saol canım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız inşallaahh.Dersanen hayırlı olsun canım. Jet gibi anlatmak zorundalar kısa sürede konular yetişsin diye. Bol soru çözmeleri de çok iyi olmuş canım. Bakalım ben de hızımı arttırmaya başladım, vatandaşlıgı felan sona bırakmıstım ama hıcbır dersi sona bırakmamaya karar verdim. Hepsine aynı anda çalışıcam. Zaten haziran ayı küçük tekrarlar evde denemelerle geçer. Unuttugum yerleri açıp tekrar ederim en fazla. Haziranda da atama var çok merak ediyorum bize ne kadar kadro açıcaklar, açılırsa istanbula yakın yerleri yazıcam bakalım
ayy sorma ebrucum günlerdir bende takıldım durdum ona görmiyim diye sürekli sayfa yeniliyorum ya da çıkan reklamın ordaki yazıyı hızlıca okuyup geçiyorum, dondurmayı görünce canı isteyenlerdenim, bir de sadece magnumu severimSayfanın sağ üst köşesine magnum mini reklamı koymuşlar...Yapılır mı bu yaa topiğine göre seçseler reklamları.Bizim topiğe salata sebze mebze reklamı versinler anacım olmaz ki ama ... Canımız çekiyo
saol canım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız inşallaahh.
umarım hazirandaki atamalarda senin için olumlu bir sonuç çıkarda en azından bu stresi bir daha çekmek zorunda kalmazsın
buarada atamalarda genelde istanbul taşra yazıyor bakmıştım bende istanbulu tercih edicem çünkü, istanbul taşra ne olaki:44::44: anlamış değilim hala
bende tüm derslere aynı zamanda çalışıyorum daha doğrusu birinden 3 konu bitirdiysem diğerinden de 3 konu şeklinde ilerliyorum bir tek türkçe ve matemetiği hocalarla ilerleme kararı aldım, diğer derslere kendim çalışmaya başladım, onlar daha zor geliyor bana, tarihte bile unuttuğum çok şey var
ayy sorma ebrucum günlerdir bende takıldım durdum ona görmiyim diye sürekli sayfa yeniliyorum ya da çıkan reklamın ordaki yazıyı hızlıca okuyup geçiyorum, dondurmayı görünce canı isteyenlerdenim, bir de sadece magnumu severimama kaçamak yasak evdeki magnum hala buzlukta ve benim umurumda değil
dolayısıyla maç skoru elif:1-magnum:0
evet YENA´cim ,ögrencilerle mayis´ta umreye gidecegiz insallahEvet bayağıdır yoksun..
İşlerinmi var.?
canım işyerindeki pc de yok malum ama haftasonu eklemeyi düşünüyorum vakit bulupta evde girebilirsem...
evet özlemcim gerçekten çok fazla 4001 den tercih yapan sayısı, ama sanırım bu sene 4001 den çok fazla alım yapacaklarmış inşallaahh. aynen öyle çok soru çözmem lazım birde o yüzden derslerden öncede gitsem konuları bitirsem hocanın yaptığı benim için tekrar olcak o daha iyi olacak bakalım napcaz. dediğin gibi bindik bir alamete. bende puanlar netleşince ankara ve istanbulu yazıcam tabi önceliğim istanbul olucak ama tayin için 1 yıl beklemek gerekiyormuş diye biliyorumCanım ben de su anda ıstanbul tasradayım, uzak ılceleri yani. İstanbulda oturan biri gebzede çalışıp küçükçekmecede oturdugu için taşraya felan bakma sen. İstanbul dıyosa yaz gitsin:)) Canım sen 4001le tercih yapacaksın. Tarihim fena değil diyodun, o zaman dediğin gibi tarih coğrafya ve vatandaşlıpa çok yüklenmem lazım.92,93 cıvarı cıvarı bişey alman lazımkı atanman garanti olsun. 4001den cok terch yapan var malum. Bir de dediği unutma meb onayli bilgisayar işletmeni setfikası da al canım.
Bakalım bindik bi alamete ne olcak. Doğrusunu söylemek gerekirse 2 aydır evdeyim çok veremedim kendimi sınava. Yumurta kapıya dayanınca hızlandım bakalım. İnsallah dediğin gibi haziranda atanırım canım. Evliyim ama istanbul dışı da yazıcam mecbur. Sonrarında tayin olabilecek kurumları yazıcam. Ankarayı da yazarım sanırım haziranda.
Bu arada 800gr verdim demişsin az değilki. Yağdan hiç verememek de vardı yani. Sen her hafta gidiyosun demi kontrole canım
Benım kotlar da tam olmuyo. Çok dar oluyo yani. Sadece bir kere giydim o da rahatsız oldum. Ben de ona girmek için çabalıyorum bakalım:)) biri 38 beden ama kalıbı geniş streç tarzı yapışan kotlardan. Geniş de olsa 38 beden bişey alınca özlem sen bu işi yapacaksın dedim içimden. Bu arada eşim diyoki sen zayıflayınca mavi, little big loft takılmaya başladın, şişmanken lcw den cıkmıyodun beni batırcan mı sen dedi:))) Sen yandın dedim ben bi zayıflıyayım neler alcam kendime
Sayfanın sağ üst köşesine magnum mini reklamı koymuşlar...Yapılır mı bu yaa topiğine göre seçseler reklamları.Bizim topiğe salata sebze mebze reklamı versinler anacım olmaz ki ama ... Canımız çekiyo
bende hiç yarın olsun istemiyorum ayşecim yaa dershane var ve başıma ağrılar giriyor resmen, yeniden okul fobisine yakalandım sanırımkızlar yaa cnm çok sıkılyo benim
bugun cuma olsaydı keşke
bende hiç yarın olsun istemiyorum ayşecim yaa dershane var ve başıma ağrılar giriyor resmen, yeniden okul fobisine yakalandım sanırım
bende hiç yarın olsun istemiyorum ayşecim yaa dershane var ve başıma ağrılar giriyor resmen, yeniden okul fobisine yakalandım sanırım
bugün itibari ile harika menüler paylaşıcam size allahın izni ile ve benim irade gücümle inşallah:)
12 Nisan 2012 Perşembe
Sabah:
2 dilim uno denge lıght ekmek
5 fora lıght zeytin
30 gr. lıght peynir
1 haşlanmış yumurta
4 çeri domates
2 çengelköy salatalık
Ara:
1 armut
200 ml lıght süt
Öğle:
1 porsiyon salata
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
6 kaşık patlıcan yemeği (yağsız)
Ara:
1 armut
200 ml lıght süt
Akşam:
1 dilim lıght ekmek
1 kase mercimek çorbası
8 kaşık patlıcan yemeği (yağsız)
1 kase yoğurt
Ara:
1 elma
Gerçekten harika bir menü canım...
evet özlemcim gerçekten çok fazla 4001 den tercih yapan sayısı, ama sanırım bu sene 4001 den çok fazla alım yapacaklarmış inşallaahh. aynen öyle çok soru çözmem lazım birde o yüzden derslerden öncede gitsem konuları bitirsem hocanın yaptığı benim için tekrar olcak o daha iyi olacak bakalım napcaz. dediğin gibi bindik bir alamete. bende puanlar netleşince ankara ve istanbulu yazıcam tabi önceliğim istanbul olucak ama tayin için 1 yıl beklemek gerekiyormuş diye biliyorum
800 gr mın 700 gr mı yağdan 100 gr mı sudan gitmiş o sevdindirdi tabiki beni. ölçülerinde de incelme var dedi ama karın ve kalça bölgemde yokmuş sadece bel bölgemde varmışo yüzden spora asılmam lazım. mesela dün deershanenin 9 katını yürüyerek çıktım ölücem sandım bir an ama yinede çıktım, inerkende yine merdiven kullandım artık en küçük mesafe bile bana spor yapmak için büyük şansmış gibi geliyor.
aynı şeyleri bende söylüyorum evdekilere. ilk defa açık renk kot aldım kendime lcw den, ama dün doktorada annemede söyledim, zayıflıyım lcw nin kapısından içeri girmem diye. zayıf mağzalarından giyinirim kesin dedim. u sefer çokk ama çoook kararlıyım, bu sene benim şişman geçireceğim son senem, ondan sonra artık geçmişi sadece anılarda hatırlayacağım, artık zayıf bir hatun olarak yola devam edeceğim ve hepimiz edeceğiz inşallahhh durmakk yok yola devamm
bugün itibari ile harika menüler paylaşıcam size allahın izni ile ve benim irade gücümle inşallah:)
12 Nisan 2012 Perşembe
Sabah:
2 dilim uno denge lıght ekmek
5 fora lıght zeytin
30 gr. lıght peynir
1 haşlanmış yumurta
4 çeri domates
2 çengelköy salatalık
Ara:
1 armut
200 ml lıght süt
Öğle:
1 porsiyon salata
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
6 kaşık patlıcan yemeği (yağsız)
Ara:
1 yeşil elma
200 ml lıght süt
Akşam:
1 dilim lıght ekmek
1 kase mercimek çorbası
8 kaşık patlıcan yemeği (yağsız)
1 kase yoğurt
Ara:
1 elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?