fadimeciğim senin listen vardı onu uyguladığın dönemde veriyordun kilo hatırlıyorum ben..
karatay diyeti yapanlar hakikaten her hafta veriyorlar ama dediğim gibi bir ömür boyu ekmek pilav makarna yenmeyecekmi hiiç..
bir dilim börek,kahveylen kek yemeyeceksem varsın şişko kalayım deermişim.:)
Şaka bir yana hep takip ediyorum karataycıları.:)
Günaydın,mutlu haftasonu diliyorum ...
Bugün abime temizliğe gideceğim eşi geçen hafta hastaneden çıktı. sakın iş yapma haftaya geleceğim yaparız yeğenimle birlikte diye tembihlemiştim..
Geçen hafta kaynanımın evini yapmıştım ihtiyacınız varsa gelirim çekinmeyin söyleyin.:))
Kızım bu huyuma çok kızıyor anlamıyor beni yaşı gereği tabii.Yardımlaşmamız gerek diyorum,böyle olması gerekiyor diyorum..
PEki biz ev taşıyınca neden hiiç kimse yardıma gelmemişti diyor. ben tabii höönnk olmuştum..:)
akşam yatsak sabah zayıf olsakkk sak sak da sak sak....:)
selam bende 104 kg diyete başlamıştım şimdi 97 kg ama bu aralar diyete ara verdım yınede dikkat ediyorum ama saati saatine uyamıyorum dıyette 6 öğün var ama bengün de 3 öğün bazen 2 öğün yapıyorum dr uma sormuştum arada diyet saatini kaçırıyorum diye dr bana yemediğiniz öğünleri kar saymayın dedi daha kötüymüş yememek öle demiştiii bakalım kafamı bı türlü toparlayamıyorum
herkesten çoooooook özür dilerim önce HERKESE GÜNAYDIIIIIIIIIIN diye başlamalıydım :)
herkese günaydın !!! ve hepinize az kalorili bol neşeli ,güzel bir haftasonu diliyorum
bu arada ben nasıl kilo verdiğimi buldum 23 Nisan çalışmaları var ,ben bu yıl hazırlayamadım sınıfı yeni aldım ve sadece 4 kızım var gerisi 14 tane erkek ne yapacağımı bilemediğimden hiç bulaşmadım :) neyse ben yapmadım ama yapan arkadaşlar özlem bize bir bak diye bir o yandan bir bu yandan çağırınca bende kendimi tutamadım çocuklarla oynadım, bazı hareketlerin düzenini göstermek için :) minikler pek kural tanımıyorlar ama eğlenceli hale getirince yapıyorlar bende hadi özlem deyip kolları sıvayınca oldu işte :) yani bu haftada daha fazla bile veririm çünkü son hafta bayrama hazırlık için kesin 1-2 daha gider dermişim, tabi inşallahhhhhhhhhh,allahın izniyle....
dün okuldan geldim ,bizim siteye girdim anaaaaaaa bir de baktım ne göreyim bizim bloktaki hatunlar bir çardağa oturmuş ohhh kekler ,börekler hazırlanmış çay içiyorlar. illa sende otur dediler yoooooook dedim yemem :) ya bende artık gıcık oluyorum ha her zaman soruyorlar nasıl veriyorsun hatta her altın günüde de anlatıyorum tamam yapalım bizde diyorlar sonra tık yok, eee bacılar habire böyle yeseniz olmaz diyorum ama dinleyen kim. hatta bana dün sen korse mi kullanıyorsun dediler ,içimden kocaman bir yuhhhhhh dedim ,duymamışlardır değil mi :))) gerçi bunu biri dedi lafım ona.... diğerleri biz seni tanımıyoruz özlemin kardeşi misin dediler :)))) ha bu arada komşular deyince aklıma geldi ben korse almayı düşünüyorum nasıl bir şey alsam popişi ve göbişi daha iyi gösterir sizce? ama şu uzun paçalı olanlardan istemiyorum, onların daha kısa olanı var mı, varsa marka adı alabilir miyim nooooooooolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr
fadimeciğim senin listen vardı onu uyguladığın dönemde veriyordun kilo hatırlıyorum ben..
karatay diyeti yapanlar hakikaten her hafta veriyorlar ama dediğim gibi bir ömür boyu ekmek pilav makarna yenmeyecekmi hiiç..
bir dilim börek,kahveylen kek yemeyeceksem varsın şişko kalayım deermişim.:)
Şaka bir yana hep takip ediyorum karataycıları.:)
hoşgeldin umarım en kısa sürede toparlarsınselam bende 104 kg diyete başlamıştım şimdi 97 kg ama bu aralar diyete ara verdım yınede dikkat ediyorum ama saati saatine uyamıyorum dıyette 6 öğün var ama bengün de 3 öğün bazen 2 öğün yapıyorum dr uma sormuştum arada diyet saatini kaçırıyorum diye dr bana yemediğiniz öğünleri kar saymayın dedi daha kötüymüş yememek öle demiştiii bakalım kafamı bı türlü toparlayamıyorum
murphy kanunu fadimecim cam silinir yağmur yağar kesin o vallaGünaydın kızlar dün işlerim çoktu fazla ugrayamadım .aldıgım kilo morelimi çok bozmuştu dün bu sabah artık karatay deniyorum bununlada kilo veremesem sorun ilaçlarda artık .dün halıları dışarı attım dip köşe temizledim camlarımı sildim bu sabah yagmur yagmış camlarım kirlenmiş .bende pazartesi yine silerim zaten cam silmeyi seviyorum ama ütüyü hiç sevmiyorum
nevincim sen o görümceni bana bi gösterrrrrElif cim haklısın azmetmek lazım.
dün nasıl canım sıkıldı moralim bozuldu anlatamam... Mağazaları gezdim mevsimlik uzun trençkontlara baktım filan neyse bulamadım ama çok şık bir etek gördüm 44 bedeni var denemeden aldım hem kaliteli hemde çok ucuzdu olmayacağını bile bile aldım belki hediye ederim diye...neyse görümceme uğradım eteği gösterdim ona oldu dedim belki giyerim ilerde bana ne dedi biliyormusunuz??? " sen asla o kadar zayıflayamazsın" bende bozuntuya vermedim haklısın veremem dedim. ona hediye ettim. ya sanki kendisi bi deri bi kemik. nasıl içime oturdu o anda siz geldiniz aklıma..kızlar sizin sayenizde desteğinizle ben bu işi becereceğim...Rabbim sağlık sıhhat versin elimden gelenin fazlasını yapıcam...bu yıl bu işi bitiricem İnşallah....
hoşgeldin umarım en kısa sürede toparlarsın
murphy kanunu fadimecim cam silinir yağmur yağar kesin o vallaannemde silmiş dün silme dediğim halde. bizde ütüleri babam yapar evlenince napcam bilmiyorum. bana evi 5 defa temizletsinler ütü yaptırmasınlar ama
nevincim sen o görümceni bana bi gösterrrrrbi de benim yanımda desin sana öyleee
ayrıca bence o sendeki kilo kaybını gördüğü için hasetlik yapmış, güya sinirini bozarak senin yemeni sağlıycak, sen ona deseydin ki; evet bu kadar zayıf olmıycam 36 beden giyicem o yüzden senin için aldım diye, görseydin yüz halini
ssssaaaakkkkıııınnnnn canını sıkmaaa, mayıs başında sen o elbiseyle bende o kotla resimleri çektircez, canım arkadaşlarımızla paylaşıcaz, herkeş bizi kutlıycakppeeesss eetttmmeeekkk yyyyooookkkk
günaydınn aynurrccuummmElifimm günaydın kuşummm
Elif cim haklısın azmetmek lazım.
dün nasıl canım sıkıldı moralim bozuldu anlatamam... Mağazaları gezdim mevsimlik uzun trençkontlara baktım filan neyse bulamadım ama çok şık bir etek gördüm 44 bedeni var denemeden aldım hem kaliteli hemde çok ucuzdu olmayacağını bile bile aldım belki hediye ederim diye...neyse görümceme uğradım eteği gösterdim ona oldu dedim belki giyerim ilerde bana ne dedi biliyormusunuz??? " sen asla o kadar zayıflayamazsın" bende bozuntuya vermedim haklısın veremem dedim. ona hediye ettim. ya sanki kendisi bi deri bi kemik. nasıl içime oturdu o anda siz geldiniz aklıma..kızlar sizin sayenizde desteğinizle ben bu işi becereceğim...Rabbim sağlık sıhhat versin elimden gelenin fazlasını yapıcam...bu yıl bu işi bitiricem İnşallah....
Tu tuuu tuuu maşallahİlk defa bi cumartesi günü 11 kullanıcı 14 ziyaretçi var.Aman nazarım değmesin.Hafta sonu genelde 1-2 kişi olurduk.Hatta bazen yalnız bile kalırdım Neyse sohbet muhabbet bol olur inşallah....
Günaydınllaaaarrr....
hımmmmmmm
ağlıcam şimdi
48 BEDEN ANCAK OLUYOR YANİ LCW DE 44 BEDEN BAYA ŞİŞKOYUM BENYAA...canım şu bize laf atanlar bizim 2 katımız olsada anlasalar kilolu olmayı sanki bizim elimizde bazıları yer kilo almaz biz korka korka yeriz ama yedigimiz direk yag olup çıkıyor karşımıza ........sen kaç beden etek giyiyorsun
ETEĞİ BEĞENDİ KESİN ORASIDA NE BİLİYİM HEP KİLOLUYDUMYA HİÇ ZAYIF OLAMAM SANIYOR KENDİNCEDE...KEndine haksızlık ediyorsun şu an..Her hafta kilo veriyorsun canım..
Çok iyi gidiyorsunHerşeyden tüketerek kilo veriyorsun.Bu umutsuzluk nedir..?
Görümcen senin yansımanı dile getirmiştir kötü niyetle söylememiştir muhtemelen.Yada eteği çok beğenmiştir.:))
HAKLI CANIM KIZIN AMA OLSUN İYİLİK YAP DENİZE AT DEMİŞLER...Günaydın,mutlu haftasonu diliyorum ...
Bugün abime temizliğe gideceğim eşi geçen hafta hastaneden çıktı. sakın iş yapma haftaya geleceğim yaparız yeğenimle birlikte diye tembihlemiştim..
Geçen hafta kaynanımın evini yapmıştım ihtiyacınız varsa gelirim çekinmeyin söyleyin.:))
Kızım bu huyuma çok kızıyor anlamıyor beni yaşı gereği tabii.Yardımlaşmamız gerek diyorum,böyle olması gerekiyor diyorum..
PEki biz ev taşıyınca neden hiiç kimse yardıma gelmemişti diyor. ben tabii höönnk oldum..:) Yeni jenerasyonda pek hazır cevap,az biraz ukala.:)
İNŞALLAH BEN 36 BEDENE GİREMEM SANIORUM ÇÜNKÜ KEMİKLİYİM BAYA YAPILIYIM AMA FARK ETMEZ BASENLERİ YOK EDERSEM BAYA İNCELİRİM...nevincim sen o görümceni bana bi gösterrrrrbi de benim yanımda desin sana öyleee
ayrıca bence o sendeki kilo kaybını gördüğü için hasetlik yapmış, güya sinirini bozarak senin yemeni sağlıycak, sen ona deseydin ki; evet bu kadar zayıf olmıycam 36 beden giyicem o yüzden senin için aldım diye, görseydin yüz halini
ssssaaaakkkkıııınnnnn canını sıkmaaa, mayıs başında sen o elbiseyle bende o kotla resimleri çektircez, canım arkadaşlarımızla paylaşıcaz, herkeş bizi kutlıycakppeeesss eetttmmeeekkk yyyyooookkkk
Ayyy Nevincim anlatınca nasıl sinir oldum görümcene.Ben olsam hayatta vermezdim o eteği.Saygısız yaa.Öyle söylenir mi hiç.Eteğe göz koymuş resmen ona oldu ya.Fesatlandı işte.Sende ver kilolarını inşallah aynı etekten alıp giyersin.Kapak olsun ona sinir yaaaaaaaaaaaa
neden neden
herkese günaydın hafta sonumuz kaçamaksız geçsin inşallah ben abartmamaya kararlıyım bakalım dönmezsem
hafta sonuna artısız başladım şükür 7leri kaybetmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?