Canım ben ılk kadına gıtmeye basladıgımda 99 kıloydum. O zaman verdıgı lısteyı görsenız şoka gırersınız. Resmen karnım şişiyodu yerken ama kılo verdım. Yavas yavas azalttı işte yedıklerımı. sonucta 100 kılo bırıyle 70 kılo bırının günlük yaktıgı aynı değil. Bence ne versıyse ya canım. Kadının bi bildiği vardır.
Ayşecim canım ara biliyosun ben gece cadısıyım bende çok özledim topicimizi çok şükür diet güzel gidiyor bu aralar biraz yoğunuz ama ebruylada konuştuk birgün buluşalım diyoruz forumda sanada uyarsa...
kaçak arıcam arıcam hep unutuyorum gece yarısı geliyosunuz aklıma aslında o saatte uyumuyodur diyorum ama çekiniyorum yinede
dön artık tamamen iyice boşladın bizi
başka topike girmek yasak sana :)))
tebrik ediyorum kızlar
beyzuşum ellerine emeğine sağlık
cnm bende haftaya adet olmuş olcam bildirim kötü olacak ama sonraki hafta bizim haftamız olsun :)
ya cecom sen gecen gün de patates salatası yemiştin...
aaa bu ne kız patates güzelim benm ahahhaha
menünü beğendim canım. kılon benım ılk hedef kılom. dıyetısyen önce bı 68 ol bakarız demişti. kas oranım yuksek dıye öyle söyledı ama ben 65e kadar ıneyım dıyorum.
Cnm hedefine ulaşacağına inanıyorum sen bu işi kapmissin
cnm sende boy varsa baya zarif olursun ben geçen sene 67kg felandim o zaman 40beden etek olmuştu. Yani sağlıklı beslenince kg fazla olsa bile baya incelme oluyor yağlar küçülüyor
Ozka. Cnm benim hedef 60kg olmak aslında eşim şimdi bile Tmm böyle iyisin daha zayıflama diyor
eşim iri yapili 115kg ben çocuk gibi kaliyom yanında
20Cm uzundur heralde bende boy yok birde zayıf olunca. Görenler çocuk gibi diyorlareşinin boyu baya uzun anladıgım kadarıyla. sen de ona deki sen biraz kilo ver ki aramızdakş fark kapansın :)) 60kg ideal canım. çok yakında hedef kılona kavuşacaksın orası kesın
o tavalarda öiraz pahalıı kaça aldın aceba nasıl kullanışlımı
ben hala burdayımm çimcimee kaç kilosunnnnn yoksa zayıfladınmııı cocuğunn oldumu yeni evliydin sanırım listeyi sen tutuyodun o zamanlar
aman ne cokk soru sordum
20Cm uzundur heralde bende boy yok birde zayıf olunca. Görenler çocuk gibi diyorlar
Ozka. Cnm benim hedef 60kg olmak aslında eşim şimdi bile Tmm böyle iyisin daha zayıflama diyor
eşim iri yapili 115kg ben çocuk gibi kaliyom yanında
maşallah az kalmıs hedefine ulasmana
ne kadar surede verdin
Cnm 1buçuk sene oldu ama aralarda tatil de biraktim. Birde yaş 40 birde triod. Hastadiyim. Yoksa hedefime şimdiye ulasmistim.
Cnm 1buçuk sene oldu ama aralarda tatil de biraktim. Birde yaş 40 birde triod. Hastadiyim. Yoksa hedefime şimdiye ulasmistim.
eşin kiloluymuş canım o zaman. o da senın yedıklerinden yese ya ne güzel kilo verirdi:)) benım de boy kısa canım. ben de en azından söyle 1.70 olmak isterdim
cnm İlacimi kullandimmi gidiyorda 1ay kullanmicam sintigrafi için veremem heralde ama almamaya caliscam sağlıklı beslenmeye devam gr gr gitsede sonunda insallah hedefe ulascamazmine helal olsunyastan öte tiroid cok sorun cıkarıyo
neyse az kalmıs 8de gittimi tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?