Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Maalesef öyle bir an hırs yapıp asılıyoruz sonradan da bıkıyoruz fazla yoğunlaşınca. Aslında yavaş yavaş herşeye yönelsek belki bukadar çabuk bıkmayız. Dediğin gibi bende istiyorum ama hem kilo fazla hemde çok isterim sonra 10 gün geçince üzerinden amannn ne aldım bunu buraya derim kesin huyum kurusun

[sıze=3]kızlaaarr şunu güzelliğine bakın yaaaa , gözlerindeki ışığı gördükçe bebişim olsun istiyorum sanırım ....[/sıze]

oy oyy çok datluu ya gerçekmi bu acaba bebeğim ya gözlere bak maşallahh:))
bende aynısının tıpkısını istiyoorruuuuummm:)

Kızlar alıntı yapamadım ama kist hakkında geçmişi okudumda
bende 5 ay önce yaklaşık 9cm buyuklüğünde vardı özele gittim tabi hemen ameliyat olcaksın dedi para koparcak ya:)
benım butun moral alt üst tabi buyuk olduğu için çok rahatsızlık verıyodu yuruduğun zaman ağrı yapıyodu
sonra annemın bı arkadası var o soğan kürü yapmış hergün bende denedim gerçekten 2 ay içinde bitti
tekrar kontrole gittim doktorr şok oldu ameliyatmı oldun sen diyo bende yöntemi söylediim tebrik etti:))
bir ay geçti hamilede kalamıyordum hemen ardından bebişte geldi isteyen varsa nasıl kullandığımı yazarım
ama hamişlik olmadığına emin olarak kullanın yoksa bebeye yazık olur allah korusun:))

Benim prensesim. Rabbim istiyen herkede versin çok tatlılar cocular

telden resim yüklemeyi denedim oldu. Ama geri degistim

Son düzenleme:

hatırladım geçen yaz konuşmuştuk. bu yaz bu tranbolin de zıplanacak beyzacım başka yolu yok....

Benim prensesim. Rabbim istiyen herkede versin çok tatlılar cocular

telden resim yüklemeyi denedim oldu. Ama geri degistim

Maşallah çok tatlıymış cimcime
Rabbim yüzü kadar güzel bir baht nasip eder inşallah ... Aminnnnnnnnnnn

Maşallah çok tatlıymış cimcime
Rabbim yüzü kadar güzel bir baht nasip eder inşallah ... Aminnnnnnnnnnn

cecom seni kına gecesinde hayal ettim resmen eğlenmene de çok ama çok sevindim. ben de kapı gıcırdasa oynarım bu yaz seninle kesin bişeyeler yapalım altınolukta. belki aksam bir diskoya gider tepiniriz ne dersin...

cecom seni kına gecesinde hayal ettim resmen eğlenmene de çok ama çok sevindim. ben de kapı gıcırdasa oynarım bu yaz seninle kesin bişeyeler yapalım altınolukta. belki aksam bir diskoya gider tepiniriz ne dersin...

Valla aynı dönem o tarafta olursak mutlaka bir gece kaçarız zaten eşimin kuzenide Yenge ille akçaya geldiğinde gece bara gidelim diye tuturuyor eşimin halası da ben çocuklara gece bakarım siz çıkarsızız diyordu nasılsa benimki arabayıda bana bırakıcak

sevgili arkedeşler,

bu sabah usenmeden soyundum dökündüm çıktım tardıya.
aaa bir de ne göreğim. 89.9 heyooo dedim, ama heycanla 2. kez çıktığımda 90.3 görerek tekrar 90 soğuk yuzuyle karşılaştım(((((.

ama ne yapıyoruz bozulmuyoruz haftaya 8 leri görücez diye yorumluyoruz...(hain tartı)

Pembe elbiseli benim prenses
Dalokaysmom. Cümle mizin bahtı açık olsun rabbim olmayan isteyen herkese versin beni 20sene sonra sevindirdi rabbim

bizim tarih belli oldu temmuz 15-ağustos 15 züperrrrrr olacak.heralde 4-5 saat tepişirim ben...

Pembe elbiseli benim prenses
Dalokaysmom. Cümle mizin bahtı açık olsun rabbim olmayan isteyen herkese versin beni 20sene sonra sevindirdi rabbim

nerde fıstığım resim profilin de de değil. ben göremiyorum hala ama uğraştırmayayım seni. maşallah miniğine de sana da buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…