Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çoğu öneriyor aslında neden önermedi acaba yağlı oluşundanmı..

bendeki listelerde var ara öğünde ama 8-10 adet badem.:)

çok kalorili dedi ve sanırım hiç kimse sayılara uyamıyor. yani 10 tane değince kandi adıma anlamadan 15 yıyorum her gördüğümde 1-2 atıyorum. kalorisi ile yararı karşılaştırıldığında o kadar da iyi değil sanırım. ben kendi adıma durmadan yiyordum özellikle fındık. ama kadına uyucam bakalım... bir tavsiye benimkisi...

ben de fındıgı çok yıyodum dolapta gördümmü atıyodum agzıma, megerse çiğ fındık yemek gerekıyormus ben kavrulmus fındık alıyodum. Çig fındığın da öyle harika bi tadı yok fazla yemıyorum artık:)) ama bademe ben de dayanamıyorum

Cnm netten baktimda acaba azı deilmiydi diye köpek disinden sonra 2azı diş daha var onlarda çocuk çok huysuzlaniyor benim kızın altakinler çıktı şimdi usteki ni çıkarıyor

Allah razi olsun bizde de durum ayni alttakileri gordugum icin tamam diyorum 1 haftadir cocugun eli agzinda ne koca kafali anneyim offfff cok saol en azindan anladim artik sorunu

Ben kestim yemeyi bende sayi menfumu yok paket bitene kadar donuyorum cevresinde sonra pismqn oluyorum gerk yok boyle bir ketene kadar bayilsam da uzak kalicam

Son düzenleme:
Allah razi olsun bizde de durum ayni alttakileri gordugum icin tamam diyorum 1 haftadir cocugun eli agzinda ne koca kafali anneyim offfff cok saol en azindan anladim artik sorunu

vayyy Dalokiciiimm vayy , yavrımm demekki 1 haftadır "anne dişim çıkıyor" diyormuşş , Mutluuu duysana çocuuunn isyanını

Çoğu öneriyor aslında neden önermedi acaba yağlı oluşundanmı..

bendeki listelerde var ara öğünde ama 8-10 adet badem.:)

Bende de var, ikindide meyve ile birlikte 10 adet çiğ badem. Sadece badem diye vurguladı ama ve mutlaka çiğ olsun dedi.

Ben sayarak tepsiye koyuyorum, paket önümde olsa Mutlu gibi gidip gelip yiyorum Bu hafta ceviz ve çiğ fındık da soracağım, çok faydalı yağlar bunlar, karbonhidratlar kadar zararlı olduklarını düşünmüyorum, zaten 2 adet ceviz, 8 adet fındık filan veriyorlar, miktar çok az yani :)

herkes yatmış ben gece kuşu bakim dedim kimsecikler kalmamışş ben de yerleri süpüreyim çıkayım sabaha temiz olsun herkese iyi uykularrrrr

Son düzenleme:
iyi geceler kızlarrr anna bi bakayım dedim sabahtan beri giremedim benim kız laptnu nnulduğu yerde açıp tuş takımını yoluyo dolap tepelerine saklıyorum açmaya üşeniyom sonra
yaww beni mhfetiniz one öle yaw içli köfteler tarifler dolmalar bu satte şeytana uymadan alıntıları yapıp paşapaşa yatayım yoksa cıısss çeyler yapabilirim

Geçmiş olsun..Senindemi migrenin var..
adet bide çok bunaldım yena allahımmm cahennem gibi geliyo burası boğuluyorum az kaldı hayırlısıyla temmmuza
Nursenacim geçmiş olsun cnm
teşekkürederimmm
teşekkürler rüzzgarı heç sevmem bende bunaltıyo rüzgarda yürümek

offf siz böle yazıouz ben deliriyorum kaçisütü buluyorum ama benim cadılar içmiyo yemiyo kokusunu anlıyolar

bikere taze inek sütü verdim kıza sağdık kızımla kaynattıkk heves etsin diye kıllıymış diye içmedi kaymana kıllı dedi cadı
bu otları bende bilmem amma adanlı olaraktan ısırgan böreği kısırın yanına ebegümeci salatası ve tırşık çorbası nı severiz amma kalorili malesef bizim otlar
minik topak patlıcan dolmamızda ekşilicena offff götürrr ayy sulandım gece gece töbe töbe

okadar memleket gezdim ayvalık ın kadar güzel lezetli zeytin yağ yemedim
5 tl hakkaten ucuz geçen senennin olmasın 8 den aşşa ğı deildir

bizede dua et arkadaşım
herkes yatmış ben gece kuşu bakim dedim kimsecikler kalmamışş ben de yerleri süpüreyim çıkayım sabaha temiz olsun herkese iyi uykularrrrr

ben geldim kaçıyorum korktum kız topikte kimse kalmamış sanada iyi uykularr

Ben birsuredir kestim kuruyemisi cok fark etti tarti ozetle bence ille yenmesi gerekmiyor yani 65 kilo olsam olurda 90 kilo olunca cOk muhim degil... Bir sure hazirana kadar yememeye calisacagim...Benim diyetisyenin aklİma yatan onerİlerinden biri bu biri ara ogunler. Yoksa baya az yiyip a nolcqk degip ivir ziviri agzima atma durumumu en gelledi. Ha birde peynir daha once sinirsiz yiyordum azalttim 30-50 gr arasi yiyorum simdi

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar günaydın.. interneti açtırdım :) artık vakit buldukça burdayım
sabah bişiii yemeden tartıldım 87.5 çıktım. ne güzel 80.3 e kadar inmiştim uffff 2 ayımı alıcak ancak aldığımı vermek
bugün evdeyim çok şükür. biraz işlerim var. ama arada takılıcam bugün
ayyy evlendiğimden beri kendime kadın demek ilk defa bu forumda bu kadar hoşuma gidiyo:))))) benim kulübüm :))
hadi görüşürüz. Allaha emanet olun. iştahınız kapansın emi )

günaydın kızlar kaçak geldiii. bugün içimde büyük bir heyecan var sanırım şeytanın bacağını bugün kıracağım. hadi bakalım yaaa. kızlar eskiden bişey yerken utanırdım. şimdi iyice yüzsüzlüğe vurdum bu işi. bunu eski düzene getirmem gerek

mutluuuuuu canım dentinox diye bişi var benim çalıştığım diş hekimi önermişti. bide havuç ver eline. geçen gün şekerciden yılan gibi uzun jelibon aldım ağzında geveleyip duruyor. çiğner tavsiye ederim. yeşil soğanda ağrısını alır derler. ufak tüyolar. allah kolaylık versin. benim oğlanda yemiyor. biberon bile içmiyor çocuk canım sıkılıyor öff :18:

sen nerelerdesin yahu??uzun zamandır yoksun hemen 7 kg gelivermiş..hoşgeldin...

Uzun zamandır giremiyordum ama sizleri çok özledim nasılsınız bakalım geçmiş o kadar çok birikmiş ki okuyamadım 1 aydır doktora gidip geliyorum boynumun yanlarında bezeler var ağrı da yapıyor kan tahlili yaptım pek bir şey çıkmadı antibiyotik verdi iltahaptır diye ama antibiyotik hiç etki etmedi bezelerim aynı büyüklüğünde duruyor şimdi de başka ilaçlar verdi onları kullanıyorum 27 nisanda kontrolüm var bakalım ne diyecek

günaydınnn güzel hatunlar...

kapalı boğucu bir hava yağmur yağsa rahatlayacak gibi...

kızlar akşam dediğim gibi sadece koca bir kase salata yedim spora gittim...kii akşam eşim geç geldi elinde minik parfe dün bizim için özel bir gündü diye anommmm ben de 2 çatal aldım dolaba kaldırdım sonraki günlere kalsın...
şişim resmen bu hafta kilo vermek değil aynı kalsam yetecek kızlar hem kaçamak çok hemde regl olmadığım için davul gibiyim...

sabah 6 da kalktım ütülerimi yaptımm ama çok uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…