Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

akabe,

sandalye mevzuunu okudum sevindim senin adına..Hemde üzüldüm neler yaşıyoruz ,ne zor kilo problemimizin olması.

yenacım teşekkür ederimm çok saol
dün diyetisyene gittim dedim örgü örüyorum ya da boncuk yapıyorum, o da çok hareketsiz kalma ve aıktırmasın seni dedi, bende dedim, olur mu beni mutfaktan ve yemekten uzak tutan yegane şey dedim, o da hemen git iplerini al yenisine başla dedi
herkes başlasın birer battaniyeee

beni de ayartacaksın elif az kaldı

cecosum gelmiş hoşgelmiş
nasılsın bakalım?
ben tahlil sonuçlarımı aldm iddiadasımseni bekledim yazmak için.
.glukoz chollesterol,trıgliserid,hdl,ldl,ast,vldl,f3,f4
hepsi normal,,
bir alt yüksek azcık oda içorganlarımın yaglanmasndan olurmus.zayfladıkça gececek.

birde tsh yüksekmiş.yani troid.hemde normal bi insanın olmsı gerekeninden 2 kat fazla.
dr. bu zayflamana ve gebelige engel bi durum olusturur dedi.
hemen kadındogum dr. ma gittim ilaç yazdırdım.

bakalım insallah daha güsel olur artık hersey

sana da yazdıgıma göre...şimdi sahile gidiyoruz kocişler aksam yürüyüşümü yapacagım

MMERYY bu işe varım diyor...

ve kocası onu zorla kaldırıp yürüyüşe götürüyor...

nursena inşallah tahlillerin iyi çıkar canım
özlem istanbul trafiği çok zor gerçekten yazın geldim gördüm çekilmez ama çok güzel bir şehir tekrar geleceğiz mutlaka

canım ıstanbul benım ıcın gezmelık:) yasamıyacaksın gezmeye geleceksın. ben ankarada bunalıyodum havası kapalı sureklı dıye ama mumla arıyorum sımdı:) sakaryada ıs cıkısı mercan balıkta balık corbası ıcerdım superdı balık corbası cok özledım. sonra yıne sakaryada turku dınlerdık can dostlarda:))

Asuuu, benim canım çok sıkkın bugün.

Şöyle açacaksın orhan babayı -batsın bu dünya -diyecek böğürücen ondan sonra.:)

aaa niye öyle dedin canım şimdi yaa
neden sıktılar seni bakim anlat hele bi yoksa sen mi taktın kafana bişeyler dök içini rahatla canım

Evet örgüyü bende severim..Şu an komik olacak ama evde ipim vardı rengi mutfak dolaplarına uygun damacana kılıfı yapayım diye başladım bişeyler..
gereksiz biliyorum ama bakalım vazgeçmezsem bitireceğim.:)

aaa deme öylee sen yarın boşuna mı geçeceksin o yüncülerin önünden
hemen yazıyorum sana ipin markasını starda dışarda satılanlar kartopu nun goncası

bu ara elişinde pek bir tembelim canım malesef yarım işler dolu valla yeğenim var ona yelek örüyodum beklemede şu an bi tane daha yeğen gelecek ona örebilirim aslında battniye cinsiyeti belli olsun sen yine söyle ne kadar ip gitti yazayım ben aklımın bir köşesine

Son düzenleme:
buarada hemencecik menümü yazayım
kahvaltı öncesi:
3adet kuru kayısı + 1 büyük bardak su
kahvaltı
sucuklu yumurta (4-5 dilim ve kendi yapında kızarmış sucukların üzerine 1 yumurta)
40 gr kadar peynir
salatalık bol yeşillik
2 dilim uno denge light ekmek
3 bardak şekersiz çay
öğle yemeği:
BAKLAAAAAAAAAAA (sonunda kavuştum )
2 kaşık sarımsaklı light yoğurt
ara öğün:
1 sütlü nescafe+3 adet yulaflı etiform bisküvi
akşam:
BAKLAAA
2 kaşık sarımsaklı yoğurt
ara:
çay+3 adet yulaflı bisküvi

3 lt su + 1 saat 5-5.5 tempoda yürüyüşş

kız sen zengın semtlerınde kalmısındır:)) canım avcılarda da sahıl var ama ıste çalısma yerlerıne uzak. genelde ıs sahası mecıdıyeköy zıncırlıkuyuda. yakında ev tutayım desen pahalı. bı arkadasım mecıdıyeköyde zemın kat kucucuk hem de cok eskı bınaya 900tl kıra verıyo. dedımkı deprem oldumu ılk senın eve kosarım, paranla ölecen burda taşın dıyorum dınlemıyo:)) benım ev guvenlı de cok uzak işte.

ben de şu poşet için örülenlerden mi örsem diyordum ama olmazsa damacana kılıfıyla takım yaparım aynı renk

Kız sen dün de sucuk yememısmıydın sucukcu seniii:)) kendı yagında da olsa yaglı anacım fazla yeme derım ben

Bizde eşimle giderdik türkübar ve rockbara gençliğimizde..

Çocuk olunca başka boyuta geçiyor insan özellikle kendinle ilgili herşey 3.4.sırada yer alıyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…