Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar düzen gelemedim inanılmaz bir baş ağrısı vardı, o kadar bilgiyi bir anda hazmetmedi bünyem bence o yüzden oldu akşama kadar birde ara öğünümü yanıma almadığım için şekerimde düştü sanırım böyle bi kötüydüm eve gelene kadar anlatamam şimdi en azından düzeldim ve çok zindeyim
geçmişe göz atamadım daha sonra bakıcam ama
buarada 800 gr vermişim, hiç kaçamaksız ve full sporlar neden bu kadar vermiş olduğumu anlamadım sporsuz daha çok veriyorum dedim doktora oda sakın bırakma, vücut diyetede sporada alışmak zorunda sonuçta o yüzden azda olsa bir sonuç aldık dedi, poff kii ne pofff
neyse durmak yok yola devam
dünkü menüm yine proteindi o yüzden yazmıyorum ama sabah anneme uyandığımda baklayı bugün pişirelim dedim anacım benimle dalga geçip gülmeye başladı, ama resmen bakla yiyemedim bi ağız tadıyla napıyım

herkesii çoooook öperimm, hepimiz için süper ve muhteşem bir gün olsun; kaçamaksız, listeleri uyulan ve sporsuz geçmeyen

Ben kizi okula yolladim. Atesi yok ama basagrisi cok var.

Dun yat diyorum, eskrime gidicem diyor.. Kizim basin agriyor diyorum, bana iyi gelir diyor. Ama goturmedim tabi....

günaydın herkese nasılsınız hanımlar çok şükür ben iyiyim dün gece rüyamda yemek görmedim valla o kadar izledikten sonra
sabah: 1 büyük bardak su içtim ahanda şimcik
2 dilim tahıll ekmek
2 dilim peynir
1tatlı kaşık bal
4 yeşil zeytin yedim(2 yemem lazımdı:26::26::26:)
domates biber marul (ne çok yedim) ve elimde çay hala
ara olmayacak
öğlen: fırında köfte patates var
büyük ihtimal 4 köfte yerim patates yerim ekmek yemem
akşam: çorbam var yanında yine biber domates yerim (taktım bibere bu aralar)
geceyi bilemiyorum galeta olabilir çay kayısı olabilir hele gece olsun bakalımmmm listemi gece yine yazarım kaçamaklaarı görürürzzz bakalımmm

Günaydınlar, gerçi altıda kalkına bu saatte günaydın demek bir tuhaf geliyor

Ayşe-Beyza-Mutlu kolay gelsin, hem yavrulara hem kendimize bakmak zor oluyor. Yarına sapasağlam olurlar umarım :)

Özlemciğim (ilbatum)
hoşgeldin, gözlerimiz aradı vallahi. Dün de yazmıştım ama mesajı göndermemişim

Canım, gayet iyi gidiyorsun, moral bozulacak bir durum yok. İki ay bile olmadı 6 kg verdin yanılıyor muyum? Listede seni zorlayan noktaları diyetisyenin ile konuş sana değişim listesi versin. Örneğin canın 1 kase daha çorba istiyorsa onu içer yerine 1 dilim ekmeği azaltabilirsin belki? Bunun gibi neyin neye denk olduğu ve nasıl değiştirilebileceğine dair bilgi versin kendini sıkmazsın o zaman. Diğer yandan da biraz isteklerimize ket vuracağız değil mi? Bu özdisiplin için faydalı oluyor bence.

Ben de senin gibi saldım biraz kendimi geçen 1-2 hafta. Biraz da hedefleri gerçekçi tutmadığımiçin olabilir, bize dayatılan 36-38 beden incelik kavramını benimsediğimiz için olabilir. Yani şöyle bir havaya büründüm; "38 beden fıstık gibi olup, incecik kıyafetlerle bu yazı geçirme şansım kalmadıysa, çaba göstermenin ne anlamı var?" Şu kafaya bak, 2XL giyiyordum geçen sene, neredeyse 42 bedeni beğenmeyeceğim şimdi. Bunu düşününce önce 42 olayım diyorum, çaba gösterirsem kolaylıkla 2-2.5 ayda başarırım bunu da... Sen de öyle, aynı bedendeyiz herhalde aşağı yukarı

Aşkolsun Gelenler neden geliyor bir onu düşünelim, aynı kilolarda oldukları, ya da gene aldıkları için değil mi? Burada olup, sabır göstermek önemli bence. Hem hedefine ulaşınca da "nasıl sebat edip kilo verdiğini" yeni gelenlere anlatmak için burada olmalısın.

Merhaba güzel bayanlar,
Bugün hava güzel çok şükür.Motive artıyor otomatikman.Bugün hiç kimse kaçamak yapmasın yarın güzel bildirimler yapalım.Hiç kimse artı bildirimde bulunmasın,bol bol spor bildirimleri yapılsın inşallah yarın.

Bizde yürüdük dün ablamla.Dün yağış yoktu ama yine soğuk sayılırdı.Aradı ablam yürüyüş yapmayınca diyete dikkat edemiyorum bugün yürüyelim revani yaptım yoksa yicem bak dedi :) Vicdan yaptırdı bana.Çıktım bende 1 saat kadar yürüdük.Geldim duşumu aldım.Ve yatana kadar ağzıma bir lokma bişey atmadım.Eşim dondurma yedi ondan bile bi ısırık istemedim ki dondurmaya hiç dayanamam.Bugünde niyatim yürümek kaçamaksız geçirmek ve yarın inşallah güzel bir bildirim yapmak...

Son düzenleme:

yani sanırım zayıflayınca gidiceğiz umut yenacım ole düşünüyorr yenaaaa onu mu anladık kapı dışarı mı edileceğiz cnm ya olmaz versekte burdayız ben gelmediğim zamanlarda ne yapıyorlar kızlar diye hep merak ediyorum olmuyor zayıflasakta buradayız zayıflamasakta en azından arkadaşlığımız içinde burdayız aklına bir daha oole şeyler getirme lütfen ...

Son düzenleme:
Bügünkü menüm

Sabah: Domates,salatalık,7 tane siyah zeytin,yağlı beyaz peynir 3-5 çatal
Ara:2 ceviz
Öğlen: Karışık salata,1 pk.altınbaşak
Ara:Yeşil çay,eve giderken ceviz
Akşam: 1 kase patates yemeği,yoğurt,1 dilim kepek ekmeği

Bol su içicem bugün 3 litreyi bulabilir...

Bi de yaklaşık 3 gündür tuvalete çıkamıyordum.Akşam içmem gereken glukofeni içmedim.Sabahkini içtim.Zaten ishal etkisi yapıyor.Sağolsun ilaç sayesinde o işide hallettim.Kesin eksilere inmişimdir.

selam fıstıklar nasılsınız bakalım? bugün evdeyim sözde tatil günüm ama nerdeeee oğluşum bırakmadı beni :) işte yapamıyorum bırakmıyor peşimi daha yeni uyudu sabahın köründe kalkmasına rağmen :)
bende uykuluyum aslında azcık yatsam iyi olacak hazır bebiş uyuyorken...

Günaydınlar herkeseee

Kalktım kahvaltımı yaptım. Ocaga domatesli tavuk bagetimi koydum şimdi de pazı yapıyorum. Bugün eşimin sebze diyeti başlamış 3 gün sebze yiyecekmiş, benim de et diyetim başladı:))

Yemekler piştikten sonra ders başına oturucam bakalım

Bahar gelfi ama benim ev leş gibi, daha doğrusu camlar kir içinde, bizim burası çok toz alan bi yer, silsem de 2 güne aynı çamur gibi oluyo diye baharın gelmesibi bekledim, bakalım bu pazar boşluğu varsa sadece cam sildirmeye apartman görevlisinin eşini çağırıcam

Sizler nasılsınız, yarın tartı günü heyecan var mı:)) Benım de haftaya salı kontrolum var az kaldı daha sıkı spor yapmam lazım

Selam kızlar :)
Aylar sonra anca girebiliyorum ne yazık ki :/
Valla 2,5-3 ayda hayatımda neler değişti neler :) tek değişmeyen kilolar maalesef
İsten çıktım kpss ye hazırlanmak icin, bı de artık hayatımda biri var :)
İnsanlık icin küçük benim icin kocaman adımlar bunlar
Su an telefondan girdiğim icin gecmisi okuyamiyorum ama umarım herkesin keyfi yerindedir.
Öpüyorum hepinizi.. Guzel günler...

...
Elifcimdershane maratonun başlıyor demek hadi hayırlısı...
saol nevincim bir maratona daha başladık bakalım nasıl olcak, dün çok fenaydım başıma ağrılar girdi derste, ama güzel gidicek sanırım inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırızz

nerde parti nerdee bende gelcemm beni de alınnn

Okuldan aradilar kiz revirde atesli yatiyor diye apar topar okula ordan hastaneye.. Yine beta olmus.. Torbayla ilac alip geldim..haftaya sinavlari var, sonra da Ankara'ya turnuvaya gidecek. Toparlar umarim. Dr. 10 gunde anca gecer dio...

Gecmis olsun benimki de 2 de muayne olacak
mutlu, beyaz çok geçmiş olsun, umarım önemli bir şey yoktur
özlemcim nasılsın?? dün kursa başladım ve baş ağrısıyla döndüm eve fazla bilgi yüklediler bana ondan oldu kesin ama hocalar çok iyi jet gibi geçselerde süper anlatıyorlar ve hep soru çözüyorlar
ayy bende öyle oluyorum meryemcim yaaa, hava açınca bir miskin oluyorum anlatamam, sonbahar kızıyım ben yağmur yağsın benim moralim yerinde oluyor wallaa
ben ikisininde modelini bugün çekip albüme koymaya çalışıcam canım, o zaman boncuktan işlediğim yatak örtüsünüde koyayım
ben çok meraklıyım el işlerine, söylemesi ayıptır her işide beceriririm, anneme kafayı yedirdim zaten, dedim kanevçeden kendime örtü seti yapıcam dedim

semiran kaçar okuldan da girmeye çalışıyorum okuyorum ama yazamıyorum iyi oldu motivasyon her halükarda devam herkesi öptm görüşmek üzereee byeeee

Dersanen hayırlı olsun canım. Jet gibi anlatmak zorundalar kısa sürede konular yetişsin diye. Bol soru çözmeleri de çok iyi olmuş canım. Bakalım ben de hızımı arttırmaya başladım, vatandaşlıgı felan sona bırakmıstım ama hıcbır dersi sona bırakmamaya karar verdim. Hepsine aynı anda çalışıcam. Zaten haziran ayı küçük tekrarlar evde denemelerle geçer. Unuttugum yerleri açıp tekrar ederim en fazla. Haziranda da atama var çok merak ediyorum bize ne kadar kadro açıcaklar, açılırsa istanbula yakın yerleri yazıcam bakalım

Selam Özlemcim.Böyle tatile can kurban.Ne güzel Batuyla geçiriyorsun.İstediğin kadar yorul vız gelir sana...
Bizler iyiyiz çok şükür.Ben sana verdiğim sözü büyük ölçüde tutmaya çalışıyorum canım.ama 27 mayısa kadar 75 e inebilirmiyim bilemiyorum.Bu konuda çok bi umudum kalmadı ama en azından mayıs ayında 79-78 leri görebileceğime inanıyorum.Bu bile süper bişey benim için...

Yat bebişinin yanına ana oğul koyun koyuna uyun biraz o zaman :) Uğrarsın yine... Öpüyorum...

Son düzenleme:
bizde attık tüm teflonları içi beyaz olanlar seramik oluyor sanırım, onlardan aldık ama yıkamadan önce suda bekletilmesi gerekiyormuş, biz çok sonra öğrendik, birde süngerin yumuşak kısmıyla yıkamazsan bir kaç günde çizliyor o yüzden çok dikkatli yıkamak lazımmış, biz 1 tanesini ziyan ettikten sonra öğrendik, çizilmeye çok müsaitlermiş, ama yemekler çok güzel pişiyor tıpkı teflondaki gibi yapışmıyor
Asym, bizim kiz 27 nisanda turnuvaya geliyor. Ne yazikki cocuklarla benim gozum yemedi babasi ile yolluycam. Ataturk spor sarayi'nda olacakmis. Genclik parkininn orda diye gordum googledan. Nerden otel bakiym onlara yakin olsun?
canım asuman abla söyledimi bilmiyorum ama o yakınlardaki oteller çokta düzgün değil diye biliyorum, kolej tarafından güzel bir otel var ismini hatırlayamadım, ama merkezi bir yerde zaten atatürk spor salonu, tunalıda da tutsalar en fazla (trafik yoksa) 15 dakika da orda olurlar.
herkese slmlar...çok uzun bir zamandır girmiyordum bu topiğe..eskilerden kimse de yok sanırım...çok eğlenceli bi topiktir burası...özlemişim...
hoşgeldinn bizde yenilerdeniz
valla hemde nasıl özlemişim canım ya yedimde yedim :) bakalım inşallah cumaya gider bu kilocuklar, gerçi tartılmadım korkumdan aldım mı onu bile bilmiyorum :)))

bence gireceksin inanıyorum ben sana

...
azmettim gircem özlemcim yaa dün diyetisyene de dedim bilmeden süper bir şey yapmışsın, çok beğendiğin şeylerin artık küçük bedenini al ve kendine onu hedef koy dedi, bakalım hiç denemedim aldıktan sonra, haftaya deneyeceğim, çok zor tutuyorum aslında kendimi giyinmemek için ama biraz daha spor ve doğru beslenmeyle haftaya giricem inşallaahh içine, daha doğrusu içine giriyorum ama simitler bir yandan çıkıyor bacaklarımda çooook kötü duruyor sosis gibi

Sayfanın sağ üst köşesine magnum mini reklamı koymuşlar... Yapılır mı bu yaa topiğine göre seçseler reklamları.Bizim topiğe salata sebze mebze reklamı versinler anacım olmaz ki ama ... Canımız çekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…