Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım haklısın ama şu ilaçları kullanmayı bırakana kadar 10 kilo versem sonra kendi diyetimi yaparım ömür boyu yapılmaz .bu diyet daha saglıklı gibi geldi meyve ,sebze sınırı yok ,bakliyat var badem ceviz kuru üzüm var .denicem buda işe yaramasa kendi listeme dönerim

Günaydın,mutlu haftasonu diliyorum ...

Bugün abime temizliğe gideceğim eşi geçen hafta hastaneden çıktı. sakın iş yapma haftaya geleceğim yaparız yeğenimle birlikte diye tembihlemiştim..

Geçen hafta kaynanımın evini yapmıştım ihtiyacınız varsa gelirim çekinmeyin söyleyin.:))

Kızım bu huyuma çok kızıyor anlamıyor beni yaşı gereği tabii.Yardımlaşmamız gerek diyorum,böyle olması gerekiyor diyorum..
PEki biz ev taşıyınca neden hiiç kimse yardıma gelmemişti diyor. ben tabii höönnk oldum..:) Yeni jenerasyonda pek hazır cevap,az biraz ukala.:)

Son düzenleme:

bana gel dicem ama daha evim kartonpiyer olucak evin hertarafı badana olucak daha sonra büyük temizlik beni kızlarımı bekliyor bu sene küçük kızım işe girmicek önümüzdeki sene öss sınavı var ablası ders çalıştırcak okul açılınca dershaneye gidcek
senin kızın 8 .sınıfmıydı

Herkeseee ggünayydınnn fısttıkkkllllllaaaarrrrrr

bugün çoook pozitif kalktım yataktan , HERŞEY ÇOOOKK GÜZEL OLACAK ALLAHIN İZNİYLEE

akşam yatsak sabah zayıf olsakkk sak sak da sak sak....:)

canım hoşgeldin aramıza , yaaa keşke öyle olsa akşam 90 kilo yatıp sabah 55 kilo kalksak , ne güzel olurdu

Özlemcimm günaydın canımmm ,ahahahah yattım yerlere burda , senin komşular çook tanıdık geldi bana , benimde okulda arkadaşlar sürekli soruyorlar nasıl verdin diye , bende anlatıyorum , hmmm tamam bizde yapalım diyolar , ama hominigırtlak yemektende geri kalmıyorlarr , hergün dürüm yiyolar okulda

Evet Yenacım yaa , haklısın , ben böyle devam ederim diyetime ama istediğimdede yerim makarnamı , kekimi

Son düzenleme:
hoşgeldin umarım en kısa sürede toparlarsın
murphy kanunu fadimecim cam silinir yağmur yağar kesin o valla annemde silmiş dün silme dediğim halde. bizde ütüleri babam yapar evlenince napcam bilmiyorum. bana evi 5 defa temizletsinler ütü yaptırmasınlar ama
nevincim sen o görümceni bana bi gösterrrrr bi de benim yanımda desin sana öyleee
ayrıca bence o sendeki kilo kaybını gördüğü için hasetlik yapmış, güya sinirini bozarak senin yemeni sağlıycak, sen ona deseydin ki; evet bu kadar zayıf olmıycam 36 beden giyicem o yüzden senin için aldım diye, görseydin yüz halini
ssssaaaakkkkıııınnnnn canını sıkmaaa, mayıs başında sen o elbiseyle bende o kotla resimleri çektircez, canım arkadaşlarımızla paylaşıcaz, herkeş bizi kutlıycak ppeeesss eetttmmeeekkk yyyyooookkkk

Elifimm günaydın kuşummm

Son düzenleme:
günaydın kızlllaarrrr
hava kapandı yine, güneşle saklambaç oynamaya başladık zaten son günlerde
ahh gece geç yat sabah erken kalk bi kendime gelemedim ama çok uyumanın kimseye yararı olmadığını biliyorum, o yüzden uyanma saatlerimi gece geçte olsa erken tutuyorum
herkesleree çooook güzel bir haftasonu diliyoruuummm

Ü üü cnm ben aferin bekliyorum sen ne diyon û û. İlbatum
şaka şaka kisiri. Sarmayi ben masum goruyom hurmaya gelince ben hiç ciko şeker şekerli bişey yemiyorum. Kısır ve sarma çok masum pastanın poacanin yanında Tmm azcik fazla kaçtı malesef istahimla açıldı gibi kg veremiyom. Diyemi bir rahatlik var aslında hiç gezmeye gitmemek gerek evde olmayinca kaçıyor
sen beni garanti gecersin cnm sen gencsi. Benim yaş var guatrda var.
Sen çocuklarla zayıf zayıf antremanda yapiyon seni tbr ediyorum ve verdigin için Ço:k senviniyom. 60Li arkadaşız artık. Mucukkkk

Ayyy Nevincim anlatınca nasıl sinir oldum görümcene.Ben olsam hayatta vermezdim o eteği.Saygısız yaa.Öyle söylenir mi hiç.Eteğe göz koymuş resmen ona oldu ya.Fesatlandı işte.Sende ver kilolarını inşallah aynı etekten alıp giyersin.Kapak olsun ona sinir yaaaaaaaaaaaa

Tu tuuu tuuu maşallah İlk defa bi cumartesi günü 11 kullanıcı 14 ziyaretçi var.Aman nazarım değmesin.Hafta sonu genelde 1-2 kişi olurduk.Hatta bazen yalnız bile kalırdım Neyse sohbet muhabbet bol olur inşallah....

Günaydınllaaaarrr....

Günaydın Ebrucumm , aştık biz kendimizi aştıkkk

Kızlaarr daha kahvaltımı yapmadım , kocişin ehliyet sınavı görevi vardı , o sınava gitti bende kahvaltı için onun gekmesini bekliyorumm

bugünü kaçamaksız geçireceğime sonuna kadar inanıyorum :128::128::128:

yarın Malatyaya gezmeye gidecezz ,mutlaka dışarda bişiler yicez ama abartmadan inşAllah

kızlarr elbise almak istiyorum ,yarın gidince bi bakacamm , güzel bişiler bulursam alırım , bakalım bi gidelimde hele

48 BEDEN ANCAK OLUYOR YANİ LCW DE 44 BEDEN BAYA ŞİŞKOYUM BENYAA...
ETEĞİ BEĞENDİ KESİN ORASIDA NE BİLİYİM HEP KİLOLUYDUMYA HİÇ ZAYIF OLAMAM SANIYOR KENDİNCEDE...
HAKLI CANIM KIZIN AMA OLSUN İYİLİK YAP DENİZE AT DEMİŞLER...
İNŞALLAH BEN 36 BEDENE GİREMEM SANIORUM ÇÜNKÜ KEMİKLİYİM BAYA YAPILIYIM AMA FARK ETMEZ BASENLERİ YOK EDERSEM BAYA İNCELİRİM...

ETEĞİ VERDİM BOZUNTUYA HİÇ VERMEDİM ÇÜNKÜ.. VARSIN BENİ ÖYLE SANSINLAR...ÖNEMLİ OLAN SONUÇ AMA DEĞİLMİ...BAŞKA YOLU YOK GİDİCEK...
Ebrucum ben hala adet olmadım 6. gün bugün çok sinirim bozuluyor şiştim resmen aşırı halsizleştim...hamilelik beklentim yok zaten tedavisiz olmucak...stres sıkıntı tüm dengemi bozdu bu durumlarda aklıma ilk gelen tatlı bişeler yemek

neden neden
herkese günaydın hafta sonumuz kaçamaksız geçsin inşallah ben abartmamaya kararlıyım bakalım dönmezsem
hafta sonuna artısız başladım şükür 7leri kaybetmek istemiyorum

ne bilim kendimi pek yalnız hissettim

amin canım inşallah abartmayız

ben işteyim abartma şansım yok zaten

Kizima bahçe oyuncağıni aldığımda büyük kizimin öğretmeni surayada trampolin al dedi bana meğerse ağzımı yokluyormus minige yaş gününe tramlolin almış kocaman bişey bende trampolin de sporlara baktım saglikliymis. Biraz hoplayıp sinirlerimi yatistiririm artık 150kg kadar tasiyaboliuormus

Zıplamak sağlık için faydalı imiş | Medikal Ajans Portalı

yavrulaarrr ben kaçtım , mutfağa gideyimde kahvaltı hazırlamaya başlayım

kahvaltıdan sonrada ,dizimi yormadan yavaş yavaş yürürüzz

Allaha emanet olun , öpüyorum herkeslerrrii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…