Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız inşallaahh.
umarım hazirandaki atamalarda senin için olumlu bir sonuç çıkarda en azından bu stresi bir daha çekmek zorunda kalmazsın
buarada atamalarda genelde istanbul taşra yazıyor bakmıştım bende istanbulu tercih edicem çünkü, istanbul taşra ne olaki:44::44: anlamış değilim hala
bende tüm derslere aynı zamanda çalışıyorum daha doğrusu birinden 3 konu bitirdiysem diğerinden de 3 konu şeklinde ilerliyorum bir tek türkçe ve matemetiği hocalarla ilerleme kararı aldım, diğer derslere kendim çalışmaya başladım, onlar daha zor geliyor bana, tarihte bile unuttuğum çok şey var

ayy sorma ebrucum günlerdir bende takıldım durdum ona görmiyim diye sürekli sayfa yeniliyorum ya da çıkan reklamın ordaki yazıyı hızlıca okuyup geçiyorum, dondurmayı görünce canı isteyenlerdenim, bir de sadece magnumu severim ama kaçamak yasak evdeki magnum hala buzlukta ve benim umurumda değil
dolayısıyla maç skoru elif:1-magnum:0

Canım ben de su anda ıstanbul tasradayım, uzak ılceleri yani. İstanbulda oturan biri gebzede çalışıp küçükçekmecede oturdugu için taşraya felan bakma sen. İstanbul dıyosa yaz gitsin:)) Canım sen 4001le tercih yapacaksın. Tarihim fena değil diyodun, o zaman dediğin gibi tarih coğrafya ve vatandaşlıpa çok yüklenmem lazım.92,93 cıvarı cıvarı bişey alman lazımkı atanman garanti olsun. 4001den cok terch yapan var malum. Bir de dediği unutma meb onayli bilgisayar işletmeni setfikası da al canım.

Bakalım bindik bi alamete ne olcak. Doğrusunu söylemek gerekirse 2 aydır evdeyim çok veremedim kendimi sınava. Yumurta kapıya dayanınca hızlandım bakalım. İnsallah dediğin gibi haziranda atanırım canım. Evliyim ama istanbul dışı da yazıcam mecbur. Sonrarında tayin olabilecek kurumları yazıcam. Ankarayı da yazarım sanırım haziranda.

Bu arada 800gr verdim demişsin az değilki. Yağdan hiç verememek de vardı yani. Sen her hafta gidiyosun demi kontrole canım

Benım kotlar da tam olmuyo. Çok dar oluyo yani. Sadece bir kere giydim o da rahatsız oldum. Ben de ona girmek için çabalıyorum bakalım:)) biri 38 beden ama kalıbı geniş streç tarzı yapışan kotlardan. Geniş de olsa 38 beden bişey alınca özlem sen bu işi yapacaksın dedim içimden. Bu arada eşim diyoki sen zayıflayınca mavi, little big loft takılmaya başladın, şişmanken lcw den cıkmıyodun beni batırcan mı sen dedi:))) Sen yandın dedim ben bi zayıflıyayım neler alcam kendime

Son düzenleme:
selamun aleyküm güzeller
gününüz hayirlarla gecsin insallah

Evet bayağıdır yoksun..
İşlerinmi var.?
evet YENA´cim ,ögrencilerle mayis´ta umreye gidecegiz insallah
Dolayisi ile günüm cok yogun geciyor

Bu arada 7.takim da zayiflamak icin yarismaya katildim ,iki tarafa yetismekte zorlandim ama dün itibari ile biraz daha hafifledi islerimiz
insallah artik daha düzenli paylasimda bulunabilirim

evet özlemcim gerçekten çok fazla 4001 den tercih yapan sayısı, ama sanırım bu sene 4001 den çok fazla alım yapacaklarmış inşallaahh. aynen öyle çok soru çözmem lazım birde o yüzden derslerden öncede gitsem konuları bitirsem hocanın yaptığı benim için tekrar olcak o daha iyi olacak bakalım napcaz. dediğin gibi bindik bir alamete. bende puanlar netleşince ankara ve istanbulu yazıcam tabi önceliğim istanbul olucak ama tayin için 1 yıl beklemek gerekiyormuş diye biliyorum

800 gr mın 700 gr mı yağdan 100 gr mı sudan gitmiş o sevdindirdi tabiki beni. ölçülerinde de incelme var dedi ama karın ve kalça bölgemde yokmuş sadece bel bölgemde varmış o yüzden spora asılmam lazım. mesela dün deershanenin 9 katını yürüyerek çıktım ölücem sandım bir an ama yinede çıktım, inerkende yine merdiven kullandım artık en küçük mesafe bile bana spor yapmak için büyük şansmış gibi geliyor.

aynı şeyleri bende söylüyorum evdekilere. ilk defa açık renk kot aldım kendime lcw den, ama dün doktorada annemede söyledim, zayıflıyım lcw nin kapısından içeri girmem diye. zayıf mağzalarından giyinirim kesin dedim. u sefer çokk ama çoook kararlıyım, bu sene benim şişman geçireceğim son senem, ondan sonra artık geçmişi sadece anılarda hatırlayacağım, artık zayıf bir hatun olarak yola devam edeceğim ve hepimiz edeceğiz inşallahhh durmakk yok yola devamm

Merhaba kızlar herkese hayırlı günleerr:)
yarın tartı günü çok heyecanlıyım rüyalarıma bile giriyor artık
rüyamda 92den 60 düşmüştüm (bir haftada :) rüya işte)
Ağlıyorum ben bu kadar vermek istememiştim ama diye
Saçmalık işte göbek atarım vallaa

ahahah ben de takmıstım ona.sölücaktm size ama ne pis bogazsın,resim o demeyin die demedim
olleeyysss yalnız degilim sanırım

bende hiç yarın olsun istemiyorum ayşecim yaa dershane var ve başıma ağrılar giriyor resmen, yeniden okul fobisine yakalandım sanırım

ahahhaha benmde devam edıyor hala okul fobim.zaten hiç geçmediki:)

bu arada alıntı yapmıstım silindi...demek yatak örtüleri falan da yaptın.işledin.
ayy koy bakayım hepsine.
ben evlenene kadar dügme dikemezdim.hatta şimdide sadce dügme dikebiliyorum

1sökük falan olsa k.vye götürüorus.
eşim annem dikse daha ii olur dior.sanırım hayal gücümü öle ziyan etmemi istemiyor

bu arada meraklar beklıorum resimleri

bugün itibari ile harika menüler paylaşıcam size allahın izni ile ve benim irade gücümle inşallah:)

12 Nisan 2012 Perşembe

Sabah:
2 dilim uno denge lıght ekmek
5 fora lıght zeytin
30 gr. lıght peynir
1 haşlanmış yumurta
4 çeri domates
2 çengelköy salatalık

Ara:
1 armut
200 ml lıght süt

Öğle:
1 porsiyon salata
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
6 kaşık patlıcan yemeği (yağsız)

Ara:
1 yeşil elma
200 ml lıght süt

Akşam:
1 dilim lıght ekmek
1 kase mercimek çorbası
8 kaşık patlıcan yemeği (yağsız)
1 kase yoğurt

Ara:
1 elma

Son düzenleme:

Gerçekten harika bir menü canım...

Canım evli oldugum için eş durumundan tayin istiyebiliyorum ama gene de asalet takdik olana kadar beklemek gerekıyor, 1 ya da 1.5 yıl demek bu. O yüzden ıstanbula yakın yerlerı yazıcam hazıranda. Sen de eger evlilik düşünüyorsan sınavdan sonra yap nıkahını, o zaman eş durumundan tayın daha kolay, bakalım bi sınava gırelım de ona göre.

Haftada 800gr ıyı vermıssın canım yagdan. Ben gecen ay sadece 1 kg yagdan vermıstım( bu sefer daha cok verırım sanırım. bı de kılo azaldıkca vermek daha zor oluyo malesef.

bu çift kişilik tığla yaptığım, bunun birde krem-yeşil-koyu yeşil tek kişilik takımını yapıcam

buda boncuk işinden yaptığım, bir sırası kaldı bununda

Eklentiler

• $12042012758.webp
    88,7 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:

kız sende mı fora zeytın yıyon. ben de ondan alıyorum. tuzu felan da az ya normalde zeytın yıyemem ben sevmem ama bunu sevıyorum. yalnız gecen gıda muh bı arkadas geldı kahvaltıya, bu zeytınler ıcın asırı derecede renklendırıcı var dedı ıcınde. dumduz aynı boy zeytın mı olur almayın bunu felan dedı kafam karıstı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…