Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Vay vay vay vayyyy onlar nasıl güzel şeyler canım yaaa.Tu tu maşallah Hepsi birbirinden güzel bayıldım.Ben tığ işlerinden pek anlamam ama örgü boncuk işlerim falan güzeldir.Bende tüylü ipten yatak örtüsü örmüştüm lila ve mor renkli.Boncuk işi salon takımlarım var... Patik de örebiliyorum ama bunlar süpermiş cidden emeğine sağlık...

Ben zeytin hasadı sonu 20-25 kg satın alıp kendim yapıyorum siyah ve yeşil zeytinimi valla.1 seneye yakın yetiyor.Azcık kalın tuzlu mis gibi oluyrgaaanik

Son düzenleme:
Ben zeytin hasadı sonu 20-25 kg satın alıp kendim yapıyorum siyah ve yeşil zeytinimi valla.1 seneye yakın yetiyor.Azcık kalın tuzlu mis gibi oluyrgaaanik

ay sen ne becerıklısın canım yaa, ben hıc bılmem öle seyleri. afıyet olsun canım. ben de severım tuzsuz zeytını ve peyniri özellikle. sen organık ye bız boyalı yıyek(

yaa banane cuma olsun yaaa :)
olsun be ayşecim seni mi kırıcamm
kpss ye kaldı zaten bizim evliliğimiz canım ya, elimizi ayağımızı bağladı. nişanı çok uzatmak istemediğim için, sınavdan sonra netleşicek herşey. nişan da düğünde hepside de o tarihte belli olcaak. bakalım alacağım puana bağlı yoksa zaten nilanı artık 2012 bitmeden yapalım diyoruz. hayırlısı neyse o olsun diyoruz canım, biz anladık ki hayat plan yapmaya gelmiyor

evet bu hafta daha fazla vermişsindir inşallah canım, bende geçen +1 olunca çok moralimi bozmuştum ama 800 gr ma bile sevindim, en azında yaplarım eksiliyor gr gr da olsa

meryemcim koydum forma umarım beğenirsiniz
valla benim en sevdiğim iş dikişi nakış örgü olsun bana yeter
zaten baktım ki olmuyor memuriyet falan gidip sertifika alıcam el işçiliğinden
açarım istanbulda bir atölye gelirsiniz güle oynaya hem diyetimizi yapar hem de el işi yaparız (hayalim nasıl ama )

Ev hanımı olmak ne kadar zor birşeymiş ya valla tüm ev hanımlarını ayakta alkışlıyorum sabahtan beri yaptığım 1 ıslak kurabiye,1 fırın mücver birde hazır yufkadan börek ama resmen canım çıktı çok yoruldum be ya

saol ebrucum yaa teşekkür ederim arkadaşımm
boncuktan o kadar çok şey yaptım ki aslında bu son iş, şimdi kurdelaya merak saldık anacımla bi ara ahşap boyama falan derken bizde modaya ayak uydurduk şimdi trend kurdele işiymiş anacım, ama ben kanevçe yapıp ondan yatak örtüsü takımı yaptırtçam, bayıldım keşke resmini çekme imkanım olsa size göstersem sizde bayılırsınız eminim.

valla bunları yaparken yemek dahi gelmedi aklıma, işten de yeni çıkmıştım öyle iyi geldiki hem ruhuma hem bedenime, koca yatak örtünüsü 1 hafta da bitirdim, ama boncuk işi çoook uzun sürüyor, hala bir büyük kısım işlenmek için ellerimden öper

ellerine sağlık baharcım hamarat kızımızz
mücveri kendine börek ve kurabiyeyi ablana mı yaptın???
benim içimden 1 haftada nerdeyse tavuk ağacı çıkacaktı ya da ben yumurtlayacaktım, senden de kabak ağacı çıkacak arkadaşım

herkeslere selamlaar anca girebildim arkadaşım işyerini taşıyor ortalık baya karışmış tabi haliyle çok bunalmışlar bi yandan müşteriler hiç bitmek bilmiyo diğer yandan yeni tuttukları yerin işleri derken kriz geçirmişler bende bugün biraz yardım edeyim diye gittim fakat fazla duramadım daha doğrusu yardımcı olabileceğim bişi olmadı bende kalabalık etmiyim bari boş yere dedim çıktım eve geldim ve kötü haber bugün biraz kaçırdııııııımmm o yüzden kendime ceza veriyorum akşama sadece salata yada zeytinyağlıyla geçiştiricem noldu anlamadım acıktım orda sonrada tatlı krizim tuttu :18:
dün akşam arkadaşımla konuşuyodum çok sinirlendirdi beni diyetisyene gittim bide böyle deniyim belki bu sefer başarırım dedim ne dese beğenirsiniz hç sanmam, kızım sen kilo veremezsin dedi daha önceki bütün girişimlerimi bildiği ve artık bu konu alay konusuna döndüğü için çok sinirlendim pc nin içinden girip nerdeyse çocuğu boğasım geldi ha bu arada kendisininde benden hiç bi farkı yok :))

Son düzenleme:
ay sen ne becerıklısın canım yaa, ben hıc bılmem öle seyleri. afıyet olsun canım. ben de severım tuzsuz zeytını ve peyniri özellikle. sen organık ye bız boyalı yıyek(

Canım ya ayıp ettin.Sanada yollarım yaptığım zeytinlerden... Pazara çıkıyorsan satılıyor ekim kasım gibi çıkmaya başlar zeytin.Doldurursun 5 litrelik pet şişelere içerisine isteğine göre kalın tuz koyarsın.Ben 1 çay bardağından az koyuyorum.Gün aşırı sallıyorsun bidonu.Zaman zaman bakarsın tadına.Yaklaşık 2 ay sonra oluyor.Damak zevkine göre çıkarıp yersiniz afiyetle.Yapımında bi zorluk yok beceriklilik değil benimkisi güzelim.Alışkanlık hazır zeytinler kokulu geliyor kimyasal tadı geliyor alıştım ya evde yapmaya.
Yaparsın sende yaparsın sizde organik yeyin canım ya kıyamam...

bu arada ben dukan diyei yapıyorum...bu gün 4. günüm...1,5 kilo kadar verdim...neler yediğime gelince de..

sabah:

2 haşlanmış yumurta
2 dilim hindi füme
2 dilim yağsız janbon
1 tatlı kaşığı light labne

öğlen :

dukan ekmeğiyle yapılmış light peynirli sandwiç
1 br. diet kola

gerçi şu an biraz acıktım ne atıştırsam diye düşünüyorum..
akşama da henüz kara vermedim...:44:

Ben de öğrenicem işte böyle sizlerden canım. Ben normalde zeytinsiz de yaşarım de çok nadir ister canım. Bılıyomusun hiç pazara cıkmadım ıstanbulda:)) tesekkurler tarıfın ıcın

ayyy cok begendim.tıg işi de ne ki.
bende yapabilirmiyim acaba...şöle krem,pembe yapmak istedim.
bana anlat olmaz mı?
ayyy tek kişilik mi yapsam çift kişilikmi acaba
ayyyy ebrucum vallahi cok becerklisin...hem ev hem iş kadını..
sende koysana resimlerini merak ettim
bu arada dün tahlil vermiştim saglıkocagına genel tarama için.troidim yüksek çıkmıs.
dgru veysele gittim.ilaç verdi.ultrason baktı bebiş gelior dedi bana keyifle
beni de mutlu etti vallahi...2tane yumurtam varmış.çok çalısmam lazım bu ay

benm de k.v yapar bana da verir Allah razı olsun ondan.
neyin olsa yardıma koşar annnem gibi.
hiç basıma kalkmaz kendin ögren demez.
organikkk organikkk yerim

ayyy canm bak anlatmıs ebru sana.yapması da kolaymış.
benm zeytini k.v yapar.tuzsuz köy peyniri,salçamı annem yapar getirir memleketten...
hatta öle bir annedir ki benmki uçak yerine otobüsle gelior onları getirmek için( canm benmya

15-20kg süt alır yogurt yapar süzer süzme yogurt getirir.saglıklı besleneymde bebişim olsun die.
ayyy begendim canm.hatta rengine bile karar verdim.bir tek bana tarif etmeni bekliyorum
işe baslayınca da tek mi çift mi olacagına karar vercem
ayyy hayaline bayıldım...ne güzelmiş..güzel bir de isim buluruz dükkana..
izmitteym ben anadolu yakasında olursa haftada 1 gelirim muhabbet ederiz ay ne güzel
amannnnn neyapalım kpss yi.olmazsa olmaz..el işi örgü yaparız
sağol yenacım...küçük canavarımdan ancak fırsat buldum...bu arada hoşbuldum...

hoşgeldin cimcime..bende yenilerdenim aslında çok da yeni degil ama
bebişin fotosunu gördüm
Sağlıklı hayırlı bir bebek olur insallah.
senin adına cok sevindim.ben de çok istiyorum bebek sahibi olmayı.darısı basıma insallah

iyi aksamlar canlar,
bugün cok sevincliyim demince arkadasimin bahcesine gittik,her zaman benim oturabilmem icin bahcede bir tabura bulunduruyorlardi ,
bugün:,, akabe bayagi kilo verdin, zaten kimseler yok bir otur su sandalyeye dediler "israr üzerine sandalye kirilacak sigmayacagim diye korka korka oturdum veeeeeeee elhamdulillah sandalyeye sigdim hatta yaslandim bile arkaya kadar
sükürler olsun...cok ama cok sevindim

Bu şarkıyı dinlemeyeli bayağı olmuştu... Hatırlayan vardır...Paylaşayım dedim...

XXL (Fil Diyeti) (Bizim Murat) - YouTube
Aman Allahim bunu kimse duymasin :) iyice insanin sinirlerini bozuyor

butterfly canim nasil ördün bunu sen böyle harika gözüküyor ben havlu kenarina bile dayanamiyorum bitirene kadar modasi geciyor :)

hangi şifreymiş bu 12345 gibi bişey mi ben pin'imi unuttum puk da yok kitledim vucudu:))

Diete basladigimdan beri 1 tane bile zeytin yemedim
Ama tomurcuk öyle anlatmissin ki cok heveslendim bu yil insallah tarif ettigin gibi yapmayi denicem insallah
sagolasin tsk.

ayyy cok begendim.tıg işi de ne ki.
bende yapabilirmiyim acaba...şöle krem,pembe yapmak istedim.
bana anlat olmaz mı?

...
meryemcim çok kolay aslında ve çok çabuk bitiyor ama burdan nasıl tarif etsem ki bilemedim canım yaa annem eve geldiğinde ona soruyumda onun alattığı gibi yazıyım sana, ben şimdi zincir çek şöyle yapcan falan diye anlatırım o terimleri biliyor, zaten yünü alcağın yerden de böyle bişey yapcam diyince gösterirler sana biri varsa, hem ipin modelinide veririm, bende krem-pembe-gri yapmayı düşündüm çok güsel duruyor
...

ayyy begendim canm.hatta rengine bile karar verdim.bir tek bana tarif etmeni bekliyorum
...
ben zaten anadolu yakasına geline gidicem canım süper olur walla, isminide buluruz bende aynı şeyi düşünüyorum kpss den bir sonuç çıkmazsa gelir araştırırım orda bence daha kolay olur sınava hazırlanmaktan
...

butterfly canim nasil ördün bunu sen böyle harika gözüküyor ben havlu kenarina bile dayanamiyorum bitirene kadar modasi geciyor :)

...
saol akabecim, çok kolay gerçekten ve çok zevkli örmesi
bizde sabah annemle döktük benim çeyizleri süper havlu kenarları vardı, şimdi yeni moda, havluların boş kısmına dantel geçirip boncuk işi yapıyorlar annem kafayı yedi bizim kız örgüyle boncukla diyor herkese, aman napıyım stres atıyorum en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…