Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutluzzzzzzz

Senin adet sonrasi hep 1,5-2 giderdi gecen sene de hatirlasana!!! Merak etme haftaya super rakam cikacak..
valla ben de öyle sanıyordum pek olmadı bu kez.

ya haklısın bilinç altım ustum biraz biraz su koymaya başladı. zayıflayacağıma olan inancım azaldı...

bir 10 gün dikkat edeceğim listeye. ama gerçekten liste beni geriyor. canım 1 kase daha çorba istiyor örneğin resmen kıvranıyorum tencerenin başında. neyse. 10 gun ben tıp oynuyorum kaçamaklara dair. bu cuma değil gelecek cumaya kadar. bu sefer de veremezsem bidaha da diyetisyene gitmem...

Kızlar banada müsaade

Yarın kalan işlerimi bitirip birazda kendimi bakıma alayım malum cuma günü amcaoğlunun kınası var çakmada olsa elti sayılır güzelleşeyimde KV çatlasın zaten fit oluyormuş bu ara çok sık kuaföre gittim diye
Ahhh ahhh eski banu olsaydı ne maskeler kalırdı ne kremler neyse yavaş yavaşta olsa eski banuyu ortaya cıkartıyorum birden yapmıyorum ki adam kalpten gitmesin birde yazıfladım mı tam süper olucak

Neyse size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

öpüldünüz kocaman

herkese slmlar...çok uzun bir zamandır girmiyordum bu topiğe..eskilerden kimse de yok sanırım...çok eğlenceli bi topiktir burası...özlemişim...

Hoşgeldin cimcime..
bebeğini sağlıkla,huzurla büyütt çok sevindim anne olmana..

slm kızlar hasta olanlar hastası olanlar hepinize çookk çok geçmiş olsun allah hepinize acil şifalar versin:))
bu arada benimde çizelgem var artıkkk yuppiii bi arkadaşıma yaptırdım hihi
çok mutluyuuuuummmm

Hayırlı olsun çizelgen..

Kızım bayılıyor o köfteye.:)
haftasonu yapayım bari bende.:)

Evet bayağıdır yoksun..
İşlerinmi var.?

Kolay gelsin canım...

Mutlu, bence kendini çok kasma..Sonuçta dikkat etmeye yeni başlayan biri değilsin..
Geçen yıl hızlı vermenin sebebi yeni doğum yapmış sayılırdın..Ayrıca yoğun emziriyordun ekstra 500 cal. harcıyordun zaten..

ÖZetle geçen yılla mukayese etme..Yeniden başlayıp bırakarak metabolizmamızı tembelleştiriyoruz bununda çook etkisi var..
Her hafta iyi kötü kilo veriyorsun zaten önemli olan bu...Ok mu.:))

canım zaten en büyük mutluluk çocugunun peşinde koşmaktan yorulmama olsa gerek. Mesela ben bacak bacak üstüne atamazdım. Ne kadar kötü bişeymiş insan farkedemiyor. Eşin de maşallah bu saatte yağlı şeyler yiyo yani. Sana az yıyosun dıyecegıne kendı az yese ya:)))

herkese iyi akşamlar bugün çok yoruldum ben bi sürü zeytin yağlı yemek yaptım üstüne de temizlik
bugünkü menüm
sabah:
1 bardak süt
2 kbrt kutusu byüklüğnde b.peynir
taze nane
3 zeytin
2 dilm çavdar ekmeği
ara:
1 meyve 1 bardak süt
öğlen:
1 tavuk
1.5 kepçe mercimek çorbası
bir küçük bardak yoğurt
1.5 dilim ekmek
ara:
bir bardak süt
yarım meyve
akşam:
5 kaşık kadar zeytinyağlı kereviz
1 tavuk
2 dilim ekmek
ara:
birasçık dondurmaaa :26:
3 litre su sporum hiç yok bugün temizlik sayılır mı ki
hepinize iyi geceler fıstıklar yarın görüşmek üzere

Son düzenleme:

canım listen kaç kalorilik. sadece bir kase çorba mı var yanında bişey yok mu? bı dahakı kontrole gıdısınde zorlandıgın noktaları söyle dıyetısyenıne. Ona göre değiştirir farklı şeyler verir. Sen gayet de güzel kilo veriyorsun. Bazen kılo vermemiz durabilir çünkü vucut gayet memnun bulundugu kilodan. bizle inatlaşıyor resmen. direnç gösteriyo. böyle durumlarda sabırlı olmak lazım. ben 1.5 ay 80 kılodan asagı ınememiştim mesela. eger sende de ınsülin direnci varsa hep yukarı bi eğilim gösterir. ideal kilomuza gelene kadar sabırlı devam etmemiz lazım. ben şimdi 2,3 gun bıraksam anında alırım.

Geçen gün gıttıgımde sorum dıyetısyenıme, ben bazen kılo veremiyorum ama aslında cok da yemıyorum eskıye göre cok az yıyorum, o zaman hayat boyu böyle az mı yıycem dedım.Hayır dedi, ideal kilona geldıkten sonra yavas yavas arttırcaz yedıklerını birden değil. birden artarsa kılo alırsın dedi.

Selammm kızlarrr , nasılsınızzz ?
benden iyilik saçlarımı röfle yaptırdım, yeniden sarı cücük oldum

resim eklemek istedim ama makinenin çektiklerini boyutu büyük diye eklemiyor maleseff
neyse telefonla çekersem eklerim artıkın :128::128:
bugün yediklerimi yazmiiim hele öğleni hiç yazmiimm

öperimm herkeslerii , iyi gecelerr

düşüneyim valla o kadar sıkıldım ki tek başıma anneme ne çok alışmışım gelsin diye bekliyorum aramadı henüz ulaşmadılar demek ki arasın yatacağım samanyolunda turgay başyayla şehirleri geziyorya merzifoan gitmiş onu izledim bu gece tuhaf oldum kendi doğduğum şehri tv de izlemek ve orda olamamak tuhaf geldi bir de yemekleri gösterdi daha çok hasret olduğumu anladım 1.5 saat uzaklıkta ama yine de gurbet yahuu tuhaf oldum duygulandım hem de bir acıktım bir acıktım anlatamam neler gösterdi bütün merzifon yemeklerini keşkeğinden tut haşhaşlı çörğimizi baklalı dolma tarhana neler neler oyyy dedimmm nasıl acıktım kalk semiran kalk ama menümü de yazmadım giriyim bakayım dedim kızlar neler kaynatmış kimseler kalmamışşşşş neyse yediklerimi yazayımmm
sabah: 1 bardak ılık su
kornfleks yedim
ara yok
öğlen: 1 tabak kırmızı mercimek çorbası
1 dilim ekmek( beyaz yedim evde unutmuşum ekmeğimi)
kaçamak 2 tane şekerpare yedim ki of ne of 1 yiyecektim bir baktım ki yine yiyorum dur diyemedimm
ara da yürüyordum yiyemedim
akşam: 1 kase çorba
2 dilim çavdar ekmek
1 domates 3-4 yeşil biber
gece: 1 küçük muz
2 büyük kupa bitki çayı 2.5 litre su 1 saat yürüyüş

günaydınlar kızlar hepinize
umarım keyifler yerindedir
ben idare ediyorum hem regl sancısı var 3 günüm hem emir ateşlendi gece onla uğraşıp durdum umarım bugun kreşte hastalanmaz tekrar
banucum bana uya konuşuruz tatlım çok slm söyle ebruyada
mutlum bozma moralini ben ilk diyetisyene gittiğim kiloya çıktım tekrar 105e (çüşşş dediğinizi duyar gibiyim )
ama yedim kendim etti kendim buldum
önüme koyduğum hedefler beni tatmin etmedi, hırslandırmadı
ama şimdi dün akşam eşimle bir iddiaya girdik kazanan ben olursam bayramda tatile gidecez
bu hırsla dün akşam markete gidip güzel bir alışveriş yaptım
lıght yoğrt, ekmek, meyve, sebze vs.
sonra eve gittim bi yandan misafirim vardı onlarla ilgilendim diğer yandan emirle uğraştım bir yandan da bugun için yemek pişirdim
ve bugun yanımda gelirken mercimek çorbası ve patlıcan yemeği getirdim öğlen için yanınada yoğurt
12 Nisan bugünden sonrası çok gzl olur inşallah
geçen hafta diyetisyene gidemedim öğlene kadar çünkü
mutlucum bu c.tesi gülşene gitmeyi düşünüoyurm
eşimde senin gibi elinin altında olsun dedi
sen her hafta gidince daha bi motıve oluyosun dedi
o yüzden üzülerek burcuya gidemicem
işte böyleyken böyle kızlar

herkese günaydııııııııııın
bugün uyumam lazım tutmayın beni
3gün kurusu 3 badem yedim üstüne de suyumu içtim ve kaçıyorum

bizim de durum kötü ates olmdı ama ilaç içirme tam rezalet. kudurttu beni gargara yapıyor deli nasıl öğrendiyse.

Ben kizi okula yolladim. Atesi yok ama basagrisi cok var.

Dun yat diyorum, eskrime gidicem diyor.. Kizim basin agriyor diyorum, bana iyi gelir diyor. Ama goturmedim tabi....

Hadi hayırlısı bu son olur inşallah ikimiz içinde.:)
Ben iyiyim gibi yani düzenli liste takip etmiyorum ama heyvan gibi yemiyorum en azından.:)

Valla ben utanıyorum artık yıllar önce burda olup gidip gelenler yena burda deyince çok utanıyorum artık...
zayıflıyayım yada insan boyutuna geleyimde def olup gideyim..

herkese günaydııııııııııın
bugün uyumam lazım tutmayın beni
3gün kurusu 3 badem yedim üstüne de suyumu içtim ve kaçıyorum

Tık tık asuuuu müsaitmisin ..Uyan kahve içmeye geleceydiik.:))

---------

Günaydın güzel hanımlar..Gününüz güzel geçsin..

Günaydın Kızlar

Baskül için bugün son gün onun için aşırı dikkat etmem lazım yarın en az -2 görmem lazım kalbimden geçen -2.5-3 arası
Ablam ıslak kurabiye istedi yapıp akşamüstü okuluna götürücem çıkıştada çarşıya gidicez belki ciciler alırız kendimize

Yarında onur geliyor aramız açık gelsinde yüzyüze halledelim problemlerimizi

Seni seni.

Şampiyon belli ikinci kim diyorsun..

bizim de durum kötü ates olmdı ama ilaç içirme tam rezalet. kudurttu beni gargara yapıyor deli nasıl öğrendiyse.

o konuda biz şanslıyız cnm
emir kendi ilacını alır getirir
çok sever içmeyi zorlanmıyorum dün akşam erken uyudu antibiyotiği şırınga ile verdim ağzına
dene istersen şırınga ile içirmeyi eltiminki de içmez ilaç hiç o şekilde veriyodu

cnm bugun bizim bilmem kaçıncı miladımız olsun o zaman ama son olsun inşallah

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

Sabah eşimi işe gönderip hemen çamaşırları balkona astım hazır hava biraz güneş yüzü gösterince
Çok şükür bugün küçük civciv gözünü açtığı halde yeniden uykuya daldı da ben de biraz keyif yapabiliyorum
Yatak odasıyla mutfak yan yana olunca mecbur o uyanınca ancak mutfağa girişebilirim ama önemi yok zaten çok az işim var oradada ondan sonra kendime ayırırım kalan zamanımı :122:

Umarım bugün herkes için çok verimli bir gün olur malum yarın bildirim günü

canım sen çok spor yapıyorsun ya benim hoca 1,5 ay oldu 70 dk aştırmıyor...
Yenacım kilolar gitsin ama kimse ayrılmasın burdan...

Allah kavuştursun nasıl heyecanlısındır şimdi...

Kız Banu ellerine sağlık bitirdin valla temizliği ben nasıl yapıcam onu düşünüyorummm...akşamları yaparım yavaş yavaş ama benim eşim takıntılıyaa o evdeyken ben iş yapınca gıcık oluyor...ee zaten o evde yokkene bende yokum napıyım benyaaa....

günaydınnnnnnnn..güneş yüzünü gösterdi...

dünki menüm

sabah
2 dilim kepek ekmeği ile tost
domates salatalık
1 tk pekmez

ara
15 badem

öğle
3 kaşık pilav
5 kaşık kuru fasulye
yoğurt

ara
1 kurabiye
1 şekersiz sütlü nescafe

akşam ( işte can alıcı yerr..eşimin ısrarları üzerine)
etsiz çiğ köfte yedim yanına da ayrann

akşama kadar süper gitmişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…