nevin resim eklesene ya ben çok merak ediyorum seni
Seni seni.
Şampiyon belli ikinci kim diyorsun..
Allah kavuştursun nasıl heyecanlısındır şimdi...
nevin resim eklesene ya ben çok merak ediyorum seni
valla ben de öyle sanıyordum pek olmadı bu kez.
ya haklısın bilinç altım ustum biraz biraz su koymaya başladı. zayıflayacağıma olan inancım azaldı...
bir 10 gün dikkat edeceğim listeye. ama gerçekten liste beni geriyor. canım 1 kase daha çorba istiyor örneğin resmen kıvranıyorum tencerenin başında. neyse. 10 gun ben tıp oynuyorum kaçamaklara dair. bu cuma değil gelecek cumaya kadar. bu sefer de veremezsem bidaha da diyetisyene gitmem...
Hadi hayırlısı bu son olur inşallah ikimiz içinde.:)
Ben iyiyim gibiyani düzenli liste takip etmiyorum ama heyvan gibi yemiyorum en azından.:)
Valla ben utanıyorum artık yıllar önce burda olup gidip gelenler yena burda deyince çok utanıyorum artık...
zayıflıyayım yada insan boyutuna geleyimde def olup gideyim..
Günaydınlar, gerçi altıda kalkına bu saatte günaydın demek bir tuhaf geliyor
Ayşe-Beyza-Mutlu kolay gelsin, hem yavrulara hem kendimize bakmak zor oluyor. Yarına sapasağlam olurlar umarım :)
Özlemciğim (ilbatum) hoşgeldin, gözlerimiz aradı vallahi. Dün de yazmıştım ama mesajı göndermemişim
Canım, gayet iyi gidiyorsun, moral bozulacak bir durum yok. İki ay bile olmadı 6 kg verdin yanılıyor muyum? Listede seni zorlayan noktaları diyetisyenin ile konuş sana değişim listesi versin. Örneğin canın 1 kase daha çorba istiyorsa onu içer yerine 1 dilim ekmeği azaltabilirsin belki? Bunun gibi neyin neye denk olduğu ve nasıl değiştirilebileceğine dair bilgi versin kendini sıkmazsın o zaman. Diğer yandan da biraz isteklerimize ket vuracağız değil mi? Bu özdisiplin için faydalı oluyor bence.
Ben de senin gibi saldım biraz kendimi geçen 1-2 hafta. Biraz da hedefleri gerçekçi tutmadığımiçin olabilir, bize dayatılan 36-38 beden incelik kavramını benimsediğimiz için olabilir. Yani şöyle bir havaya büründüm; "38 beden fıstık gibi olup, incecik kıyafetlerle bu yazı geçirme şansım kalmadıysa, çaba göstermenin ne anlamı var?" Şu kafaya bak, 2XL giyiyordum geçen sene, neredeyse 42 bedeni beğenmeyeceğim şimdi. Bunu düşününce önce 42 olayım diyorum, çaba gösterirsem kolaylıkla 2-2.5 ayda başarırım bunu da... Sen de öyle, aynı bedendeyiz herhalde aşağı yukarı
AşkolsunGelenler neden geliyor bir onu düşünelim, aynı kilolarda oldukları, ya da gene aldıkları için değil mi? Burada olup, sabır göstermek önemli bence. Hem hedefine ulaşınca da "nasıl sebat edip kilo verdiğini" yeni gelenlere anlatmak için burada olmalısın.
saol nevincim bir maratona daha başladık bakalım nasıl olcak, dün çok fenaydım başıma ağrılar girdi derste, ama güzel gidicek sanırım inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırızz...
Elifcimdershane maratonun başlıyor demek hadi hayırlısı...
nerde parti nerdee bende gelcemm beni de alınnnmerhabalar nasılsınız hanımlar ben iyiyim 9 gibi annemi yolcu ettim adıyamana gittiler arkadaşlarıyla turla bugün yok yarında yok ertsi gün sabah gelecekler inş yalnızım yani 3 gün napsam ki acaba parti mi düzenlesem kop kop
Okuldan aradilar kiz revirde atesli yatiyor diye apar topar okula ordan hastaneye.. Yine beta olmus.. Torbayla ilac alip geldim..haftaya sinavlari var, sonra da Ankara'ya turnuvaya gidecek. Toparlar umarim. Dr. 10 gunde anca gecer dio...
mutlu, beyaz çok geçmiş olsun, umarım önemli bir şey yokturGecmis olsun benimki de 2 de muayne olacak
özlemcim nasılsın?? dün kursa başladım ve baş ağrısıyla döndüm eveSen de mi kpssye çalışanlardansın canım. Bölümün ne? Ben de 2 aydır calısıyorum bakalım napıcam sınavda. Bu haziran atamalarında son kez tercıh hakkım var 2010 puanımla, bişeyler olur umarım. Garanti olsun dıye tekrar hazırlanıyorum.
Ben de yürüyüşümü öğleden sonraki ara öğünden sonra yapıcam artık. Sen hergün yürüyebiliyomusun
ayy bende öyle oluyorum meryemcim yaaa, hava açınca bir miskin oluyorum anlatamam, sonbahar kızıyım ben yağmur yağsın benim moralim yerinde oluyor wallaaaynen elifcim moral bozmak yok.
hava beni etkılemıor...hatta güzel hava da daha üzgün oluyorum bu senede yaz geldi ama ben hala congiyim die
bu havalarda da evde daha rahat spor yapıorum.birden sıcak bastırırsa hç hoşlanmam
demek kurs a gidiceksin allah yardımcın olsun.
aaa sana su ördügün battaniyeleri soracaktım öle merak ettimki.
elimden örgü gelmez ama heveslendşm bir an.albümüne bir de battaniye resimleri eklermisin rica etsem
saol nevincim bir maratona daha başladık bakalım nasıl olcak, dün çok fenaydım başıma ağrılar girdi derste, ama güzel gidicek sanırım inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırızz
nerde parti nerdee bende gelcemm beni de alınnn
mutlu, beyaz çok geçmiş olsun, umarım önemli bir şey yoktur
özlemcim nasılsın?? dün kursa başladım ve baş ağrısıyla döndüm evefazla bilgi yüklediler bana ondan oldu kesin ama hocalar çok iyi jet gibi geçselerde süper anlatıyorlar ve hep soru çözüyorlar
ayy bende öyle oluyorum meryemcim yaaa, hava açınca bir miskin oluyorum anlatamam, sonbahar kızıyım ben yağmur yağsın benim moralim yerinde oluyor wallaa
ben ikisininde modelini bugün çekip albüme koymaya çalışıcam canım, o zaman boncuktan işlediğim yatak örtüsünüde koyayım
ben çok meraklıyım el işlerine, söylemesi ayıptır her işide beceriririm, anneme kafayı yedirdim zaten, dedim kanevçeden kendime örtü seti yapıcam dedim
selam fıstıklar nasılsınız bakalım? bugün evdeyim sözde tatil günüm ama nerdeeee oğluşum bırakmadı beni :) işte yapamıyorum bırakmıyor peşimi daha yeni uyudu sabahın köründe kalkmasına rağmen :)
bende uykuluyum aslında azcık yatsam iyi olacak hazır bebiş uyuyorken...
bizde attık tüm teflonları içi beyaz olanlar seramik oluyor sanırım, onlardan aldık ama yıkamadan önce suda bekletilmesi gerekiyormuş, biz çok sonra öğrendik, birde süngerin yumuşak kısmıyla yıkamazsan bir kaç günde çizliyor o yüzden çok dikkatli yıkamak lazımmış, biz 1 tanesini ziyan ettikten sonra öğrendik, çizilmeye çok müsaitlermiş, ama yemekler çok güzel pişiyor tıpkı teflondaki gibi yapışmıyorbeyzacım kızına geçmiş olsun canım
mutlucum dalokiye de geçmiş olsun
ben de 40 dk yürüyebildim ancak dönüşte yürüyemedim hem yağmur vardı hem poşetlerim ağırdı bir yürüyüş ayakkabısı bir de yazlık hafif topuklu krem bir ayakkabı aldım bir de şu seramik tavalardan teflonları atıyorum bir de bunları deneyim bakalım
canım asuman abla söyledimi bilmiyorum ama o yakınlardaki oteller çokta düzgün değil diye biliyorum, kolej tarafından güzel bir otel var ismini hatırlayamadım, ama merkezi bir yerde zaten atatürk spor salonu, tunalıda da tutsalar en fazla (trafik yoksa) 15 dakika da orda olurlar.Asym, bizim kiz 27 nisanda turnuvaya geliyor. Ne yazikki cocuklarla benim gozum yemedi babasi ile yolluycam. Ataturk spor sarayi'nda olacakmis. Genclik parkininn orda diye gordum googledan. Nerden otel bakiym onlara yakin olsun?
hoşgeldinnherkese slmlar...çok uzun bir zamandır girmiyordum bu topiğe..eskilerden kimse de yok sanırım...çok eğlenceli bi topiktir burası...özlemişim...
azmettim gircem özlemcim yaa dün diyetisyene de dedim bilmeden süper bir şey yapmışsın, çok beğendiğin şeylerin artık küçük bedenini al ve kendine onu hedef koy dedi, bakalım hiç denemedim aldıktan sonra, haftaya deneyeceğim, çok zor tutuyorum aslında kendimi giyinmemek için ama biraz daha spor ve doğru beslenmeyle haftaya giricem inşallaahh içine, daha doğrusu içine giriyorum ama simitler bir yandan çıkıyor bacaklarımda çooook kötü duruyor sosis gibivalla hemde nasıl özlemişim canım ya yedimde yedim :) bakalım inşallah cumaya gider bu kilocuklar, gerçi tartılmadım korkumdan aldım mı onu bile bilmiyorum :)))
bence gireceksin inanıyorum ben sana
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?