valla ben de öyle sanıyordum pek olmadı bu kez.Mutluzzzzzzz
Senin adet sonrasi hep 1,5-2 giderdi gecen sene de hatirlasana!!! Merak etme haftaya super rakam cikacak..
Tokluk kan şekeri de baktıracaksın değil mi? kız bugün bana ısrarla açlık değil tokluk şekeri bakıldı mı diye sordu... insülin direnci olmasa bile diyabete yatkınlık insülin salgılarını kontrol altına almayı gerektirir, sadece diyetle de bu olmuyor dedi. Neyse sen baktır, umarım bir şey yoktur. Diyete uymadıysan -ki galeta sırf karbonhidrat, çekirdeği de abarttım demişsin- regl öncesi haftada artı çıkman da normal.
Bir de ben sana daha önce de yazmıştım her gün tartılma, aldığın küçük cekete her gün bak, beynin vücuda ve hormonlara gönderdiği mesajlar gerçekten de önem taşıyordur belki. Her yolu deniyoruz, bilinçaltı eğitim yolunu da ihmal etmeyelim bari :)
herkese slmlar...çok uzun bir zamandır girmiyordum bu topiğe..eskilerden kimse de yok sanırım...çok eğlenceli bi topiktir burası...özlemişim...
slm kızlar hasta olanlar hastası olanlar hepinize çookk çok geçmiş olsun allah hepinize acil şifalar versin:))
bu arada benimde çizelgem var artıkkk yuppiii bi arkadaşıma yaptırdım hihi
çok mutluyuuuuummmm
Özellikle böyle yemedim, hergün yediklerimi yazıyorum işte ablacım. Poğaça (pastane poğaçası) tüm gün rahatsız etti beni akşamda hasanpaşa köfte salçalı soslu kaşarlı falan olduğu için az yedim. Yanlış mı yapıyorum ki :26:
Hayirli aksamlar güzeller, sizleri cok özledim
benim bu gün ki menüm :
sabah
2 dilim ekmek
sürme peyniri
domates salatalik
öglen
2 biber dolmasi
1 porsiyon yogurt
dün elim cok kacmis bayagi dolma doldurmusum yemek yapmadim dün ki yemekleri bitirmeye calistik :)
aksam
havuc salatas
taze fasulye salatasi
1 dilim ekmek
Kızlar banada müsaade
Yarın kalan işlerimi bitirip birazda kendimi bakıma alayımmalum cuma günü amcaoğlunun kınası var çakmada olsa elti sayılır güzelleşeyimde KV çatlasın zaten fit oluyormuş bu ara çok sık kuaföre gittim diye
Ahhh ahhh eski banu olsaydı ne maskeler kalırdı ne kremlerneyse yavaş yavaşta olsa eski banuyu ortaya cıkartıyorum birden yapmıyorum ki adam kalpten gitmesin birde yazıfladım mı tam süper olucak
Neyse size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın
öpüldünüz kocaman
Yese benden daha çok verirde yemiyor. Az önce snitzel patates kizarmadi yedi. eşim bana kiziyor hiç bişey yemiyorsun diye anlamiyor beni ben şu an çok rahatım kiximin peşinde kosabiliyom kucagimda taşiyabiliyom en önemlisi kan degerlerim. Normal çıkıyor
valla ben de öyle sanıyordum pek olmadı bu kez.
ya haklısın bilinç altım ustum biraz biraz su koymaya başladı. zayıflayacağıma olan inancım azaldı...
bir 10 gün dikkat edeceğim listeye. ama gerçekten liste beni geriyor. canım 1 kase daha çorba istiyor örneğin resmen kıvranıyorum tencerenin başında. neyse. 10 gun ben tıp oynuyorum kaçamaklara dair. bu cuma değil gelecek cumaya kadar. bu sefer de veremezsem bidaha da diyetisyene gitmem...
saolun kızlar güzel dilekleriniz için cuma kesin artı çıkıcam ben ama olsun napalım
dikkat etmememin cezası bu
çekirdek yiyorum her akşm 200 gr nerdeyse off off koca batırdı beni
şişman kızları düşünsen daha iyi edersin
bizim de durum kötü ates olmdı ama ilaç içirme tam rezalet. kudurttu beni gargara yapıyor deli nasıl öğrendiyse.günaydınlar kızlar hepinize
umarım keyifler yerindedir
ben idare ediyorum hem regl sancısı var 3 günüm hem emir ateşlendi gece onla uğraşıp durdum umarım bugun kreşte hastalanmaz tekrar
banucum bana uya konuşuruz tatlım çok slm söyle ebruyada
mutlum bozma moralini ben ilk diyetisyene gittiğim kiloya çıktım tekrar 105e (çüşşş dediğinizi duyar gibiyim)
ama yedim kendim etti kendim buldum
önüme koyduğum hedefler beni tatmin etmedi, hırslandırmadı
ama şimdi dün akşam eşimle bir iddiaya girdik kazanan ben olursam bayramda tatile gidecez
bu hırsla dün akşam markete gidip güzel bir alışveriş yaptım
lıght yoğrt, ekmek, meyve, sebze vs.
sonra eve gittim bi yandan misafirim vardı onlarla ilgilendim diğer yandan emirle uğraştım bir yandan da bugun için yemek pişirdim
ve bugun yanımda gelirken mercimek çorbası ve patlıcan yemeği getirdim öğlen için yanınada yoğurt
12 Nisan bugünden sonrası çok gzl olur inşallah
geçen hafta diyetisyene gidemedim öğlene kadar çünkü
mutlucum bu c.tesi gülşene gitmeyi düşünüoyurm
eşimde senin gibi elinin altında olsun dedi
sen her hafta gidince daha bi motıve oluyosun dedi
o yüzden üzülerek burcuya gidemicem
işte böyleyken böyle kızlar
günaydınlar kızlar hepinize
umarım keyifler yerindedir
ben idare ediyorum hem regl sancısı var 3 günüm hem emir ateşlendi gece onla uğraşıp durdum umarım bugun kreşte hastalanmaz tekrar
banucum bana uya konuşuruz tatlım çok slm söyle ebruyada
mutlum bozma moralini ben ilk diyetisyene gittiğim kiloya çıktım tekrar 105e (çüşşş dediğinizi duyar gibiyim)
ama yedim kendim etti kendim buldum
önüme koyduğum hedefler beni tatmin etmedi, hırslandırmadı
ama şimdi dün akşam eşimle bir iddiaya girdik kazanan ben olursam bayramda tatile gidecez
bu hırsla dün akşam markete gidip güzel bir alışveriş yaptım
lıght yoğrt, ekmek, meyve, sebze vs.
sonra eve gittim bi yandan misafirim vardı onlarla ilgilendim diğer yandan emirle uğraştım bir yandan da bugun için yemek pişirdim
ve bugun yanımda gelirken mercimek çorbası ve patlıcan yemeği getirdim öğlen için yanınada yoğurt
12 Nisan bugünden sonrası çok gzl olur inşallah
geçen hafta diyetisyene gidemedim öğlene kadar çünkü
mutlucum bu c.tesi gülşene gitmeyi düşünüoyurm
eşimde senin gibi elinin altında olsun dedi
sen her hafta gidince daha bi motıve oluyosun dedi
o yüzden üzülerek burcuya gidemicem
işte böyleyken böyle kızlar
herkese günaydııııııııııın
bugün uyumam lazım tutmayın beni
3gün kurusu 3 badem yedim üstüne de suyumu içtim ve kaçıyorum
Günaydın Kızlar
Baskül için bugün son gün onun için aşırı dikkat etmem lazım yarın en az -2 görmem lazım kalbimden geçen -2.5-3 arası
Ablam ıslak kurabiye istedi yapıp akşamüstü okuluna götürücem çıkıştada çarşıya gidicez belki ciciler alırız kendimize
Yarında onur geliyor aramız açık gelsinde yüzyüze halledelim problemlerimizi
bizim de durum kötü ates olmdı ama ilaç içirme tam rezalet. kudurttu beni gargara yapıyor deli nasıl öğrendiyse.
Hadi hayırlısı bu son olur inşallah ikimiz içinde.:)
Ben iyiyim gibiyani düzenli liste takip etmiyorum ama heyvan gibi yemiyorum en azından.:)
Valla ben utanıyorum artık yıllar önce burda olup gidip gelenler yena burda deyince çok utanıyorum artık...
zayıflıyayım yada insan boyutuna geleyimde def olup gideyim..
Tık tık asuuuu müsaitmisin ..Uyan kahve içmeye geleceydiik.:))
---------
Günaydın güzel hanımlar..Gününüz güzel geçsin..
canım sen çok spor yapıyorsun ya benim hoca 1,5 ay oldu 70 dk aştırmıyor...bi kaç gündür yazamamıştım ve bu sürede diyeti bayağı bozdum o yüzden şimdi bir iki günlük az yiyip bol spor hedefliyorum bu gelenler gitmeli
bugün yediklerim:
sabah:1 bardak süt
ara öğün:1 fincan yeşil çay,5 badem
öğle:1 dilim kepekli ekmek,domates,peynir
ara öğün:1 adet mısır patlağı(eti formun)
akşam:4-5 yk light yoğurt
ara öğün.1 kivi
spor:105 dk spor salonu + 100 mekik
Yenacım kilolar gitsin ama kimse ayrılmasın burdan...Hadi hayırlısı bu son olur inşallah ikimiz içinde.:)
Ben iyiyim gibiyani düzenli liste takip etmiyorum ama heyvan gibi yemiyorum en azından.:)
Valla ben utanıyorum artık yıllar önce burda olup gidip gelenler yena burda deyince çok utanıyorum artık...
zayıflıyayım yada insan boyutuna geleyimde def olup gideyim..
Tık tık asuuuu müsaitmisin ..Uyan kahve içmeye geleceydiik.:))
---------
Günaydın güzel hanımlar..Gününüz güzel geçsin..
Allah kavuştursun nasıl heyecanlısındır şimdi...Günaydın Kızlar
Baskül için bugün son gün onun için aşırı dikkat etmem lazım yarın en az -2 görmem lazım kalbimden geçen -2.5-3 arası
Ablam ıslak kurabiye istedi yapıp akşamüstü okuluna götürücem çıkıştada çarşıya gidicez belki ciciler alırız kendimize
Yarında onur geliyor aramız açık gelsinde yüzyüze halledelim problemlerimizi
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
Sabah eşimi işe gönderip hemen çamaşırları balkona astım hazır hava biraz güneş yüzü gösterince
Çok şükür bugün küçük civciv gözünü açtığı halde yeniden uykuya daldı da ben de biraz keyif yapabiliyorum
Yatak odasıyla mutfak yan yana olunca mecbur o uyanınca ancak mutfağa girişebilirim ama önemi yok zaten çok az işim var oradadaondan sonra kendime ayırırım kalan zamanımı :122:
Umarım bugün herkes için çok verimli bir gün olur malum yarın bildirim günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?