- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
evet varmış orda da canım başvuru şimdi baktım netten umarım karşılaşırızz valla çok görmek isterim seni, aynı saatlerde orda olacağız belkide
caddedeki yüncülerden alıyorum bende iplerimi, yukardan gelirken birinci ipçiden alıyorum, diğerinde çok çeşit olmuyor.
eşim gececi sabah uyusun diye arkadaslara gidiyom. Onlarda geç kahvalti ediyorlar kalabalıkta ekmek yeniyor evde kendime daha iyi hakimimdeevet bugün de epey yemişsin ekmek ama akşam dengelemişsin sanki belli olmaz belki eksi görürsün yine de
eşim gececi sabah uyusun diye arkadaslara gidiyom. Onlarda geç kahvalti ediyorlar kalabalıkta ekmek yeniyor evde kendime daha iyi hakimimde
bu gün guatr İlacimi icmedim rabbim yardımcım olsun 1ay ya sabır dicem
ahhhhh pazara hiç çıkmadın hem de istanbulda..Ben de öğrenicem işte böyle sizlerden canım. Ben normalde zeytinsiz de yaşarım de çok nadir ister canım. Bılıyomusun hiç pazara cıkmadım ıstanbulda:)) tesekkurler tarıfın ıcın
ahh canım saolasın.bakalım bir heves ettim insallah beceririm.meryemcim çok kolay aslında ve çok çabuk bitiyor ama burdan nasıl tarif etsem ki bilemedim canım yaaannem eve geldiğinde ona soruyumda onun alattığı gibi yazıyım sana, ben şimdi zincir çek şöyle yapcan falan diye anlatırım o terimleri biliyor, zaten yünü alcağın yerden de böyle bişey yapcam diyince gösterirler sana biri varsa, hem ipin modelinide veririm, bende krem-pembe-gri yapmayı düşündüm çok güsel duruyor
ben zaten anadolu yakasına geline gidicem canım süper olur walla, isminide buluruz bende aynı şeyi düşünüyorum kpss den bir sonuç çıkmazsa gelir araştırırım orda bence daha kolay olur sınava hazırlanmaktan
canm ben aralıkta basladım 15kg verdm.normal yani verdigin kg.herkese merahaba
bu yazıyı okuyan herkesin yardımına ihtiyacım var !!!!çünkü garip bir ruh haline bürünmüş vaziyetteyim.diyete 9 ocak ta başladım şimdiye kadar çok şükür ki kilo veremediğim zaman olmadı(az veya çok hep kilo verdim)en son geçen haftada 1 kilo verdim cuma günleri tartı günüm .bugün regl olduğum için bu hafta tartıyı esgeçiçem ama yine de sanki asla istediğim kiloya inemicekmişim gibi geliyo inanın birkaç gündür diyeti bırakıp bırakmama arasnda gidip geliyorum şimdiye kadar 13 kilo verdim ve ilk hedefim haziranın son gününe kadar 10-12 kilo daha vermek (gelinlik ölçüsü vermeye gidicem) ama bilmiyorum daha önce de hep kiloluydum ama hiç diyet yapmadım boyum uzun hep bi şekilde tolare ettim yani diyet deneyimim yok ... daha önceden kilo verip diyetine devam eden herkesten önerilerini bekliyorum napmalıyım ya da napmamalıyım
tamamdır o zaman bi buluşma ayarlayalım görüşelim hep birliktecanım karşılaşmasak bile birgün buluşuruz mutlaka diğer arkadaşlarımız da olur ankaradaki ece78le buluşmuştuk biz albümde var resimlerimiz
stardan alıyorsun sen ben diğerine gidiyorum orda tabak çanak da varya bakınıp çıkıyorum işte ben esas kızılaydan alıyorum ama oraya da mutlaka uğrarım alışkanlık
evet meryemcim motif motif birleşiyor yok birleşmesi de kolay tatlım, benim resimdeki de 3 renk canım, ortasına krem koycaksın, bir sonraki renk pembe, sonraki gri.. ama pembe pudra pembesi ve normal pembe ve gri yaparsan daha güzel durur...
ahh canım saolasın.bakalım bir heves ettim insallah beceririm.
motif motif işliyosun sanırım..en zoru birleştirmektir.
ortası krem.cevresi pembe griyi nereye koycas 3 renk olunca.
ayy canm demek anadolu yakasına gelecen.hadi bakalım insallah
dikmen lisesinden daha yukarılara çıkacağım canım ama oralardan da geçeceğim tabii dikmende otururkenden beri tanıdığım ipçi var orda belki uğrarım ona da
kızımın okulda da olurmu başvuru hiç bilmiyorum canım ayhan sümer de benim kızım
ben 1 gibi evden çıkarım yarım saate oralrdayım belki karşılaşırız
ahhhhh pazara hiç çıkmadın hem de istanbulda..
kız ben buralardan geliyorum pazar için.pazar gülüyüm ben
salı pazarını severim kadıköyde.
çarsamba fatihte var kocaman bi pazar
cumartesi günü de bakırköyde var.ayyhh o tam favorim
marmara forumun hemen yanında
öle ucuza elbiseler falan var ki..tavsiye ederim canm.
birde cekmeköyde var cumartesi ulus pazarı dediklerinden...
sebze meyvamı da pazardan köylü teyzelerden alıyorum ben
ahh canım saolasın.bakalım bir heves ettim insallah beceririm.
motif motif işliyosun sanırım..en zoru birleştirmektir.
ortası krem.cevresi pembe griyi nereye koycas 3 renk olunca.
ayy canm demek anadolu yakasına gelecen.hadi bakalım insallah
canm ben aralıkta basladım 15kg verdm.normal yani verdigin kg.
bence sakın vazgecme...hem dügünde güzel gelin olacaksın.
ayy ben zayıf bir gelin olamamıstım..
bence haziranın son gününe kadar 10kg vermen imkansız degil.2,5ay var.
hava güzelleşti spora agırlık verdin mi...gerisi kolay.sana basarılar
amin...RABBİM en kısa zamanda nasip eder inşallah sanada..
aaa dondurma yasak degil.ama acık olanlardan.ya kızlar şimdi donduyma yasakmı((
magnum falan değil sadece kreması:))
hosgeldin marrygush,bende 5 ocakta basladim diete her hafta düzenli kilo verdim ama bu hafta yürüyüs yapamayinca takildim kaldim..sana tavsiyem bol hareket ve gizli yag iceren gidalara dikkat etmen bunu düzenleyince cok kolay kilo verebildigini düsünüyorum
birde herkese tavsiyem kilo kaybini engellememesi icin ,diete baslamadan zayiflamaya engel olabilcek örnegin guatr,gizli seker v.s gibi testleri yaptirmak..
tamamdır o zaman bi buluşma ayarlayalım görüşelim hep birlikte
evet stara gidiyorum ben, diğer yerde dediğin gibi tabak çanak bakıp çıkıyorum
evet meryemcim motif motif birleşiyor yok birleşmesi de kolay tatlım, benim resimdeki de 3 renk canım, ortasına krem koycaksın, bir sonraki renk pembe, sonraki gri.. ama pembe pudra pembesi ve normal pembe ve gri yaparsan daha güzel durur
bende istanbula geldiğimde alışamayacağım tek şey trafik ve yol problemi olucak, ama gittiğim ve kaldığım yerlerde en azından yürüyerek denizi görüp sahilde yürüyüş yapılabiliyorduBen de ankarada öveçlerde oturmuştum. Evimiz acayip yokuştu. Öveçler 4. etaptı sanırım. Kızılaya dolmusla 15 dakkaydı, sımdı dusunuyorumda ıstanbulda 15 dakkada nereye gidilebilir ki
canım inşallah tahlil sonuçların iyi çıkarslm kızlar bu gün uğrayamadımmm aşırı saç dökülmesi ve terleme var geçen sene olan guatır normale düşmüştü şimdi yeniden mi başladı diye evhamlandım hastaneye tahlile gittim kan verdim salıya alcaz sonucu hayırlısıyla inşallah
sabah 1 yağsız beyaz peynirli tost yeşil çay 2 biber tost makinesinde közledim
öğlen 4 tüp kandan sona başımm döndü dr sanırım kansızlık var sende dedi
eşimde kızdı zaten kızmaya bahane ararlar yemediğimden oluyomuş bilmem ne anam duyanda karısı manken sanır 81 kiloluk tombalak
neyse 1 tabak kuru fasulye turşu ve 1 dlm ekmek sonrada persim cıktı uyumusum kızla
arkadaşlar bahcede oturuyomus 1 bardakta malasef fanta içtim
akşam yemeği yok çayla çok acıkırsam galeta kemiririm hala tokumm
spor yaosam iyi olacak sanırım
saol canımbattaniye süper olmuşşş güle güle kullann
derya baykal lın meşhur modeli hanım dilendi bay bbağandi diyo adına
renkler müthiş kızlarım mor hastası benim görürse iş cıkar başıma
merhaba kızlarrr nasılsınızz
yenacımm uzuuuun bir süree buralarda olmıcamm beni listeden çıkarabiirsinn cnmm inş. işler yoluna girdiğinde tekrar dönerimm hepinizi çok seviyorumm kızlarr kendinize iyi bakınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?