kiziyor hiç bişey yemiyorsun diye anlamiyor beni ben şu an çok rahatım kiximin peşinde kosabiliyom kucagimda taşiyabiliyom en önemlisi kan degerlerim. Normal çıkıyor

azmine helal olsun yastan öte tiroid cok sorun cıkarıyo
neyse az kalmıs 8de gittimi tamamdır
cnm İlacimi kullandimmi gidiyorda 1ay kullanmicam sintigrafi için veremem heralde ama almamaya caliscam sağlıklı beslenmeye devam gr gr gitsede sonunda insallah hedefe ulascam

Hayırlı geceler kizlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…