- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Eki Görüntüle 388915 bu çift kişilik tığla yaptığım örtü, şimdi bunun tek kişilik krem-acık yeşil-koyu yeşil olanını yapıyorum
Eki Görüntüle 388917 Eki Görüntüle 388916 bu da boncuk işleme çift kişilik yatak örtüsü kocaman bişey bu bir sırası kaldı bununda
arkadaşlar kilo konusunu görünce yazmadan geçemiyeceğimmmm...vücudun şifresi sitresini hiç ziyaret ettiniz miiii ???
kız sende mı fora zeytın yıyon. ben de ondan alıyorum. tuzu felan da az ya normalde zeytın yıyemem ben sevmem ama bunu sevıyorum. yalnız gecen gıda muh bı arkadas geldı kahvaltıya, bu zeytınler ıcın asırı derecede renklendırıcı var dedı ıcınde. dumduz aynı boy zeytın mı olur almayın bunu felan dedı kafam karıstı:))
Ben zeytin hasadı sonu 20-25 kg satın alıp kendim yapıyorum siyah ve yeşil zeytinimi valla.1 seneye yakın yetiyor.Azcık kalın tuzlu mis gibi oluyrgaaanik
olsun be ayşecim seni mi kırıcamm
yaa banane cuma olsun yaaa :)
kpss ye kaldı zaten bizim evliliğimiz canım ya, elimizi ayağımızı bağladı. nişanı çok uzatmak istemediğim için, sınavdan sonra netleşicek herşey. nişan da düğünde hepside de o tarihte belli olcaak. bakalım alacağım puana bağlı yoksa zaten nilanı artık 2012 bitmeden yapalım diyoruz. hayırlısı neyse o olsun diyoruz canım, biz anladık ki hayat plan yapmaya gelmiyorCanım evli oldugum için eş durumundan tayin istiyebiliyorum ama gene de asalet takdik olana kadar beklemek gerekıyor, 1 ya da 1.5 yıl demek bu. O yüzden ıstanbula yakın yerlerı yazıcam hazıranda. Sen de eger evlilik düşünüyorsan sınavdan sonra yap nıkahını, o zaman eş durumundan tayın daha kolay, bakalım bi sınava gırelım de ona göre.
Haftada 800gr ıyı vermıssın canım yagdan. Ben gecen ay sadece 1 kg yagdan vermıstım( bu sefer daha cok verırım sanırım. bı de kılo azaldıkca vermek daha zor oluyo malesef.
meryemcim koydum forma umarım beğenirsinizahahhaha benmde devam edıyor hala okul fobim.zaten hiç geçmediki:)
bu arada alıntı yapmıstım silindi...demek yatak örtüleri falan da yaptın.işledin.
ayy koy bakayım hepsine.
ben evlenene kadar dügme dikemezdim.hatta şimdide sadce dügme dikebiliyorum
1sökük falan olsa k.vye götürüorus.
eşim annem dikse daha ii olur dior.sanırım hayal gücümü öle ziyan etmemi istemiyor
bu arada meraklar beklıorum resimleri
arkadaşlar kilo konusunu görünce yazmadan geçemiyeceğimmmm...vücudun şifresi sitresini hiç ziyaret ettiniz miiii ???
hangi şifreymiş bu 12345 gibi bişey miben pin'imi unuttum puk da yok kitledim vucudu:))
saol ebrucum yaa teşekkür ederim arkadaşımmVay vay vay vayyyy onlar nasıl güzel şeyler canım yaaa.Tu tu maşallahHepsi birbirinden güzel bayıldım.Ben tığ işlerinden pek anlamam ama örgü boncuk işlerim falan güzeldir.Bende tüylü ipten yatak örtüsü örmüştüm lila ve mor renkli.Boncuk işi salon takımlarım var... Patik de örebiliyorum ama bunlar süpermiş cidden emeğine sağlık...
Hoşgeldin cimcime..
bebeğini sağlıkla,huzurla büyütt çok sevindim anne olmana..
ellerine sağlık baharcım hamarat kızımızzEv hanımı olmak ne kadar zor birşeymiş ya valla tüm ev hanımlarını ayakta alkışlıyorumsabahtan beri yaptığım 1 ıslak kurabiye,1 fırın mücver birde hazır yufkadan börek ama resmen canım çıktı çok yoruldum be ya
hoşgeldinnbizde yenilerdeniz
ay sen ne becerıklısın canım yaa, ben hıc bılmem öle seyleri. afıyet olsun canım. ben de severım tuzsuz zeytını ve peyniri özellikle. sen organık ye bız boyalı yıyek(
Canım ya ayıp ettin.Sanada yollarım yaptığım zeytinlerden... Pazara çıkıyorsan satılıyor ekim kasım gibi çıkmaya başlar zeytin.Doldurursun 5 litrelik pet şişelere içerisine isteğine göre kalın tuz koyarsın.Ben 1 çay bardağından az koyuyorum.Gün aşırı sallıyorsun bidonu.Zaman zaman bakarsın tadına.Yaklaşık 2 ay sonra oluyor.Damak zevkine göre çıkarıp yersiniz afiyetle.Yapımında bi zorluk yok beceriklilik değil benimkisi güzelim.Alışkanlık hazır zeytinler kokulu geliyor kimyasal tadı geliyor alıştım ya evde yapmaya.
Yaparsın sende yaparsın sizde organik yeyin canım ya kıyamam...
ayyy cok begendim.tıg işi de ne ki.Eki Görüntüle 388915
bu çift kişilik tığla yaptığım, bunun birde krem-yeşil-koyu yeşil tek kişilik takımını yapıcam
Eki Görüntüle 388916 Eki Görüntüle 388917
buda boncuk işinden yaptığım, bir sırası kaldı bununda
ayyyy ebrucum vallahi cok becerklisin...hem ev hem iş kadını..Vay vay vay vayyyy onlar nasıl güzel şeyler canım yaaa.Tu tu maşallahHepsi birbirinden güzel bayıldım.Ben tığ işlerinden pek anlamam ama örgü boncuk işlerim falan güzeldir.Bende tüylü ipten yatak örtüsü örmüştüm lila ve
mor renkli.Boncuk işi salon takımlarım var... Patik de örebiliyorum ama bunlar süpermiş cidden emeğine sağlık...
Ben zeytin hasadı sonu 20-25 kg satın alıp kendim yapıyorum siyah ve yeşil zeytinimi valla.1 seneye yakın yetiyor.Azcık kalın tuzlu mis gibi oluyrgaaanik
ayyy canm bak anlatmıs ebru sana.yapması da kolaymış.ay sen ne becerıklısın canım yaa, ben hıc bılmem öle seyleri. afıyet olsun canım. ben de severım tuzsuz zeytını ve peyniri özellikle. sen organık ye bız boyalı yıyek(
ayyy begendim canm.hatta rengine bile karar verdim.bir tek bana tarif etmeni bekliyorummeryemcim koydum forma umarım beğenirsiniz
valla benim en sevdiğim iş dikişi nakış örgü olsun bana yeter
zaten baktım ki olmuyor memuriyet falan gidip sertifika alıcam el işçiliğinden
açarım istanbulda bir atölye gelirsiniz güle oynaya hem diyetimizi yapar hem de el işi yaparız (hayalim nasıl ama )
sağol yenacım...küçük canavarımdan ancak fırsat buldum...bu arada hoşbuldum...
Aman Allahim bunu kimse duymasin :) iyice insanin sinirlerini bozuyorBu şarkıyı dinlemeyeli bayağı olmuştu... Hatırlayan vardır...Paylaşayım dedim...
XXL (Fil Diyeti) (Bizim Murat) - YouTube
butterfly canim nasil ördün bunu sen böyleEki Görüntüle 388915
bu çift kişilik tığla yaptığım, bunun birde krem-yeşil-koyu yeşil tek kişilik takımını yapıcam
Eki Görüntüle 388916 Eki Görüntüle 388917
buda boncuk işinden yaptığım, bir sırası kaldı bununda
hangi şifreymiş bu 12345 gibi bişey miben pin'imi unuttum puk da yok kitledim vucudu:))
Diete basladigimdan beri 1 tane bile zeytin yemedimCanım ya ayıp ettin.Sanada yollarım yaptığım zeytinlerden... Pazara çıkıyorsan satılıyor ekim kasım gibi çıkmaya başlar zeytin.Doldurursun 5 litrelik pet şişelere içerisine isteğine göre kalın tuz koyarsın.Ben 1 çay bardağından az koyuyorum.Gün aşırı sallıyorsun bidonu.Zaman zaman bakarsın tadına.Yaklaşık 2 ay sonra oluyor.Damak zevkine göre çıkarıp yersiniz afiyetle.Yapımında bi zorluk yok beceriklilik değil benimkisi güzelim.Alışkanlık hazır zeytinler kokulu geliyor kimyasal tadı geliyor alıştım ya evde yapmaya.
Yaparsın sende yaparsın sizde organik yeyin canım ya kıyamam...
meryemcim çok kolay aslında ve çok çabuk bitiyor ama burdan nasıl tarif etsem ki bilemedim canım yaaayyy cok begendim.tıg işi de ne ki.
bende yapabilirmiyim acaba...şöle krem,pembe yapmak istedim.
bana anlat olmaz mı?
...
...
ayyy begendim canm.hatta rengine bile karar verdim.bir tek bana tarif etmeni bekliyorum
...
saol akabecim, çok kolay gerçekten ve çok zevkli örmesi...
butterfly canim nasil ördün bunu sen böyleharika gözüküyor ben havlu kenarina bile dayanamiyorum bitirene kadar modasi geciyor :)
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?