Çoğu öneriyor aslında neden önermedi acaba yağlı oluşundanmı..
bendeki listelerde var ara öğünde ama 8-10 adet badem.:)
Dişlerin Sürme Zamanları
cnm baksana alt dislerle üst dişlerin çıkış zamanı degisikmis yeni öğrendim
çok kalorili dedi ve sanırım hiç kimse sayılara uyamıyor. yani 10 tane değince kandi adıma anlamadan 15 yıyorum her gördüğümde 1-2 atıyorum. kalorisi ile yararı karşılaştırıldığında o kadar da iyi değil sanırım. ben kendi adıma durmadan yiyordum özellikle fındık. ama kadına uyucam bakalım... bir tavsiye benimkisi...
Cnm netten baktimda acaba azı deilmiydi diye köpek disinden sonra 2azı diş daha var onlarda çocuk çok huysuzlaniyor benim kızın altakinler çıktı şimdi usteki ni çıkarıyor
ben de fındıgı çok yıyodum dolapta gördümmü atıyodum agzıma, megerse çiğ fındık yemek gerekıyormus ben kavrulmus fındık alıyodum. Çig fındığın da öyle harika bi tadı yok fazla yemıyorum artık:)) ama bademe ben de dayanamıyorum
Allah razi olsun bizde de durum ayni alttakileri gordugum icin tamam diyorum 1 haftadir cocugun eli agzinda ne koca kafali anneyim offfff cok saol en azindan anladim artik sorunu
Çoğu öneriyor aslında neden önermedi acaba yağlı oluşundanmı..
bendeki listelerde var ara öğünde ama 8-10 adet badem.:)
estağfurullah. Cnm cumlemizden razı olsun rabbim senin oğlan kaç aylıkAllah razi olsun bizde de durum ayni alttakileri gordugum icin tamam diyorum 1 haftadir cocugun eli agzinda ne koca kafali anneyim offfff cok saol en azindan anladim artik sorunu
adet bide çok bunaldım yena allahımmm cahennem gibi geliyo burası boğuluyorum az kaldı hayırlısıyla temmmuzaGeçmiş olsun..Senindemi migrenin var..
teşekkürederimmmNursenacim geçmiş olsun cnm
teşekkürler rüzzgarı heç sevmem bende bunaltıyo rüzgarda yürümekYena, Nursena geçmiş olsun. Mevsim geçişinden olsa gerek herkeste bir yorgunluk hali var. Ben de nezleyim, sitemiz epey rüzgar alıyor sabah yürüyüşleri beni yaktı. Şapka takıyorum, kapüşon da takıyorum üstüne ama gene de kar etmedi.
...
offf siz böle yazıouz ben deliriyorum kaçisütü buluyorum ama benim cadılar içmiyo yemiyo kokusunu anlıyolarTüh, 1 litrecik olsun verseymiş. Bu Mümin abi de burnundan pek kıl aldırmıyor galibaPeynir ya da süt ürünü satıyorlar mı peki?
Koyun sütü bulmak çok zor ve de pahalı. Ben böyle biliyorum en azından, biz de Pazar günü çocuklarla uçurtma uçurmaya gittik, burnumuzun dibinde (bilenler için Çavuşbaşı yolu-Beykoz) kırlık alanlarda pek çok inek-öküz gördüm. Mis gibi de otlanıyorlardı. Sahiplerini tanıyıp güvenmek zor oluyor, bir de devamlı gidip alması var. Yoksa ineklerin ortamı gayet güzeldi :)
Yarın organik pazarda keçi sütü araştıracağım ben de, UHT olanlar var ama ben onları istemiyorum, açık bulmaya çalışacağım, en kötü ihtimalle cam şişede bulabilir miyim bakacağım :)
** Anne kız bakıma gideceksiniz demekŞimdiden sıhhatler olsun, resim koysanız da biz de görsek
bu otları bende bilmem amma adanlı olaraktan ısırgan böreği kısırın yanına ebegümeci salatası ve tırşık çorbası nı severiz amma kalorili malesef bizim otlarcanm bizim erkekler gibi vermemiz imkansız sanırım...
hiç üze o tatlı canını..tebrik ederim ben seni
ahh derin ne güzel ne iştahlı anlatmıssın..vallahi buralardan anladım bunu..
ben ki ıspanak ve pırasayı bie burun kıvırark yerim.hiç otlarla aram yoktur ama senden duydum aska geldim
hindiba; arapsaç,ı turp filizi,izvinye,sarmaşık ve şevketi bostan bunları hiç tanımıyorum.
ben Adanalıyım sanırım ondan hiç yemedim de görmedim de.sahi kim bunlar yaf
.
okadar memleket gezdim ayvalık ın kadar güzel lezetli zeytin yağ yemedimzeytinyağı kendi ürünümüz canım anneannem verdi sağolsun bazende para ile alıyoruz 5tl bana çok ucuz geldi ama inş iyi çıkar burada 8 yada10 arası gidiyor çünki...çok şanslısın demek eşin giritli çok harika yemekleri olur iki yengemde giritli bu enginarıda ondan öğrendim çocukluğumda (her zaman iştahlı olduğum için çocuklukta girdim mutfağa)hep aynı yaparım biz soğan koymayız canım yemez bizimkiler ben severim herşeyde aslında bol soğanı...muhakkak yumurtalı yaparız kimi yoğurt döker biz dökmeyiz....
anlatışım bile iştahlı değilmi canım mutfak işi boğaz işi oldumu hiç üşenmem hem yemesine bayılırım hem yapmaına, ama inanki etden daha çok severiz biz bu otları tamda şu an mevsimi her zaman böyle olmuyor çünki
bizede dua et arkadaşımHayirli aksamlar kizlar
yeni evimin boyasini badanasini bitirdik
artik orda kalcaz insallah
netin gelmesi 1 ay sürebilirmis
1 ay sonrada zaten umreye gidecegiz insallah
sanirim haziran sonuna kadar giremem ama seymacim nikli ark. kilomu yazar
sizlerede selamimi iletir insallah :)
hepinizi cok özlicem..Rahman´a emanetsiniz
selam ve dua ile
herkes yatmış ben gece kuşu bakim dedim kimsecikler kalmamışş ben de yerleri süpüreyim çıkayım sabaha temiz olsun herkese iyi uykularrrrr
Bende de var, ikindide meyve ile birlikte 10 adet çiğ badem. Sadece badem diye vurguladı ama ve mutlaka çiğ olsun dedi.
Ben sayarak tepsiye koyuyorum, paket önümde olsa Mutlu gibi gidip gelip yiyorumBu hafta ceviz ve çiğ fındık da soracağım, çok faydalı yağlar bunlar, karbonhidratlar kadar zararlı olduklarını düşünmüyorum, zaten 2 adet ceviz, 8 adet fındık filan veriyorlar, miktar çok az yani :)
estağfurullah. Cnm cumlemizden razı olsun rabbim senin oğlan kaç aylık
hayırlı sabahlar günaydın.. interneti açtırdım :) artık vakit buldukça burdayım
sabah bişiii yemeden tartıldım 87.5 çıktım. ne güzel 80.3 e kadar inmiştim uffff 2 ayımı alıcak ancak aldığımı vermek
bugün evdeyim çok şükür. biraz işlerim var. ama arada takılıcam bugün
ayyy evlendiğimden beri kendime kadın demek ilk defa bu forumda bu kadar hoşuma gidiyo:))))) benim kulübüm :))
hadi görüşürüz. Allaha emanet olun. iştahınız kapansın emi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?