- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kizlar bizim evin bahcesinde3 meyre capinda hayvan gibi trambolinimiz var... Ama malesef 80 kilo ve altina uygundur demisler. Alindigi ilk gun kizim bahceden baariyo.. Anne sakin sen binme dye.. Bir ara sirf ona bincem diye hirs yaptiydim ama bizde hirslar kisa sureli oluyor.....
[sıze=3]kızlaaarr şunu güzelliğine bakın yaaaa , gözlerindeki ışığı gördükçe bebişim olsun istiyorum sanırım ....[/sıze]
benim prensesim. Rabbim istiyen herkede versin çok tatlılar cocular
Kizlar bizim evin bahcesinde3 meyre capinda hayvan gibi trambolinimiz var... Ama malesef 80 kilo ve altina uygundur demisler. Alindigi ilk gun kizim bahceden baariyo.. Anne sakin sen binme dye.. Bir ara sirf ona bincem diye hirs yaptiydim ama bizde hirslar kisa sureli oluyor.....
Benim prensesim. Rabbim istiyen herkede versin çok tatlılar cocular
telden resim yüklemeyi denedim oldu. Ama geri degistim
Maşallah çok tatlıymış cimcime
Rabbim yüzü kadar güzel bir baht nasip eder inşallah ... Aminnnnnnnnnnn
Benim prensesim. Rabbim istiyen herkede versin çok tatlılar cocular
telden resim yüklemeyi denedim oldu. Ama geri degistim
cecom seni kına gecesinde hayal ettim resmen eğlenmene de çok ama çok sevindim. ben de kapı gıcırdasa oynarım bu yaz seninle kesin bişeyeler yapalım altınolukta. belki aksam bir diskoya gider tepiniriz ne dersin...
Valla aynı dönem o tarafta olursak mutlaka bir gece kaçarızzaten eşimin kuzenide Yenge ille akçaya geldiğinde gece bara gidelim diye tuturuyor eşimin halası da ben çocuklara gece bakarım siz çıkarsızız diyordu nasılsa benimki arabayıda bana bırakıcak
Pembe elbiseli benim prenses
Dalokaysmom. Cümle mizin bahtı açık olsun rabbim olmayan isteyen herkese versin beni 20sene sonra sevindirdi rabbim
a.selam cnm evden ciksammi cikmasammi diye düşünuyom. Minikde uyurken mammami yiyom
kızlar beni de alın aranıza ben de 97.9 kiloyum 100 olmadan 90 a inmem lazım ilk hedefim 90 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?