Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet ebrucum geçen hafta cumartesi çok az kişiydik burda
havalar kötü ondandır arkadaşım

ne bilim kendimi pek yalnız hissettim

amin canım inşallah abartmayız

ben işteyim abartma şansım yok zaten
bizz varızz yalnız değilsinn
...
İNŞALLAH BEN 36 BEDENE GİREMEM SANIORUM ÇÜNKÜ KEMİKLİYİM BAYA YAPILIYIM AMA FARK ETMEZ BASENLERİ YOK EDERSEM BAYA İNCELİRİM...

...
ben ne kemikli insanlar gördüm nevincim zayıflayınca 36 bedenin içine giren
bir kuzenim var, ama nasıl iri kemikleri anlatamam, çocukken bir tek ikimiz kiloluyduk mahalle de, kız bir zayıfladı iri kemik falan kalmadı, şimdi incecik. dolayısıyla mahalledekilerden tek kilolu ben kaldım

Günaydın Ebrucumm , aştık biz kendimizi aştıkkk

Günaydın Aynurum.Bu arada yeğenine geçmiş olsun.Dün hiç fırsatım olmadı.İşler çok yoğundu totoşumu sandalyeye koyamadım doğru düzgün.Okudum ama cvp yazamadım kusura bakma.Sorun kalmamış sevindim...

Nevinim geçmiş olsun canım.Sen adet olabilmek için ilaç içiyor muydun? Kist mi vardı tam hatırlayamadım güzelim kusura bakma.Bende de bi düzensizlik var ama olmama yok artık.Hiç doktora gitmiyorum.Soğan suyu falan derken bi şekilde düzene girdi.
Adet olamamayı çok iyi bilirim ama.3-4 ay olmadığım oldu.Karnın şişer canın sürekli bişeyler ister.Stresli olursun.Gergin olur eşinle tartışırsın.Bunları çok yaşadım ben...
İstersen bi doktoruna git canım.Bende bu ay yeniden düzenli doktor tedavilerine başlıcam inşallah.Son yaptırdığım tahlillere göre pko yok gibi.Bakalım belki yine yumurta tedavisine başlayıp hamilelik çalışmalarına başlarım tıbben :)

inaşallah o günleri görürüZ CANIM...

canım bende pko vs hiç bişey yok sadece dermoid kist çıktı oda bu tarz etkiler yapmaz dedi doktor doğurganlıkla ilgili bir zararı yok takip edilecek sadece..1-2 ay öncesine kadarda düzenliydi hamd olsun...ama geçen ayda 4 gün geçti şimdide böyle. Sorma güzelim aşırı stresli ve bitkinim zaten çocuk meseleside bilinçaltımda eşim anlayıslı davranıyorda adam napsın ben hersey anlam yüklüyorum resmen. Zaten bu ay adet bitimi kontrole gidicektim eğer olmazsam pazartesi gidicem artık napıyım geçen yıl 1 kere 10 gün gecikti gebelik negatif olunca farlutal kullandım oda bir yıl sonra yine ben strese bağlıyorum canımm tabiki kontrole gidicem...ama hamilelk testi yapıcak ve negatif olucakya o duyguyu tekrar yaşamak istemiyorummmm...

Sende tedavine başla canım inşallah olacak ben inanıyorum ama kendiliğinden olmayacak illa uğraştırcak bizi...

Son düzenleme:
bebeeemm bukadar üzme kendini bi sorsana kendine okadar kiloyu benmi verdim yadda görümcenede sorabilirsin mesela neyse bende genelde böyle şeylerde susarım sonra kendi laflarının üzerine tökezleyip düşmelerini zevkle seyrederim bunun hazzı fena yanii ben lisan diliyle değil hal diliyle ders veririm kısacası

günaydın kızlar

bugün nöbetteyim bütün gün buradayım

pöffffffff
nasılsın canımm ya şahane kilo vermişsin ya yanlışmı hatırlıyorum acaba sen üç haneli rakamlardaydın değilmi valla şahanesinnn ahhh bende bu kiloda olcakmıyım acepppp

sağol canım

hamileliklerim dışında 97 yi geçmedim

95 le başladım yaklaşık 10 aydır 75-76 arasındayım

darısı herkesin başına ama daha yolum var....

en azından toksin'i geçmeliyim

sağol canım

hamileliklerim dışında 97 yi geçmedim

95 le başladım yaklaşık 10 aydır 75-76 arasındayım

darısı herkesin başına ama daha yolum var....

en azından toksin'i geçmeliyim

Cnm teker teker gelin buldunuz yaşlı hasta. Kadını cullanmayin

cnm gecersin insallah dikkat edince masallahin var seninde

bende öğle yemeğimi yiyom patlicanlari ve biberleri dogradim küp. Küp. Azcik yağ. Kağıdın üstünde fırına verdim süper oldu sarimsakli yogurda bandirip hup. Mideme

daha karar veremedim mangal partisine gidemmi diye seytan git diyor bakalım.

şekerim tabii senini üstüne gelirim.....

ilk başlarda kilolar birbirine yakındı sonra sen aldın başını gittin

demem o ki maşallah toksine yuhhhh bana 10 aydır yan gelip keyfime baktım

aynı yerde saydım durdum

haaa bu arada bende pek çıtır sayılmam

onu bende yaparım çocuklarda artık normal kızartmayı unuttular

cnm haksızlık yapma kendine burdaya uğramayı aynı kiloyla gelmek süper çoğumuz 3-5-10kg la geliyoruz
yaş kaçtı. 72Liyim ben saclarimin çoğu beyazlasmis. Dün patlicanmoru boyattim yigene azcikta olsun genclestim

Selam kızlarrrrrrr ben geldimmmmmm :122: :122:

Maşalla dün baya bir geçmiş birikmiş ve ben oku oku ancak bitirebildim
Dün çok yoğun bir gündü ve gece geç saate kadar uzun zamandır oynamadığım kadar çok oynadım
Allahtan yanıma yedek ayakkabıda almışım kınayı bitirene kadar hiç oturmadım
Salona ilk gidenlerdendim ve her gelen Banu sen baya bir zayıflamışsın diyip durdular ve gerçekten çok mutlu oldum
Eşim küçük kızımla evde vakit geçirmiş ve şükür fazlada huysuzluk yapmamış.
Büyük Cadı daha kuaförde ergenliğini göstermeye başladı ve saçına karar veremedi en sonunda kuaföre bıraktık ve çok güzel oldu.
Kendime halka küpe almıştım takarım diye ama onlarada el koydu
Bir ara ona baktımda kocaman olmuş yaa benim boyumda ve tam bir genç kız :2: o an kendimi zor tuttum ve onunla gurur duydum
Tabi düğünde hiç anasının kızı gibi değildi arada dolaştı salonda ama ne dediysem bir kerede olsa benle oynamadı sanki benim kızım değil
İnanılmaz eğlendim tabi KVde bir okadar kudurdu
O geldiğinde ben zaten oynuyordum ve daha sonra birkaç kişiyle görüşmek için yanlarına gittiğimde el öpmeye bana öyle bir bakış attı ki heee benim hiç umurum olmadı ve aynen yine piste attım kendimi
Artık nasıl gözlerini bana diktiyse bir ara bir akraba kız istersen otur kaynanan sana çok pis bakıyor dedi bende o zaman arkamı döner oynarım göz göze gelmeyiz olur biter dedim nasıl gülüyor kadın.
Neticede salonu kapatıpta eve döndük resmen ve geldiğimde ayaklarımın altı resmen su soplamış :26: hemen soğuk su koydum leğene ve cossssssssssss diye ses çıkıyordu az daha
Bir ara salonda dizim ağrımaya başladı fazla oynamaktan ama o an tabi umursamadım ve dünden beri dizimde felaket bir ağrı hatta dizimi bükemiyorum :26: eşimde az oynamışsın ondandır diye dalga geçiyor onun daha evvel kullandığı bir dizliği ağrı kesici krem sürdükten sonra taktı ve ben sabahtan beri evin baş köşesinde oturuyorum Neyse yarına kadar kollayayımda nikahta bari topalamayayım eğer geçmezse platformlularımı zor giyerim yine

bugün benim doğum günüm akşama kadar giremem daha..görüşmek üzereee

Canım Nice senelere Rabbim sağlıklı, mutlu ve huzurlu tabi birde zayıf daha nice doğumgünleri nasip eder inşallah.. aminnnn,
Herşey gönlünce olsun

HAFTANIN 1.si _________ - 1.6 kg. ______ Tombulkelebekim

HAFTANIN 2.si _________ - 1.3 kg. __________ zeynep957 :118:: :81:

HAFTANIN 3.sü ________ - 1.1 kg. ____________ Semiran :122:

Yena Ellerine ve emeğine sağlık
Kızlar harikasınız inşallah her hafta eksilere doğru ilerleriz hepbirlikte

yaaa cecoşum nası kalkıosun o saatte.ben 11 de de yatsam 7de kalkamıorum.
vaahi maş. sana..tüm gün nası ayaküstü olacaksın valla meraklardayım

Sorma iddadaşım geberdim yorgunluktan ama çok eğlendim ve hayatımda uzun zamandır harçamadığım kaloriyi harçamışımdır
Kan ter içinde kaldım hatta bir ara bir akraba hadi az oturalım bak ikimizde yorulduk dedi sakınnnn oturmak yok harekete devam spor niyetine hadi yandan yandan hesabı kadınıda oturtmadım

Beyzus seninde Ellerine sağlık
Kızlar süpersiniz Birde bende şu spora başlayabilsem tam süper olacak

Aramıza hoşgeldin Umarım sende bir an önce hedefine ulaşırsın Doğru yerde olduğuna emin olabilirsin

Aynı modelden bende de var

Bir ara Amerikalı sanatcılar çok kullanmışlardı hem eğlenceli hemde zayıflatıyor diye. Aslında bende bir ara alsammı diye düşünüyordum ama sonradan vazgeçmiştim şu ana kadar valla işe yarayacağını bilsem emin ol anında alırım hem eğlen hem zayıfla

kızlar beni de alın aranıza ben de 97.9 kiloyum 100 olmadan 90 a inmem lazım ilk hedefim 90 :)

Sende aramıza hoşgeldin inşallah hedeflere hepbirlikte ulaşırız

kızlar beni de alın aranıza ben de 97.9 kiloyum 100 olmadan 90 a inmem lazım ilk hedefim 90 :)

hoşgeldin canıım nedemek buyur gel tabiki hangi arayı istersen artık incelmeye başlıyoruz ya topiğimizde oturacak yerlerde açılıyo:)))
hedef azmış ya ideal kilon nedir:???

Cnm güzel eglenmissin kurt murt. Kalmamıştır insallah haftaya baya eksi. Çıkarsın
Cnm. Ben pek alma taraftarı dedim çok yer kaplıyor 2m çapı var dün hopladim eğlenceli hemde sinirleri yumuşatıyor muş. Öğretmen illa alalim diyor bende hoplicam diyor

Son düzenleme:
Cnm. Ben pek alma taraftarı dedim çok yer kaplıyor 2m çapı var dün hopladim eğlenceli hemde sinirleri yumuşatıyor muş. Öğretmen illa alalim diyor bende hoplicam diyor

Canım onların ev için daha ufak boylarıda var ama işte dediğin gibi sonra nereye koyacağız. Zaten evde kalabalığı sevmiyorum ondan sonra nereye tıksam diye düşüneceğim Olmadı Annemler temelli gelince yazlık yaptırdıklarında bahçeye kocaman bir tanemi alsak
Ya aslında öyle bir hal alıyorki insan zamanla zayıflamaya yardımcı ne varsa eve doldurmak istiyor insan

Benim bahçe baya buyukte dolduruyoruz (kızın oyun parkı eşim sus havuzu yaptı ağaçta diktim ben boş alan fazla kalmadı volley bol oyun yerim )150kg taşıyormuş eşimle hoplarim diyordum ama tartmaz 2mizi bende prensesimle ziplarim

kızlaaarr şunu güzelliğine bakın yaaaa , gözlerindeki ışığı gördükçe bebişim olsun istiyorum sanırım ....

Eklentiler

• $bebe.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 70
Kizlar bizim evin bahcesinde3 meyre capinda hayvan gibi trambolinimiz var... Ama malesef 80 kilo ve altina uygundur demisler. Alindigi ilk gun kizim bahceden baariyo.. Anne sakin sen binme dye.. Bir ara sirf ona bincem diye hirs yaptiydim ama bizde hirslar kisa sureli oluyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…