evet ebrucum geçen hafta cumartesi çok az kişiydik burdaTu tuuu tuuu maşallahİlk defa bi cumartesi günü 11 kullanıcı 14 ziyaretçi var.Aman nazarım değmesin.Hafta sonu genelde 1-2 kişi olurduk.Hatta bazen yalnız bile kalırdım Neyse sohbet muhabbet bol olur inşallah....
Günaydınllaaaarrr....
bizz varızz yalnız değilsinnne bilim kendimi pek yalnız hissettim
amin canım inşallah abartmayız
ben işteyim abartma şansım yok zaten
ben ne kemikli insanlar gördüm nevincim zayıflayınca 36 bedenin içine giren...
İNŞALLAH BEN 36 BEDENE GİREMEM SANIORUM ÇÜNKÜ KEMİKLİYİM BAYA YAPILIYIM AMA FARK ETMEZ BASENLERİ YOK EDERSEM BAYA İNCELİRİM...
...
Günaydın Ebrucumm , aştık biz kendimizi aştıkkk
Ebrucum ben hala adet olmadım 6. gün bugün çok sinirim bozuluyor şiştim resmen aşırı halsizleştim...hamilelik beklentim yok zaten tedavisiz olmucak...stres sıkıntı tüm dengemi bozdu bu durumlarda aklıma ilk gelen tatlı bişeler yemek
inaşallah o günleri görürüZ CANIM...[sıze=3]evet ebrucum geçen hafta cumartesi çok az kişiydik burda
havalar kötü ondandır arkadaşım[/sıze]
[sıze=3]bizz varızz yalnız değilsinn[/sıze]
[sıze=3]ben ne kemikli insanlar gördüm nevincim zayıflayınca 36 bedenin içine giren
bir kuzenim var, ama nasıl iri kemikleri anlatamam, çocukken bir tek ikimiz kiloluyduk mahalle de, kız bir zayıfladı iri kemik falan kalmadı, şimdi incecik. Dolayısıyla mahalledekilerden tek kilolu ben kaldım[/sıze]
günaydın aynurum.bu arada yeğenine geçmiş olsun.dün hiç fırsatım olmadı.işler çok yoğundu totoşumu sandalyeye koyamadım doğru düzgün.okudum ama cvp yazamadım kusura bakma.sorun kalmamış sevindim...
Nevinim geçmiş olsun canım.sen adet olabilmek için ilaç içiyor muydun? Kist mi vardı tam hatırlayamadım güzelim kusura bakma.bende de bi düzensizlik var ama olmama yok artık.hiç doktora gitmiyorum.soğan suyu falan derken bi şekilde düzene girdi.
Adet olamamayı çok iyi bilirim ama.3-4 ay olmadığım oldu.karnın şişer canın sürekli bişeyler ister.stresli olursun.gergin olur eşinle tartışırsın.bunları çok yaşadım ben...
Istersen bi doktoruna git canım.bende bu ay yeniden düzenli doktor tedavilerine başlıcam inşallah.son yaptırdığım tahlillere göre pko yok gibi.bakalım belki yine yumurta tedavisine başlayıp hamilelik çalışmalarına başlarım tıbben :)
bebeeemm bukadar üzme kendini bi sorsana kendine okadar kiloyu benmi verdim yadda görümcenede sorabilirsin mesela neyse bende genelde böyle şeylerde susarım sonra kendi laflarının üzerine tökezleyip düşmelerini zevkle seyrederimElif cim haklısın azmetmek lazım.
dün nasıl canım sıkıldı moralim bozuldu anlatamam... Mağazaları gezdim mevsimlik uzun trençkontlara baktım filan neyse bulamadım ama çok şık bir etek gördüm 44 bedeni var denemeden aldım hem kaliteli hemde çok ucuzdu olmayacağını bile bile aldım belki hediye ederim diye...neyse görümceme uğradım eteği gösterdim ona oldu dedim belki giyerim ilerde bana ne dedi biliyormusunuz??? " sen asla o kadar zayıflayamazsın" bende bozuntuya vermedim haklısın veremem dedim. ona hediye ettim. ya sanki kendisi bi deri bi kemik. nasıl içime oturdu o anda siz geldiniz aklıma..kızlar sizin sayenizde desteğinizle ben bu işi becereceğim...Rabbim sağlık sıhhat versin elimden gelenin fazlasını yapıcam...bu yıl bu işi bitiricem İnşallah....
nasılsın canımm ya şahane kilo vermişsin ya yanlışmı hatırlıyorum acaba sen üç haneli rakamlardaydın değilmi valla şahanesinnngünaydın kızlar
bugün nöbetteyim bütün gün buradayım
pöffffffff
bebeeemm bukadar üzme kendini bi sorsana kendine okadar kiloyu benmi verdim yadda görümcenede sorabilirsin mesela neyse bende genelde böyle şeylerde susarım sonra kendi laflarının üzerine tökezleyip düşmelerini zevkle seyrederimbunun hazzı fena yanii ben lisan diliyle değil hal diliyle ders veririm kısacası
nasılsın canımm ya şahane kilo vermişsin ya yanlışmı hatırlıyorum acaba sen üç haneli rakamlardaydın değilmi valla şahanesinnnahhh bende bu kiloda olcakmıyım acepppp
sağol canım
hamileliklerim dışında 97 yi geçmedim
95 le başladım yaklaşık 10 aydır 75-76 arasındayım
darısı herkesin başına ama daha yolum var....
en azından toksin'i geçmeliyim
Cnm teker teker gelin buldunuz yaşlı hasta. Kadını cullanmayin
cnm gecersin insallah dikkat edince masallahin var seninde
bende öğle yemeğimi yiyom patlicanlari ve biberleri dogradim küp. Küp. Azcik yağ. Kağıdın üstünde fırına verdim süper oldu sarimsakli yogurda bandirip hup. Mideme
daha karar veremedim mangal partisine gidemmi diye seytan git diyor bakalım.
şekerim tabii senini üstüne gelirim.....
ilk başlarda kilolar birbirine yakındı sonra sen aldın başını gittin
demem o ki maşallah toksine yuhhhh bana 10 aydır yan gelip keyfime baktım
aynı yerde saydım durdum
haaa bu arada bende pek çıtır sayılmam
onu bende yaparım çocuklarda artık normal kızartmayı unuttular
kızlar selam nasılsınız...
bugün benim doğum günüm akşama kadar giremem daha..görüşmek üzereee
HAFTANIN 1.si _________ - 1.6 kg. ______ Tombulkelebekim
HAFTANIN 2.si _________ - 1.3 kg. __________ zeynep957:118:: :81:
HAFTANIN 3.sü ________ - 1.1 kg. ____________ Semiran:122:
yaaa cecoşum nası kalkıosun o saatte.ben 11 de de yatsam 7de kalkamıorum.
vaahi maş. sana..tüm gün nası ayaküstü olacaksın valla meraklardayım
HAFTANIN BİRİNCİSİ...............BUTTERFLYELF...............540 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ.................FADİME02......................390 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.............ASUMANZEYNEP...............340 DAK
selam bende 104 kg diyete başlamıştım şimdi 97 kg ama bu aralar diyete ara verdım yınede dikkat ediyorum ama saati saatine uyamıyorum dıyette 6 öğün var ama bengün de 3 öğün bazen 2 öğün yapıyorum dr uma sormuştum arada diyet saatini kaçırıyorum diye dr bana yemediğiniz öğünleri kar saymayın dedi daha kötüymüş yememek öle demiştiii bakalım kafamı bı türlü toparlayamıyorum
Günaydın,mutlu haftasonu diliyorum ...
Bugün abime temizliğe gideceğim eşi geçen hafta hastaneden çıktı. sakın iş yapma haftaya geleceğim yaparız yeğenimle birlikte diye tembihlemiştim..
Geçen hafta kaynanımın evini yapmıştım ihtiyacınız varsa gelirim çekinmeyin söyleyin.:))
Kızım bu huyuma çok kızıyor anlamıyor beni yaşı gereği tabii.Yardımlaşmamız gerek diyorum,böyle olması gerekiyor diyorum..
PEki biz ev taşıyınca neden hiiç kimse yardıma gelmemişti diyor. ben tabii höönnk oldum..:) Yeni jenerasyonda pek hazır cevap,az biraz ukala.:)
Kizima bahçe oyuncağıni aldığımda büyük kizimin öğretmeni surayada trampolin al dedi bana meğerse ağzımı yokluyormus minige yaş gününe tramlolin almış kocaman bişey bende trampolin de sporlara baktım saglikliymis. Biraz hoplayıp sinirlerimi yatistiririm artık 150kg kadar tasiyaboliuormus
Zıplamak sağlık için faydalı imiş | Medikal Ajans Portalı
kızlar beni de alın aranıza ben de 97.9 kiloyum 100 olmadan 90 a inmem lazım ilk hedefim 90 :)
kızlar beni de alın aranıza ben de 97.9 kiloyum 100 olmadan 90 a inmem lazım ilk hedefim 90 :)
Cnm güzel eglenmissin kurt murt. Kalmamıştır insallah haftaya baya eksi. ÇıkarsınSelam kızlarrrrrrr ben geldimmmmmm :122: :122:
Maşalla dün baya bir geçmiş birikmiş ve ben oku oku ancak bitirebildim
Dün çok yoğun bir gündü ve gece geç saate kadar uzun zamandır oynamadığım kadar çok oynadım
Allahtan yanıma yedek ayakkabıda almışımkınayı bitirene kadar hiç oturmadım
Salona ilk gidenlerdendimve her gelen Banu sen baya bir zayıflamışsın diyip durdular ve gerçekten çok mutlu oldum
Eşim küçük kızımla evde vakit geçirmiş ve şükür fazlada huysuzluk yapmamış.
Büyük Cadı daha kuaförde ergenliğini göstermeye başladı ve saçına karar veremedien sonunda kuaföre bıraktık ve çok güzel oldu.
Kendime halka küpe almıştım takarım diye ama onlarada el koydu
Bir ara ona baktımda kocaman olmuş yaa benim boyumda ve tam bir genç kız :2: o an kendimi zor tuttum ve onunla gurur duydum
Tabi düğünde hiç anasının kızı gibi değildi arada dolaştı salonda ama ne dediysem bir kerede olsa benle oynamadı sanki benim kızım değil
İnanılmaz eğlendim tabi KVde bir okadar kudurdu
O geldiğinde ben zaten oynuyordum ve daha sonra birkaç kişiyle görüşmek için yanlarına gittiğimde el öpmeye bana öyle bir bakış attı kiheee benim hiç umurtum olmadı ve aynen yine piste attım kendimi
Artık nasıl gözlerini bana diktiyse bir ara bir akraba kız istersen otur kaynanan sana çok pis bakıyor dedi bende o zaman arkamı döner oynarım göz göze gelmeyiz olur biter dedim nasıl gülüyor kadın.
Neticede salonu kapatıpta eve döndük resmen ve geldiğimde ayaklarımın altı resmen su soplamış :26: hemen soğuk su koydum leğene ve cossssssssssss diye ses çıkıyordu az daha
Bir ara salonda dizim ağrımaya başladı fazla oynamaktan ama o an tabi umursamadım ve dünden beri dizimde felaket bir ağrı hatta dizimi bükemiyorum :26: eşimde az oynamışsın ondandır diye dalga geçiyoronun daha evvel kullandığı bir dizliği ağrı kesici krem sürdükten sonra taktı ve ben sabahtan beri evin baş köşesinde oturuyorum Neyse yarına kadar kollayayımda nikahta bari topalamayayım eğer geçmezse platformlularımı zor giyerim yine
Canım Nice senelereRabbim sağlıklı, mutlu ve huzurlu tabi birde zayıf daha nice doğumgünleri nasip eder inşallah.. aminnnn,
Herşey gönlünce olsun
Yena Ellerine ve emeğine sağlık
Kızlar harikasınız inşallah her hafta eksilere doğru ilerleriz hepbirlikte
Sorma iddadaşım geberdim yorgunluktan ama çok eğlendim ve hayatımda uzun zamandır harçamadığım kaloriyi harçamışımdır
Kan ter içinde kaldım hatta bir ara bir akraba hadi az oturalım bak ikimizde yorulduk dedi sakınnnn oturmak yok harekete devam spor niyetine hadi yandan yandan hesabı kadınıda oturtmadım
Beyzus seninde Ellerine sağlık
Kızlar süpersinizBirde bende şu spora başlayabilsem tam süper olacak
Aramıza hoşgeldinUmarım sende bir an önce hedefine ulaşırsın Doğru yerde olduğuna emin olabilirsin
Aynı modelden bende de var
Bir ara Amerikalı sanatcılar çok kullanmışlardı hem eğlenceli hemde zayıflatıyor diye. Aslında bende bir ara alsammı diye düşünüyordum ama sonradan vazgeçmiştim şu ana kadarvalla işe yarayacağını bilsem emin ol anında alırım hem eğlen hem zayıfla
Sende aramıza hoşgeldininşallah hedeflere hepbircnmlikte ulaşırız
Cnm. Ben pek alma taraftarı dedim çok yer kaplıyor 2m çapı var dün hopladim eğlenceli hemde sinirleri yumuşatıyor muş. Öğretmen illa alalim diyor bende hoplicam diyor
Canım onların ev için daha ufak boylarıda var ama işte dediğin gibi sonra nereye koyacağız. Zaten evde kalabalığı sevmiyorum ondan sonra nereye tıksam diye düşüneceğimOlmadı Annemler temelli gelince yazlık yaptırdıklarında bahçeye kocaman bir tanemi alsak
Ya aslında öyle bir hal alıyorki insan zamanla zayıflamaya yardımcı ne varsa eve doldurmak istiyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?